Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Aki tud, legyen szives segítsen!
Tegnap vettem egy Ion-os gépet, amit itt az aprón találtam. Funtwist Fiono a drágám, nem hajlandó normálisan lejátszani a nagyfelbontású .mkv-kat.
Mindent a leírás alapján csináltam, a notimon már rendesen be is állítottam anno, de itt nem tudom miért de nem jön össze.
Hiába írja a Media Player Classic - Homecinema hogy most éppen DXVA támogatás folyik, a videó akkor is élvezhetetlenül beszaggat. nVidia gpu driver a legújabb (190.38) és az alaplapi nForce driverek is a honlapon levő legfrissebbek. Közben 1080p-nél a prociterhelés végig 90-95% körül van...
Nem tudom hogy mennyire pontos, de lejátszás közben néztem a GPU órajelét, és nem igazán kapcsol fel 100MHz-ről, de ez lehet auz everest hibája is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest