Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Mini-ITX
- NVIDIA® driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Akkor ezekszerint a tegnap esti belebotlásom az ASROCK Nettop ION 330-ba nem a véletlen műve, mert most jelent meg (ITTHON IS?)?
-relatíve jó áron (az MSI Nettop D130, 160 GB HDD-vel, Microsoft Windows Vista Home Basic-kel 92 tól) indul,
-talán halk, és esetleg hűs (a két ventillátorról, ami van benne, semmit nem lehetett találni),
-minden bizonnyal költséghatékony.Trava, ha kész a beizzítása a technikának, kérlek feltétlen nyilatkozz róla! És szeretnék kérni sok sok képet róla, mert a neten kb 5-öt sikerült lelni.
Az a 320GB, és az "ajándék" DVD író az "eredetileg" beharangozott árhoz képets szerintem nagyon ott van...
ui.: ezel a laptop DVD egységek mennyire csereszabatosak? csak egy méretben léteznek (fizikai kiterjedés szemponjából), mert mennem felerült, ha beszerzek egy ilyen mütyüt, és lemegy a gari, akkor már a belerakható BD meghajtóknak is kellemesen barátira kell(ene) olvadnia az áruknak a mostanihoz képest, és egy ilyen felfejlesztés lehetőségét nem szeretném elbukni. de a cucc nekem nagyon bejön!
engem főleg az 1080p-s x.264, H.264 lejátszás része érdekel, de én nem vagyok az ionnal objektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Minden, ami hőszivattyú
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest