- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Erősítő, hangfalak
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
zez-zez
tag
Föl!
-
zez-zez
tag
naverh
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
Hátha valaki fölfigyel.
-
zez-zez
tag
8 ezresért megválok tőle. Nekem is ennyibe került.
Nem hinném hogy a proci, hisz nem csak a vcore de az sspec is megegyezik. Egyetlen különbség hogy az egyik costa rica, a másik philippines. De nem hinném hogy ez szerepet játszana. Egyenlőre ültetem a témát. Itt a december és az építőiparban beindul a nagy kapkodás. Mindenképpen be fogok szerezni egy eredeti dell vrmet. Utánna meglátjuk hová tovább. Mondjuk ez nem mostanában lesz. -
kraftxld
félisten
Őszintén szólva a ramra nem sok szükségem van, de ha jó áron adod talán beépítem vhová.
70%-80%, hogy lesz még 2 pár 1 gigás slot1-es P3-am. Esetleg ha nagyon nem megy, csere szóbajöhet. (Mondjuk a te párban nem menő - ha a proci a gond - P3aid + 1 üveg sör = 1 pár tuti jó P3) A feszültségek megyegyeznek a két procin? -
zez-zez
tag
SDRAM? nemtudom. Árazd be légyszives.
Kérlek szépen a slot1-el az a helyzet, hogy párban nem mennek. Ellenben egymagában vígan durúzsol mindkettő. Tehát a proci tökéletesen működőképes. Szerintem valszeg a tőled kapott VRM a hunyó, ill. van egy csekély lehetősége annak is hogy a lap hibás. Első lépésben szereznem kellene egy dell vrmet. Ha kiderül hogy a vrm nem passzolt visszaadom a vrm-et ha szükséged van rá. Azt hiszem nekem nem lesz rá szükségem.
[Szerkesztve] -
zez-zez
tag
Már látom. Hogy a kutyának sem kell.
Hát akkor kínáljatok érte cserébe hasonlóan eladhatatlan és hasonló (virtuális) értékű csemegéket. Lehet hogy éppen arra van szükségem. -
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
auf
-
zez-zez
tag
Tejföl!
-
zez-zez
tag
fel-föl
-
zez-zez
tag
föl-fel
-
zez-zez
tag
fel-fel
-
zez-zez
tag
föl-föl
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
Senki sem épít CAD munkaállomást kispénzből?
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó.
-
zez-zez
tag
Senki?
-
zez-zez
tag
Ne tolakodjatok már ennyire!
-
zez-zez
tag
Egyéb értelemes dolog is jöhet cserébe! Hogy mi az? Nem tudom, próbálkozzatok.
-
zez-zez
tag
Eladók a következő kártyák:
1. PNY Quadro4 380XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 15.000,-
2. IBM Quadro4 980XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 30.000,-
Szóba jöhet csere értékegyeztetéssel, pl. 1000MHz-es slot1-es P3 prockóra.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest