- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Videós, mozgóképes topik
- Amazon Kindle
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
psy486
újonc
Vettem egy új komplett gépet benne egy nvidia gt 610 (2gb ddr3) vidikártyával, és egy új monitort is. azthittem hogy a monitor rossz, de kipróbáltam és nem. Esetleg más is találkozott ezzel a hibával, van rá megoldás?
Csináltam hs-t is:
http://kepfeltoltes.hu/131019/monitorhiba_www.kepfeltoltes.hu_.pngszétszórtam az ikonokat hogy látszódjón a homályosság ( vagy túl élesség ) minden játékban ilyen.
(sajnos csak 1024x768 (4:3) a felbontás, mert a régi monitoromon printeltem ( de az újon is ilyen csak most nem akarom vissza dugni)
mi lenne a megoldás? köszi előre is!
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest