Új hozzászólás Aktív témák
-
wooqt
csendes tag
Van még egy tippem de még nem teszteltem. 99%-hogy butaság de leírom mert nálam tuti jobbak vagytok fizikából.
Egy használtan vett Nzxt 700-as házam van amiben 6 venti van. 3x12cm-es elöl és 3x 16cm-es (2 felül, egy hátul). Az első 12-esek befelé, a hátsó és a felsők kifelé viszik a levegőt. Ergo több a kraft kifelé mint befelé. Szóval azon gondolkodtam,hogy a levegőáramlás a nagyobb szívóerő hatására, kis fordulaton megnehezítheti a kártya ventilátorainak a forgást. -
wooqt
csendes tag
válasz
Albigator #3785 üzenetére
Én is olvastam hasonlókat, ezért vettem egy deepcool támasztékot. Nem változott semmit a szitu de elgondolkodtató,hogy nálam az első pár hónapban nem nyekegett a kártya. Szóval lehet,hogy a hő és a lógás hatására alakult ki valami deformitás amit már később a támaszték nem tudott korrigálni. Kimértem miliméterre a magasságot, szóval a nyák most elvileg tök egyenes. Előtte több mint fél centit logótt a belső sarka.
-
wooqt
csendes tag
válasz
Albigator #3777 üzenetére
Gondolkodtam rajta,hogy visszaküldjem e gariba mert ha később lecserélném akkor magyarázkodhatnék az eladásánál...
De olyan olcsó volt,hogy marad
Egyébként én tesztelgettem mi okozza. Vettem alá kitámasztót mert lógott, nem segített. Kis fordulaton (10% alatt) olyan mintha nem folyamatosan pörögne hanem kicsiket döcögnek a ventik és ez okozza a nyekegést nálam. Többször kiszedtem de semmi nem ér bele. -
wooqt
csendes tag
válasz
Poszilipo #3033 üzenetére
A cicergést csak azzal tudod mérsékelni ha fixálod az fps-t a monitor frissítésedhez. A ventilátor problémára 2 megoldás is van. Vagy megszünteted a 0 rpm-et, így mindig forogni fog és belövöd 500 rpm-re 50 fok alatt pl. Vagy csak simán lejjebb húzod a fordulatot induláskor. Nem engedi 1600 alá a ventifordulatot? Esetleg nézd át a kártyát, az enyémen van kívülről bios kapcsoló és a 2 állás nálam más ventivezérlést kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest