Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Grófnő #597 üzenetére

:D
    Leírom neked a tapasztalataimat, az atomos lapomról. Mivel ez nem ionos lap ezért ezt vedd inkább csak iránymutatónak. Az én lapomban kétmagos atom van és gyengébb videokártya (Graphics Media Accelerator 950) és 1 Giga RAM.

Xp alatt:
    Az ablakok gyorsan nyínak meg, kb ugyanolyan gyorsan mint egy asztali gépen, a vidókat szépen viszi, egészen 720p-ig.
    Flash lejátszásól nem tudok nyilatkozni, mivel ilyen oldalakat nem nagyon nézek. Youtube-ot vitte szépen az atomos lap, youtubeHD-t is talán (?) bár arra nem emlékszem.

Win7 alatt:
    1Giga RAM a win7-nek picit kevés, ezért itt voltak kisebb sebesség problémáim. (tervezek RAM-ot bővíteni 2 gigára)
    Alapjába véve minden hasonló mint XP-nél, egyesek szerint a win7 néhol még gyrosabb is mint az XP.
    Nekem annyiban tér el (lehet a kevés RAM miatt), hogy az ablakok általában gyorsak, de néhány komolyabb ablaknál (pl.: windos beállítások) ahol több mindent kell betölteni, ott azért várni kell picit (nem olyan sokat).

Amit még hozzáfűznék hogy win7 alatt ionnal lehet még jobb eredményeket lehet elérni, mivel az ionnak jobb videokártyája van, és win7-nél ez szerintem számít.
    Persze ha nem nézel fullHD/HD videókat akkor fölösleges az ion, jó más atomos lap is.

Új hozzászólás Aktív témák