Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
-
Tomdriver
őstag
Március vége még majd két hónap... VGA árat prognosztizálni erre a távra közel azonos egy időjárás előrejelzéssel.
Sőt rosszabb: Míg az valamilyen szinten kiszámítható. ez teljesen spontán - lásd a januári pár hát alatt bekövetkező árrobbanást.Szerintem itt nincs egyetlen olyan "gazdasági elemző" kolléga, aki ezt kiszámítaná, de olyan sincs, aki megjósolná. A legjobb amit most egy gamer tehet, az a kivárás...
Javaslom nézz rá gyakrabban az NV találgatós topikra, (bár sejtem figyeled), körvonalazódik ott valami, amit lehet érdemes lenne megvárnod -
Laraxior
titán
En mast vettem... De en se tudok szabadulni a szamtech cuccoktol.
Megint lecsaptam egy halom motyora az apron.
Mondjuk nem friss darabok, de... Eszmei ertek...
Mivel a motorom megvan, talan most mar nem kell kiarusitanom oket.Egyebkent nem igazan bantam meg hogy megvaltam mind a ket 1080Ti-tol. Nekem sincsen idom a jatekra nagyon. Azert meg egy kozel egy millas gepet fenntartani...
Ez a kis hugyos 1060 bőven elég a 60Hz 1080p-re. Bar a 4K-s TVkkel szemezgetek, de nem jatszani. -
hackeeeee
Jómunkásember
Alulfeszelve, gyári órajelen, vagy kicsit alatta.
De ez nem a kártya, hanem valszeg a boost hibája, mert a 1080-am is ilyen volt. Amit nem nagyon értek, hogy miért, de bizonyos szinten alulfeszelve úgymond minden limit van.. Vagyis, voltage, power, meg minden egyéb.
Van amikor nem, van amikor igen... Órajel/fesz páros függő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arra már rájöttem, sőt tudtam is, hogy nem fog megindulni, Én ezt már jól tudom.
Alulfesztben akarom majd kipróbálni, hogy van-e különbség.. Mert ha annyit ér a cserélt bios, hogy alacsonyabb fesszel nem lesz powerlimit, akkor már megéri..
Hát a Zotac bios gyári órajele az nem épp gyári.
Az 1596 kontra 1645 az nem épp gyári.
Nekem Strix OC-m van.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ugye itt is, ahogy elnéztem, szinte egyik csavar sem kell a felpakoláshoz, mert az nzxt sajátjai kellenek, csak hát a matrica.. mert ha véletlen nem jön össze, akkor szakad, akkor ennyi volt.
Na meg azt nem tudom, hogy a "belső" oldalon esetleg valahol nincs-e matrica, mert hátul csak 1 van.
-
keIdor
titán
A Titan X Pascal-nál (+Maxwell-nél is) úgy áll össze a 384bit és 12GB memória, hogy van 12db 1GB memória a kártyán. Ezek egyenként 32bit-en keresztűl csatlakoznak a GPU-hoz. Itt láthatsz róla képet.
Annyi történt a GTX-1080Ti-nél, hogy levettek egyet, így jön ki a 352bit és 11GB memória. Itt van kép.Szerencsére az egész "egyben" van és nem szedték szét külön 256bit+128bit-re, szerintem nem is adna jó teljesítményt úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest