- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #6033 üzenetére
i5 vs i7?
-
SoulReaver
veterán
A komolyabb játékoknál a 60+ fps hez 1440-ben kellene minimum egy 4090... De majd az 5xxx széria hát ha elég lesz már...
-
SoulReaver
veterán
válasz - = Zk = - #5709 üzenetére
Azért nem váltanék 4080 ról...
-
SoulReaver
veterán
Van, hogy vissza veszi az órajelét a vga, ha elér egy bizonyos hőfokot ez tény...
Ha msi ab -ban nincs kihúzva végig a power és komoly játékkal játszol, akkor is van, hogy lentebb megy az órajel.
De, hogy csak a furmark adhat erőt és minden lebíró akaratot, ez kicsit butaság...
-
SoulReaver
veterán
Nekem eddig csak Cyberpunkkal és az Avatar: Frontiers of Pandora -val van DLSS tapasztalatom.
2560x1440-ben kapcsolgattam ki-be, de csak a távoli dolgok voltak rosszabb minőségűek, amikre alapból nem figyelsz egy normál játékmenet közben.
Közel max vagy max grafikán semmilyen élmény romlást nem látni már.
Próbáltam kisebb felbontásban(1920x1080) játszani, DLSS nélkül, de az meg már gagyi a szememnek 2560x1440 után.
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #4928 üzenetére
Árban, ha olcsóbb lesz, mint most egy használt 4080, szerintem megéri majd...
Az újak meg megint csillagászati árokon lesznek..
-
SoulReaver
veterán
Sokaknak hidd el, hogy nem. Főleg úgy, hogy cégre vásárolnak.
Én is 4070Ti-n agyaltam sokáig, de annyi tesztet néztem, hogy inkább 4080 lett, de ez is csak azért, mert 1-2 hetes volt, jóval olcsóbban és bolti garis(Magyar)...
Ez sem tud mindent maxon 1440-ben, de a 16Gb időtállóbb.
4090-et majd generáció váltás után éri megvenni max... Már csak a 24Gb ram miatt is. Ha kb fele annyiba fog kerülni mint most, akkor elég sok mindenkinek jó lehet 1440p-be... -
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #4845 üzenetére
Ez a gond, hogy azt tehet az nvidia amit akar... Ugyan úgy, mint az intel.
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #4840 üzenetére
Azt ertem... Csak azt nem értem, hogy ennyit adnak csak, ha már lehúznak? Tudom-tudom... Ez benne a pláne...
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #4837 üzenetére
Én a 4080 supert nem értem... Több lesz a CUDA mag és kész.
Bár kitudja... Lehet pont így lesz jó...
-
SoulReaver
veterán
válasz Meridius11 #4794 üzenetére
Esetleg csináltathatsz. Itt Hardveraprón hirdetnek eladók, akik készítenek egyedi kábeleket.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Meridius11 #4792 üzenetére
Rág googleeztam neked.
Ezt is kidobta többek között.
-
SoulReaver
veterán
válasz kingpython #4764 üzenetére
Egy használt 4080 még mindig jobb lehet majdy mint egy butított 4080(4070tisuper)
-
SoulReaver
veterán
válasz Nevemsenki79 #4718 üzenetére
Kábelt megpróbálnám.
A vga drivert DDU-val eltávolíthatod még, aztán egy teljesen frisset, alapot felrakni.
Nekem az előző VGA-val csinált olyat, hogy BIOS-ba lépés után 2-3 másodpercre elment a kép.
-
SoulReaver
veterán
válasz Nevemsenki79 #4714 üzenetére
Szia.
Kábel esetleg nem lehet a ludas? Milyen felbontáson történik ez? Esetleg kisebb felbontáson nézd meg, talán a kábel gond kiderülhet.
-
SoulReaver
veterán
válasz 4264adam #4652 üzenetére
Szia. HardverAprón is nézted már?
-
SoulReaver
veterán
A 4070ti super egy lebutított 4080 lesz? Vagy feltuningolt 4070? A memóra sávszél ennek is 192bit lesz?
Csak amiatt kerdezem, hogy a sima 4080at lehet érdemesebb lesz megvenni majd nem?
-
SoulReaver
veterán
Steamen 7 euro az NFS heat. Játszik vele valaki?
Jövőhéten ha minden igaz, egy 4070 ti suprimX-el jön a mikulás báti... Már várom nagyon, fényes a bakkancs!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #4423 üzenetére
És úgy általában az Asus, vagy csak a gyengébb típusok? PL egy RogStrix OC is CW-zhet? Ez mondjuk nem a gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz BerserkGuts #4403 üzenetére
Én mondjuk 1440 miatt cserélem a 4070-et, de csak a 4070ti re van szívem kólteni... A 16gb ram azon sem segít szerintem...
-
SoulReaver
veterán
válasz Maelephant #4366 üzenetére
Megnéztem, a tiednek tényleg nincs. Amúgy a gyártó oldaláról lehet tölteni.
Ezekszerint a tied nem érintett. -
SoulReaver
veterán
Az előző vga-m is aorus volt, 3060Ti, annál nem volt ez a jelenség.
Ennél a 4-es szériánál, egészen 4090ig, mindegyiknél ezért van a bios update...
Hirdetem amúgy, de nem emiatt..
4070Ti-re kibővítem a rendszert. Azokból viszont nem tudom melyiket vegyem.. Asus és Msi között vacillálok. Strix OC vagy suprim.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz BerserkGuts #4333 üzenetére
Nincs baj a hőfokokkal. 75-80 fok? Még 60C fokot sem látott. Egyszerűen van rá egy javítás, hogy az időszakos felpörgések ne legyenek.
-
SoulReaver
veterán
Van egy másik érdekességem is.
Az új csatival szerelt vga-n, ha nem teljesen egyenesen áll ki a végéből a vezeték, kb 3-5 centin, akkor tud anomáliákat okozni a bootoláskor.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
4070-en rakott már valaki új biost ?
Van az aorus masterhez egy új bios, de kettő file van a mappában...
Elvileg a ventinek ad valami új vezérlést. Néha úgy felpörögnek maxra a semmiért... Tök fura.. -
SoulReaver
veterán
Kipróbáltam a RoboCop-ot...
Hasonló a grafikája az Alan Wake2 -höz. Itt sem értem, hogy mire kell neki nagy vas. Max grafon DLSS nélkül 55-60fps...
DLSS-el, 120-130Fps és alig van különbség, viszont itt látszódik, hogy generálja a texturákat. Néha homályos.
Nem találtam benne Raytracing beállítást, de olyan, mint ha alapból menne lenne.
Az emberek és arcok elég kezdetlegesek, de a tárgyak, szépek. -
SoulReaver
veterán
Annyira nem merültem bele, mert az eleje elég lassú nekem. (Pedig world of warships-ezek, az pedig lassú néha)
Cyberpunkot felraktam most a 2.02 miatt és amit javadolt, azzalme tem 1 órát. 1440, dlss, rt, 80-90fps és nem rossz egyáltalán. Jól megcsinálták.
koxx #4181
Tudom, de spórolni akartam...
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #4155 üzenetére
Van esély rá, hogy megoldódik tőle. Kíváncsi vagyok!
Elég lesz a 650? Nekem 750w van, de elvileg nem jó így kicentizni.
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #4125 üzenetére
Egy modernebb táp azért jobb lenne hozzá
Leszedtem ezt az Alan Wake 2-t... Mit ne mondjak... Láttam már szebb játékot és raytracing nélkül max grafon 2560x1440-ben 55-60 fps...
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #4122 üzenetére
Vegyél Aorus Mastert.. Nekem 210Wattal is 55Fok max.
-
SoulReaver
veterán
válasz SkyTrancer #4103 üzenetére
Igen, de azt megveszed 200.000Ft-ért és annyit tud... Azt könnyebb elfogadni, mint egy 1 - 1,5millás gépnél...
A fejlődés megállhatna nyugodtan, mert még mindig nem tudnak a grafikához illő vga-t gyártani. Vagy nem akarnak.
A kispénzű embereknek ne is legyen lehetősége a szép grafikához?
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz s.bala31 #4091 üzenetére
De ha valaki belemerül a játékba, nem fogja nézni, hogy az autó tetején látja-e az elsuhanó házak tükörképét...
Én megvoltam eddig is RayTracing nélkül.
Elég kiábrándító, hogy az ember megvesz 250-800e Ft-ért egy vga-t és ilyen mókolással mint a dlss, tudsz csak értelmes fps-t kihozni a játékokból...Lassan tényleg a konzol marad a piacon.
2 milláért kell pc-t építeni, hogy tudjál jászani az új játékokkal...[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Bocsi, hogy itt kérdezem, de elég sok a játékos. Nem tudjátok, hogy honnan lehet ingyenesen letölteni a Dead Space Remaket?
-
SoulReaver
veterán
Ezért mondtam anno, hogy nem a legolcsóbbal kell számolni, ha vga-t veszünk. Inno3d, ichill és társai... Elhiszem, hogy olcsóbb, de többet lesz oda gariba, mint a gépbe sajnos.
Én is az aorus elite 4070ti re akarom majd cserélni az aorus master 4070-et.
Méretben ugyan az sztem.
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #4002 üzenetére
Nálam is van cw, de a tápra gyanakszom én is.
Bár új táp, meg jó táp de még is...
Az alaplapon van erre beállítás és az alaplapi cw az elkussolt tőle
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz GeneraL_XTX #3999 üzenetére
Én már kérdeztem erről az eladót, akitől én vettem a kártyát. Coilwhine ra nem adnak garanciát sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest