- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39585 üzenetére
THX!!
Azért még az ellenállás ezüstözéses modra kíváncsi lettem volna ,úgy még kaphatott volna egy kis feszt mert ez a 1,21 max nem valami tuningbarát XD így ennyi az annyi
Amugy nem is vártam sokkal többet ebböl mert ahogy megnézem a TOP listákat nem az asus van elöl többnyire de még csak a középmezonybe se férne be ...
De legalább körvonalazódik h melyik gyártó felé nézelödjek majd az uj konfignál , meg tényleg fun volt megnézni mit lehet kihozni egy ("gyárilag "oc")1253MHz-es karibol aminek 1,175 az alapfesze.
Majd talán idövel ha lesz legalább egy 1000wattos tápom akkor lehet még ráveszem magam a moddingra ha már tudom h lassan cserés lesz a vgaami lehet nem lesz soká mert addig a cpu-t sem tudom 5Ghzig kihegyezni
És igen tény és való egy Intel proci mellet már magyon szép eredmények kisülhettek volna belöle a benchekben pedig ugye ez nem egy Giga!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest