-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LP700-4
tag
válasz
Dragon3000 #4648 üzenetére
De vannak rajta padok, csak van felette egy ilyen fém borda ami átveszi a hőt és a képen attól nem látszódik a ram.
-
LP700-4
tag
válasz
Devid_81 #4642 üzenetére
Én is örülök, hogy csak ennyi volt a probléma.
Kérdeztem az előző tulajt és azt mondta, hogy ő is hallotta, hogy hangos a kártya, de fejhallgató volt a fején játék közben, így azt akkor már nem hallotta...Találtgyerek: Este már csak annyit teszteltem vele, hogy egy heaven benchmarkot elindítottam és megnéztem, hogy nem e ugrik fel azonnal 85 fokra.
28 fokról elkezdett szépen lassan felmenni 40 fokig.
Ezt egy olyan 1 perc alatt, aztán lelőttem, mert ezzel sikeresnek láttam a dolgot. Az órajelet sem vette már vissza.
A paszta helyén ezt lehetett találni. :D
-
LP700-4
tag
Közben nem bírtam magammal és szétszedtem, egy kicsit megsérült a matrica széle, de akkor rendelek aliról. Na de amit találtam a kártyán paszta, olyat még életemben nem láttam.
Kb. a kártya közepén volt foltokban porrá száradva és egy jó 70%-a a gpunak paszta nélkül volt. Most kapott thermal grizzly kryonaut. Az eredmény brutális. -
LP700-4
tag
válasz
Devid_81 #4638 üzenetére
Igazából van még egy másik kártyám, mert az még nem lett eladva, így azt tudom addig használni, így nem lenne gond, ha pár hétbe kerül, amíg ülnek rajta...
Már sok kártyát szétszedtem, nem tartok tőle, meg elvileg megoldható a csavar kivétele úgy, hogy nem sérül a gari matrica, úgy, hogy egy vékonyabb fogóval megpróbálom kitekerni a csavart és a fogó fejére, meg tennék valami puhább anyagot, hogy ne sércse meg a csavart.
Igen az órajelét is vissza veszi rendesen. Akkor, holnap rápóbálok a szétszedésére, de ha nagyon nem akarna menni, akkor marad a gari. -
LP700-4
tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy Asus Strix RTX 2080-at. Érdekes dolgot tapasztalok, "picit" melegszik a kártya. Ahogy elkezdem terhelni valamivel egyből felmegy a gpu hőmérséklet 85 fokra és üvöltenek rajta a ventilátorok, de ugyan úgy marad 85+ fokon. Próbáltam under voltolni, de úgy is ugyan ezt produkálja. A kártyát kézzel megérintem, de nem érzem melegnek és nem árad ki belőle meleg levegő, ahogy annak ilyenkor kéne lennie. Most lehet, hogy a paszta már gatya rajta és újra kéne kennem? Csak az a probléma, hogy még garis a kártya és így nem szedném szét szívesen. Érdemes garanciába dobani inkább? ( ipon )
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest