Aktív témák
-
zez-zez
tag
Föl!
-
zez-zez
tag
naverh
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
Hátha valaki fölfigyel.
-
zez-zez
tag
8 ezresért megválok tőle. Nekem is ennyibe került.
Nem hinném hogy a proci, hisz nem csak a vcore de az sspec is megegyezik. Egyetlen különbség hogy az egyik costa rica, a másik philippines. De nem hinném hogy ez szerepet játszana. Egyenlőre ültetem a témát. Itt a december és az építőiparban beindul a nagy kapkodás. Mindenképpen be fogok szerezni egy eredeti dell vrmet. Utánna meglátjuk hová tovább. Mondjuk ez nem mostanában lesz. -
zez-zez
tag
SDRAM? nemtudom. Árazd be légyszives.
Kérlek szépen a slot1-el az a helyzet, hogy párban nem mennek. Ellenben egymagában vígan durúzsol mindkettő. Tehát a proci tökéletesen működőképes. Szerintem valszeg a tőled kapott VRM a hunyó, ill. van egy csekély lehetősége annak is hogy a lap hibás. Első lépésben szereznem kellene egy dell vrmet. Ha kiderül hogy a vrm nem passzolt visszaadom a vrm-et ha szükséged van rá. Azt hiszem nekem nem lesz rá szükségem.
[Szerkesztve] -
zez-zez
tag
Már látom. Hogy a kutyának sem kell.
Hát akkor kínáljatok érte cserébe hasonlóan eladhatatlan és hasonló (virtuális) értékű csemegéket. Lehet hogy éppen arra van szükségem. -
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
auf
-
zez-zez
tag
Tejföl!
-
zez-zez
tag
fel-föl
-
zez-zez
tag
föl-fel
-
zez-zez
tag
fel-fel
-
zez-zez
tag
föl-föl
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó. I.á: 30.000,-
-
zez-zez
tag
Senki sem épít CAD munkaállomást kispénzből?
-
zez-zez
tag
Már csak az IBM Quadro4 980XGL eladó.
-
zez-zez
tag
Senki?
-
zez-zez
tag
Ne tolakodjatok már ennyire!
-
zez-zez
tag
Egyéb értelemes dolog is jöhet cserébe! Hogy mi az? Nem tudom, próbálkozzatok.
-
zez-zez
tag
Eladók a következő kártyák:
1. PNY Quadro4 380XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 15.000,-
2. IBM Quadro4 980XGL. Tökéletes állapotú, OEM kártya, tehát tudok hozzá adni zacskót meg DVI átalakítót.
Irányár: 30.000,-
Szóba jöhet csere értékegyeztetéssel, pl. 1000MHz-es slot1-es P3 prockóra.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest