Hirdetés
Aktív témák
-
zez-zez
tag
8 ezresért megválok tőle. Nekem is ennyibe került.
Nem hinném hogy a proci, hisz nem csak a vcore de az sspec is megegyezik. Egyetlen különbség hogy az egyik costa rica, a másik philippines. De nem hinném hogy ez szerepet játszana. Egyenlőre ültetem a témát. Itt a december és az építőiparban beindul a nagy kapkodás. Mindenképpen be fogok szerezni egy eredeti dell vrmet. Utánna meglátjuk hová tovább. Mondjuk ez nem mostanában lesz. -
zez-zez
tag
SDRAM? nemtudom. Árazd be légyszives.
Kérlek szépen a slot1-el az a helyzet, hogy párban nem mennek. Ellenben egymagában vígan durúzsol mindkettő. Tehát a proci tökéletesen működőképes. Szerintem valszeg a tőled kapott VRM a hunyó, ill. van egy csekély lehetősége annak is hogy a lap hibás. Első lépésben szereznem kellene egy dell vrmet. Ha kiderül hogy a vrm nem passzolt visszaadom a vrm-et ha szükséged van rá. Azt hiszem nekem nem lesz rá szükségem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest