Hirdetés
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektast
aktív tag
válasz
oZone762 #4499 üzenetére
Gagyi 1 ventiset én se tennék be, de ez a jobbik fajtából való. Amúgy meg tökmindegy, hogy 1 vagy 2 ventis ha bedöglik a venti ígyis-úgyis cserés.
Nekem van egy MSI 2 ventis 470 8gb-m, megjárta a hadak útját már 2017-18ban is, meg most is kb 3 hónapja megy de még bírja az öreg -
Vektast
aktív tag
Megint van [ASUS GeForce RTX 3060 PHOENIX] - €599-ért. Kosárba rakható.
szerk: Már nincs!
-
oZone762
tag
-
warcat
veterán
válasz
oZone762 #4490 üzenetére
Ahogy jelezték, meg van említve az összefoglalóban, de lényeg, hogy ha evga eu aloldalán feliratkozol a termékértesítésre, akkor bekerülsz egy sorba, ahol időnként fel van kínálva x darab kártya vételre egy saját link formájában amit a postaládába kapsz, 8 órán át csak te tudod megvásárolni azt a kártyát, majd átszáll másra a lehetőség.
Jelenleg nem érint téged, mert hatalmas tömegek beálltak már eléd, és -vicc nélkül- a jelenlegi tempóban haladva 2030-35 között lenne elérhető kártya.
Egy esélyed lesz mostanában (talán kettő, ha jön a 3070 Ti is).Májusban jelenik meg a pletykák szerint a 3080 Ti, ekkor friss megjelenésként kerülnek ki egy oldalfrissítés során az Evga 3080 Ti modelljei, egy teljesen új sorral.Ha az első fél percben fel tudsz iratkozni, pár hónapon belül még lehet is belőle valami.De sok ezer embernek ugyanez a terve, szóval hajrá
-
omfgk
veterán
válasz
oZone762 #4493 üzenetére
Itt nincs szükség semmi trükközésre.
Magyar cím mehet.
Csak 27% áfa majd megy az árakra.De ha nem a legelején kattintottál a vga-ra akkor igazából mindegy...
Most regisztrálva kb a soha nem jön meg kategória mindegyik vga.
Sőt igazából tényleg soha nem fog beérkezni. Mire sorra kerülsz addigra már rég EOL lesz.Amint azt lejjebb is írták, majd a 3080Ti és a 3070Ti megjelenésekor kell résen lenni.
-
warcat
veterán
válasz
Andor22 #4489 üzenetére
Ezen a ponton már rég nem kérdés, hogy amcsik jóval több kártyát kapnak.Lehet, hogy kifejezetten elsőbbséget adnak a gyártók az Usa piacnak, és/vagy nincs kedvük az EU főleg viszonteladókból álló piacát ellátni, ahol az extraprofitot más rakja zsebre.Még hétvégén is vannak bekészletezések, nálunk meg csak a nagy csend.
-
válasz
tupacamaru #3752 üzenetére
Jó neked, én a megjelenéstől számítva kb 2-3 órával később jelöltem, hogy kell azóta semmit sem küldtek, kb naponta megyek fel a weboldalukra....
-
koko52
nagyúr
válasz
sajti_pajti #4480 üzenetére
Pedig a zoknit 4x lehet hordani
-
koko52
nagyúr
válasz
sajti_pajti #4478 üzenetére
Neked hetente más avatarod van?
-
Powerer
tag
Csak én látom úgy, hogy Alternate is elesett?
Vannak kártyák, de nincsenek... -
echterion
nagyúr
válasz
Andor22 #4474 üzenetére
Én most nem annyira, azzal, hogy mevettem azt a 3090-est múlt héten, kiköltekeztem, már a csomagelosztónál van, szóval ha minden jól megy, kedd-szerda magasságában megjön. Utána el kell pattintanom a két 3070-est és akkor majd jöhet az újabb dropnézegetés, hogy mégse maradjon olyan magányosan az a kártya.
-
warcat
veterán
Ez jó vétel volt németeknél, de vámeljárás kell hozzá
Asus eshopnak is volt dropja itt de valahogy az 1600 eurós 3080 TUF és 1100/1200 3070 TUF/Strix nem nyűgöz le ennyire.
-
oZone762
tag
Mintha a magyar boltok nem akarnának eladni. Mert ilyen áron remélem senki nem vásárol tőlük.
-
Puffocska
tag
https://www.emag.hu/gigabyte-geforce-rtx-3070-gaming-oc-8gb-ddr6-videokartya-gv-n3070gaming-oc-8gd/pd/D1RH82MBM
683.310 Ft
Ennyiért szinte ajándék. Szinte. -
-=RelakS=-
veterán
Ez meg mi? Nyalóka finanszírozás?
-
echterion
nagyúr
14-es drop Mindfactory-nál. Van benne mindenféle jóság, igaz, egyik se olcsó.
-
laychi
veterán
A vásárlástól számított 90 napig lehet regisztrálni a terméket garanciahosszabbításra és stepupra is.
StepUP esetén amint van elérhető kártya jeleznek.
Az új kártyára fizetendő összeget a régi kártya feltöltött számláján szereplő árának függvényében számítják ki. A kártyát csak akkor küldik ki, ha a te kártyád már beérkezett hozzájuk.
Az újonan kapott kártyát nem lehet ismételten StepUPra regisztrálni. -
omfgk
veterán
Ez volt már?
https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-12-gb-graphics-card-msi-ventus-3x-custom-spotted/
Nem árt fenntartásokkal kezelni azért.
-
BeZol
őstag
válasz
Andor22 #4457 üzenetére
Én regeltem be kártyákat, de sztem nem dobta fel step-upra, merth most nem lehet step-upolni mert készlethiány van.
A step-upolás pedig első 3 hónapban lehetséges talán.
Lehet h most sok zöldséget mondtam, mindképp járjon utána az akit érdekel, de erre nem építkeznék!
Az is megvan, h miről mire lehet step-upolni. -
nexwo
Topikgazda
!trial és !webext hozzáférés megszűnt! új megoldás lesz, amit senkinek sem kell konfigurálni, csak betölteni és a központi szerverről szedi le a konfigurációt és nézi a potencionális kártya lelő helyeket.
Mivel az önkéntes jótékonykodás nem működött:
Olyan mint a bányászat, azért töltöd le, hogy másoknak segíts (mint bányászatban a tranzakciók gyűjtése) és cserébe a jutalmad: elsőként értesülsz az elérhető kártyáról (mint bányászatban a tranzakciós díj begyűjtése)Ezáltal szabályozható, hogy egy oldalt ki (ip) milyen gyakran tölt be, anélkül, hogy bárkit is blokkolnának a túl gyakori frissítés miatt, de mégis elég gyakran lesz vizsgálva az adott oldal (ehhez nyilván több felhasználó kell)
-
BeZol
őstag
24GB MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO DDR6 - 2399 Euro
-
Dexter17
tag
Köszi a válaszokat.
-
Dexter17
tag
Még annyi kérdés az Alterne oldalával kapcsolatban, hogy ha alapból nem kiterjesztt garival veszed meg, azért alapból adnak rá bármennyit?
-
Dexter17
tag
Sógorom kint dolgozik, megelőlegezte nekem.
Oké nem egy Rog strix, de csak nem lesz vele bajom, annyira nem ismerem a Zotacot, hogy mit tud. Remélem tudni fogja amit kell teljesítménybe is és nem akar majd felforrni. Csak ne most essen vissza a 250ezres kezdeti árára mert akkor eret vágok tompa késsel.
-
Frozen
addikt
válasz
sajti_pajti #4443 üzenetére
Azt írja benne van 19-20 közt szállítják is
[kép] -
Dexter17
tag
Akkor úgy látom marad a ZOTAC GeForce RTX 3070 AMP HOLO 1150ért. Vélemény szerintetek megéri, jó kari, van értelme más márkát választani?
-
Dexter17
tag
Mit takar ez a paypalos részletfizetési opció az alteren? Tudja valaki, hogy működik?
-
Dexter17
tag
Nem lehet már rendelni, ezt figyeltem.
Jelenleg nem vásárolható státuszban van.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dexter17 #4429 üzenetére
Azt kellene neked is tenned, amit cyberwarfare javasolt, különben sosem lesz normális kártyád. Minél tovább húzod, annál többe fog kerülni. Venni kell egyet és mikor nem játszol, bizony túratni kell, hogy visszahozza az áremelkedést. Minél később veszel kártyád, annál később jön vissza, mert az árak emelkednek, az ETH túrása meg egyre lassabb, és nyár végéig kb. ez is marad vagy még rosszabb lesz ebből a szempontból.
-
Dexter17
tag
Köszönöm az infókat, bánom már, hogy nem pár hónapja vettem meg. Azért átlag user/gamer nem igazán engedheti meg, a mostani 4-500ért vegyen megy olyan kártyát ami nemrég még 300 se volt..... Régóta gyűjtögetek egy újra, és pont nemrég ütött be ez.....
-
BeZol
őstag
válasz
Dexter17 #4425 üzenetére
Abban egyelőre ne bizakodj, ami szokott is lenni, az az 589 eurós evga rtx 3060 és a legutoljára talán 954 eurós evga ftw3 ultra 3070-es.
4-5 másodperces frissítgetéssel figyelem őket, mikor a német fórum jelez is h van, az csak azért jelez be, mert a listázott nézet szerint van, de a termék oldalán maradva bizony nincs.
A héten kosárba lehetett tenni 10 perc alatt 2szer is az 1259 eurós RTX 3080 FTW3 Ultrat, de a kosárba egyszer sem tette be végül
-
-
Frozen
addikt
válasz
Dexter17 #4424 üzenetére
Szerintem ezek az árak véeletlen kerülnek ki,szóval gondolok itt olyanra,hogy beállítottak egy mennyiséget vagy egy árat és amikor megérkeztek a kártyák nem kerültek rögzitésre.
Senki nem tudja ,mekkora készlet volt ilyen áron lehet 1-2 db volt cska véletlen.
ha megnézed a legtöbb helyen már egy 3070 is 1100 euro feltt megy az értelmes darabok már 1300-1400 körül is elkérik.
Igen van 3080 is 1200 euroért olyan ritkán mint a fehér hollo ,de tuti ez a kártya is valami nem kerek mert nagyon nagyon olcso a többihez képest. Vagy visszaküldték már ,vagy javított vagy pasz. De gyanus árba van akár boltból van akár nem. -
Dexter17
tag
Bocsánat a hülye kérdésért. Alterne-re, hogyan tudok regelni, nincs megadva Magyarország. Köszönöm a segítséget. Ebben bízok, hogy lehet még kapni : https://www.alternate.de/EVGA/GeForce-3070-XC3-ULTRA-GAMING-Grafikkarte/html/product/1687861
-
Dexter17
tag
Bárcsak a 650 Euros lenne a kosaradban.
Remélhetőleg a nem túl távoli jövőben átlag emberek is értelmes áron hozzáférhetnek ilyen kártyákhoz.
-
Frozen
addikt
alternén beraktam kosaramba egy
zotac GeForce-RTX-3070-AMP-HOLO
1150 ha esetleg valakit érdekel akkor szóljón egyeztetünk egy időpontot és kirakom a kosaramból -
warcat
veterán
Lemaradt; aki lesni kívánja, itt a link, minimális esély van rá,hogy visszatérjen egy rendelési körre, de azért nem nulla.
Nyilván ha nincs minden előre bekészítve a vásárláshoz,esélytelen. -
warcat
veterán
válasz
sajti_pajti #4417 üzenetére
Chrome gugli oldalfordító átrakja az árat angol fontba, akkor meg az lett volna a probléma, így az árat látjátok, szűk két hetes szállítással lehetett rendelni ennyiért, amazontól
-
nexwo
Topikgazda
válasz
sajti_pajti #4415 üzenetére
Nyilván kell azért a célközönség véleménye, mert amennyi aktív küldő van fenn (csak én, néha), használhatnám magamnak mindenkit kizárva, de nekem nem kell másik vga
PH véleményét is várom
-
warcat
veterán
Botok jól jártak
(Zotac 3070 650€)
-
sajti_pajti
tag
Én azt gondolom, hogy ez nem társadalmi munka amire valakik téged kijelöltek. Te dolgoztál meg vele, ráadásul önszorgalomból, te élvezel maximális prioritást. Hozd meg a saját szempontjaid alapján a végső döntést.
(Ettől még persze értelmes dolognak tartom meghallgatni másokat, pl. hogy elkerüljük a csőlátást.) -
-
Powerer
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest