- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Nem is tette off-ba, tehát nem off volt a hozzászólás pedig te azt irtad hogy off, de te ott off ba tetted, igy off voltál. és mikor azt mondták hogy ne off-olj, akkor még azt mondtad hogy nem offoltál. pedig off-oltál!
Uff!
Mod: off
Mod2: de nehogy azt mond hogy off-olok. Nem off-olok, csak off-ba tettem. -
BandiHUN
veterán
mivel én kérdeztem,olvastam már,gondolhatod
viszont az ilyen szerintem-nél meg talán-nál kicsit konkrétabb infó kellene.mert ahogy olvasandó a dolog,az illetőnek sincs/volt ilyen,mert akkor példálózna magával.hallani meg bármit lehet,fúleg ha az az illető is csak hallotta
egyébként CnQ tényleg nincs)fura,volt egy ősibb k8m890-es chipsetes alaplapom ez előtt,ami nem volt tuningbarát(nem lehetett még pl.az ide buszspeedet sem fixálni,ment a HT órajaellel szépen felfelé...),abban tudtam eljutni ilyen körülmények között 2,4ig atomstabilan, 2,5ig néha winyókiakadással bootkor(reset általában megoldotta,de inkább lejjebb használtam,ki tudja mikor lesz adatvesztés...),de az bezzeg simán tudta a CnQ-t tunningal.csak újra kellett raknio a procidrivert,felismerte a procit 4400/4600nak órajelfüggően,és ment is minden szépen.most meg itt a jó tuninglap,és erre nincs CnQ---sz...janak le.nem tudom,intelnél is ilyen-e a helyzet...nekem meg igenis számit,ha megy fél napokat a gép,meg esetleg éjszaka,mit eszik.mert most CnQ-val alapon az egész gép eszik kábé 75-80wattot,még modem/routerrel sincs egy 100as...
-
Boci_83
őstag
Én értem mit akarna kolega mondani neked, mert itt 6400+ ot akartál még venni, aminek a TDP-je 125 W, Hunci meg 5000+ ot ajánlott inkább, és a 5000+ agyon húzva sem eszik annyit, még akkor sem ha a 6400+ nál működik a CnQ, 5000+ nál meg nem. Szóval ha beleveszed azt ár különbséget amit most nem fizetsz ki többletet procira, mégha azt később ki is fizeteted esetleg Elmü-nek, akkor is jobban jársz, vagy legrosszabb esetben egálban vagy. Amúgy meg AMD-t támogatod, ha többet fizetsz a procidért. Azt meg feleslegesen teszed, mert egy év múlva meg Intelre fogsz váltani úgy is. Szóval Amdtől nem veszel többet semmit sem, a villanyszámlát meg Elmü küldi jövöre is, szóval inkább támogasd őket, persze csak ha be birod fizetni, mert úgy csinálod mintha a holnapi kenyér is kérdéses lenne az asztalon.
-
athomi
veterán
"nezzuk csak. 65wattot akkor zabal, ha 11.5x200on megy. ha nem jaccom, akkor csak 5x200on pruttyog, tehat a fele."
Te sem gondolod komolyan ugye?
Amúgy nem a 4400+ és az 5000+ közti különbségeket nézzük, hanem az 5000+ és a 6400+ köztit, mert én 6400+ helyett 5000+ Black box-ot ajánlottam.
-
PyroS
senior tag
Ezt nézd meg
.Érdemes
.
-
PyroS
senior tag
Szép autó
.Bár nekem inkább Alfa Amore
.Hát egy ilyenhez sokat kellene magad hagyni
.
-
PyroS
senior tag
Tudod már a szemem se a régi nekem már egybe folyik az egész billyentyűzet,már csak kitapogatom a betűket
.Nekem is bejött ez a nagy létszám,jó volt látni ahogy megindult a Nyugdíjas Horda
.Igaz TS-en volt egy kis hang kavalkád,ordított mindenki de jókat röhögtünk főleg a Team Killeknél
.
-
Balinov
titán
az egyik szemem sííír...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest