- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk fire strike -al pont nem játszok ráadásul érdekes pontokat tud produkálni.
Alap 1080-ra 19370 -et ír a táblázat. Azt mégis hogy. Nekem 18427 -et hoz pedig Gameing X van benne
Néztem Reddit en máshol van ahol 22585 ot kapnak vele 1080-alDe latom akkor reddit et kell bújni pár embernek van mar.
-
keIdor
titán
válasz
ImpersonatoR #1397 üzenetére
Ettől több már nincs benne, gondolom GV104-ig ez marad már. Az meg csak 2018-ban esedékes...
Persze kiadhatták volna, de ez van a Quadro P6000-ben is, azt 4x ennyiért el tudják adni, az élvezett prioritást.
-
keIdor
titán
válasz
ImpersonatoR #1393 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #1395 üzenetére
Egyébként ha ez az "uncut" Pascal akkor gyakorlatilag ha nagyon akartak volna mar 2016.06 -ban piacra dobhattak volna ezt gondolom nem?
Magyarul eddig mesterségesen letiltottak dolgokat belőle
Azért a 10-15% nem rossz. Tényleg kíváncsi vagyok.
Ez most vajon meddig marad a csúcs? -
VTom
veterán
válasz
Gondolom mivel csendben dobta piacra az nV nem küldtek még senkinek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nem sietik el.
Gondolom 10-15%-al erősebb, mint az 1080 TI, az ára meg 50%-al több. Szokásos
-
Scholes9
nagyúr
válasz
"Veretem keresőt"
Hatalmas
-
Titan Xp-rol miért nincs teszt meg őrületes benchmark meg mindig?
Veretem keresőt de eddig semmi.
Mindenhol lehozzak a cikket hogy 1080ti után megérkezett az új csúcs stb.
Hiszem ha latom, persze teszt nincs sehol. -
Scholes9
nagyúr
válasz
gainwardgs #1389 üzenetére
Szokásos dizájn, de legalább biztos, h baromi halk lesz
-
Maotun
őstag
válasz
na erre vártam 825 euró itthon??
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Na végre. Hó'vanmá?
Szeretném folytatni a Mass Effect Andromeda-t, de örülnék mondjuk ha nem szaggatna ugyanilyen beállításokkal ahol éppen tartok..
-
gainwardgs
veterán
Palit Ti
[link]
-
tom_tol
addikt
-
M@trixfan
addikt
Általános iskolai szinten tévesztik rengetegen a -ba -be -ban -ben ragokat. Nálam annál nagyobb bizonyítvány nincs ilyen téren. Az az egy betű különbség nem indokol semmilyen rövidítést, az rendesen tudatlanság.
-
-Solt-
veterán
Én kiakadok ezektől, de ez tuti a korral jár!
A lányomnak egyszerűen nem válaszolok amikor ír vagy kérdez valami olyat, amivel anális erőszakot követ el a gyönyörű anyanyelvünkön!
-
chris0000
őstag
válasz
DrTechnoid #1371 üzenetére
hi.
mert nagyban gondolkoznak...és mi jelentéktelenek vunk a piac szempontjából. -
mlinus
őstag
pár óra ME: andromeda és Watch Dogs 2 után kijelenthetem hogy eléggé érezhető a különbség a sima 1080 és a Ti között. A min fps-ek nagyon szépen kisimultak, ami 144hz-s monitoron nagyon sokat számít.
nem bántam meg a Gaming X-et, nagyon szépen megy a kártya. Stabilan 1900 mhz fölött van a boost, nem piszkáltam meg semmit, és halk is, halkabb mint a Strix 1080-am volt, pedig jóval többet eszik, és a házam (fractal r5) nem a szellőzésről híres.
-
keIdor
titán
válasz
DrTechnoid #1371 üzenetére
Magyarországra nem lehet.
-
Yany
addikt
Hmm... fincsi Gaming X teszt:
> @videocardz <
-
-
Laraxior
titán
Nekem 1349€-s árat ír a TitanXp-re.
-
core i7
addikt
-
warcat
veterán
1349 dollár, már tényleg nem tudnak mit elkérni érte.
Mindenki szaladjon vissza a boltba a Ti-vel, hiszen pár fillérért +256 CSUDAmag +1 Giga Vram!11egyegy
Hogy még egy kis on legyen, ide is megérkezet a Ti Gaming X, szépen megdobta a gépet, BF1 natívan megy 1440@144Hz-en
-
KRoy19
őstag
......ide is leírom
Na most lesz ám kavarodás, eddig mindenki így hívta a Titan X (2016)-ot, most meg lesz egy hivatalos Titan Xp. Jájj lesz itt fej vakarás egyeseknél, hogy most akkor ki kivel van
Beütöd a gugliba, hogy Titan Xp benchmark és..........
-
1200$ kb 350.000 Ft. de nem is szállítják EU- ba meg gondolom meg rájönne legalább +27% hiba free shipping ?
-
KRoy19
őstag
-
VTom
veterán
Ez azért eléggé arcpirító, amit az nV művel.
Most aki vett egy 1080-at 260 ezerért, az lesegetheti, hogy kiadták a gyorsabb memóriával szerelt változatot olcsóbban, aki Titan X-t vett 400 ezerért, az meg nézegetheti, hogy kiadták a vágatlan chippel szeretl kárytát ugyanennyiért..
Durvállom.
-
törölt tag
TITAN Xp
[link] -
-Solt-
veterán
-
mlinus
őstag
iponban 294k-ért van sea hawk..
-
-Solt-
veterán
válasz
Firestormhun #1336 üzenetére
Cirka 1450-n ketyeg a G1-m, a 2000-n ketyegő 1080Ti cirka 70%-l gyorsabb 4K-n... picit többet vártam, de ez már legyen az én nyűgöm!
Köszi!
-
válasz
ForRedGlory #1337 üzenetére
Varok inkább hátha lesz megint 263-ert iponba ne adj isten játék is jár hozza majd.
Aqua ba mar a sima ref msi 1080ti melle jar kupon. -
mlinus
őstag
megjött hozzám is a Gaming X.
Egyelőre csak egy Firestrike-ot nyomtam le, de minden alapon hagyva 1936 és 1946 mhz között áll be a boost. A graphics score 30501 pont lett így.
a hőmérséklet 66-68 fok között volt, zárt Fractal R5 házban van, úgyhogy szerintem ez teljesen jó. Ja, és a kártyát én abszolút nem hallom terhelés közben.
-
VincentVG
senior tag
Egy jó kis resolution scaling-el pedig pláne érdemes.
Márpedig Full HD-ben is sokszor az a legszebb "antialiasing".De természetesen igaz, h mint minden ez is szubjektív. lásd még 30fps vs 60fps, nade ezt el se kezdjük.
Vissza a topic témához: még kivárok kicsit, érkezzen pár további gyári OC,
de ez az MSI is nagyon szimpi amit vettél.Lehet h lesz egy amerikai beszerzésem, ha 200.000 környékén tudok valamit intézni (hozná valaki nyáron) akkor bekockáztatom a gari parát.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Firestormhun #1336 üzenetére
minden gpu más tulajdonságokkal és szivárgásokkal rendelkezik,csak az " összeesik"-et tartom egy kicsit túlzónak.
90 fokig amúgy sincs semmi baja,most az hogy te 70 foknál húztad meg a határt,egyéni preferencia kérdése.
Az MSI nem valószínű hogy rosszul van összerakva. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ImpersonatoR #1334 üzenetére
Nekem van egy megrendelésem Aqua-ból Gaming X-re, csak nem veszem át, mert Iponban olcsóbb volt és ott vettem végül meg.
Ha esetleg nagyon kellene neked Aqua-ból, akkor esetleg amikor kérem a megrendelés törlését Aquatól, akkor esetleg jelzek nekik, hogy keressenek meg és viheted.
-
Firestormhun
senior tag
Computerbase és pcgameshardware szokott rendes oc vs oc teszteket csinálni.
Itt van egy pcgameshardware-es, de itt is csak 1430-ra volt húzva 980Ti, nem 1500 felett ketyegett:[link] (második chart az oldal alja felé)(#1331) subaruwrc
Viszonyítás kérdése. Az előző Palit Jetstream 980Ti kártyámat 375W-os TDP bios-szal. 1.22 Volton, 1600 rpm-es fordulattal, bőven 70 fok alatt tudtam tartani kisebb zajterhelés mellett.Aztán lehet kifogtam egy rosszul összeszerelt darabot ebből az MSI-ből.
-
VTom
veterán
válasz
VincentVG #1328 üzenetére
Az overkill minidg szubjektív, én is használtam 980Ti-t fullHD 60Hz-en, akkor arra is azt mondták, hogy overkill, de nekem akkor az volt fontos, hogy folyamatos 60fps legyen,olyan kinézet mellett, ahogy annak a játéknak ki kell néznie, mindent maxra húzva, ezt csak ezzel a kártyával lehetett elérni.
Ha a proci elég mellé (márpedig a 6700K szerintem elég) akkor semmi baj nincs ezzel.
Legfeljebb arról lehet beszélni, hogy nem biztos, hogy megéri kiadni ennyit egy VGA-ért erre a felbontásra és frissítésre, de ez meg megint szubjektív, ki az aki megteheti, és ki az aki nem.
Egybként sem sokáig lesz overkill, mert majd jön egy csodás port, ami leülteti még fullHD-n is
-
válasz
ForRedGlory #1330 üzenetére
Nekem pont 4k ra kene. Aquaba nezegetem de hogy meg egy wildlands kupon sem jar erte
Mondjuk ahogy nezem igy is szetkapkodtak a gameing x et. -
-Solt-
veterán
válasz
ForRedGlory #1330 üzenetére
Ezeket nézegettem én is, pont emiatt lepett meg a kolléga 50%-s beírása!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Firestormhun #1317 üzenetére
kitolt power limittel + fesszel sok az a +5 fok ?
-
ForRedGlory
félisten
Az 1080 TI előnye 4K-ban jön ki leginkább az 1080-hoz képest. Kollégának "csak" 1440p-s monitora van. Ott kevesebb a különbség, mint 4K-ben.
Nézz meg pár tesztet, de itt van egy gyorsan: [link]
4K-ban közel kétszer gyorsabb az 1080 TI (MSI GAMING X), mint a ref 980 TI. Pl a Witcher 3-nál 32.2 fps vs 65 fps, ami több mint duplája.
-
-Solt-
veterán
válasz
Firestormhun #1325 üzenetére
Anno a G1-m 1440p-n ~15%-l volt gyorsabb mint a referencia 980Ti (TPU). Most a Giga Aorus a TPU szerint ~80%-l gyorsabb mint a ref 980Ti, ezért ütötte meg a szemem az 50%-d...
Mondjuk a VR miatt engem a 4K-s teljesítménye jobban érint, de ezek után akkor inkább csak 65-70%-l plusszal kalkulálok a G1-hez képest. Köszi!
-
VincentVG
senior tag
Szia, nem akarok flame-elni, de:
Ízlések és pofonok én már a 980Ti-mnél is meghallgattam h mekkora overkill full HD-ra.
Számomra elfogadható antialiasing-al, ...és nem ragaszkodok mindenből az ultra-hoz...
bőven kell majd a 1080ti.
a 60 fps-t úgy értsd h nyilván alapból legyen 90-100+ környékén akár,
és ha van olyan jelenet ami megizzasztja a rendszert, akkor se legyen 60 alatt.
nekem ez jelenti a 60fps-t nem az amikor néha néha beesik 50-40re.. -
Firestormhun
senior tag
Bocsánat elírtam, ~60%-kal. A tesztekben masszívan alul órajelezett (1150-1200MHz) referenciához hasonlítgatják. Ettől függetlenül 1440p-s felbontáshoz már érdemes cserélni 980Ti-t, érezhetően gyorsabb.
(#1322) ForRedGlory Nem volt leragasztva nekem sem, de nem láttam nyomot rajta hogy kinyitották volna előttem. Nekem inkább az volt meglepő hogy milyen pici a doboza élőben.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Le volt ragaszt a neked a doboz valamilyen védő matricával? Nekem semmi nem volt rajta. Simán kinyithatta bárki előtte és az Iponban kissé megingott a bizalmam az utolsó ügyem miatt.
-
-Solt-
veterán
válasz
50%-l gyorsabb mint a 980Ti? Az elég karcsú, a tesztek nem igazán erről szólnak...
-
Gilthanas
aktív tag
Ha még nem lett volna Gigabyte Aourus GTX 1080 Ti review Techpowerup. 9.9 pont nem semmi.
-
Firestormhun
senior tag
Jelentkezem én is egy Gaming X-xel.
Délután óta nyúzom a jelenleg 3 legfingatósabb és tuningra legérzékenyebb játékkal, amely kenterbe ver minden benchmarkot, ha stabilitásról van szó. ROTR(V.High, VXAO), Division(Ultra, PCSS és HFTS), Andromeda(Ultra, HBAO FULL).
Röviden:
- alapbeállításokkal tűrhető a zaj és hűtési teljesítménye (72-73 fok, 1500-1600 rpm)
- kitolt power limittel és azzal az aprócska extra adható feszültséggel kompletten összeomlik szerencsétlen, 78-79 fokon tudja megfogni 2100 rpm-mel igen zajosan.
- GPU-n alap boosthoz képest alig lehet valamit tuningolni, viszont memóriára rá lehet rakni +500-at
- húzott 980Ti-hez képest olyan 50%-kal gyorsabb -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1072 üzenetére
(#1313) gainwardgs: Hognye éreznék különbséget.
Olyan szépen szalad minden. Főleg a minimum fps szembetűnően több, mint az 1080-al volt. Tökéletes kártya.
PALIT ref-hez képest Wildlands 1440p Ultra a Gaming X-el:
Érdekességképpen, 1440p Very high: 92.4 fps
-
gainwardgs
veterán
válasz
ForRedGlory #1312 üzenetére
Mekkora ugrás 1080-ról?
Érezni a különbséget?
-
Maotun
őstag
válasz
ForRedGlory #1303 üzenetére
Én megvárom a palit 1080 Ti super jetstream kivitelt. Azt kell majd meghallani a többi mellett. Na ahhoz jó hallás kell majd. Az a csendes nem a mis más vga-k
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gainwardgs #1308 üzenetére
Nagyjából ez a vége. Lényegesen többet nem tud. +120 GPU-val már nem fut le a 3Dmark, +110-el simán lefut. A memóriát nem erőltettem, találomra +200-at állítottam be. Viszont a pontos vége most nem érdekel (a voltot sem unlockoltam, már ha lehet és a power limitet sem toltam ki), inkább megyek játszani.
A Valley ExtremeHD-ban 141 fps, húzva 145 fps.
-
gainwardgs
veterán
válasz
ForRedGlory #1307 üzenetére
Jóétvágyat
utána meg jöhetne egy kis tuning beszámoló
Esetleg egy valley benchet tudnál nekem futtatni 1080p max 8xmsaa
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gainwardgs #1305 üzenetére
1949-re boostol, azt hogy mennyit tud nem tudom. Tuning előtt még jól be kell kajálnom.
-
KRoy19
őstag
válasz
VincentVG #1304 üzenetére
Igazából szerintem irgalmatlan nagy overkill az 1080ti Full hd 60hz-re. Egy GTX 1070 több mint elég oda.
Mindíg lesz olyan játék, amiben vannak olyan beállítások, hogy térdre kényszerítenek akármilyen GPU-t még full HD-ban is. Nem érdemes ezekhez a beállításokhoz ragaszkodni.
Az 1070-el is el lehet érni beton stabil 60 fps-t úgy hogy minimális a látvány beli különbség az "Űber ultra hiper brutál" beállításokhoz képest.
-
gainwardgs
veterán
válasz
ForRedGlory #1303 üzenetére
Alapból mennyire boostol?
Tuningban mit tud? -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1059 üzenetére
Összehasonlításképpen. 3DM Firestrike:
PALIT GTX 1080 TI: Graphics Score 28 322
MSI GTX 1080 TI GAMING X: Graphics Score 29 704Mindkét VGA teljesen alapon volt. Az MSI-nek nincs hangja.
Kicsit más dimenzió, mint a ref, ami ehhez klpest porszívó[ Módosította: bolondember ]
-
ForRedGlory
félisten
GAMING X-ről írok.
-
Laraxior
titán
Pont 100ezerrel olcsóbb a GTX1080
Most találtam 490-ért MSi Gaming X-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest