- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszpista900
aktív tag
most ez komoly? a gtx 970nél is gyengébb lett a r9 390x? akkor mire fel 150k? hát ez az ati is elb...ta magát
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
dilipok #25410 üzenetére
igen sok ilyen van akinek számit a 3fps-is ! én csak azt mondtam nem éri meg az árát !legalább is nekem !és ahol elfogy a 970en ott a 980an is elvérzik
szoval felesleges ! de persze ha teli lennék és nem számitana a lové akkor gtx 980-at vettem volna
már csak azért is ..érted !
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
demmer123 #25399 üzenetére
nekem is gtx 970-em van és lett tesztelve 10-15fps-nél nincs több a 980-an javára sajna
szoval az alapbol tul van árazva
980-at nem vennék még 150k-se ! abbol majdnem 970en sli ami sz....rá veri
én azt mondom gtx 970en !
a gta meg stabil 60fps-sel se 970en se 980- on nem megy fullon! -
kiszpista900
aktív tag
szerintem a 980-an nagyon tul van árazva
és a 980ti is sajna nem fogja megérni az árát ! de remélem nincs igazam és nem is lesz
-
kiszpista900
aktív tag
-
kiszpista900
aktív tag
én azért megnézem azt a vrm 70 c terhelve! 38% venti fordulat mellet ! én azt mondom érdemes be állitani a venti szabályzást !kb 70% a ventinek alig van hangja
am nekem most strixem van ! cicerget de befejezte ! 50% megy a venti max terhelés mellet és kb hangtalan ! gpu 54C max vrm olyan 72-74C
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
shteer #23790 üzenetére
aha !
nem vitáztni jöttem ide ! alapbol a 980an nem volt szimpi mert számomra magas az ár ! de persze ha ugy lennék már csak azért is azt venném megkezdenek elfajulni a gépigények és most váltottam nvidiara és nem lesz 4k felbontásom mostanába,+ elégedett vagyok a 970en teljesitményével marad ez és használtba beválalok még egyet !tesztek alapján fpst szépen hozza már ahol megy
tulárazott titán x meg megmarad a tehetősebeknek mert én nem vagyok ennyire elszálva anyagilag ! szoval megtudtam amit szerettem volna ugyhogy köszi mégegyszer
gta 5höz meg többkártyás rendszer kell fullhoz ha 1080p akkor is )(8x msaa on igaz nem ér semmit )! vagy a titán x !én ugy tudom
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
KAMELOT #23786 üzenetére
1440p megvolt very higon fix 60fpsem msaa nélkül 30fps az kevés számomra ! crysisben is kevés a 35 ! igaz 1440p !
válaszolva a kérdésedre gtx 970em van ! de vitát mellözük mivel jövöre nézve még igényesebb játékok jönnek és tény h a sli nem is mindig hozza a 80% sem ! de igy is joval erősebb mint a 980an ! le lett tesztelve 15-20fps nincs több a 970en és a 980 között de ez nagyon max ! ami az árban sokkal több szoval számomra nem éri meg mert inkább akkor tényleg slit épitek ! -
kiszpista900
aktív tag
válasz
KAMELOT #23779 üzenetére
dehogy vissz fullon
gta 5 alatt meghal
és h mit kapcsolsz be és mit nem az más kérdés ! akkor crysis 3om ? az alatt is elhal fullon ! szoval az meg hogy minek ? hogy legyen
am mert vagy 2 évig nem nagyon szeretnék ujat vennn
és érdekes modon forum elején best volt ..
980an nem érdekel mert már le irtam 15fps külömbségért nem adok ki 50-60k !
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
rapidsquirel #23777 üzenetére
rendben értem ! akkor miert 2gb ir ki ? vagy csak látszat ! akkor lehet marad a 980ti mert az olcsobb lesz valamivel mint az x
am néztegetem teszteket a sli is elég szépen hozza az fpseket ! nem tudom
de köszi a válaszokat -
kiszpista900
aktív tag
válasz
ittakary #23774 üzenetére
mert ha annyival jobb lenne akkor össze szedném rá de most neked az a lényeg minnél többed adjak ki? mert nekem pont az h minnél olcsobban jöjjek ki ! véleményt kértem ! hátha ir olyan akinek sli van
akkor sli is elmarad ha 3.5gb marad csak ..! de egy példát had mondjak havernak 560ti van és egy kártyánál 1gb ismer fel neki a gta sli nél 2gb akkor ha nem adodik össze ez miert van? én ezért gondoltam 2x3.5gbra -
-
kiszpista900
aktív tag
Hali ! lenne egy olyan kérdésem (asus strix gtx 970 -em van ) hogy szerintetek gtx 970 sli vagy titan x ?
fogyasztás ahogy néztem majdnem csak egyforma ! és tudásban is van ahol még a sli erősebb ! viszont igy csak 90-100k kellne áldozni slire vagy bukoba eladni a 970et és x ! én sli fele hajlok ! hosszu távra tervezek
ja még annyit ...ha jol láttam r9 390x szintet is elérné a sli ! vagy ez esélytelen? tudom nincs konkrét teszt erről még -
kiszpista900
aktív tag
sziasztok ! én is csatlakozom egy asus strix gtx 970el ! hát vélemény : nem rossz kártya elég szépen hozza az fpseket viszont a hütés alapbol egy fos
csak nálam? venti szabályzás nagyon gagyi
engedte 80C és csak 30% ment a venti ! szoval be kellet löni ! ennyit erről ! viszont egy kérdésem lenne felétek
hány C lehet a gpu? és a vrm?
bf4 alatt vagy gta alatt ! 55c a gpu és a vrm 70-79 C ez jo? vagy sok már neki?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest