- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
Ez mi a t.köm?
Terrorelháritás tuti bejelez egy ilyennel akarsz hazaköltözni.
-
Tirexi
addikt
Vélemény?
Sztem jól néz ki. -
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #7390 üzenetére
-
Gilthanas
aktív tag
-
DieHard
senior tag
válasz
Gilthanas #7386 üzenetére
Én már a teszteknek nem hiszek. Ja valszeg saját teszteket mondasz. De ott is más és más mindenkinek a többi komponens.
Westlake hirdet most 780ti Vga-t. Azzal erősen szemezek. És elég sürgős is a döntés, mert holnap enyém megy el, és elvonási tünetek 24-48 óra után előjönnek.
Azt tapasztaltam hogy NV lehet hogy lassabb, viszont jobban van elkészitve a driver, igy kgy lehet egy marhaerős ati a gépembe ha fél évet kell várnom egy szoftverre, Viszont EZ alapján R9X.
Mantle-t köpöm, majd ha bizonyitott akkor érdekel a technológia.
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
DieHard #7383 üzenetére
A legjobb helyen vagy viszont az R9 290X es fórumba is lépjél be. Én is és még sokan így vagyunk
Használd a topic keresőt a "teszt" vagy a típus szóra, mert elég sok tesztet, cikket linkeltünk a kártyákról
Amit ajánlani tudunk, hogy ne Ref. kártyát vegyél hanem custom-ot. Ha 7990-ed volt gondolom most is a legjobbat akarnád
BF4? Akkor ha egyszer kijön a "nevét tilos kimondani" (mantle) akkor akár custom R9 290X is jó lehet, de a GTX 780 Ti is remek a Bf 4 hez.
-
BeLucZ
addikt
válasz
DieHard #7383 üzenetére
Mindegyikkel jól fogsz járni, ha erős 1gpu-s teljesítmény kell, de 290x-ből még csak véletlenül se refet vegyél.
Esetleg ha elmondod milyen játékokkal szoktál játszani, könnyebben tudunk segíteni.(#7385) DieHard: akkor egyértelmű a döntés, de custom hűtőset vegyél ha teheted
-
DieHard
senior tag
Szevasztok!
Eladtam a 7990es VGA-mat. Eléggé tanácstalan vagyok. Eddig a kiszemeltem a 780ti volt. Közben kaptam fülest, hogy érdemes lenne venni R290x-et. Nem szeretnék SLI/CF technológiát. Elegem lett egy életre a 7990-nek hála. Lehet nem ez a legmegfelelőbb fórum, de valahol el kell indulnom, hogy hogy döntsek
Valaki?
-
Black Dragon
addikt
Hali skacok!
Már beszerezés alatt van az új NV kártyám, név szerint egy Gainward GTX 780 Phantom GLH. Van valakinek esetleg tapasztalata vele kapcsolatban, netán a kistestvérével? Csak hogy tényleg megbizonyosodjak arról, hogy jól döntöttem.
-
Gilthanas
aktív tag
-
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #7374 üzenetére
billingnél kitöltöd a cég adatokat azt kész, szerintem vissza lehet igényelni, vagy tévedek? mondjuk jó kérdés, hogy ők milyen áfakulccsal számolnak
ha jobban belegondolok sztem az egész világon nincs ilyen magas áfa, tehát jobban jársz itthon ha nettózni akarsz
de aki nem tud céggel mutyizni az lehet jobban jár a gyártóval -
#Morcosmedve
veterán
Ez így van! Csak egyet nem tudok, hogyha cégre iratom a számlát, akkor milyen áfatartalom lesz rajta, vissza tudom-e igényelni, majd egy kisebb terméknél kipróbálom, ezért nem vettem meg direktben tőlük, az amúgy jó árú 780Ti SC ACX-et
mert nettóban jobb itthon... hiába, szívesen venném tőlük...
De nyilván 17 munkanap, az a tuti beérkezése evga-tól, majd neked a posta.
-
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #7372 üzenetére
mondjuk sztem merlin is innen rendeli a cuccost csak rárak rohadt sok hasznot és azért ilyen horror az áruk vagy bluechip, ott látok most 780 classot de 187 ezerért játékok nélkül 17 munkanapos szállítással, ennyi erővel tényleg jobban megéri gyártótól rendelni egyenesen, ott legalább tutira jó cuccot kapsz, bontatlant
-
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #7370 üzenetére
akkor viszont elég jó féle a cucc, ha benne van a posta is, nem beszélve arról hogy jár hozzá 3 játék ingyé ami ha nem kell el tudod passzolni és még jön vissza belőle lóvé is, most néztem pl a 780 classified átszámolva olcsóbb innen mint bármelyik magyar webshopból valaha, talán iponban volt hasonló ára régebben
egyébként elég vicces, hogy rmaból gyorsabban visszajön a vga, ha gond van, mint kiskerből
esetleg ha valaki rendelt tőlük már, ossza már meg a tapasztalait, hogy minden rendben zajlott e
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #7369 üzenetére
szerintem ingyen van a posta, mert itt már paypalra lehet csak továbblépni, de ugye ez 750€, gondolom ennyiért belefért, hogy free
bár csak ez van raktáron, meg az SC ACX 780 ti, de az is free-nek tűnik.
-
#Morcosmedve
veterán
én most "aktív" levelezésben vagyok velük, mert a ".com"-os storeban van az, ami nekem kellene, eu-ban csak az nincs, pedig nem kifutó... szóval kérdeztem őket, hogy nem tudják-e valahogyan megoldani...
szerintem te is írj rájuk, vagy juss el a rendeléssel addig, hogy posta, aztán hátha már megjelenik a költség, hiszen egybe lenne a checkout, ez nyilvánvaló.
szerk.: de olvass vissza picit a fórumban, mert mintha valaki rendelt volna tőlük!
-
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #7366 üzenetére
jó kérdés, hogy ami fel van tüntetve az evga weblapján eurós árak, azok tartalmazzák már a posta/futár költséget is? vagy még külön kell perkálni? nem tudja valaki mennyi?
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintem jó ötlet, nem tudom a postaköltség hogy van, de a garancia RMA-ba működik, azaz visszaküldöd ők meg kiküldik neked a cserélt terméket, mintha újat vennél... és ez az amiről szó volt itt pár hsz-el előbb, hogy ez az RMA szerintünk gyorsabb garis ügyintézés, mint a kiskeres szenvedés...
-
BeLucZ
addikt
Mindenképp fogok írni és köszi
Sokan panaszkodnak a 8.1-re, hogy sok vele a gond, úgy látszik egy újabb bizonyíték, hogy nem szabad elkapkodni a váltást....
Más: Mennyire jó ötlet szerintetek a gyártó honlapjáról rendelni vgat?( pl EVGA eu) Sokat kéne várni, mire kihozzák? Garancia mennyire oldható meg itthon? Ez szimplán kíváncsiság vezérelte kérdés.
-
ÁdiBá
veterán
Majd számolj be róla hogy mi lett?!
GTX780Ti vagy GTX780?!
Szeretettel várjuk hogy csatlakozz hozzánk, ha beszélhetek többes számban.Mellesleg visszatérve a StarCraft2 hibára, a Windows 8.1 okozta a kellemetlenséget.
Visszaraktam a Microsoft Windows 8 OS rendszert pár napja nyúzom haverokkal az említett játékot úgy hogy minden fel van telepítve már a rendszerre. Itt a programokra gondolok, és még egyszer sem jött elő a hiba.
Vagyis a 8.1 valamelyik programra megörül. Nincs kizárva. -
-
Landon
addikt
Koszonom mindenkinek!
-
BlackSoft
addikt
Ember 2014-van, persze hogy kell a 8.1
Windows 7 már nagyon elavult, sok mindenhez elengedhetetlen a 8.1
Játékok ugyan úgy mennek, de programok kezelése, a "windows sebessége" sokkal gyorsabb.
(#7354) Rexcor: Nekem csak Win 8.1 óta van SSD-m, úgyhogy nem tudom régebbieken milyen a bootidő, de nekem is az asztalon van 6-7sec után a bekapcsolástól számítva
(és még csökkenthetném a bios-nak a várakozását)
-
Landon
addikt
Topic-lakok kozul mennyien hasznaltok Win8.1-et? Erdemes levaltani a jo oreg Win7-et? Jatek teljesitmenybeb ahogy nezem kb. ugyan az de ha van meg vele nyug akkor varok.
Koszonom!
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #7348 üzenetére
Általában vazelinnel.
Itt az igazi "frankenmod".
Egyébként én még mindig azon gondolkodom, hogy ezeket a forrasztásokat nem lehetne-e vastag vezetékekkel megoldani.#7347: nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem a EPower Board a legjobb megoldás. Aztán lehet, hogy a Classified már az a kategória, aminek a jobb/több a VRM-e, mint a EPower Board-nak.
-
BeLucZ
addikt
azért vagyok ilyen aktív mert napok kérdése már és veszek 1-et, bár a pontos típus a napokban dől el, fizu is most jön meg jöv hét elején
magát a vásárlást dec elején döntöttem elakkor még 670-esem volt, most egy 285-el vegetálok a nagyérdemű eljöveteléig
amúgy csak is biztosra fogok menni, szart nem veszek, gyűjtöttem már annyi információt, hogy el tudjam dönteni melyik típusok jöhetnek szóba, annyit elárulok hogy a gagyibájt windfos meg az msi gayming kilőve -
-
BeLucZ
addikt
rohadjak meg de nekem tökre tetszik ez a típusa az evganak:
tudom, hogy puritán meg minden, meg biztos ilyen olcsó gagyi recsegős ropogós műanyagból van a burkolat, gondolom ez lehet ez evganak az olcsósított 780a, de tetszik
vélemények erről? -
MrM94
addikt
válasz
hszilard666 #7332 üzenetére
Nalam ott is fuj kifele minimalisat.
Fusttel teszteltem -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy a referencia 780tin a hátsó nyílás mire jó? Ugye a ref hűtés elvileg kiviszi a házból a meleget, De akkor ott szív a vga?
A választ előre is köszönöm! -
Gilthanas
aktív tag
válasz
#35434496 #7320 üzenetére
A CPU-Z nél a core speed és a multiplier miért van ilyen alacsonyra levéve? Tom-007 nél is alacsony. Nekem a teljes órajel van odaírva. Vagy ilyen teszteknél leveszitek? (Bocs, ha buta a kérdés
. Az ivy Bridge- E nek van köze hozzá ez a processzor így megy?
(i7 4770)Mr. Classified úrnak jó kis processzora van
players: komolyan?
és akkor Tom-007 is?
Belucz: Nekem is i7 4770 van mint tom 007 nek de nekem nem veszi vissza még alapból sem. Vagy hol állítom ezt be?
-
MrM94
addikt
A 2.0 boostrol beszelek,azthittem ez startbol logikus.
Nezd meg GPU-z be az en stock biosomnal alaporajel 860 1.0 boost 902 2.0 boost 993
Es boost 2.0ra csak +13 offsetenkent nyom ra.Es igy jon ki az 1137mhz.Ha hajtod a kartyat ugyis boost 2.0 orajelen megy szoval,ertelmetlen a simarol beszelni...Ha nem hasznalod meg meg alaporajel alatt is,szinte 2d clockba. Szal tok lenyegtelen a boost 1.0.
-
norb55
őstag
1137MHZ+ 100 MHZ a boost 2.0 1237MHz-et megy a te kártyád. mit nem értessz ezen?
De én mind a kettőt 1163MHZ-en használom .
SzlobiG Most mit kell nekem esni, mint vak tyúk az annyának?
Azt mondtam próbálja meg kevesebb fesszel, hadja el a +37Mv-ot . Nem kell a véremet szívni már egyből .
-
MrM94
addikt
Es az elo van irva,hogyha neked megy annyin masnak is kell annyin menjen?
Lasd nekem alapfeszen +155/300 offsetet megy.Ami 1137core clockot eredmenyez,alap biossal 1.162 fesszel.
Megnezem en neked amikor 1.150 el megy 1228 neked....@Tom007 : nekemis mezei sima 780 van.oszt jó.A classi olyan mint a ROG lapok,kemeny tuningra.
Csak sajnos mostanaba mindenki hulye rog lapot vesz,mer az a meno,meg rog kartyat,meg classi kartyat meg mindenbol a legdurvabbat mer az a meno,de tuningolni+hasznali nem tudja,es nem is akarja. -
norb55
őstag
válasz
SzlobiG #7312 üzenetére
Eggyik kátyám 1,160 a másik 1,150 V Nemtudom szokatlan nekem az az érték, melelesleg szerintem nem kell annak a +37Mv az nélkül is megy 1228MHz-et.
tom 007 Nem kell az a +37MV azt nem kell állítgatnod, Teszteld alapfeszen, és a memoriákat felesleges húznod, abba eggyet értek.
-
tom 007
tag
+37 mv -ot tudok még rátenni általában 1.175 V szokott lenni a feszültség ezt a tesztet
az evga precisionnal csináltam amit nem ismertem és minden opciót bekapcsoltam
és igy sikerült
Itt a memória órajel az ami nem átlagos nem szoktak ilyen értékeken szaladgálni
az alap refek. -
Sima 780bol evga v lighningra szavaznatok? Arat nenezzuk szimplan, amit kinal a cucc
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Mrnorb áthozta a kártyáját ami egy GTX780DCU2 volt. Tökéletesen játszott vele StarCraft2 az otthoni számìtógépével. Kiprobálta nálam a 780Ti és ugyan úgy random megállást mutatott. Majd beleraktuk az ő kártyáját amivel szintén 1 òra játék után produkálta a hibát.
-
Goldmen75
őstag
Oh igen, thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest