Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark197405 #11010 üzenetére
1 hét próbagarival és 124k??? drága volt. 160k meg 2070 kapsz 3 év garival. Sebességben ugyan az. Némely címben a Ti jobb, de kis különbséggel!
-
KAMELOT
titán
válasz
Psychopeti #10960 üzenetére
Kicsit rakj rendet a konfigban. Jobban fog mutatni! hajrá...ez azért már jó kis kakót tud!
-
KAMELOT
titán
A ház szellőzése nagyon kis mértéken járuk hozzá a VGA hűtéséhez. 1080Ti hőt termel, ezekre ajánlott a FC blokk. Ha fogod majd figyleni játék közben visszaveszi majd az órajelet. Nekem MSI AERO volt ott is visszavett 70-100mhz attól függ meddig játszottam, de aztán tartotta ezt a Mhz. Az amit a kártya tud bőven okés, szóval jól be van ott minden állítva.
-
KAMELOT
titán
Azért találni még néha jó ritkaságokat! TITAN XP
-
KAMELOT
titán
válasz
Devid_81 #8148 üzenetére
Ez már a custom verzió. Ahogy én olvastam az 2080 FE....650 dolcsi lesz...800 euro. Az értelmes ár.
Ahogy te írod, ha tényleg ilyenek lesznek az árak, akkor sokan 1080Ti maradnak, vagy az elvetemültebbek megveszik. Majd a tesztek kiderítenek mindent, hogy 30 vagy 50% gyorsabb és még a tuningolhatóságot nem is tudjuk. -
KAMELOT
titán
Akkor ahogy olvasom
2080...650 dolcsi az olyan 700 euro lesz az indító ár.
2080Ti....??? -
-
KAMELOT
titán
válasz
cyberkind #8096 üzenetére
Nem gond, de akkor is bőven kéne tudnia hajtani. Mondom kapcsold ki a VSYNC-et az ebben az esetben felesleges, ugyanis így a min fps-ed is alacsony. Ha kikapcsolod, úgy már a min fps magasabb lesz jóval.
Szerk: Csak simán kapcsold ki a VSYNC-et a játékban és figyeld mennyi között mozog az fps.
-
KAMELOT
titán
válasz
sirszevenap #8048 üzenetére
Nincs annak semmi baja. Miért kéne szenvedned? Zárt házban meg sem hallod!
-
KAMELOT
titán
Ezeknek a kártyáknak az árát csak a név dobja fel semmivel sem tud többet. Feleslegesen kidobott pénz! Ami megmaradt volna pénz vehettél volna vizet. Továbbá vizet összerakhatsz apróról is. Én is onnét vettem fillérekért. 2,5 éve megy!
Amit újat vegyél az a CPU blokk és a csövek, csatik. Többi mehet használtan. -
KAMELOT
titán
Köszi mindenkinek. Akkor várok valami refre.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok! Erről a kártyáról mi a véleményetek?
EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX -
KAMELOT
titán
válasz
2thletme2day #7284 üzenetére
Ha tényleg ilyen lesz akkor ez visz mindent. Csak 3x több a CUDA benne!
-
KAMELOT
titán
Nálunk aprón már lehet kapni jó árakon Ti-ket. 850 eu környékén. Mindjárt 3 db
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer #7079 üzenetére
Hol van a blokk rá?
-
KAMELOT
titán
válasz
2thletme2day #7057 üzenetére
Felesleges újrapasztázni. FTW3-nak jó a hűtése. Majd talán 2 év múlva újrapasztázhatod.
-
KAMELOT
titán
Idáig ez a legdurvább amit láttam. GTX 1060 3GB 1000 euro !!!
-
KAMELOT
titán
Bakker nálunk olyanokat látok eladásra, hogy elmegy az agyam.
Egy konkrét gép. 6x 1080TI Aourus + a többi dolgok 7350 euro. Ki a franc fog ilyet venni??? -
KAMELOT
titán
Én már eldöntöttem. Köv. kártyámat NV oldalról fogom rendelni ott legalább normál áron van.
Aki ilyenkor vesz kártyát annak van vagy felesleges pénze vagy totál hibbant.(#6821) rupszi: Leírhatnád, hol vetted és mennyiért! Mert így csak mindenki találgat. Használtan is 900-1000 euro között vannak, ami jócskán a használt ár felett van. Használt áruk rendesen 7-800 euro lenne.
Ttomax Jó blokkok ezek. Bátran lehet venni.
-
KAMELOT
titán
Rendelt már valaki NV oldalról? Szlovákiába elküldik?
-
KAMELOT
titán
Most nézem. 770 euro docslandból, ha rendelném a 1080Ti-t.
Vicc az egészben, hogy itt miért nem árulják az 1080Ti-t 1500 euroért!
(#6339) akoska07: honnét német -szlovák posta? Szerintem 30 eu max!
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz
kornel76 #6280 üzenetére
Saját magukat járatják le az üzletek. Semmi nem indokolja a VGA-k magas árát. Mert annó HDD végett maga az anyag volt drága vagyis csökkentek a készletek, így kevesebb is volt. Kártya van csak mindenki megveszi.
Majd xarért fogja mindenki árulni, mert ilyen bányászkártya vegyük a GTX 1060-at max fog érni 50k használtan.
-
KAMELOT
titán
válasz
Laraxior #6270 üzenetére
Nyáron is ez volt 2-3 hónap aztán vége. mit gondolsz mindenki bányászni fog meg nagy pénzeket keresni a semmiből?!?! Sajnos nem. Ideiglenes eaz egész. Mielőtt jön a volta addigra visszaáll az egész. Gyártó sem hülye, hogy majd 1000 euro felett fogja adni a kártyákat, így ki fogja venni? Senki!
-
KAMELOT
titán
válasz
Avicularia #6264 üzenetére
Az olyan normál ár érte!
-
KAMELOT
titán
válasz
Laraxior #6214 üzenetére
Már ne is haragudjanak, de 50-70k ami egyszeri bevétel képes eladni a kártyát, már ha valaki meg is veszi?? Mert nem tudom ki az a debil aki ilyenkor vásárol kártyát?! Majd vége ennek a bitcoinnak, akkor meg egy halom 1060/1070/1080 kártyák lesznek xar áron az aprón. Csakhogy ezek nem fognak kelleni senkinek. Mert kinek kell egy oylan kártya, ami 2-3 hónapon ekeresztül 24/7-ben maxon van járatva?!
-
KAMELOT
titán
Ez ami itt megy a VGA piacon az vicc. 700 euros kártyát adják 1100 euroért
Használt piaci árakról nem is beszélve. Az meg már maga egy cirkusz!!! -
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #4943 üzenetére
MSI AERO 1080TI. Ugyan az mint az FE csak a borítás más!
-
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #4938 üzenetére
Mi esik be 1700Mhz alá?
70%-os ventivel 80-85 fokot tartotta 1980Mhz és akkor nem is volt még tuning a kártyán.Rakj be ide egy GPU-z képet ahol látni, hogy visszaesik. Írd be milyen game és milyen beállításoknál!
Valami el van neked ott cseszve! -
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #4869 üzenetére
Zárt házad van? Mert nekem is volt FE és nekem 80-ig ment és 1980Mhz-et szépen tartotta. Custom ventiprofil sem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! - 24hó gari! AKCIÓ!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest