Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Ez kimondottan linux alatti tapasztalat? Ha volna kedved/időd akkor írhatnál erről bővebben, engem érdekelne. Illetve ha már így felmerült a téma, akkor -mint linuxos- írhatnál arról is, hogy neked milyen tapasztalataid vannak linux alatti tunningban. Erről úgyis olyan kevés szó esik.
-
CsendPenge
őstag
Ajjaj :)
Először is: vigyázz a linuxos (tunning) progikkal, ugyanis itt nincs meg (annyira) az a ''biztonsági'' korlát, mint win alatt. Ez azt jelenti gyakorlatilag (már amennyire én tudom) hogy korlátlanul, bármilyen értéket beállíthatsz. Lehet, hogy ''egyes'' értékeket nem fogja bírni a vidkari/monitor, hanem elfüstöl. Szóval óvatosan!
Tapasztalatom nincs a vidkari húzással kapcsolatban (G550-est? minek? :D), de szvsz ''eredménye'', hatása videokártya erőforrás éhes alkalmazásokkal kapcsolatban lehet. Tehát ha egy adott progi ''futási sebességét'' a videokártya korlátozza (vagyis nem proci limitált helyzetben vagy), akkor tudsz -akár jelentősen- érezhető teljesítménynövekedést produkálni.
Egy biztos! Alaposan olvasd át a progi leírását!
P.S.: az eredményeket, ha van kedved/időd, akkor oszd majd meg légyszíves.
Aktív témák
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest