- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6296 üzenetére
Alfa Romeo 156 2.4 JTD,öthengeres,(136LE papíron
)[link]
Szerintem iszonyat brutál.Egyszerűen imádom,gyönyörű szép,sportos,jól fogyaszt,stb.Sajnos a "jó" magyar utak tönkre teszik a futóművet de cserébe iszonyatos a kanyar sebessége.Eddig még nem volt vele nagy gondom,bár kellet már rá költenem amikor megvettem.Nálam ha nem hajtom akkor 7L eszik,nem betartva a szabályokat felmehet 8,5-9L is.Viszont a haverjaim szerint egy traktor és hátul elég szűkös 3 embernek,a csomagtartó is kicsi főleg a 400W bandpass láda miatt
.
Ja és még egy kép a márka miatt:[link]
Van akinek nem jön be az Alfa,de akit egyszer ráérez az "Alfázásra" az nem szabadul a vírustól.
-
athomi
veterán
-
válasz
Balinov #6157 üzenetére
Hi. A VF-700 nálam egy 7600GT-t, meg egy 9600GT is kiszolgált. Mindkettőn 5V-ról járatott ventivel volt. A 4850-en is kipróbáltam, de ahhoz már kevés.
Zalmannak is vannak újabb fejlesztései, egy sima "kilós réz" nem egy kategória a hőcsöves megoldásokkal. A kb. 1kg. tömegű CNPS7700 egy kicsit volt gyengébb, vagy inkább egálban volt a kb. 0.5kg-os AC Freezer 64 Pro-val. Egy igencsak meghajtott s939-es X2 3800+ volt alattuk.
A Vdrop meg valószínűleg minnél nagyobb fogyasztású procit teszel be, szerintem annál nagyobb lesz. Aztán lehet, hogy nem is így van, az alaplapok 4-6-8 fázisú tápellátó köreibe még nem mélyedtem bele. A Logouton van valahol egy jó cikk erről, ha esetleg érdekel, keress rá. -
athomi
veterán
válasz
Balinov #6157 üzenetére
Sztem proci függő is valamennyire. Nem tapasztaltad még ki mennyit megy max. a proci? Nekem magasabb órajeleket (3.4 Ghz) csak magasabb fesszel hajlandó menni (1.4V). Inkább nem erőltetem és maradok a 3.00-3.20 Ghz-nél (1. 31V), ráadásul a szutyok Zalman sem hűti túl hatékonyan a fent említett órajelen és feszen. Majd ha lesz egy kis időn és kedvem, akkor visszabarkácsolom a Hyper TX2-t, csak a HT2-nek utálom a felfogatását, úgyhogy át kell alakítani.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #6145 üzenetére
Giga lapok ilyenek, nekem is Bios-ban beállított 1.35V-nál Win-be CPU-Z szerint 1.31V-om van, de terheléskor ez még lemegy 1.296V-ra. És minél nagyobb a fesz, annál nagyobb a drop.
Erről jut eszembe, Zalman hűtőket kerüljétek, túlárazottak, elavultak és szarok. A Hyper TX2 fele annyiba sem kerül, mint a Zalman 9500, mégis jobban hűt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #6129 üzenetére
jo csak mondom hogy ha inkább WARozol akkor lehet minimális változtatásokkal a 250fix FPS is meglehet ha árnyékkal PUBon megvan a 125...nekem pl ha 250re állitpom a maxfps-t akkor 170-250között ugrál...ez PUBOn árnyékkal 140-170re redukálódik..szüval pubon a fix 125 pici csalafintasággal waron 250is lehet.
-
athomi
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #6062 üzenetére
nem nem---match_mr10...10kör/oldal...tahát 10kör támadó illetve 10kör védekező kör...ergo maga a meccs 20körös így 11nyert kör kell....egy mapos bulik lesznek? akkor kurávra sokat számit majd hogy milyen oldalt kezdtek..bár ezt ha minden igaz akkor késeléssel vagy sorsolással fogjátok eldönteni illetve fogják a szervezők...
de szerintem késelés lesz mert a szervezők s idulnak aztán a sorsolás nem lenne valami tiszta szvsz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5975 üzenetére
Biza a CoD4-be aktivizáld magad és akkor jöhetsz majd velünk minden nap
Amugy miért nem vetetel valakivel egyet akiben megbizol?
Hát elutalod neki a lét...megveszi...küldi a serialt...postán meg feladja a lemezt..persze ezt már csak akkor ha nagyon nincsen arrafele...
Használtan is lehet néha itt kapni 4-5K-ért...Force is így vette és tökéletes neki is
Gamacube-ra nincsenek ott gamek? illetve te tudsz ebayen vásárolni? és esetleg utánna nekem elküldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged