- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
VincentVG #1642 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy kb 3 hónap mire beállnak az árak, az esés mértéke pedig attól függ, hogy adott termék mekkora kerülővel kerül kis hazánkba!
Az említett G1 690 USD-n nyitott, ehhez képest volt itthon bruttó 211000.-Ft, vagyis 1 USD cirka bruttó 306.-Forintra jött ki. Gyakorlatilag ÁFA nélküli ár, ki érti ezt!
Erre az arányra jellemzően a Gigabyte NV kártyák képesek, más gyártó (illetve AMD) esetében ennyire jó arányt nem nagyon láttam még.
Ha a fentiekből indulunk ki, akkor durván 290.-Ft / USD + ÁFA árral számolva mondjuk az MSI Gaming (750 USD) "hivatalos" ára olyan 274000.-Ft körül van, a kisebb nagyobb trükkök után szerintem ez olyan 230000.-Forintig csökkenhet, szóval ahogy közelíti ezt az árat, nyugodtan megvehető, mert amíg hivatalos árcsökkentés nem lesz, addig ennél lejjebb nem nagyon fog menni az ára.
A tévedés jogát természetesen fenntartom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest