- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Komplikato #5848 üzenetére
Ja láttam a fickó videóját....hát hiába, premium brand.
-
sixpak
nagyúr
Hát igen, ebben van némi igazság, de a szarfos paszta az mostanában kizárólag az Asus privilégiuma.
4264adam: szerintem azok a ventik ugyanazok (esetleg más színben), amiből 2 csilliárdot köp ki egy gép percenként és csak a sticker alapján különbözteted meg a többi gyártótól.
Amúgy én kifejezetten szeretem az MSI-t, ne érts(etek) félre, jó cuccokat csinálnak.
Paddyhats: RT OFF, 60fps-hez kicsit op a kártyád, de legalább sokáig jó lesz.
-
4264adam
veterán
-
Paddyhats
kezdő
Kicsit féltem ugyan is októberben vásároltam alzán 1 4070ti rog editiont .konkrétan nem akartam 4 hónapot várni a pc buildemmel .... Vadállat a kártya és csupán 380 ba fájt . Igazából a ti super alig tud valamivel többet igaz ott a vga ram több de amúgy sem húzok mindent csutkára meg rtx off + 60 fps el szoktam tolni . 7% nem sok
-
-
válasz
jozs6200ax #5839 üzenetére
MSI gaming slimből volt nálam 4070 és most a super, sztem az egyik legfaszább. Nagyon keskeny, tök halk, jó hűtés és nincs cw. Én biztosan azt venném és nem az alsópolcos gw-t.
-
jozs6200ax
aktív tag
Lecserélem a tuf 3060ti kártyám 4070s -re. Halkabb 3 ventis kiadásra gondoltam .
Kinek milyen tapasztalata van Msi gaming x slim vagy Gwpanther kártyákkal? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Benhill #5832 üzenetére
mire fel fogy a 4070Ti super ilyen gyorsan?
mert megeshet, vannak olyanok is, akik látják a kártyában a pozitív potenciált... mint pl én is
nekem tökéletes lesz áprilisra... vagy használt 4080...#5826koxx
mondjuk igen, ez azért meredek... HA ez az ár rendszeres maradna áprilisra az az átveraprós árakat is lenyomná kicsit.... -
Benhill
senior tag
mire fel fogy a 4070Ti super ilyen gyorsan? készletből annyit látok 5-4-3-2-1
kis 4070 super kb 100-al olcsóbb és olyan 15-20%-al gyengébb csak.
-
válasz
Komplikato #5830 üzenetére
Sztem a galaxon kívül senki. Miért kéne? nem is látszik ha bent van a gépben.
-
Komplikato
veterán
Nem tudja valaki közületek, hogy gyárt valaki RTX4070Ti super-t FEHÉR nyákkal?
A Galax ugye szokás szerint hozott ki "fehér" kártyákat az új szériából is, de ott a "sima" kártyáknak sötét nyákja van (fekete?) és nagyon ronda átlátszó ventilátorok. Van nekik a HOF széria, ahol meg szép fehér ventik vannak és a nyák is fehér, de ott meg a nekem hulla felesleges OC miatt elég kemény felár van.
Persze fehér kártyát sokan gyártanak, ott Asusnak a Dual és a Strix sorozatból is van vagy a Colorful, stb. Csak ott a nyák nem fehér. -
BaJaZo
aktív tag
Igy van, én HA-ról rendeltem egy MSI 4070 Super Gaming X Slim kártyát 250-ért. Amolyan "gari hozzám" kategória, de nálam még soha nem ment tönkre VGA, igaz, nem is piszkálom és csakis MSI Gaming széria jöhet szóba. Amig nem lesz problémám velük, más nem kell.
Nem akartam venni, mert azt hittem, hogy a 3060ti kártyám 50-et ér, annyiért meg nem adom el, aztán kiderült, hogy kb. kétszer annyit. Igy aztán belevágtam, hétfőn ér ide. -
válasz
- = Zk = - #5825 üzenetére
Az mondjuk bíztató, hogy a gw 4080s-t 450-455k közé helyezi az alza [link] jobb vétel mint egy strix 70TiS 435-ért.
-
- = Zk = -
félisten
Azt is nèzzük, mire vesszük a kártyát. Kompromisszumok stb...
Èn vártam a super kártyákat... Nem most, majd április környèkèn szeretnèm cserèlni a 3080at... Addig lefolyik sok víz a Dunán... Ami nekem most jó...
4070TiS vagy használt 4080... Èn ezeket figyelem áprilisig... -
aginor
veterán
Azt elfelejted, hogy van itt 33%-al több memória is, ami adott esetben -ha elfogy a 12- jóval nagyobb különbséget is eredményezhet, mint 7%. Ettől függetlenül valóban kiábrándító. Vagy a teljesítmény, vagy az ár nem stimmel (attól függ, hogy honnan nézzük). Sima Ti van már 317k-ért is, ami most jobb vételnek tűnik, annál meg még jobbnak a sima 4070S 270k körül.
-
válasz
FragMaster #5816 üzenetére
370k-s tuf már volt nincs.
-
Nna, alzán élesedtek az árak [link] A tuf tűnik az egyik legjobb dealnek 370-ért.
Azért ez, +85e ft-ért kapunk jó 7% többletet. 460 körül pedig már 4080-at kapni, igaz nem strixet. -
szasanyi
félisten
OK, köszi srácok!
-
szasanyi
félisten
Lehet tudni, hogy a 4070 TiS kártyáknak mikor lesz hazai ára? Tehát amennyiért meg is vető.
-
fbaloo
tag
hány %-al erősebb a 4070 ti super a sima ti-nál eddigi tesztek alapján?
-
Pakmara
őstag
válasz
hoffman_ #5807 üzenetére
TPU tesztekben mindig van kép PCB-ről. Sajnos ők Inno-t általában nem tesztelnek de az meg van máshol :-P. Vízhűtés gyártóknak van "konfigurátoruk". Ott is vannak PCB fotók. Innok pl itt: [link] Az Ő tesztjeikben is mindíg van bontott kép a nyákról: [link]
Többi gyártónál meg vagy TPU vagy Kitguru1070 TI-ről azért szép nagy ugrás lesz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pakmara #5806 üzenetére
hm, a héten jön az X3, ha ez így van, akkor jól fog viselkedni, kíváncsi vagyok. a PCB-röl sok infót nem találok, talán a sima 4070 esetben leltem valami nagy 46db-os összehasonlítást.
egy EVGA 1070Ti FTW3 helyére jön, amin 2dv Noctua A12x15 van, meglepne, ha ennél halkabb lenne, 20-40W fogyasztás is jön vele, de hátha.
-
Pakmara
őstag
válasz
hoffman_ #5797 üzenetére
Szerintem ugyanaz a konstrukció csak van egy plusz ventid illetve lehet hogy több hőcsöved. Biztos jobb a hűtése mint a két ventisnek. Maga a pcb viszont full egyforma a 2 és 3 ventisnél, sőt az ichillnél is ugyanaz csak több fázis stb van felpakolva de a nyák maga ugyanaz a kialakítás. ( 4070 Ti, 4070 S 4070 TiS legtöbb gyártónál ugyanazt a nyákot kapta, a körítés -fázisok stb persze eltér )
-
Benhill
senior tag
Ez a 90 mem hőfok csatak max, futott a háttérben a játék ami pörgette a kártyát, alatta futattam egy superpositiont, ami inkább a ramokat terheli.
Nem volt freki visszaesés, sem akadozas.
Ház szellőzes biztos jó, 3db 120as szív ki, 3db 140es pedig be. Remélem valóban normális igy, nem pedig csak melegebb kártyát fogtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest