Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Zotac GTX 11080 Ti AMP Extreme
Háát ez most nekik sem jött össze.
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #1780 üzenetére
Működik az, a kevesebb FPS nem attól van szerintem, hogy curve-ot állítasz be. Mások is jelezték, hogy ugyan megy a magasabb órajel, de legtöbbször kevesebb pontot ad, mint a gyári BIOS.
Én is tapasztaltam, amit írsz, 2150 MHz-en kevesebb pontot kaptam FS alatt az XOC BIOS-szal, mint 2050 MHz-en a gyárival.
-
RI/OS
addikt
Kijött az Asus Strix XOC bios, power limit nélkül, na ez már igen
-
tom_tol
addikt
Elvileg működik vagy mégsem ?
Lelkesen beállítottam 2200/1,2v, csak éppen nagyon sovány volt az FPS. Beállítottam az editorban 2126/1,1v, ezeken a beállításokon bármikor tudok tesztelni. FS cca. 1000 ponttal kevesebb, mintha simán felhúzom a gpu órajelét 2126 MHz-re. Többször ellenőriztem, ha az editort használom nincs megfelelő FPS. Ha van kedved ránézhetnél, kíváncsi vagyok, hogy én bénázok vagy valami tényleg nem úgy működik ahogyan az elvárható lenne.Lara #1779 Enged el azt a pár százalék feszültséget is, pont az kell neki.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #1771 üzenetére
Pl. MSI AB-ben ctrl+F után előjön ez:
Itt definiálhatsz egy feszültség/órajel görbét (innen a curve). A képen látható görbe (beállítás) egyébként egy trükk arra, hogyan feszelheted alul a kártyát és "fixálhatod" az órajelet. Normál esetben ez csak max. 1,093V-ig működik, ahol is 1,05V-ra lehet "normálisan" fixálni, mert felette így is ledobálhat. A linkelt BIOS-szal ezt tudod feltekerni max. 1,2V-ig, amit egyébként stabilan meg is tart.
Neked mint vizezett 1080Ti tulajnak, ez maga Kánaán. (főleg úgy, hogy alapból is jól megy a kártyád
)
-
KRoy19
őstag
válasz
tom_tol #1773 üzenetére
Szóval ugye a gpu frekvencia és a feszültség egymással arányban dinamikusan változik terheléstől függően.
A curve segítségével testre lehet szabni, hogy x frekvenciához y feszültség tartozzon, ugyan úgy mint a custom fan curve-nél ahol x hőmérséklethez y ventillátor fordulat tartozik.
Lényegében ezt jelenti a curve jelen esetben.
-
ffodi
veterán
ASUS XOC BIOS, power limit mentes, curve-val lehet max. 1,2V-ot adni a GPU-nak. Kipróbáltam, működik MSI 1080Ti Gaming-en, az infók szerint FE-n is OK.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
3x8 igen, de maradt egy csomó 12-es ventim a MO-RA2 radiról, úgyhogy lehet lecserélem. (Vettem rá 4db 18-as turbinát)
Kicsit keresztül húzta a számításaim ez a VGA. Legalábbis a szélességével. Mivel nekem az oldallapon is van egy 20-as venti, ami ugye elég széles, meg megy lefelé egy vizes cső, és a kártya is szélesebb mint a többi, így eléggé sanszos, hogy nem tudom feltenni az oldallapot -
Laraxior
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1762 üzenetére
Szép. Jók ezek a tesztpados tesztek. Kb a felhasználók 99%-a házban tartja a gépét. Úgyhogy a hőmérséklet teszt innentől nem hiteles.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
EVGA GTX 1080Ti FTW3 Szép darab.
-
Laraxior
titán
válasz
szallasi007 #1759 üzenetére
Vennék, de minek?
Felskáláztam a BF1-et és a GTA5-öt is 4K-ra. Harmatgyenge az eredmény.
BF1: 70FPS
GTA5: 30-40FPSMeg vegyek 1000-1200EUR-ért monitort, hogy lassabban játszhassak
-
tom_tol
addikt
válasz
Laraxior #1753 üzenetére
Gondolod így jobb lesz mint a gyári lemezzel ? Kíváncsi leszek.
Nos egy óra BF1 csak a kedvedért
Hőmérséklet idle 25°C load max. 47°C
42°C fokig a boost 1961 MHz, 42 felett visszaváltott 1949 MHz-re, azt stabilan tartotta.
Igaz a 4790 K csak alapon ment, de a GPU load talán 3%-ban volt 95% felett. Valószínűleg kevés alapon a Haswell.
Megnézem 4,7-el mit csinál.Moby #1755 Ugyan az mint Lara Croft-é Armor.
-
Laraxior
titán
válasz
tom_tol #1751 üzenetére
Lehet azt az egyet fogoval csavarom ki ha engedi.
Persze időm nincsen nagyon. Kb annyit ment a gép az uj vgaval amíg lefutott a teszt
Kell egy ventit tennem a hatuljara, meg megint alateszem azt a 3x8centis coolert, hogy az egesz nyak szellozzon.Mellesleg ugyanaz a nyák mint a Gaming X-é ahogy latom, csak ott gondolom masik bios is van a nagyobb hutovel.
Kivancsi leszek alaporajelen hogy tartja a boostot vizzel. 1950-rol indult, de visszaesett bőven, néha még 1900 alá is.Mellesleg GTA5-ben tobbet vartam volna. 4K, minden maxon 30-40FPS. Lehet a szűrőket ki kellene kapcsolnom?
-
KRoy19
őstag
-
torma1981
veterán
Na már az Iponnál megjelent az MSI 1080 Gameing X+
Azért 7k plusszot nem tudom mennyire ér meg mint a sima.
-
torma1981
veterán
válasz
#20844032 #1743 üzenetére
Értem. De azért nem zavaró szerintem. Ennél halkabbak nem nagyon lesznek léggel.
Azért ez is vicces.
MSI 1080 Gameing X plus 11 Gbps
Itt ugyan az a hűtő, csak a memória gyorsabb mégis 2 dbA a különbség.
-
torma1981
veterán
válasz
#20844032 #1736 üzenetére
Azért nem hiszem,hogy az a 4dbA annyit számítana. Szerintem így is halk. Ahogy írja a Techpowerup teszt. 31 az MSI 1080 a Ti 35. Az ASUS 1080 Ti 33 a teszt szerint.
EVGA FTW3 vagy Zotac AMP Extreme sem lesz halkabb szerintem. Az EVGA meg szerintem hangos is lesz.
Nem értem mit tökölnek a kiadásával. Marha nagy piacot vesztenek. Az MSI,ASUS már rég kint van a custom piacon mire kiadják a más gyártok a Ti-ket.
-
törölt tag
Szerintem a strixnél nicns gond a hőátadással. Meghát részint nem zavar, részint elfogadtam. Ez ilyen. Döbbenetes hőmennyiség tódul ki a gépből, amióta leváltotta a 1080-at. Ami ez meg az XP tud ezzel az architektel ezen a csíkszélességen, az láthatóan már a határvidék. A 1080-hoz képest nem csak a fogyasztás, de szerintem a disszipáció sem lineárisan nőtt. Nagyon nem.
Igazából....telibeszaromTolja a 4k-t a pofámba, nekem ennyi most elég. Ha ehhez a poklot kell magába szippantania, hát tegye
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #1735 üzenetére
Hát pedig ha az Armor úgy teljesít, mint az imént linkelt teszten, akkor kijelenthető, hogy a Gaming sokkal jobb hűtés szempontjából. Nálam ugyan ez a teszt, magasabb órajeleken max. 1700-1800-ig pörgeti fel a ventiket, így hogy közben valamivel hűvösebb is....
Tuning szempontjából szinte mindegy milyen kártyát veszel. Ha szerencséd van jól megy, ha nem akkor nem.
-
törölt tag
Nekem SJS 1080-am volt. Az iszonyatosan halk. Most Strix OC 1080Ti van. Na ez nem halk. Miközben szemre is nagyobb a felület a strixen. Ebből én nem várok halk Ti-t az SJS-ből sem. Közel plusz 100 wattról beszélünk időnként. Mindenesetre jó lenne, ha valaki itt berántana egyet. A tesztekből nem lehet elmenni. A strixre is leírták, hogy milyen fasza a hűtése, de sehol nem írják, hogy alacsony fordulaton rosszul működnek a ventik, mert ki-be kapcsolgatnak, ugyanis 1000 fordulat alá nem tudnak bemenni, de a profil meg bevezérelné őket
MSI-ből is sokkal halkabb a 1080 pedig az még 2 slotos. A 2.5-es Ti meg már teker mint a barom. Nvidiás szemmel sok ez már picit ezeknek a hűtőknek. "Odaát" ez az alap
-
Drizzt
nagyúr
válasz
torma1981 #1732 üzenetére
Az egyik leghalkabb, de így is jó 5-6 dB-vel hangosabb, mint a legcsendesebb 1080 volt. Legalábbis a TechPowerUp tesztjeiben. Kb. csak a Zotac, vagy a Palit SJS/JS amikben még bízom. Én ezért nem vettem még csak meg a 1080Ti-t. Mert eddig nem találtam megfelelő hangerejűt. Teszttel igazoltan legalábbis nem. Ez a 1080Ti Strix ugyanannyit hozott náluk hangerőre mint az Evga980Ti-m. De ettől mindenképpen csendesebbet szeretnék. Nem kifejezetten hangos, de szeretnék végre igazán csendeset. 980Ti-nél a SJS-nek még összejött. Itt még mindig vanna kétségeim a Gamerock fiaskó miatt.
-
VTom
veterán
Tesztekben írják a dB értéket, de a zaj mindig szubjektív.
Én 1080Ti-ből csak 2.5, 3 slotost, vagy a két slotosból három ventiset vennék, ha nagy házam lenne. De mivel a házam nem nagy, csak AIO-sat tennék bele.
A 980Ti-ből kiindulva kell oda a hűtés. FTW-m volt, és üvöltöttek rajta a ventik. -
szepsy
senior tag
Nekem a STRIX is hangos kicsit.
1080 FE-ről váltottam hogy halk lesz és nem:S
Vagy hibás lenne?!
GPU tweakbe 40%-ra engedi manuálisan beállítani, de nekem már ez hangos.
Majd lemérem db mérővel.Van valahol hivatalos mérési adat erről?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Firestormhun #1720 üzenetére
A nap híre. Mennyit szopok vele. Elképesztő...
Csak érjek haza, dobom is fel.
-
Laraxior
titán
Ennyit az ingyenjátékról..
-
Firestormhun
senior tag
Ez a driver már elvileg javítja black screen kifagyást hidegindításnál.
-
AzŐsgén2
tag
Üdv!
Ma beléptem én is a klubba egy ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti Blower (FE) kártyával.
Vettem hozzá vizesblokkot is, de mivel csak május végén leszek szabin, akkor lesz időm össze rakni a vizet, de hát nem bírva ellen állni a kísértésnek, beraktam a gépbe, hogy teszteljem egy kicsit.Letöltöttem a legújabb NV drivert, + Firestormot is, hogy naprakész legyen a gép.
Szóval, az első benyomásom elég vegyes... az gondolom senkit sem lep meg, hogy ez a légkavaró amilyen szép, olyan hangos, amikor felpörgött 100%-ra, rendesen megijedtem.
Persze csak miután állítottam a venti profilon, az alapbeállításnál nem volt hangos, éppen csak hallottam, viszont a GPU felkúszott 61 fokra a teszt alatt, a venti 39%-on pörgött. Gondoltam igazítok rajta, hogy hűvösebb legyen, de maxon pörögve is ugyan ennyit mutatott a Firestorm. Végül is mindegy, úgy is vizezve lesz, de azért az 1070 AMP után kicsit meglepett, az 100%-on sem volt ilyen hangos. (...és én még szidtam...) A házam jól szellőzik, alulról 2db 14cm-es venti tolja a friss levegőt a kártyára, szóval ez rendben van azt gondolom.
Másik dolog, ami (kellemesen) meglepett, hogy a GPU a teszt alatt 1911MHz-re cibálta magát, úgy hogy nem állítottam semmit, minden gyári értékeken volt a Firestormban, pedig ha jól tudom a boost csak 1582MHz. (tuningot majd szigorúan csak víz alatt tervezek, nem hiszem hogy ez a hűtő alkalmas erre, féltem a kártyát, drága volt.
)
Tesztre a Rise of Tomb Raider benchmarkját használtam, egyenlőre erre volt időm, holnap meló van.
Mindent felhúztam maxra, minden ficsőrt bekapcsoltam, bár tudom az élsimítást pl. lejjebb is vehetném, de kíváncsi voltam mit bír.
Felbontás 2K, egyebet még nem állítottam. A 6700K csak annyira van húzva, amit a Hero VIII biosa gyári beállításon enged, (4,2GHz) egyenlőre ezt sem finomhangoltam, még nem volt rá időm, még így is melegszik a proci, delidelve lesz majd, azt hiszem kifogtam egy nem túl jól pasztázott darabot.Szóval... elég érdekes eredményt kaptam, nem is tudom, valamiért többre számítottam, talán nekem voltak túl nagy elvárásaim?
A benchmark alatt itt-ott akadozott, főleg az elején, amikor a csaj körül svenkel a kamera, és bekúszik a hegy a képbe. Nyilván nem ilyen beállítások mellett fogok játszani, de azért érdekelne, hogy ez a kártya ennyit bír, vagy finomhangolás (kis tuning) után még többet ki lehet hozni belőle? És ha igen, szerintetek mit kéne húznom? GPU-t is, CPU-t is? Tuningban még nem vagyok nagy guru, utoljára az 5650-es Xeonomat húztam egy WS PRO lapban, de az már rég volt, azóta változtak a dolgok, ahogy nézegettem a biost.
Ja, és 64bites Win7 van ssd-re telepítve, talán ez még fontos lehet...
-
Drizzt
nagyúr
EVGA SC2 is jó hangos lett. Bár ebben semmi meglepő. 2 slottal nem várhatunk sokat.
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #1702 üzenetére
Ha fent van a BIOS, amiben magasabb a PowerLimit, akkor próbáld meg ezt beírni egy admin cmdbe:
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVSMI\nvidia-smi.exe" -pl 380
A "380" jelenti a max PowerLimit értéket (így ezt a maxig tekerheted, ha feljebb mész úgysem engedi....). Good luck!
-
tom_tol
addikt
Lehet kicsit túlhúztam
de van jobb is.
Valószínűleg nem teljesen kompatibilis más biosokkal, vagy van valamilyen hw-s megoldás mert úgy tűnik nem engedi feljebb a limiteket. Vcore is max. 1,081 a 1,093 helyett és TDP sem megy 330W fölé függetlenül a bios értékektől.Lara én kaptam kódot, email-ben küldték a linket.
-
Maotun
őstag
[Ideért hozzánk a csendes Palit!]
Vagy bealudtam, hosszú volt a hétvége...még húzós kicsit az ára, de alapon se lassú nekem elég lenne így is.
Megyek visszaváltom az üvegeket -
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #1696 üzenetére
Épül egy másik project... oda is kelleni fog pár db.
Egy QX9770 az alap... a többit képzeld mellé -
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #1694 üzenetére
Lesz az
20 db süni maradt a 980Ti-ről -
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #1691 üzenetére
Csak éppen a vrm részt
Nekem úgy kell nézni, hogy GPU blokk megy rá, mennyire kell lecsupaszítani hozzá. Ezért inkább az armort választom. -
ffodi
veterán
válasz
Bjørgersson #1691 üzenetére
Rossz a link, mert ez nem a Ti, de egyébként nyilván nem hagyják szabadon.Közben javítottad.
RI/OS:
A sima 1080 gaming-nek nem sokkal alacsonyabb a PT-je, mint a Ti-nek, ebből adódhat hogy ott nem volt gond, itt pedig van.
-
RI/OS
addikt
válasz
tom_tol #1687 üzenetére
onnan hogy irja az afterburner, meg hogy ugràl az órajel ennek függvényében.
+17% már megvolt az alap.1688: zotac amp bios már volt fent, de nem volt kerek mert 1000mhz körül ugrált a gpu akkor azért.
palit hamerockot megnézem köszi
pl. a mass effect andromeda alatt van ez egyfolytában.
a 1080 gaming x előtte beállt 2050-re aztán elment az idők végéig úgy.. ez lenne a cél itt is valahogy -
ffodi
veterán
Több megoldás létezik:
1, Csinálsz egy egyedi curve-ot, ahol a terhelés alatti feszt alacsonyabbra veszed, pl.: 1,025V-ra, vagy akár 1V-ra. Persze kérdés így bírja -e a kívánt órajeleket,
2, Felteszel egy Palit Gamerock BIOS-t, így kapsz +20W-ot (330W max. helyett 350W). Persze így a LED tekergetése pl. (és minden ami kártyaspecifikus) nem fog működni. A Zotac AMP BIOS-szal pedig vigyáznék, mert azon a kártyán más a VRM controller... (Zotac BIOS-t nem próbáltam, de nem kizárt hogy működik)
3, Shunt mod.
Illetve a kérdés, hogy milyen körülmények között van limited?
tom_tol:
A 2138 MHz mennyi fesszel megy, mekkora RAM órajel mellett, illetve mi a helyzet a power limittel?
-
Laraxior
titán
Játék jár ehhez a VGAhoz?
Mert arról semmit nem olvasok. -
RI/OS
addikt
gaming x,
power limitel egyfolytában.
ezzel lehet valamit csinálni? másik bios stb?
2025/6000-en megy de ugrál az órajel 1965-2025 közt.Ha lejjebb veszem úgyis power limit van.
Ígyis gyors, nem az csak jó lenne valahogy a power limitet eltüntetni. -
törölt tag
válasz
gainwardgs #1678 üzenetére
Tudom. Az iponban most SJS van.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
#20844032 #1676 üzenetére
Van sima is, meg Super is. Hűtése mindkettőnek ugyanaz, de a Supernek van 3 üzemmódja, mindegyik enyhén OC-s(silence, oc, gaming). És attól hogy az 1080-on milyen volt, nem feltétlen lehet sok következtetést levonni, elvégre is van vagy +100 wattnyi disszipálandó hő. A 980Ti-ből lehet érdemes kiindulni. De vigyázni kell még így is, mert Gamerock eddig amin volt tök jó volt, de a TurboJet4-gyel jól elrontották. A SJS-en elvileg nincs TurboJet4, de teszt nélkül én már nem merek kártyát venni. Szóval én bízok benne, de bizonyítékot szeretnék mielőtt 270K környéki pénzt kiszórok. Persze az elállás is játszhat. Ha a héten nem találok tesztet, akkor megveszm így, s legrosszabb esetben elállás lesz belőle.
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
Uhh, megnéztem a nem stock cooleres árakat. 920EUR egy ASUS Strix?
Pedig valamit vennem kő, mert ez az IGP nagyon gyengén muzsikál
Az MSi-n pont a VRMeket hagyták szabadon... -
RazoR
veterán
Zotac teszt
-
Drizzt
nagyúr
Van ketfele Palit mar Iponon. Egyik a biztoean rossz Gamerock. Masik meg a sima Jetstream amirol eddig sehol nem volt review.
-
Laraxior
titán
PNY - 729EUR
MSI - 753 EUR
Zotac - 757 EURMind stock cooleres. Ez alapján van keret a GPU körül
Végülis akkor tökmindegy melyik... nem? -
KAMELOT
titán
válasz
ForRedGlory #1662 üzenetére
Szép kártya az tuti. 1000euro
-
ForRedGlory
félisten
Ezt sem sokan fogják megvenni
-
AzŐsgén2
tag
Üdv!
Egy gyors eldöntendő kérdés: Ez a Zotac kártya ugyan az mint az FE, csak a hűtő más rajta ugye? Szóval elvileg az a vizesblokk, ami jó az FE-re, erre is jó?
-
Sas7
tag
válasz
kalimist #1544 üzenetére
381.89 driver...a HDR még mindig kula. Nem vagyok egyedül. Nvidia Forum
Mondjuk én próbáltam visszarakni tisztán, amit írnak. 378.92-őt. De nekem azzal se jó. Hülye vagyok én ehhez. Feladom.
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #1656 üzenetére
Van mivel? Szerkesztett BIOS-t "gyári" nvflash-sel nem tudsz feltenni. Hackelt nvflash pedig a Pascalhoz sosem volt. Igazából BIOS szerkesztő sincs, de egy jó HEXeditor még sosem hagyott cserben.
NFree:
Nem a valós feszt mutatja sajnos. A BW-E procik híresen rosszak tuningban, ehhez az értékhez még jócskán adhatsz tizedvoltokat hogy megkapd a valós értéket.
24/7 érték egyébként 4,2GHz, a RAM-ok persze így mennek mindig.
A vga sem 24/7, a Ti GPU-ja nem megy olyan jól, mint az 1070/1080...
-
-Solt-
veterán
válasz
VincentVG #1642 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy kb 3 hónap mire beállnak az árak, az esés mértéke pedig attól függ, hogy adott termék mekkora kerülővel kerül kis hazánkba!
Az említett G1 690 USD-n nyitott, ehhez képest volt itthon bruttó 211000.-Ft, vagyis 1 USD cirka bruttó 306.-Forintra jött ki. Gyakorlatilag ÁFA nélküli ár, ki érti ezt!
Erre az arányra jellemzően a Gigabyte NV kártyák képesek, más gyártó (illetve AMD) esetében ennyire jó arányt nem nagyon láttam még.
Ha a fentiekből indulunk ki, akkor durván 290.-Ft / USD + ÁFA árral számolva mondjuk az MSI Gaming (750 USD) "hivatalos" ára olyan 274000.-Ft körül van, a kisebb nagyobb trükkök után szerintem ez olyan 230000.-Forintig csökkenhet, szóval ahogy közelíti ezt az árat, nyugodtan megvehető, mert amíg hivatalos árcsökkentés nem lesz, addig ennél lejjebb nem nagyon fog menni az ára.
A tévedés jogát természetesen fenntartom...
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, elgondolkoztam én is a váltáson 980Ti -ről.
ott az volt a tapasztalat 2 éve (októberi),
h év végéig nem nagyon változott az ár (250 környéke durván átlagban)Szerintetek itt is ez várható? kb az év végéig kitartanak ezek az árak?
(mert akkor nem érdemes várnom + 1 hónap múlva tudnék az usából hozni valamit 220 környékén)
-
Firestormhun
senior tag
Olcsóbb EVGA kártya tesztje:
-
Sonja
nagyúr
-
Maotun
őstag
-
voodoo98
addikt
válasz
Firestormhun #1627 üzenetére
Pont ezt nézem!
Alapvetően Giga vagy Asus párti vagyok, de most kicsit elhajlottam!
Megéri ennyiért? -
voodoo98
addikt
Mi a véleményetek egy MSI GeForce GTX 1080 TI GAMING X 11G kártyáról. Eddig Strix és G1 kártyáim voltak (2 db 970, 980ti, 1080), azokkal meg voltam elégedve főleg, hogy 0 db volt idle-ben a hangjuk.
Úgy látom, hogy ennek a ventijei mennek idle-ben is, ugye?Szerk: techpowerupnál 0-át ír, de guru3d-nél meg kb. 30-at.Szerk2: Közben valszeg arról lehet szó, hogy a guru3d-nél a teljes gép hangját mérhették.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Firestormhun #1622 üzenetére
1070-ből az egyik leghalkabb volt, most úgy néz ki nem jött össze.
-
Laraxior
titán
Ez mennyire valós? Mert akkor Zotacot érdemes venni.
-
torma1981
veterán
válasz
Firestormhun #1622 üzenetére
Néztem én is. Eléggé lehúzták. Hangos is és nem olcsó.
-
Firestormhun
senior tag
Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 11 GB review @ TPU
Ez a 4 ventis ellentétesen forgó megoldás elég epic fail lett.
-
Találtgyerek
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #1616 üzenetére
Már csak azért irom,mert nekem 4930K volt a TitanX SLI mellé de soha nem volt CPU problémám,igaz magasabb órajelen.
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #1614 üzenetére
PL abban,hogy elveszi a PCI-E sávszélességet he nem jó slotban van...
-
Imre921
tag
Üdv
Melyik az az i7-es proci amelyiket érdemes egy 1080ti alá pakolni(no ryzen, nem játszik nálam)mert tényleg kicsavarja rendesen? És mondjuk mekkora tuning mellett?
7700k elég lehet? -
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #1606 üzenetére
Lehet jobb lenne ha ö is idefáradna akkor talán hamarabb a végére tudunk járni.
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #1604 üzenetére
Sokminden lehet,nem jó slotba raktad,de biosban is van hozzá beállítás,sőt ha jól emlékszem Asus lapon fizikai switch is van hozzá,illetve win7re biztos hogy kellett valamit telepíteni,hogy legyen PCI-e 3.0,win10re sajnos nem tudom.Majdnem biztos vagyok benne,hogy ez a probléma,már a 780al is voltak ilyen gondok 3930Kval,de van rá megoldás.Milyen pci-e eszközök vannak még a gépben?Hangkártya esetleg?
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #1599 üzenetére
Szerintem csak simán nem PCI-E 3.0x16ban megy a vga 3D terheléskor.Lehet,hogy 1.1en ragad,vagy ha megvan a 3.0 akkor meg csak 8x.Nyiss egy gpu-zt és jobb középen ahol a csatlakozást írja van egy kérdőjel,katt rá erre felugrik egy kis render ablak,3D terhelést szimulál,csinálj róla egy print screent hogy lássuk.
-
törölt tag
válasz
Találtgyerek #1590 üzenetére
>A processzor 70% környékén dolgozott.
Ezt mégis hogyan kell érteni? HT mellett van 12 magod. Mind 70% körül ment??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest