Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
CsendPenge #22 üzenetére
Régebben volt egy progi ami a kernelbe mint modul beépült és azon keresztül lehetett dolgokat állítgatni. Mivel sok értelmét és nagy változásokat nem láttam ezért hamar kifújt az érdeklődésem iránta. Szerintem a project is leállt, de ezt nem tudom biztosra. Nálam a tuning linux alatt annyit tesz, hogy a kernelt magam fordítom és optimalizálom és a legkevesebb programot töltöm be. Gnome, KDE szóba sem jöhet :) Most XFCE4-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 377 megából 259 szabad. Ezek futnak közben: szerverszolgáltatások (ftp, samba), xfce4, dnetc, mozilla 2-3 példányban, xchat, gftp, sylpheed, xmms, terminálok.
Az nvclock-ot ha lesz időm még most este kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok egy gef4mx440-es kártyán.
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged