- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA® driverek topikja
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
westlake #8598 üzenetére
sajnos nem, pedig amilyen pénzeket ki kell fizetni egy-egy fullos custom kártyáért( esetenként akár + 60 ezres felár), rohadtul ráválogathatnának valami értelmes gput hogy legalább egálban legyen a csúcs felárral
(#8600) BeLucZ : pár embernek ?
szerintem az összes HC usernek jól esne ha azért a tömérdek lóvéért amit kiad ezért a szaros vasdarabért, kapna is valami pluszt, hidd el csak a presztízs miatt is megérné, az elégedettség nagy szó a mai világban, rettenet ritka a minőség már mint fogalom és az emberek mindig is értékelték
-
westlake
félisten
Nem éppen a nevet fizeted meg. Főleg nem a Classified-ot, mert az nem a neve. EVGA a neve és az nem sokkal drágább, mint a többi gyártó kártyái. A custom panelt és az "egekbe" húzható feszültségeket fizted meg.
#8588: Ez olyan lehet, mint az én egyik EVGA 780 Ti SC-m (1250MHz, 1.21v). Azzal különbséggel, hogy neked nem 1.21 volt a vGPU vége.
Mellesleg elmondom még akárhányszor, hogy hiába a Classified, vagy a Kinkgpin, GPU-kat még mindig nem válogatnak.
-
BeLucZ
addikt
legújabb beta AB és a hozzá elérhető legfrissebb rT statistics server, elvileg be lehet állítni már ezeket a dolgokat, amúgy ilyen hwinfo64-es mutyizás kellett hozzá ezidáig
(#8584) Csabro: amúgy egy jó tanács, a tuning nem ennyi hogy húzol 2 csíkot a programban és lefut a 3dmark akkor királyok vagyunk
kitesztelni a 24/7 stable órajeleket iszonyatosan időigényes procedúra, de megéri!
nekem csüt óta van meg a karim és kb mostanra teszteltem ki nagyjából pöccre
gpura kimondottan a far cry 3-at ajánlom, ha ott minden tuti akkor nagy eséllyel okés lesz az órajel, cpura meg cry3 második pálya -
Csabro
tag
Nem ide illik a kerdes, de itt sok tapasztalt emberket latok... Melyik az a program, amivel jatek alatt tudom monitorozni a gpu, cpu, ram kihasznaltsagok hofokot stb.. fps is. Lattam valahol tesztbe ilyet. En csak a fraps-t ismerem, de az csak fps-t mutat.
-
Tirexi
addikt
-
Csabro
tag
Basszus csak most nezem.... 30fokos a GPU terheletlen allapotban
Eleg korrekt
-
Csabro
tag
válasz
Motion_Blur #8586 üzenetére
Jaja a base volt 1150. Jol mondod.
-
Csabro
tag
válasz
Motion_Blur #8586 üzenetére
75.6%
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora a GPU fesz terhelés alatt?
Egy ilyen kártya szerintem megy 1300 fölött is, adjál neki!Refek mennek 1250-1300 között, a Te kártyád tuti többet tud?
ASIC Quality mennyi?
"ITT csak 1090-ig tudtak huzni, pedig biztos vagyok benne, hogy jobban ertik a tuningot mint en..."
Francokat
1090 a base clock, 1155 a boost és valszeg 1250 köröl van a valós (boost 2.0) órajel
Ha nálad 1150 a base akkor a valós órajel 1300MHz körül lehet amit én elsőre is tippeltem az eredményedet látva
mod: viszonyításképpen itt az én eredményem: [link]
-
Csabro
tag
ITT csak 1090-ig tudtak huzni, pedig biztos vagyok benne, hogy jobban ertik a tuningot mint en....
(igy mar biztos masik tesztoldalon mentek vele 1220-ig) Tevedtem
-
Csabro
tag
lehet menne ez tobbet is az 1150-nel. Igazabol ugy nezett ki, hogy evga precision-ba gpu-t huztam elsokent 1220-ra, mert a techpowerup tesztjeben annyit ertek el ezzel. (lehet masik teszt volt) inditottam 3dmark 2013-at elso tesztnel kilepett hibaval. Ezutan szep lassan mentem lefele. Memoria 1800mhz-n ment. A precision-ba adtam neki power target 110%, target temp meg 95Fok. Alol meg az iment emlitett orajelekkel probalkoztam. Ja es a ventit 90%-ra huztam. Nem vagyok nagy tuningmester.
Lehet mas tobbet tudna kihozni belole, de en mar igyis elegedett vagyok, mert alap orajelen is annyi pontot hoz, mint havernal a 7950 boost CF kap
-
BeLucZ
addikt
szerintem ez rettenet gyenge eredmény ha valóban 1306-on ment a gpu, nekem mikor annyin futtattam akkor 77 fps körül adott, valami ott nem igazán kerek, memót is próbáld meg húzni, tdp limitet nem érte el esetleg bench alatt? amúgy érdekes vgad lehet ha alapfeszen viszi az 1306 Mhzet stabilan
ez igy igencsak brutál, játékban is ennyi a vége? mondjuk egy farcry 3 alatt?
(#8568) westlake: na végre megjelent a kis huncut
nem sokkal drágább a sima classnál, mondjuk én bevallom picit magasabb base clockra számítottam, úgy egész pontosan 1150 Mhzre
ettől függetlenül biztosan ász a kártya(#8572) Csabro: wow, istenem de gyönyörű
gratulálok hozzá, használd megelégedéssel
-
Csabro
tag
válasz
Motion_Blur #8579 üzenetére
Akkor passz.... lehet a cpu miatt hozott tobbet.
-
Csabro
tag
válasz
Motion_Blur #8577 üzenetére
van a vga-n egy bios kapcsolo. A 2-es (better performance-t ir a vga tajekoztatoja ehhez a bioshoz) ment a teszt alatt. Akkor pirosan vilagit a vga-n egy led, ha az 1-es (default) bios megy akkor zold ez a led. Orajelkulonbsegek nincsenek, mindket biossal egyforma. Lehet, hogy ez valtoztatott az eredmenyen? Amugy neked is ilyen kartyad van?
-
Csabro
tag
válasz
ricshard444 #8575 üzenetére
Feldobja a Scythe Kaze Master II ventiszabalyzo es az NZXT HUE-led vezerlo.
, meg a corsair af140 ventik. Ezeket a het elejen szereltem bele.
-
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Nvidia to launch the GeForce GTX Titan Black Edition in Q1 2014
Kacsa75 volt olyan kedves és felhívta a figyelmem a Kingpin elérhetőségére.
-
MPowerPH
félisten
Magyarul akkor Mantle mellett megeri kukaba dobni azokat az i7-eket, amik eddig meg VGA limites beallitason is nehol 10FPS-t vertek az AMD processzoros rendszerekre?
Csak meg egy kerdes... Ha lejart az NDA, akkor miert nincs meg teletolva a halo Mantle review-ekkel? Patch mikorra varhato? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Most már lejárt az NDA, így megmondhatom, hogy A10-7850K+Radeon R9 290X volt a tesztgép. Mission 3 - South China Sea volt a tesztjelenet. Annak is a vége, amikor széttört a hajó (remélem nem volt spoiler). A DX11.1 átlag és a Mantle átlag között volt 45% a különbség.
Az Up to azért van, mert az A10-7850K IGP-je aktív leképző, tehát dolgozik a dGPU mellett. Ha nincs extra IGP-d, akkor elvesztesz úgy 10%-ot a sebességből. -
MPowerPH
félisten
Igazabol en nem a tech demokra vagyok kivancsi, hanem arra, hogy a valo eletben, tehat most aktualisan BF4 alatt mit hoz majd. Mert ha igazak lesznek a pletykak, akkor onnantol kezdve egyertelmu, hogy melyik gyartoe a jovo.(es akkor meg azt nem is nezem, hogy azok a game-ek, amik konzolrol lesznek atportolva, melyiknek fognak kedvezni.)
De amig nincs hivatalos teszt, addig az csak egy pletyka szintu hir, ami flame keltesnek jo.Keldor papa: En is. De akkora korulotte a hype, hogy mar csak azert is kivarok.
-
MrM94
addikt
Ez milyen eredmenynek szamit?Bocs telorol linkeltem.Persze alapfeszen van!
-
válasz
#Morcosmedve #8557 üzenetére
Hat amd-nel a ref paneleseket jobban lehet tuningolni
Jobb gpu val adtak ki... 7970 nel legabbis biztos
-
dantambt
tag
válasz
Motion_Blur #8551 üzenetére
Pénteken jön az ASUS!!!
-
Soraszemp
tag
válasz
#Morcosmedve #8507 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem hangos,legalábbis lehet hallani,de csak azért mert a gép közvetlen az asztal mellett van egy kis szekrényen......
28C fokon van most,Valley alatt 74C ezeknél-->core clock +130,mem clock +315,sajna elég antituningost fogtam ki....+ feszt nem akarok neki adni! -
Cole86
senior tag
na Urak.. !
win 8.1 enterprise kb 2 perc után halál bármelyik driverrel.. lekapcsoltam az auto updatet is, utána fekete képernyőzik és behal a teljes rendszer.. utána vga ki és hd 4000el simán van kép.. kb 10x újra raktam.. régebbi nv 780 ti driverekkel is próbálkoztam, ugyan az volt az eredmény a végén mindig.. ha netet rádugom kb 2perc és halál, frissítés ide vagy oda.. függetlenül attól milyen driver van rajta vagy nincs..
(net nélkül nem produkálja, ezt nem értettem teljsen)
Esetleg valakinél hasonló? gépem configja az adatlapomon, kártya új ,de már win 7 64bit alatt lett tesztelve, igaz kidobált a bf4 5-10perceként alapon is,de legalább ment..
Előre is köszi a meglátásokat!
gtx 780 ti gigabyte wf3 oc rev 1.0 (2x8pines tápcsatis) 1020mhz base clock.
-
válasz
Motion_Blur #8551 üzenetére
Úgy bizony.
És 3-way sli sem melegíti fel egymást,
persze nem árt egy jól szellőző ház sem. -
dantambt
tag
Esetleg valaki tudna erről a típusról véleményt mondani. Vagy inkább maradjon az asus dcu2 oc?
-
Az állandó titkolódzás a semmiről,ez megy nekik.
A 290-ről se beszélhetett senki,most már tudjuk miért nem.
Be kellene zárni az összes amd/ati üzemet,és a sok lehuzós naplopó semmire kellő,magát jó programozónak gondoló ember mehetne utcára,ott huzhatják,de csak a seprűt.
Vagy csak álljanak át szgépes székek gyártására,talán azt nem b@sszák el. -
MPowerPH
félisten
Majd ha effektive kint lesz, akkor elvalik. Senki nem tudja megmondani, hogy milyen lesz, talalgatni lehet. Ezert kell varni. Nekem mind1, mi dohog a gepemben, nem partoskodok. Az lesz benne, ami jobb. Mivel eloszor tortent meg, hogy az aktualis Radeon szeria nem bejovos, igy minden tovabbi nelkul valtanek. Egy dolgo miatt nem futok karyat venni, az pedig a Mantle.
-
válasz
#Morcosmedve #8542 üzenetére
Ha minden jol megy mar csak estig..
(#8544) BMW001 December mar elmult, lassan januar is... Lehet a kov amd szeria mar jo lesz / vagy a driverekkel nem lesz gond/, ha eleg turelmes vagy
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #8522 üzenetére
Nem azt mondom, hogy szentírás, de itt is átlagot kell nézni. A többség szempontjából teljesen lényegtelen, hogy egy-egy esetben nem annyira tuningolható, mint az ASICQ-ból következne. Én eddig két kártyát néztem, azoknál a magasabb ASICQ értékű jobban tuningolható. Ha megnézem a többit is, azokat is le fogom írni. Mást nem tudok mondani.
-
BeLucZ
addikt
válasz
#Morcosmedve #8535 üzenetére
hmm, lehet akkor vissza kéne állítanom user mode-ra
-
BeLucZ
addikt
valaki hozzáértő meg tudja mondani afterburnerben melyik módot érdemes választani a beállításokban? user mode vagy kernel mode ?
kernelben használom most, de a gyakorlatban lövésem nincs hogy van e valami különbség, van e hatása a teljesítményre a gyakorlatban
-
trufa12
addikt
válasz
MaxxDamage #8532 üzenetére
Igen arra bőven megérné .
-
Köszönöm mindenkinek !
Jelenleg megfelelő a 770-OC (DCUII) is , gond nélkül megy minden amire használom.
Ez a max. amit kilehet hozni (de am. alap/gyári értéken használom)Erről igazán az Asus GTX780Ti -re érné meg leginkább lecserélnem (ahogy elnéztem) azt a kis + pénzösszeget amit rákéne fordítanom
L
-
dantambt
tag
válasz
MaxxDamage #8523 üzenetére
Nekem most egy 780 dcu2 van. nagyon jó kártya én 1254 re tudom húzni stabilan 24/7. Most akarok válltani 780ti re abból is asus dcu2 lesz.
-
válasz
Ugyan ezt jarattam 1280oc val stabilan bf4 alatt, es a 780 dcuii tuning nelkul erezhetoen jobb volt
-
trufa12
addikt
válasz
Szerintem bőven megéri cserélni ha meg teheted . (én is elgondolkodtam vegyek 770 et és vehetek mellé mást is.. . de szerintem megéri a 780 az árát.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
770-et megéri, a maradékra magadnak kell rájönni, hogy mit ér meg:
-> 140k 780 DCII vagy 200k 780 ti DCII, (ezek bolti árak kb.) -> Ti nagyobb ugrás 770-ről -
trufa12
addikt
válasz
#Morcosmedve #8522 üzenetére
Akkor csak az asus a legjobb választás.. Mert én nem 3d mark bajnok akarok lenni hanem halk erős vga-ra vágyom amit legalább 1-2 évig használhatok lehetőleg minimális grafikai élmény csökkentéssel a 60 fps ért ...
-
válasz
#Morcosmedve #8519 üzenetére
EVGA-t , bár én Asus DCUII-t vennék , am melyiket lenne érdemesebb 780 vagy 780Ti -ba ?
Meg megérné lecserélnem a 770-OC-m (DCUII) /tudom ez nem ide tartozik ezért sorry/L
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Fail3D! #8520 üzenetére
westlake biztos azt fogja mondani, hogy az ASIC-tól függ, neki az a véleménye, csak azt nem látod, amikor veszed, továbbá az is természetes nála, ha egy gpu hangos és meleg, de menjen az OC, neki ez a lényeg!
Nekem, meg szerintem, aki otthonra és játékra veszi nem akar állandóan fülessel játszani...meg bios-t hekkelni, hanem megnézi esetleg a tuning végét és game...
-
válasz
#Morcosmedve #8519 üzenetére
Egy olcsobb kartya is tudhat nagyobb tuningot
Itt a lenyeg a hutes minosegen, hangjan es a markanevben keresendo, szoval jo ha ad tesztkepet, csaloka arra alapozni
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Dreamie #8517 üzenetére
Kipróbálhatná, de ha megnézi conqver DC2-es eredményét picit feljebb, szerintem nem csalódna, várnánk a lighting tulajtól egy-két tesztet és akkor lehullna a + pénz értelméről a lepel!
luimapeiz: melyik VGA-t kérded?
(#8516) trufa12: hardveraprón találsz bolti ár alatt is 780-at, amin van még gari rendesen, az is meggondolandó lehet!
-
trufa12
addikt
válasz
#Morcosmedve #8514 üzenetére
Lehet maradok az asusnál, mert igaz az msi nagyon szépen megcsinálta de az a majd 20 ezer.. :S hát ezért sok
És szerintem (annyi hogy szebb világít is ,meg tud pár mhz el többet ) de vizet nem fogok használni így szerintem az esetemben a jó kis olcsóbb asus.. (olcsóbb ).. meg teszi . Azért mert lesz 1 kicsi
ne szórjam el a pénzt .
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
trufa12 #8513 üzenetére
a "sima" asus dc2oc 780 jó kártya nagyon, hogy megér-e a lighting +20-at, azt nem tudom, nem ismerem.
A poseidon egy mutogatós kártya, ha van vízhűtésed és abba raknád, akkor jó, amúgy mint írták picit későn érkezett a piacra és mivel elég egyedi, drága.szerk.: poseidon-hoz képest már inkább a ti-t venném...
-
trufa12
addikt
esetleg még ez ? vagy a sima asus v a lightning?3 közül melyiket ?
Vennék TI t csak hogy ott legyen az a 2 betű de drága az már nagyon
-
trufa12
addikt
válasz
#Morcosmedve #8511 üzenetére
Azt tudom
olvasgattam neten van aki 3 hónapot várt... (
Bár mint mondtam minden feltétel adott nekik hogy hamarább küldjék ... (mármint pénzt kaptak, mert van olyan... ha fizetsz valamennyit gyorsabbak kicsit .. )Hát lehet szabad felhasználású .
szerk:HuRRá .D
-
trufa12
addikt
válasz
BlessedElroy #8508 üzenetére
Ha meg veszem majd fogtok
(a fundamenta nyomatná már a lóvét
ez fog vissza ) (esetleg nem tudja valaki hogy mennyi idő ? múlt hét szombaton lett le tárgyalva.. (meg lett adva nekik minden hogy minél hamarább utalják szóval kb mennyi idő így ?)
Gondolom a configom kihajtaná..?
-
trufa12
addikt
MSI GF N780GTX Lightning 3GB 384bit DDR5
vagy inkább ez?Sziasztok ezt a vga-t érdemes meg venni ? bírja, vagy van selejt közüle ?
előfordulnak hibák ?
mert a lightningnél sokat olvastam más topicokban hogy ezek a kiadások nem szoktak jól sikerülni.. -
Csabro
tag
válasz
#Morcosmedve #8500 üzenetére
Na beallitottam az ertesitest, ha jon nekik. De amugy mindegy melyik orszagban elek, a where to buy-nal votl egy ceg aki itt is arulja ezt a hatlapot. Akkor gondolom azoknak kuldik el es onnan postazzak ki nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest