- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4828 üzenetére
Igen, nagyon szép volt a látvány és a part közelében nagyon jól esett a tengerben feküdni. A finom vörös homokban nagyon jó érzés volt állni, beljebb a tengerben pedig nagyobbak voltak a hullámok, bár ez a képeken nem látszik. Imádtam, mert jó volt a parton is és a tengerben is lenni.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4785 üzenetére
Nagyon jó volt, a 8 nap azonban igen hamar eltelt (főleg, hogy ma 9-kor már elindultunk).
A sziget nagyon szép, de az északi része szebb, mint a déli. Nem túl hatalmas, de meglepően nagy. A sziget fővárosa Korfuváros, melynek az óvárosa nagyon szép és hangulatos (szerteágazó keskeny utcák bazárokkal). A sziget keleti partjai inkább gyerekeseknek való illetve úszni nem jól tudóknak, mivel lassan mélyül a víz (Albánia és az anyaország fele néz, melyeket látni is lehet a távolban). A nyugati partok jóval vadabbak (hullámzik és hirtelen mélyül), mivel a nyílt tengerre néznek Szicília és a csizma sarka felé. Látni természetesen nem lehet őket.
Mi a keleti parton voltunk, de egyik nap bejártuk a teljes szigetet, kedvenc partom a sziget (leg)észak-nyugatibb csücskében volt: Hatalmas sziklafal előtt pár méter széles vörös homokos part, majd hirtelen mélyülő, vadul hullámzó tenger (majd dobok fel róla fotót).
Egyik nap hajókiránduláson vettünk részt, mely elvitt minket a híres Kék lagúnához is, ahol megmártóztunk és a hajó tetejéről is lehetett ugrálni. Ugrálni nem sokan mertek a tetejéről, főleg nem fejest, én persze megtettem egy félig sikeres fejessel, melyet egy kis derékfájás követett.
Járműveket lehet bérelni, nem is egy nagy összeg, viszont 1.0-1.2-es motorral szerelik őket. Hegyekre felfele légkondival örül az ember, ha nem hátrafelé közlekedik.
Az helyiek vendégszeretőek, a közlekedés eléggé görögös (mindenki megy amerre lát). Karamboloznak is rendesen, a motorosok a sisakot nem ismerik, melyre a rendőrök rá se hederítenek (pedig kőkemény büntetés járna eredetileg érte). -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4786 üzenetére
amikor a nevedet irod be,ott nyomsz alt gr+3-as gombot,majd a szinnek megfelelő számot a kivánt betűk elé.az adott szin a további összes betűnél megváltozik,vagyis nem betűnként kell 1-1 kód,hanem csak oda,ahol váltani akarsz másik szinte,az alt gr+3 minden szinváltásnál kell,nem csak a számok!
^1 = Piros
^2 = Zöld
^3 = Sárga
^4 = Kék
^5 = Cian
^6 = Rózsaszín
^7 = Fehér
^8 = VilágosKÉK
^9 = Szürke
^0 = Fekete -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4780 üzenetére
Odafele az utazómagasság eléréséig kicsit furcsán éreztem magam, azt nem mondom, hogy rosszul voltam, csak nem volt kellemes. Utazómagasság elérése után semmi gond nem volt, a leszállás pedig nagyon könnyed volt, a pilóta nagyon finoman pakolta le a gépet.
Ma visszaúton a legkisebb bajom sem volt a repüléssel, még emelkedésnél sem, de ez a pilóta egyenesen odavágta a gépet a debreceni kifutóhoz. Amúgy rendkívül rövid az út, kissé túlozva mondhatnám hogy felszállás után szinte már kezdjük is a leszállást, de tényleg nagyon rövid az út. Na igen, 780km/h-val haladtunk légvonalban.
Egy Boeing 737-800 típusú géppel utaztunk. Maga a gép: [link]
11:20-kor indultunk és már bőven 12 előtt itthon is voltunk. -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4774 üzenetére
Itt le van írva mik változtak: Pittbull Klán
Mondjuk nekem ment a görgővel való lövés.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #4774 üzenetére
A fene vinné el! Próbáltam kibújni a válaszadás alól, mert magam sem tudom pontosan!
Olyan "csítek", mint pl a csipafix..... mesterlövésznek nem kell zoom közben levegőt vennie. Az AK-d nem rángat lövés közben. Picit le van butítva a graf is. Kevesebb a "tereptárgy" Ezen kívül van még bőven, de mindig besörözve hallottam az infót, nem tudtam megjegyezni! -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #4762 üzenetére
Nekem is olyan szettem van mint pyros nak
, szerintem elég jó, bár késelés helyett néha véletlenül megnyomom a dpi gombot
, de ez csak azért van mert nyomi vagyok
"Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy folytatjátok-e a szerverbérletet, mert a szerver bérleti ideje 2008-09-01-n lejárt ( 62.112.194.67:28964). Amennyiben folytatni szeretnétek, kérlek, küldd el nekünk a bérleti díjat úgy, hogy 1 héten belül megérkezzen hozzánk. Ha nem érkezik meg ennyi idő alatt, a szerveretek futását szüneteltetni fogjuk.
A szerveretek rendelési száma/azonosítója: F012347Üdv,
FGC Team"Gyerekek a másik szeróra majd jöhet a lóvé
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #4759 üzenetére
nekem ilyen van nagyon jó, meg vagyok vele elégedve igaz kicsit kopott már
ilyen jó egerem nem volt még
ja és nagyon kényelmes -
CséZé
őstag
válasz
Balinov #4748 üzenetére
Optikait vegyél, ha odakinn olcsó a Microsoft IME 3.0, akkor olyat, legalábbis én azt venném a helyedben, hangsúlyozom HA olcsó, értem ez elatt h átszámolva ~6k. Rengeteg pozitívumot hallottam róla, minden tesztben 90% felett "teljesít". Ezek a gamer egerek úgymond félig parasztvakítások, értsd 90000000DPI. Nem kell oda 2000 sem. Igaz az IME 3.0 "csak" 400DPI-s, de az bőven jó a játékokhoz. Úgy mondom ezt h 1800DPI-s Razer DeathAdderem van.
De ilyen egérhez már dukál egy jobb fajta pad is. Pl. Steelseries Qck. -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4750 üzenetére
Nekem egy ultra low cost-os szettem van.Egyenlőre elég ez nekem.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #4688 üzenetére
Én AtiRadeon 1650-nel tolom.... húzás nélkül... 1224-780as képfelbontásban. Minden low-ra állítva.... 60-120 közötti fps-sel... :S Fut.... de nagyon gondolkodom 1 komolyabb vason!
Persze csak a CoD4 miatt.... csak még azt nem tudom, hogy az asszonnyal hogy hitetem el, hogy a gyereknek FELTÉTLEN szüksége van a gépemre, nekem meg ebben az esetben szükségeltetik 1 új!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
jaja,tényleg nem volt rossz végre egy kis cod2 is...csak sajna sniperezett mindenki
utálom is,nem is megy annyira,em is vágom annyira a cod2-es mapokat már...de aztán belejöttem valamennyire,de viszonylag hamar mentetek.a végén egyedül még megfingattam 2 srácot,de azt már meguntam a time felénél...1-2 jó cod2-es szerót ajánlhatnál...én egyet tudok,itt nem cheatel senki,viszont tdm,minden fegyóval,szinte csak itt játszok: 84.2.39.232:28961
-
Balinov
titán
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4598 üzenetére
Amit tudok tanácsolni: Csak is olyan szerverre járj játszani, ahol a legutolsó PAM van a szerveren. Honnan tudod felismerni? Onnan, hogy nincs a pályákon porvihar, köd, stb.
Sajnos ezek nagyon sokat kivesznek a VGA-ból.Emlékszem még a Counter Strike-os időszakomra milyen ideges voltam mikor vmi barom eldobta a füstgránátját. A 10-15 FPS az befigyelt.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4598 üzenetére
Cod2-es "pályafutásom" egy Ati radeon HIS 9250SE kártyával kezdtem.
# Powered by ATI Radeon 9250 VPU - 240MHz
# 128MB-64bit DDR memory - 166MHz
# Four parallel pixel pipelines
# One parallel vertex processing engines
# SMARTSHADER™ 1.0
# SMOOTHVISION™ 1.0Sztem ez rosszabb, mint a tied. Füstben nálam is nagy gáz volt.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
Nekem annyira nem tetszett, túl sok volt rajta a kemper.
Ami pedig ennél is rosszabb, hogy az .:MP:.-sek nem tesznek fel egyetlen szerverükre sem PAM-ot, így minden csupa füst, így nem lehet látna pont azokat, akik bújkálnak a sarkokban. Rendes OAM-os szerón kilőttem volna az összes mocskot a fészkéből.Napot ki lehet kapcsolni nyugodtan "/r_drawsun 0".
Füst alatt pályafüstöt értesz vagy pedig a shotgunnal eldobható füstre? A shotgunnal eldobható igen csak csalás lenne, de amúgy sem lehet kikapcsolni. A pályafüst meg csak a PAM nélküli vagy a régi PAM-os szervereken van (mint a tegnapi).
Fű meg nem sok pályán van a Cod2-ben, így kár ilyenen gondolkodnod. -
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4487 üzenetére
Hello.
A délin leszünk ,Balatonszárszón,de ahogy nézem a www.koponyeg.hu oldalt elég szar időnk lesz
.Szóval marad a bulizás és a pia
.
Hunor akkor jó nyaralást nektek.A repüléstől pedig ne félj,még egy repülő sem marad fennt
.Bocsi ez hülye vicc volt.
Az egyik ismerősöm pilóta az egyik fapados léitársaságnál.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4278 üzenetére
Hello.
Bali ez nem segít?
"Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra." -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4278 üzenetére
próbaképp beállitottam a pb-t a pubon,hogy viselje el a maxpackets 30-at...remélem menni fog a dolog,kiváncsi leszek,mennyit jelent majd a játékban,szerintem olyan sokat nem.főleg hogy a komoly gémereknek úgyis át van állitva,aki meg kezdőbb/nem warozgat,annál meg úgysem jön ki szerintem,és legalább a pb nem vágja ki.sokan azt se tudják,mi van szerintem,akik repülnek,pedig a pb már játékkezdéskor ad egy figyelmeztetést,ha valakinek valamilyen értékei rosszra vannak állitva,és ad is rá asszem 2 percet,hogy változtasson.csakhát nem figyelnek oda a szövegre.nameg nem ártana több ember a szeróra amúgy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest