Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Akkor ezekszerint a tegnap esti belebotlásom az ASROCK Nettop ION 330-ba nem a véletlen műve, mert most jelent meg (ITTHON IS?)?
-relatíve jó áron (az MSI Nettop D130, 160 GB HDD-vel, Microsoft Windows Vista Home Basic-kel 92 tól) indul,
-talán halk, és esetleg hűs (a két ventillátorról, ami van benne, semmit nem lehetett találni),
-minden bizonnyal költséghatékony.Trava, ha kész a beizzítása a technikának, kérlek feltétlen nyilatkozz róla! És szeretnék kérni sok sok képet róla, mert a neten kb 5-öt sikerült lelni.
Az a 320GB, és az "ajándék" DVD író az "eredetileg" beharangozott árhoz képets szerintem nagyon ott van...
ui.: ezel a laptop DVD egységek mennyire csereszabatosak? csak egy méretben léteznek (fizikai kiterjedés szemponjából), mert mennem felerült, ha beszerzek egy ilyen mütyüt, és lemegy a gari, akkor már a belerakható BD meghajtóknak is kellemesen barátira kell(ene) olvadnia az áruknak a mostanihoz képest, és egy ilyen felfejlesztés lehetőségét nem szeretném elbukni. de a cucc nekem nagyon bejön!
engem főleg az 1080p-s x.264, H.264 lejátszás része érdekel, de én nem vagyok az ionnal objektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Corsair VENGEANCE LED 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 7 265K (20mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest