Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
@NetTom - 1 hdmi van a karin, szoval nem tudok valtani portot
@sephi - PC megy az erositobe hdmi-n, majd hdmi-n megy a TV-re
-
szmegma
aktív tag
Win10 64bit-es rendszerem van es olyan erdekes hiba van a rendszeren, hogy korbe irni es nehez lesz.
A lenyeg, hogy a hangpanelen a device lista igy nez ki, amiutan bekapcsolom a gepet:Amint elkezdek jatszani egy jatekkal, par percen belul elsotetedik a kepenyo es elmegy a hang is, majd amiutan visszajon a kep (a hang nem), ez a hibauzenet jelenik meg a jobb also sarokban:
Ekkor ha ujbol megnyitom a hangpanelt, akkor mar igy nez ki:
Eleg egyertelmuen latszik, hogy egy "uj" eszkoz jelenik meg a listaban.
Ha az adott jatekban az opcioknal megnezem a hangbeallitast, ott is ki lehet valasztani az "uj" eszkozt. Amint kivalasztom, a hang is megjelenik. Innentol fogva nincs problema, mindaddig mig ujra nem inditom a gepet es az elso kepen lathato eszkoz nem kerul alapertelmezette.Probaltam, hogy korabbi drivert raktam fel (355.xx), nem mentem vele semmire, probaltam, hogy a hangoknal lathatova tettem a letiltott es lekapcsolt eszkozoket, de az az eszkoz, ami csak ugy megjelenik, sehol sem lathato, amig vmi ugy nem dont. hogy azt teszi alapertelmezette.
Fura, mivel hazimozikent is hasznalom a gepet es ugy nem jelentkezik ez a problema.Van barkinek bami otlete, hogy mi lehet ez es hogyan oldhato meg?
Koszonom. -
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Ma ujra raktam a rendszert (win10) es az MSI afterburner program mar nem kepes tulhuzni a kartyat (GTX 970).
Eddig is azt hasznaltam (mondjuk most a 4.2.0 verziora frissitettem) es hibatlanul mukodott.
A 368.39 driver is uj de nem hinnem, hogy ezek miatt van az, hogy akarhogy huzom a kartyat, fixen 539/3005-on fut.
Van vkinek vmi otlete? Koszonom -
szmegma
aktív tag
Koszonom. Amugy nektek koszonheto, en tuti nem MSI-t vettem volna magamtol...
Persze majd jatekok alatt is fogom tesztelni ha lesz annyi idom, mert ha en elinditok egy jatekot akkor abbol betelefonalas lesz a meloba, hogy sajnos epp lebetegedtem
A voltage meg powerlimit babralasa meg raer sztem, de ha azt mondod, hogy nem fog megsulni a gpu es meg pluszt is lehetne kifacsarni (+50 core es +100 memory) akkor lehet beprobalom majd. -
szmegma
aktív tag
Akkor a megigert tesztek 353.62 driverrel, Win10 alol:
1, 3DMark11
2,
3,
A kartya NAGYON jo, engedte a +175MHz core clock es +600MHz memory clock huzasat a power limit es voltage babralasa nelkul. Lenne benne meg kakao ezen opciok allitgatasa utan is? HA igen, akkor gratulalok az MSI-nek... ha nem, akkor is
A mamoriat nem is probaltam efele huzni.
A megrendelt +8GB RAM meg nem jott meg, de sztem az nem befolyasolta ezeket az ertekeket.
A ventik 45-50%-on (~1100RPM) max 70C°-ot prudukaltak. Sztem ez tokeletes.Teljesen meg vagyok elegedve hiszen egy 3 eves gepben teljesitett.
Amire ez a kartya elavult lesz, addigra megerik az egesz gep csereje is.
-
szmegma
aktív tag
(#27572) FLATRONW - Hoppa, az nekem nincs fent sztem. A Geforce Experience progi akkor gondolom nem ugyanaz. Viszont amit talaltam a neten (353.62-desktop-win10-64bit-international-whql) azt nem engedi telepiteni, miszerint nem kompatibilis a windowsommal.
(#27573) blu79 - Koszi szepen. Az ilyen "gaming app", "live update", "kombustor" progikat kell/erdemes felrakni? Keszitek par tesztet, csak elobb megvarom a +8GB RAMot, hogy megjojjon. Amugy tegnap egy 15 percre kiprobaltam a Witcher 3-at minden maxra huzva. Hihetetlen, hogy a fan max 46 RPM-e mellett nem ment 62 C° fele a homerseklet.
-
szmegma
aktív tag
Keszitettem 4 uj kepet.
Feltoltam a Win 10-et melle, plusz ujabb 8GB RAM-ot is rendeltem.Az elso benyomasok kozott szerepel, hogy jo nehez a kartya. Meglepodtem mikor kivettem a dobozabol. A masodik, hogy a venti nem fog csapagyas lenni ha igy halad... Fix 44 C° jelenleg es jatekok alatt sem ment 62 C° fele az AB szerint.
Apropo AB, hogyan is kellene beallitani azt a progit? Soha nem hasznaltam meg korabban, se Geforce kartyat. Pl. a beallitasoknal az altalanos ful alatt legalul van egy olyan resz, ami ugye az OC-t engedne, na az nalam szurke minden opcioja.
Akkor a GPU-Z progi nalam azt irja, hogy nincs PhysX tamogatas:
Vki meg tudja ezeket magyarazni? Koszonom.
-
szmegma
aktív tag
válasz
nagy.matyika #27501 üzenetére
Neked milyen 970-ed van?
-
szmegma
aktív tag
(#27495) ittakary - ertem, szerencsere nem erint a tema
(#27497) blu79 - nem problema, valoszinuleg Win 10-en fogok tesztelgetni.
Koszonom mindenkinek aki segitett a dontesben.
-
szmegma
aktív tag
(#27485) gaben88 - koszi, segitettel donteni.
(#27491) rup1u5 - neked is koszi, az "elsőt rögtön cserélni is kellett" resszel bezarult a kor.
MSI NVIDIA GTX 970 Gaming 4G Twin Frozr V lett a befuto. Nem csak itt, de sehol mashol nem panaszkodtak erre a kartyara.
A 3.5GB VRAM a 4K felbontasnal meg altalanos... am ha 0-10 koze kellene sorolnom, hogy mennyire fog engem erinteni ez a dolog, akkor az eredmeny -1 lenne. -
szmegma
aktív tag
(#27465) blu79 - Viszont, hogy az Inno3D ilyen ismeretlen, akkor az lekerul a listarol, azt hittem neves
267mm a zotac. Azt mar tudom, hogy te az MSI-re voksolsz.(#27466) tailor74 - Az igaz, hogy 290mm csak gondoltam a kabeleknek is legyen mar helye normalisan, meg ne az legyen, hogy szarakodni kelljen a bedugassal. Az ASUS marka nalam necces + a black verziot itt kint eddig sehol nem talaltam meg. Az MSI-t ha te is ajanlod (+2), akkor felrakom a listamra.
Tobbiek a 3 kartyabol ki melyikre szavaz?
KFA² GTX 970 OC Silent "Infin8 Black Edition" (ara £290)
ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition (ara £270)
MSI GTX 970 Gaming Edition (ara £280) -
szmegma
aktív tag
A zotac amit linkeltem pedig 267mm, tehat befer. Ennek tekinteteben erdemes a listan hagyni?
Pontosan mi a baj, azzal az Inno3D kartyaval? Eleg jo termekeket gyartanak.
Amugy a KFA² kartyaval (260mm) is szemeztem, csak vmiert kihagytam. Most felkerul a listara.
Az MSI-t meg nem dontottem el, hogy felvegye-e, de akkor az utolso elotti lenne.
Szoval a 3 jatekos az en velemenyem szerinti sorrendben:KFA² GTX 970 OC Silent "Infin8 Black Edition" (ara £290)
ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition (ara £270)
Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 (ara £243) -
szmegma
aktív tag
En is szivesen de mint irtam is, Z11-es a hazam es abban nincs hely (max hossz 270 mm) annak a kartyanak.
Hosszra inkabb megfelelo lenne: Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 4GB vagy a +8K: ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition 4GB. Egyiket sem ismerem, hogy melyik lenne a jobb valsztas.
Az ASUS es EVGA kartyakrol ami neten olvashato, nem eppen bizalom gerjeszto, ezert sem vettem fel egyet a listamra.Ha vkinek kellene az osszes 970-es kartya meretbeli, csatlakoztatasi es orajelbeli kulonbsegei a referencehez viszonyitva
-
szmegma
aktív tag
Sziasztok.
GTX 970 kartya vasarlasan gondolkodom, csak a gyartot nem tudom melyik a legjobb valasztas.
Az itteni valasztekbol a kovetkezoket neztem ki: Amazon es Overclockers
Arban nem sok kulonbseg van koztuk, szoval melyik a legjobb minoseg? Ki, melyiket venne meg?PC konfigom (16GB RAM, CPU alap orajelen, de tervezem az OC-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest