- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz LLKobe #16072 üzenetére
Köszi, ez egy EVGA FTW3 ultra gaming kivitel
mem meg 20.000-en megy mellé
a venti van felhúzva kicsit egyedi profillal, mert 65fok felett elkezd kb fokonként egy 6-8MHz (nem tudom milyen lépcsők vannak talán 8) lépcsővel csökkenni, a gyári profillal itt 72-74fok volt, és mindig lement 2000 alá, így nem éri el a 70-et és nem kezd el lemenni, ha sokáig ki van hajtva, pl egy 60perces verseny akkor 2040MHz a stabil amire beáll., de sokáig tolja 2050-enElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
InHell
senior tag
válasz LLKobe #15210 üzenetére
Ha jól emlékszem pont ezt a biost raktam fel, de majd otthon megnézem. Régi vga driverrel engedte és minden funkció tökéletesen működik.
Ha új drivert teszek fel minden megy szépen már, az lcd-n is tudok saját képet, gifet rakni, annyi a bajom, hogy élő adatokat,(hőfok, stb) nem mutat csak előre beállított gyárit.
Utána olvastam és elvileg a programon belül az lcd-n megjelenített élő adatokért a monitorservice.exe a felelős, de azt sajnos nem tudom elindítani, mert egyből bezár ha ráklikkelek. Régi drivernél elindul.Azért akarnám rendberakni, mert ha később el akarom adni a kártyát, ne kelljen vitáznom a vevővel.
Joachim21 és neked mutatja az aktuális élő adatokat is?[ Szerkesztve ]
< béna duma helye >
-
Találtgyerek
veterán
-
Semin
senior tag
válasz LLKobe #15022 üzenetére
.."Tisztában van vele hogy procilimites, "..
Akkor én valamit nagyon benéztem.
Erre a következtetésre melyik hozzászólása alapján sikerült jutnod?Újra elolvasom hátha ez:
"nálam a 3070Ti a 9600K-val tökéletesen megy 1440P-ben. Kit érdekel a 4K nem tom egyeseknek miért kell egyből a tetővel jönni. Egyébként meg játékra nálam sem lenne értelme a nagyobb proci, -"
nem, ez nem.
vagy ez:..."Egyébként is le van írva feketén fehéren, hogy a proci játékon nem számít akkorát":..
ez sem.
esetleg:
..."Hát ez az, de annak nem sok értelme, pláne ha még kapnál és mennyibe is kerülne?
Szóval pont egy ilyen csere nem hozna szinte semmit játékon és ezt nem én találtam ki"...Nem, mégsem vagyok meggyőzve.
Szerinte nem az, és ezzel még nincs is semmi baj. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez.De ha ezt válaszként adja egy szakmai kérdésre, akkor bizony az már vitát generálhat.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz LLKobe #14487 üzenetére
Ha gond van akkor írsz a caseking.de-nek vagy akár magának a gyártónak aztán írják hogy mit kérnek a garanciális ügyintézéshez (számlát, a terméken lévő szériaszámról egy fotót ilyesmi), majd pedig kapod a címet hogy hová küld a hibás terméket.
Mivel külföldre kell küldeni-postázni így Európán belül 1-3 nap mire kiér, x nap mire megvizsgálják és válaszolnak majd 1-3 nap mire hozzád megérkezik a javított vagy cserélt termék.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Találtgyerek
veterán
válasz LLKobe #14469 üzenetére
Powerlimitje nem a legmagasabb, úgyhogy OC-ban lehet elmaradás teljesítményben. Alulfeszelés esetében a GPU-n múlik, hogy milyet fogsz ki. Ha a hűtés gyengesége, hangja nem zavar és van rá garancia bőven, akkor nyugodtan megveheted. Viszont érdemes nézegetni, mert vannak használtan jó áron 3 ventis kártyák is.
06-3o/9759I39
-
Puma K
nagyúr
válasz LLKobe #14469 üzenetére
Azt a Gainward Ghost-ot nem venném meg és néznék valami jobb hűtéssel ellátott darabot. Egy jobb hűtős UV után gyakorlatilag hangtalanul tudja tenni a dolgát és a teljesítményét is stabilan adja le azaz nem dobálja vissza az órajelet mert melegszik és nem is lesz hangos.
Legalábbis a korábbi MSI Gaming X Trio RTX 3070 Ti-vel meg voltam elégedve. UV után, egyedi ventilátorprofillal.
Bányából volt MSI Gaming X 1080 Ti és a mostani Nvidia Founders Edition RTX 3090 is ott teljesített egy ideig.
Az 1080 Ti-t azért vettem meg mert dobozos és 2,5 év Alza papíros garanciás volt. Plusz élőben a kártya újszerűnek nézett ki. Használat közben semmi baja nem volt.
A mostani 3090-hez meg az eladóhoz (brutál mennyiségben vettek 3060-3090 és ezek közötti kártyákat) szóló garancia van ami 1 év, járt hozzá a doboz és abban minden benne volt ami járt a kártyához . De ezt azért vettem meg mert le tudtam tesztelni egy gépben olyan szoftverrel amivel és addig amíg csak akartam. Itthon van mikor 12 órákat játszok és rendben van.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Trailblazer
veterán
válasz LLKobe #14463 üzenetére
MSI Gaming X/Gigabyte Aorus/Asus TUF vonalban gondolkodj. Nekem helyhiány miatt az első lett mind közül, de általában is igaz, hogy a tripla cooleresek nagyon halkak és hűvösek. Szerintem ez a kettő pedig kéz a kézben jár, és igen fontos faktor.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyszerű kávé topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest