Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
Aktív témák
-
zez-zez
tag
Föl!
-
zez-zez
tag
naverh
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
Hátha valaki fölfigyel.
-
zez-zez
tag
8 ezresért megválok tőle. Nekem is ennyibe került.
Nem hinném hogy a proci, hisz nem csak a vcore de az sspec is megegyezik. Egyetlen különbség hogy az egyik costa rica, a másik philippines. De nem hinném hogy ez szerepet játszana. Egyenlőre ültetem a témát. Itt a december és az építőiparban beindul a nagy kapkodás. Mindenképpen be fogok szerezni egy eredeti dell vrmet. Utánna meglátjuk hová tovább. Mondjuk ez nem mostanában lesz. -
kraftxld
félisten
Őszintén szólva a ramra nem sok szükségem van, de ha jó áron adod talán beépítem vhová.
70%-80%, hogy lesz még 2 pár 1 gigás slot1-es P3-am. Esetleg ha nagyon nem megy, csere szóbajöhet. (Mondjuk a te párban nem menő - ha a proci a gond - P3aid + 1 üveg sör = 1 pár tuti jó P3) A feszültségek megyegyeznek a két procin? -
zez-zez
tag
SDRAM? nemtudom. Árazd be légyszives.
Kérlek szépen a slot1-el az a helyzet, hogy párban nem mennek. Ellenben egymagában vígan durúzsol mindkettő. Tehát a proci tökéletesen működőképes. Szerintem valszeg a tőled kapott VRM a hunyó, ill. van egy csekély lehetősége annak is hogy a lap hibás. Első lépésben szereznem kellene egy dell vrmet. Ha kiderül hogy a vrm nem passzolt visszaadom a vrm-et ha szükséged van rá. Azt hiszem nekem nem lesz rá szükségem.
[Szerkesztve] -
zez-zez
tag
Már látom. Hogy a kutyának sem kell.
Hát akkor kínáljatok érte cserébe hasonlóan eladhatatlan és hasonló (virtuális) értékű csemegéket. Lehet hogy éppen arra van szükségem. -
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
auf
-
zez-zez
tag
Tejföl!
-
zez-zez
tag
fel-föl
-
zez-zez
tag
föl-fel
-
zez-zez
tag
fel-fel
-
zez-zez
tag
föl-föl
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
Senki sem épít CAD munkaállomást kispénzből?
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó.
-
zez-zez
tag
Senki?
-
zez-zez
tag
Ne tolakodjatok már ennyire!
-
zez-zez
tag
Egyéb értelemes dolog is jöhet cserébe! Hogy mi az? Nem tudom, próbálkozzatok.
-
zez-zez
tag
Eladók a következő kártyák:
1. PNY Quadro4 380XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 15.000,-
2. IBM Quadro4 980XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 30.000,-
Szóba jöhet csere értékegyeztetéssel, pl. 1000MHz-es slot1-es P3 prockóra.
Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest