Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tényleg nagyon kihalt a topik
.Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni
.Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Szerintem Feka úgy gondolta,hogy hozzánk beugrónak jönne.Ez így sajnos nem megy,már vagyunk elegen a klánban.Most nincs tagfelvétel.A szerverünkön persze szívesen látunk ha PUB-olni van kedved.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5199 üzenetére
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5197 üzenetére
Ha valaki többet szeretne látni az küldjön egy emelt días sms-t a 0690/555-555-re NYEV Extra szöveggel
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5195 üzenetére
A többi az már 18 éven felüli és a fizetős kategóriába esik
.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Most értem haza az Első NYEV-es találkozóról
.ISZONYATOSAN jó buli volt
.Nagyon szépen köszönjük Gyerpinek és a családjának ezt a hétvégét
.Szuper kaja és szuper ellátás volt
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Sajna megint szarakodik a gépem
,nem tudom mikor tudom lecserélni az alaplapomat.Szóval nem tudom mikor tudok játszani végre.Tegnap letört a fogamból szóval most a fogorvost kell támogatnom némi pénzzel
.
-
PyroS
senior tag
Sorry kétszer ment el
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szóval akkor kijönne a hétvégi Gyerpi féle buliba?
Gyerpi neked mennyit kell fizetned a nyaralóért? -
PyroS
senior tag
Hello.
Újra működik a gépem
.De,hogy mi volt a gond azt nem tudom.Bevittem Yakohoz a gépem.Ott is ugyanazt csinálta,csak villogott a monitor.Aztán be Yako ugyan olyan vidkariját mint az enyém (Galaxy 8800Gt) és működött.Aztán az enyémet a az ő gépébe,szintén működött.Aztán vissza az én gépembe az én vidkarimat és az is működik
.Szóval este leszek
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem itt is érdeklődj LCD TV,tapasztalatok.
Szerintem a Samsung LCD egészen jók és nem is annyira drágák.Esetleg ezt a hirdetést nézd meg: Samsung LCD TV-ék
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Na mi lett a tegnap esti war végeredménye?Ovecs: az enyémet megkaptad ugye?
-
PyroS
senior tag
Az aláírásotokban majd javítsátok át a Pub szeró IP-jét.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Sajna ma este sem leszek a gép közelébe.Megyünk vacsorázni Szlovákiába.Viszont vasárnap este már ráérek egy kis lövöldözésre.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4809 üzenetére
Igen,te is láttad?
Bali : te meg egyszerűen HÜJE vagy
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4774 üzenetére
Itt le van írva mik változtak: Pittbull Klán
Mondjuk nekem ment a görgővel való lövés.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma este már lesz végre időm játszani, ha csak el nem alszom korán.Még nehezen állok vissza a nyaralás óta a korai kelésre
.
Promod: hát igen sajna akkor csak át kell nekünk is állni rá.Pedig szerintem rosszabb mint a PAM.De ez van,ezt kell szeretni.Feltudod akkor tenni valamikor?
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4750 üzenetére
Nekem egy ultra low cost-os szettem van.Egyenlőre elég ez nekem.
-
PyroS
senior tag
Hűű de kihalt a topic
.Sehol senki?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4734 üzenetére
Hát ebben van valami mert azért vagy egy-két sötét folt az emlékek közt
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4729 üzenetére
Na és persze pihenni és áztatni a habtestemet
.Ja meg a Bacardi amiből sikerült egy jó pár üveggel elpusztítani.
Odáig azért nem fajultak a dolgok,vagyis nem emlékszem,hogy lett volna ilyen.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4727 üzenetére
A többi kép amin nem gamelek az sajna nem publikus
.Amúgy inkább kishordó és nem kocka
.
-
PyroS
senior tag
Találtam még egy jó képet a nyaralásomról: [Cod4 Live]
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.Hazaértem,szóval ha nem alszok el akkor este megyek játszani
-
PyroS
senior tag
Üdv nyugdíjasok!
Sajnos már vágom a centit
.Lassan letelik a szabi
és nagyon fogy a Bacardi
.
Ovecs még nem kaptam privit,bár úgy is csak jövőhéten tudok utalni.
Ja a legjobb:kamionszimulátor by Siófok -
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
A szeróhoz szeretnék hozzászólni: nekem mindegy mennyi lesz.Igaz most eléggé a Bacardi befolyása alatt állok
.Szóval döntsetek aztán majd írjatok,hogy mennyit kell utalni.
Na további szép napot.
Huni jó utat és jó nyaralást
.
-
PyroS
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Lopott wifiről jelentkezem a Balaton partjáról.Jó az idő és hideg a sör,ja és csinosak a lányok
.
-
PyroS
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Hello Ovecs.Üdv itthon.Azt hiszem átveszem tőled a staféta botot
.
Holnap reggel lelépek 10 napra nyaralni.Szóval mindenkinek fragben gazdag napokat kívánok.Ha minden jól megy akkor aug.31-én jövök vissza Cod4-re kiéhezve
.Ha találok wifis netet akkor jelenkezem.
Sipi:nekem is jöhet a privi minden féle zaftos történettel
.
Na sziasztok!
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Ma este leszek én is.Benne vagyok én is egy jó kis lövödözésben
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4487 üzenetére
Hello.
A délin leszünk ,Balatonszárszón,de ahogy nézem a www.koponyeg.hu oldalt elég szar időnk lesz
.Szóval marad a bulizás és a pia
.
Hunor akkor jó nyaralást nektek.A repüléstől pedig ne félj,még egy repülő sem marad fennt
.Bocsi ez hülye vicc volt.
Az egyik ismerősöm pilóta az egyik fapados léitársaságnál.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenki.
Tényleg eléggé kihalt a topic.Ma délután leszek meg holnap este is.Viszont aug..21-től 30-ig a Balatonnál leszek
.
-
PyroS
senior tag
Lorenzo: már egy párszor kaptál utolsó esélyt a klántól.Egy pár emberrel össze is vesztél,köztük velem is.Ha gond volt utána mindig egy darabig normálisan viselkedtél de aztán megint volt valami bajod.Sajnos ez így nem jó,vagy bennünk vagy benned van a hiba.De ha ez így megy tovább akkor csak rosszabb lesz a helyzet.Engem nem érdekel,hogy hány ellent öltél vagy mennyi a statod.Az a lényeg,hogy hogyan tudsz "csapatban játszani".Ha jól emlékszem én még egyetlen csapattársamat sem szidtam,(ha véletlen igen akkor javítsatok ki).Szerintem van mindenki annyi idős,hogy tudja mit és hogyan kell csinálni.Ha Booznak van kedve CB-ni akkor tegye,érthető ha már megvette az origit akkor ki is használja.Ha nekem lenne én is ezt tenném.
Régebben az volt a gondod,hogy mindig csak warozunk,most meg amikor nincs war az a gond.
Megértem ha dühít,hogy nem tudsz warozni mert nincs csapat.Engem is mérgesít sok minden de mégsem a csapattársaimon vezetem le.
Lassan elmegy az ember kedve a Cod4-től a sok sz@rakodás miatt.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #4363 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Lorenzo:Sipi nyaralni van,Gyerpi gondolom a családjával foglalkozik.Yako amikor csak tud felnéz de a kicsi miatt nem sokáig tud játszani.Tegnap is fennt volt kb egy órát,lövöldöztünk is egy kicsit a 20-as szerónkon.Fennt volt még Hunor és Ovecs is.
Nem értem minek kell veszekedni a Blizzardosokkal.Ők egy külön klán,semmi közünk sincs,hogy ők mit és hogyan csinálnak.Az,hogy hívnak valakit néha beugrónak az miért baj?Fordított eset is előfordulhat amikor mi hívnánk valakit tőlük.Bár szerintem ezek a hozzászólások után már nem lesz ilyen.
Már megbeszéltük egy párszor,hogy a nyáron kevesebbet tud játszani mindenki.Szabadság,csalás,nyaralás stb.Ezért vagyunk kevesen fennt NYEV-esek. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4353 üzenetére
Sajnos mi is hallotuk
.Ja holnap küldök neked egy csomag pelenkát,hogy ki bírd a gép előtt
.
Esetleg egy NYEV vs Blizzard war?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4348 üzenetére
Amióta bele finxxxxál a mikrofonba azóta büdi az a TS szeró
.Nem azért írtam,de ha már ott van a miénk is használhatjuk azt is.De nekem mindegy.
Bali:Ja akkor lemaradtam egy kicsit,sorry
.
-
PyroS
senior tag
Tegnap beszéltük éppen Boozzal és Oveccsel,hogy NYEV-es wart akarunk.Aki ma este ráér NYEV-es az lesz szíves feljönni a Nyev TS-re.Persze csak aki akar warozni.Kinek mikortól jó?Én kb. fél hét után érek rá.Onnantól fennt leszek TS-en.
Bali: téged átvágtak ha ez a munkád az IBM-nél
.Amúgy meg még mindig HÜJE vagy
.
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4278 üzenetére
Hello.
Bali ez nem segít?
"Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra." -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Ööö milyen gépen volt neked 4060 fps-ed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest