- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7502 üzenetére
Nekem a HD3850-esen volt az az ovális hűtő, ami neked a HD4870-en. 1.5 évig használtam problémamentesen, a jelenlegi tulajánál most is problémamentesen megy. Lehet kifogtál egy szar szériát. Én inkább azért nem ajánlanám, mert egy HD4870-re nem elég, max. magas fordulaton.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #7482 üzenetére
Besült?? Hát... nem fogok mosolyt csalni az arcodra. A legrosszabb verziót írom le, ha nincs szerencséd:
-főtengely csere
-dugattyúkar
-vezérlés
-szelepek
-víz, olajszivattyú cseréje
Ez akkor érvényes, ha minden tönkrement.Ha nagyon gáz, akkor jobban jársz, ha veszel bontottban 1 motort külső alkatrészek nélkül és azt rakod be! Abban az a rizikó, hogy nem tudod az előző tulaj hogy használta, mennyit futott.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7484 üzenetére
Hát akkor ez nem volt túl jó nap számodra.
Az nyém sem csúcsszuper. A tyúkok az iroda egyik felében kocsmahangulatban, már csak a sör meg a szotyi hiányzik. Én meg a másik felében tele melóval... majd kifolyik a szemem.... ehh.. faszkivan a sok lusta lump munkatársnőmtől.
Amúgy milyen idő van kint / milyen várható? -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7480 üzenetére
Valami ilyesmi megoldás lesz talán:
"az IWneten nem fognak serverek futni, csak azon keresztül megy a matchmaking, ami olyan mint a l4d-ben van, tehát benyomod hogy quick game és betesz vki mellé random, vagy választhatsz pályát hogy arra keressen egy random játékot. persze haverokhoz lehet csatlakozni, de olyan nem lesz, hogy x klán y servere éjjel nappal megy mostantól, mindig akkor indul 1 game amikor valaki elindítja, a saját kis otthoni netjén, ahogy ez a konzolokon is megy."
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7469 üzenetére
Akkor nem sokat mentetek még vele
.
Kiflee: nem sokára kiderül majd,hogy mennyi lesz az ára.
Ezt olvastátok már?
"A soron következő hírnek a szerverhosztingok nem fognak örülni. Folyamatosan szivárognak ki az információk a Modern Warfare 2-ről. Köztük az is napvilágra jött, hogy nem adják ki a szerveroldali fájlokat ( nem lesznek dedikált szerverek), hanem az IWnet fogja hosztolni a játékteret a többjátékos módhoz, így a fejlsztők az egész játékon folyamatosan rajta tarthatják a kezüket. A másik dolog, hogy a játék totálisan a Steam rendszere alatt fog működni, tehát beigazolódni látszik a múltkori gyanúnk, nem az Evenbalance által fejlesztett Punkbuster, hanem VAC gondoskodik majd a játék tisztaságáról. A különféle pályacsomagok elérhetősége a játékba lesznek beépítve, ha minden igaz talán abból tudjuk majd letölteni és telepíteni őket. Ezzel sajnos azt is el kell fogadnunk, hogy nem lesz lehetőség custom pályák és modok készítésére. A versenyképes játék lehetősége is még függőben van. Privát meccsekre azonban lesz módunk. Arról, hogy egy szerveren hány ember játszhat majd még egyelőre nincs hír. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztői mindent megpróbálnak elkövetni a tiszta játék érdekében. Vége a törtkorszaknak? Úgy vélem, hogy egy teljesen új kapu nyílik a Call of Duty történelmében, mely már erőtelejsen hajaz a konzolra. Jó ez nekünk? Az még a jövő dolga..." -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7460 üzenetére
Nem nagyon találtam erről infót,csak ezeket :
"Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
Ez egy értesítés kérési lehetőség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd"
"Figyelem! A feltüntett ár tájékoztató jellegű, változás esetén minden előrendelőnk a megjelenéskori végleges áron fogja megkapni a játékot." -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7445 üzenetére
Én most a főtengely szíjtárcsával jártam meg.Már egy jó ideje csörögött valami a motor környékén főleg amikor beindult a légkondi.Kb egy éve lett cserélve a főtengely szíjtárcsa mert a régi már szar volt.A szerelő szerint megint azt kell cserélni.Meg is rendeltem az újat.Este meg hívott a szerelő,hogy kicserélte de a csörgés megmaradt.Kicsit kiakadtam,csodálkoztam is,hogy egy kb 12000Km futott szíjtárcsát már cserélni kellet.Nagy nehezen megtalálta,hogy az előző szerelő amikor a vezérműszíjat cserélte akkor rosszul állította be a feszítő görgőt.Szóval feleslegesen cseréltem szíjtárcsát.Szóval buktam 45eFt-ot
.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7347 üzenetére
Nem szokásom dicsekedni
,de durva kis proci főleg 4Ghz-en
.Tényleg nem rossz ára van de ezekben csak 4Mb a L2 cache.Ha van rá keret akkor inkább egy q9400-et azzal is meg van legalább 3600Mhz.Bár egyenlőre nem sok minden használja ki a 4 magot.
Most nézem az oldalt amit linkeltél,vazz drágább a q9400-es mint a q9550-es
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7345 üzenetére
Most akarom lecserélni a 2*1Gb ramjaimat egy 2*2Gb kittre lecserélni.Aztán egy jó darabig nem tudok a gépre költni.Igaz a procit nem régen cseréltem le erre a q9550-re de ezt is csak azért mert a E8400-met nagyon jó áron tudtam eladni.Te 64 bites Win 7-et használsz?Most akarom majd feldobni,remélem csak kijön már végre Win7 alá is a Punkbuster.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7291 üzenetére
Asus-t én már megtanultam, hogy nem szabad venni. Felesleges kacatokkal teledobálják a dobozt, amiért egy nagycsomó felárat elkérnek, magán a hardveren az alakatrészeket meg olcsó szutykokra cserélik.
SipiBcs: Ha csak 150-es lett volna a pingem az hagyján, de sokszor félpercekre 500+. Amúgy 150 és 150-es ping között komoly különbségek lehetnek. Egy időben nekem 150-es pinggel szinte semmit nem késett a lövésem, mígy CoD2-ben annyit késett, hogy lehetetlen volt bárkit is lelőni.
-
SipiBcs
őstag
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7208 üzenetére
Bali:
A war szervernél szokott gond lenni a PB miatt.Van akinek nincs vele gondja de van akiket meg kidob.De amíg nem 100%-ig jó a Pb addig nem raknám fel az asztali gépemre a Win7-et.A laptopon már azt nyúzom és bevált.Hunor:Látod majd ha fennt leszünk Xfire-n írj rá valakire és nyomhatjuk.
Ma este úgy is lesz egy kis időm warozni.
-
ovecs
senior tag
-
booz
senior tag
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7075 üzenetére
Igen jól beszél a kedves kollega
.16,5cm hangszórók mennek az ajtókba.
Sipi linkjéről van az info :
"Hangszóró:
ha gyári helyekre szeretnél új hangszórókat:
elöl az ajtókban 16,5 cm-es mélyközepek vannak (a tükörháromszögben külön csipogóval). Figyelni kell a hangszóró mélységére is, tudtommal max kb 64mm-t bír el faragás nélkül. Nekem mindenesetre MacAudio MP 2.16 szett van elől....ez bement.
hátulra (a kalaptartó melletti kialakított foglalatba) 10cm-es átmérőjű hangszórók valók." -
booz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest