- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #4186 üzenetére
nah jó de látod a srác mit irt..40-80ról fix 125...az nem annyi hogy leveszi a texturákat extrárol medre...az gondolom kikapcsol minden zavaró dolgot..magyarán kopárabb lesz a táj..nem lesz akkora fü vagy legalábbis nem lessz annyira "összetett" és jobban látszik benne a mozágs..stb...és ez szvsz csalásnak minősül...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4161 üzenetére
http://nyevclan.extra.hu/cucc/fps.cfg a call of duty-n belül tedd a main mappába,majd játék közben ird be konzolba: /exec fps.cfg vigyázz,előtte másold ki a profilodat,de legalábbis a profilból a config_mp.cfg-t és a config.cfg-t,mert nem tudod csak sok szenvedéssel visszaállitani a régit/később ha komolyabb géped lesz,akkor nem tudod rendes formában élvezni,ugyanis nem mindent lehet menüből visszaállitani,amit a cfg elállit...de ugye ez is a lényeg,ha menüből lehetne,nem kellene ilyesmivel tökölni
egyszer kell csak lefuttatni tehát,utána beiródik a configokba.sok szerncsét!nekme csinált az átlag 75-80ból 200-300at is,és tegnap cod2-ztem,hát egy ottani közepes graf szintjén azért maradt szerintem.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #3893 üzenetére
hát valami növényi kivonat eszencia, de az az érdekes, hogy Párkány mellet ( Štúrovo ) csinálják - vagy is csinálták az első eredeti Tátrai teát ( már azóta több pálinka gyár is csinálja )
jó ez sörrel leöblítve 5 feles + 2 sör és BSOD
akkor a Borovička sem jön be - mondjuk ezt én sem szeretem olyan mint ha boróka fát rágnék
de mondjuk van most 1 új fajta pálinka Original Spiš- ezek gyümölcs pálinkák körte, barack stb. 40 %-osak, de nagyon finomak és nem is olyan drágák -
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #3861 üzenetére
Ott hibáztál hogy a COD.hu ról szedted le a PB-t
innen kell frissíteni nekem ez volt a baja és így megjavult!
Remélem tudtam segiteni! Nekem is Vista van fent!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #3788 üzenetére
nyugi van csak nemtudom mit mondtam amin felkapta a vizet..jónéhány honapja már együtt játszunk és még seso volt gondja..mindig és mindenkivel így beszélek..ha valami "sértőt" is mondok azt max poén szinten..ahogy Ovecset lemajmozom vagy akármi..senki sem veszi magára...
Biztos van valami problémája csak rám akarja verni vagy nemtudom de semmi olyat nem mondtam amit eddig ne mondtam volna valamikor.. -
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #3653 üzenetére
A 80-85-ös ping még egész jól játszható, kiflee-ék német szeróján is annyival szoktam játszani. Nem mondom, hogy olyan mint ha 40-50-es pinged lenne, de még bőven játszható.
A műtéttel minden rendben. Nem szeretnék pletykálkodni, majd jön és elmondja ha publikussá szeretné tenni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest