- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pramerb
újonc
Sziasztok!
Dilemma elott allok, van egy msi gtx 970-em, meg is vagyok vele elegedve tokeletesen. Csakhogy hulye fejjel vettem egy 50"-os 4k tv-t. Hat gyerekek a kulonbseg eg es fold 1080p hez viszonyitva. Kozelrol nezve is tueles kep, ami betolti az egesz latomezot. Na de a lenyeg hogy probalgattam jatekokat mindenfele beallitassal es hat a 970 -nel kompromisszumokat kell kotni kemenyen az ujabb jatekoknal ha 4k-ra valtok. Probaltam 1440p is de nativ felbontason a legszebb. Nagyon el gondolkoztam egy 1070-en. Szerintetek megeri valtani?
Vagy vegyem vissza a beallitasokat hogy 4k-n menjen rendesen? Az a baj hogy eleg maximalista vagyokElore is koszi a segitseget.
-
pramerb
újonc
akoska, teloval nem tudsz csinalni videot a cuccrol? Szivesen megneznem, hogy nez ki a surround menet kozben
-
pramerb
újonc
Igen Cryorig h5 a huto, jo nagy behemot. Majd adok egy kicsit a procinak
-
pramerb
újonc
Igen most kiprobaltam GTA 5-tel korbeszaguldtam az autopalyan meg a varosban, vegig 50fps korul volt, hatterben a gpu-z, vga vegig 99%-on, realtemp proci hofok max 54 fok volt.
Nagyon durva a kulonbseg hogy mennyivel jobban kihajtja az i5, mint a jo kis oreg quad 9550. Hat igen eljart felette az ido. Raadasul regebben amikor a sajat zeneimet hallgattam autozas kozben, akkor mindig eltuntek a texturak, meg akadozott, azt hittem, a jatek hibaja, most meg vajsima az egesz. -
pramerb
újonc
Meggyoztem magam, lecsereltem a regi Q9550-es rendszeremet, nagyon visszafogta a gtx 970-et
Sikerult i5 4690k, 16Gb DDR3, AsRock Z97-es lapot meg egy procihutot szereznem. Igy mar azert mindjart mas a helyzet
Mondjuk a hutoborda akkora hogy kilog a hazbol, az oldalat nem is lehet ratenni. De eleg jok a hofokok 25-26C a proci alapon, jatek kozben 40 kornyekere megy. Meg nem huztam rajta
A regi alaplapi cuccokat uninstallaltam, uj alaplap be, win 8.1 egy szot se akadekoskodott, minden progi, beallitas megmaradt. -
pramerb
újonc
Itt van egy nagyon terjedelmes teszt kulonbozo cpu generaciok es a 970
http://www.techpowerup.com/forums/threads/gtx-970-1-5ghz-and-2500k-vs-q9550-in-70-benchmarks-bonus-i7-860.211898/
A cpu limites jatekoknal akar fele is lehet csak az fps. Ezert gondolkozok platform valtason. Ahol nincs cpu limit, ott nem sok a kulonbseg egy i5 es egy osregi negymagos quad kozott is.
Viszont az uj DDR4 memoriak es az ujabb tokozasu i5-osok, i7-esek vajon mennyivel lesznek gyorsabbak? Jatekoknal nem hiszem hogy sokat szamit, nem? Akkor kiknek eri meg a DDR4 szabvany?
-
pramerb
újonc
bombi! Ha a 4690k keves kihajtani akkor milyen procira akarsz valtani, i7-re?
Csak nem kell i7 a 970 melle, nem?
Akkor valoszinuleg platform csere lesz, milyen alaplap, es memoria a legjobb ar-ertek aranyban? 16Gb kene, ki akarom kapcsolni a lapozofajlt -
pramerb
újonc
Sziasztok!
Tanacsot szeretnek kerni. Van egy MSI GTX970 Gaming 4G kartyam, es amivel hasznalom mar tavaly ota az egy regi LGA775-os rendszer Q9550 procival es 4Gb DDR2 rammal.
Igazsag szerint minden jatek megy maxon 20-60-80 fps kozott, jatektol fuggoen. Gondolkoztam cseren, mert a regi proci meg a lassu memoria nehany jatekban elegge visszafogja a kartyat.
Neztem teszteket ahol pl. egy i5-os proci nem sokkal gyorsabb a q9550-nel jatekokban. Nem renderelek videot meg ilyesmi, csak jatekra gondolva erdemes lenne-e cserelni vagy esetleg a win 10, es a dx12 megjelenese dobna a sebessegen valamit? A regi procik profitalnak a dx12-bol ugy olvastam, bar ahhoz jatek is kell, ami arra van megirva, de szerintem a 4GB DDR2 ram eleg keves.
Proci alapon megy, huzni nem tudom sajna az alaplap miatt es memoriat sem lehet boviteni, 2db slot van, micro ATX.
Esteleg tudna valaki tanacsot adni, hogy megerne-e uj alaplap -proci-memoria csere? Vagy az uj i5-os procikra varni? Esetleg akkor lejjebb menne az ara egy 4670k-nak vagy hasonlonak.Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest