Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #87692 üzenetére
Bizony...
R5E lapot nem tudom mire cserélném le amin annyi extra van.
Talán R6E,de az nem érdekel.Alatta meg a durván túl árazott alaplapok... 2db usb 3.0 felszereltséggel...
Nem egyszerű feladni azt a prémiumot amit ez a lap ad.
És jelenleg nincs az az alaplap amiért annyi pénzt adnék,mint anno a R5E lapért,kb £350.
Amd is majd csak jól túl áraz mindent,prémium meg felejtős,csak az ár lesz prémium.
Tényleg nehéz megválni a R5E laptól.
1366...
Nagyon jó cucc volt az is a maga idejében.
Asszem az volt életem első i7 procija,vagy procijai.Techyes izé channel nyomott róla videókat nem rég,hogy még mindig "megállja a helyét" egy jobb 1366 konfig.
---
#87693 snecy20 :
Nem vagyok biztos benne,hogy jelen piaci helyzetben megadnák azt az árat amit jelent egy 1080Ti limited edition.
-
Devid_81
félisten
-
Puma K
nagyúr
Szerdán délelőtt leadtam a rendelést a vizes cuccokra.
Nem sokra rá ment egy kis levelezés a külön tételt jelentő AM4 lefogató miatt, hogy csak az nincs náluk raktáron így nem tudják amiatt az egy tétel miatt küldeni a csomagot és kérdéses mikor tudja az EK szállítani, de folyamatban van a beszerzése.
Rákerestem itthon hol kapható az a AM4 lefogató kit az EK blokkhoz.
A pécsi varázsló bolt jött velem szembe ahol azt írták raktáron van és 1-2 nap. Na akkor telefon, felhívtam őket, hogy tuti-biztos ott van náluk...? Igen van, küldik is még aznap a futárral. Ezek után regisztráltam és rendeltem a cuccot.
Ezután rögtön írtam a németeknek, hogy akkor azt az egy tételt töröljék és ahogy írták indítsák útjára a csomagot. Megköszönték a megértésemet és akkor küldik is az egész pakkot.
Szóval a németek 1 órán belül összedobták a komplett cuccot raktárról, egy kis levelezéssel egybekötve a lefogató miatt majd útjára is indították. Mindezt még délelőtt.
Csütörtökön a pécsi varázslók a csomagomat elküldték Szombathelyre és ~20.000Ft-ot kell fizetnem a csomagomért... amiről kaptam SMS-ben értesítést, hogy átvehetem...
Erre írtam a szakállas varázslóknak, hogy srácok valami nem kerek, mert én Bp-n lakom és ide is kértem a csomagot továbbá ~2700 amit rendeltem és nem 20k Ft...
Ezután az üzletvezetővel kezdtem el levelezni... kiderült benéztek ezt-azt és péntekre mondták, hogy meg lesz a csomag és kapok ugyan úgy értesítést a postától, hogy mehetek érte.
Hát... péntek van... és nem kaptam értesítést...
Oké akkor mi a helyzet a Németországból küldött csomaggal...?
Az már aznap amikor rendeltem 17:35-kor az MPL-nél volt szerdán azaz Magyarország területén, de még így péntek alkalmával még mindig ülnek rajta:
2019.06.07. 16:23 - Feldolgozás - Beérkezés feldolgozásra - Bp. 1. sz. Csomagkézbesítő Bázis
Komolyan átjössz a határon és semmi sem úgy működik mint kellene
Sajnos azt kell, hogy mondjam nem lepődtem meg. Nem azt mondom, hogy erre számítottam, csak hogy a kialakult helyzet-helyzetek nem lepett-leptek meg egyáltalán.Viszont azt nem értem, hogy a DHL miért adja át a Magyar Postának avagy az MPL-nek a csomagot...?
Miért nem ők hozzák ki a házamhoz...? -
Raymond
titán
Belekerult a BF5 az Origin Access Basic-be. Ez nem tartott sokaig, biztos oriasi siker a jatek
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
akoska07 #87688 üzenetére
jaja, x99 jo az platform.
egyebkent ha mar ilyen kuriozumok, munkatars fianal egy kioregedett s1366 datacruncher workstation (talan 6/12 48GB rammal) be van fogva VRezni es legnagyobb meglepetesemre birja ugy, hogy 3 szenzorral 3x3meteres roomscalet hasznal oculussal.
egy 10 eves i7esen.
-
válasz
snecy20 #87690 üzenetére
Igen,pont ezért lett a Lightning-Z,ami ugye limitált szériás.
Vszinű nem is fogom eladni,megy majd a 2kg réz proci hűtő mellé,az is pont 3000db limitált szériás.
Felbontás függő a dolog,de nem hinném,hogy olyan b@szó játékok jönnek majd amire ne lenne elég pár éven belül 1440p.
Ha elfogyna 1440p... akkor megy majd FHD gépre,ha nem lesz FHD gép akkor meg a polcra,egy legenda lesz ez a kártya. -
-
válasz
proci985 #87687 üzenetére
jo, de 5960nal is van jobb
2019-ben még szerencse
Mondjuk a 8/16 még mindig elég mindenre.
Százalékos arányban tekintve,nem indokolt a csere,főleg 1440p.
Egyetlen rossz szavam sem lehet a gépre.
5 évet adtam neki amit simán hoz,majdnem 4 éve van nálam.
Minden értelemben nagy szó.
Saját magamat nézve illetve azt,hogy egy platform sokáig fent maradhat a változó "fejlődő" technikai világban.Ha várok a köv rájzen-re akkor már meg is érte az 5 éves befektetést.
Sőt még annál is tovább bírja majd,másnál-másoknál. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
akoska07 #87685 üzenetére
jo, de 5960nal is van jobb
igazabol modernebb jatekoknal vagy heavy multitasknal (ertsd a discord, a skype, a spotify, a masodik monitoron a netflix / youtube) jol jon a sok szal.
vagy amikor lusta vagyok lezarni az android studiot jatek elott, de az igy eleg extrem use-case.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
akoska07 #87681 üzenetére
9900K ára körül lesz, szóval nem lesz olcsó, ja... Ha ütős IPC-vel jön, akkor szerintem megéri a 12/24, tipikusan egy olyan helyzetben, mint ahogy te is anno megvetted az 5960x-et, és ha jól gondolom akkor eddig nemigen tudta semmilyen alkalmazás vagy játék megfogni azt a procit, szóval ilyen 4-5 évekre biztos hogy jó megoldás lehet.
-
Devid_81
félisten
válasz
akoska07 #87679 üzenetére
En mar mindenen IS gondolkodok...bar anyagilag most ovatosan kell cselekedjek
Viszont probakeppen jon hozzam egy 9900k, mert olcso volt
Megint talaltam egy engedekeny embert ebay-en
De ismerem magam annyira, hogy valami ezzel is lesz vagy forro lesz vagy nem megy jol vagy egyszerre minden es kell Ryzen ennyi -
Devid_81
félisten
válasz
Puma K #87675 üzenetére
Ez egy nagyon jo kerdes.
Tippre ez egy extra 10% teljesitmeny kulonbseg is lehet am a most meglevokhoz viszonyitva.
Hivatalosan mar nem lesz binned es none-binned GPU-s kivitel, csak egyfele lesz, a tuningolhato verzio.
Szoval mindent osszevetve szerintem ez lesz az az elorelepes amit eredetileg kellett volna hozni Pascalrol Turingra valtas.
Xe ugyan akkor mast nagyon ne varjunk amig a konkurencia sajat magaval is alig kepes versenyezni evek ota.Arra vagyok kivancsi, hogy ez most a Navi ellen jon mint ellencsapas, es a Navi eletkeptlenne teves a fo irany, vagy pont ez kellett a Navihoz, mert amugy a vorosek elhuztak volna?
Van nekem egy olyan tippem, hogy nem veletlenul emlegettek a Vegat mint high-end, szerintem latunk mi meg 4096 shaderes gamer verziot abbol a 7nm-bol hamarosan
-
snecy20
nagyúr
válasz
Devid_81 #87674 üzenetére
Hát nem teljesen korrekt velük szemben, az már biztos. Az első hullámos RTX vásárlók meg lettek csapolva rendesen. Ugyanakkor semmi nem indokolta azt, hogy eddig az RTX-ek 30%-kkal drágábban menjenek a valós áruknál, itt van rá a példa, hogy maga az nVidia tud adni gyorsabbat, olcsóbban...
-
Devid_81
félisten
Ha ez igaz akkor sok meglevo Turing tulaj nem lesz boldog ezzel.
Foleg az RTX 2060 lesz csabitobb 8GB rammal. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
akoska07 #87671 üzenetére
nalam bleeding volt, az EK resbe nem veletlenul irjak, hogy kell a toldo mert egyebkent ereszt (es tenyleg).
nalam egyebkent olyan 3-6 honap utan mar szokott latszani a tartalyon, hogy valahol szokik a viz, de lathato nyoma nincs. vagy a csovon keresztul tunik el, vagy valahol olyan szintu mikrofolyas van aminek nincs szemmel lathato nyoma.
mondjuk nalam a hollandik kb olyan szinten vannak rafogatva a csovekre, hogy hidegen izombol se lehetne letepni oket, es 50+fokos cso mellett is ero kell hozza.
ÁdiBá: az szivas. viszont orulok, hogy akkor nem azott el mas.
-
Battlestate Games Bans Player and Demands Apology for "Harsh Criticism"
Az igen.
---
#87669 ÁdiBá :
Számomra ezek olyan hihetetlen dolgok...hogyan történhet...
Volt már vizem sosem eresztett egyik sem.
Lassan 4 éve van hard tube vizes rendszer amitől rettegnek az emberek,hogy majd biztosan ereszteni fog. Sosem tünt el folyadék a rendszerből.
És kiderült mi volt a hiba nálad ?
-
ÁdiBá
veterán
Csőtörés volt a gépembe... bazzz...
Mondom megnézem mi a helyzet oda bent, oldal le, nézem negyedig van a tartály, onnan lett gyanus hogy nagyon kuruttyolt.
Nézem áll a viz a gépházam aljába... -
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #87666 üzenetére
Hasonlóan fontos ebben is, mint a BF5-ben.
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #87664 üzenetére
Ilyen szempontbol a Turing "szerencses" mert fel megyzetmeter.
Viszont a 9700k az allitolagosan felvett 200 wattjaval sajnos elmelegszik.
Gyanitom egy direct contactos hutovel legalabb -25 fokot lehetne elerni, ami nalam ~70 fokos csucsokat produlhatna...viszont ahhoz nekem modositanom kellene a felfogatasat az AIO-nak azt meg nem tudom akarjam-e -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Devid_81 #87662 üzenetére
nem azon mulik
a VGA package szinten 330W, nem a GPU magaban annyi.
a hawaii gpuk tudtak magukban 200-250W fole menni hasonloan kis feluleten, ott vizzel is bajban volt az ember. ld metro2033/2034 alatt a kora teli tapasztalataim a 85fokos main GPUval ugy, hogy egy ketkilos microfines blokk hutotte a cuccot.
a direct contact igazabol design elemnek jo, de die sizetol fuggoen lehet rossz is, pl egy kis die eseten nem fog az osszes hocsovel erintkezni. az osszes monstrum huto pont emiatt szokott talpas lenni.
masik problema az, hogy mennyire szivarog a cucc, a melegedes attol is fugg. az meg a gyartastechnologiatol. anno q6600nal szignifikans kulonbseg volt fogyasztasban 40 es 80fok kozott, azonos fesz es orajel mellett. ugyanugy, nyaron ha nincs legkondi noni fog a fogyasztas is, mondjuk 10 fok ambientet mar lehet erezni.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81 #87662 üzenetére
"Ehhez kepest a VGA a 330 Wattos csucsokkal 50 fokon megy...kb ennyire jo a hoatadas procinal"
Pont emiatt gondolkodom mármint a jobb hőátadás miatt, hogy jó lenne egy DIE Guard a mostani Intel CPU-ra, de ott meg a foglalat műanyag sarkai miatt nem minden esetben tud a hűtő alja ráfeküdni a CPU-ra... faragni meg nem akarom a foglalatot...
Bár ezt sem értem, hogy ilyen hogy fordulhat elő... mindenesetre a caseking.de-n van 9. generációs Intel-hez die guard és szerintem annál nincs ilyen gond, hogy nem érintkezik a két felület
-
Devid_81
félisten
Ha small FFT-t tolok neki akkor 10 percen belul 94-96 fokosak a legforrobb magok
Szerk: lehet menne de ahhoz kellene vagy 1.4v (inkabb tobb), azt meg stabilitas tesztelni lehetetlen lenne.Ehhez kepest a VGA a 330 Wattos csucsokkal 50 fokon megy...kb ennyire jo a hoatadas procinal
Szerk: mondjuk ott direct contact van az azert nagyon nem mindegy -
Puma K
nagyúr
válasz
Habugi #87642 üzenetére
Én azt hittem arra a 100%-os terhelésre, hogy azt Keldor egy pályán mérte csata közben.
Az esetemben, a játékra való gépnél ha a CPU cserélgetést veszem alapul, akkor egy képzeletbeli 16 mag / 16 szálas CPU-ra kéne, hogy váltsak a mostani 4 mag / 8 szálról és akkor fityiszt mutathatok a leendő új konzoloknak.
De egyelőre a 12 mag / 24 szál az amit megcélzok, viszont ezek az X570-es chipsetes alaplapok elbizonytalanítottak nagyon... jöjjenek a tesztek aztán kiderül minden hogy mikor, hogyan meg mennyit megy az a 5cm-es mákdaráló az alaplapon... meg milyen alternatívák lesznek.
-
Habugi
addikt
válasz
Devid_81 #87658 üzenetére
"BF5-hoz irtam is: BF5+DXR ON, ez eleg sokat javult ahhoz kepest milyen volt."
Jééé, csupa meglepő eredmény született, ezekszerint mégsem arról szólna a történet h ki mivel játszik?
Btw, csak hogy ne tűnjön úgy h már csak kötekedni vagy morgolódni járok ide, a helyzetet nagybaj javítaná, amennyiben esetleges jövőbeli hasonló esetekben előre jeleznétek, h adott postban az emberek ne keressenek semmi logikát vagy kézzel foghatót, pusztán azért íródik mert teszem így akar X vagy Y megagyázni/okot kreálni magának és/vagy a látszatnak arra, h miért fog A-ról B CPU-ra váltani.
Érteni nem értem, sem azt h adott esetben erre miért van szükség és/vagy annak érzete, cserébe tudomásul veszem, ellentétben egyéb dolgokkal.
-
Habugi
addikt
válasz
Devid_81 #87645 üzenetére
Dehát NEM eszi meg, még mindig csak ~70%-os átlagot látok, amiben szerepel a számomra misztikum számba menő DXR féle extra CPU terhelés.
"Termeszetesen a 6/12-es procik meg jok lesznek"
Ezeket a Rizsákat kizárólag azért hoztam szóba, mert változó mértékben de mindig és mindenben a 9700K alatt szüttyögnek valahol.
Innentől pedig azok fognak hamarabb elfogyni és ez az amit nem jósolnék a közeljövőre, mi több, kizártnak tartom. Nem tudom ez hogyan ment félre, valószínűleg rosszul fogalmaztam.(#87653) Devid_81:
Egy 4/8-as CPU-val a HT miatt nincs gond de egy 8/8-as a HT hiánya miatt szenvedne? Háááát..
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #87654 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
keIdor #87648 üzenetére
A felar miatt en sem vennek meg mindig 9900k-t
Viszont segit a HT azert a dolgokon, legalabbis ugy nez ki.Havernak eleg hasonlo gepe van mint nekem de 9900k-val.
En eleg sokszor felnyogdecselek BF5 kozben is, hogy pitsaba micro lag, aztan nezem a proci hasznalat az egekben, neki meg 40%-on teker atlagban...nulla micro lag mellett.
Jatekfuggo az egesz, a Division 2 pl olyan siman megy, hogy orom vele jatszani, mindamellett, hogy 70-80% a procihasznalat sok esetben ha tobben is toljuk egyszerreMondanam, hogy szarul megirt jatekok, mert sok esetben tenyleg az, viszont nem igen lehet user szinten sokat tenni ellene
-
ScomComputer
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
Raymond #87650 üzenetére
Micro lagok vannak, nem borzalmasok de vannak.
Szerk: a BF5-ot nem sorolnam sehova sem, mert az eleve egy lag-halom DX12-ben, en csakis DX11-ben jatszom, DXR nem erdekel, max csak megneztem mi az aztan kikapcs.
Hiaba van 80-90 FPS akar ultran, felenek sem lehet erezni annyira laggol. -
Devid_81
félisten
válasz
Habugi #87644 üzenetére
Nahjo de ez akkor csak azon mulik, hogy Te mivel jatszol.
Ha olyat nem fogadsz el ami mar most is megeszi (BF5+DXR) akkor hiaba az egesz, nincs mirol beszelni, no offense.
Nem irtam egy szoval sem, hogy 1-2 ev es minden jatek.
Termeszetesen a 6/12-es procik meg jok lesznek, csak ugy mint a GTX 1060 ami meg mindig listavezeto steamen, minden csak azon mulik, hogy mivel es milyen beallitasok mellett jatszol illetve fogadod el, hogy az neked jatszhato szint. -
Habugi
addikt
válasz
Devid_81 #87643 üzenetére
Nem, egy játékot sem tudsz mutatni ahol már most elfogyna akár az 1600/2600 páros, akár a 9700K, előbbi kettő 1080p-ben talán de 1440p-ben és fölötte kizárt.
DXR pont annyira érdekli az emberek többségét mint a BF5, szóval ez érdekes támpont vagy viszonyítási pont.
Az egész széria ha jól tévedek tán a 3. rész óta arról híres, hogy a multija 32-64 főnél húde CPU igényes."Es ezt olvassatok ujra please:"
A hülyeséget minek újraolvasni?!
No offense., csak hamár egy "talán"-t vagy "lehet"-et sem tettél bele máshogyan nehezen fogalmazhatnék.Igen, pont az-az AMD nem fogja elárasztatni a piacot olyan játékokkal amik megeszik a hurka 6/12-eseket, amelytől ezeket veszik mint a cukrot.
-
Devid_81
félisten
válasz
Habugi #87642 üzenetére
Nem azert fogynak el mert csak hat....hanem azert mert mar most is eltud fogyni par jatek alatt ertem ez alatt a multis lovoldozest es 1440p felbontast.
Es akkor a DXR-rt meg nem is vettuk hozza ami extraban eszi a procit, legalabbis jelenleg ha BF5-ot jatszol akkor ez a szitu.
Ezt most ne ugy ertsetek mar, hogy kesz vege a CPU kuka, hanem sziplan egyre tobb jatekban lesz/lehet mar keves ahhoz, hogy a VGA ne csak malmozzon.Es ezt olvassatok ujra please:
A 9700k az tulajdonkeppen i5 csak "valaki" felrenevezte.
Nem lesz eleg 1-2 ev mulva mar sok-sok uj jatekhozNapjainkban meg csak 3-4 jatek van amihez mar csak neccesen eleg, ugye nem gondoljatok, hogy ezek a procik is majd 4-5 evig boven jok lesznek "mindenre" es csak a VGA-t kell cserelgetni?
Errol mar AMD elkezdett gondoskodni, es Intel bacsi szepen felzarkozik moge.Szerk: majd ma kesobb delutan tolok egy ket kort BF5-ben 64 es palyakon DXR ON mellett, es dobok egy HWinfo64 kepet (nem photoshopoltat)
-
Habugi
addikt
válasz
Raymond #87640 üzenetére
A szokásos hülyeség, semmi több.
A 9700K szintetikusokban is lenyomja a megjelenésük óta kb legnépszerűbb 6/12 ár/teljesítmény bajnok 1600/2600as párost, játékban még nagyobb a kontraszt, innentől pedig azt feltételezni, hogy ezek egy-két éven belül elfogynak mert csak, hát..
Keldorba pedig nem akartam beleállni ilyen részletekkel de a 21perces avg az ~70%, azt a maximum 100%-ot pedig 10/9 játék előállítja indításnál 2sec-re és fogadjunk nem lett kinullázva a timer utána.
(#87634) Puma K:
Thx!
-
Devid_81
félisten
válasz
Puma K #87637 üzenetére
A 9700k az tulajdonkeppen i5 csak "valaki" felrenevezte.
Nem lesz eleg 1-2 mulva mar sok-sok uj jatekhoz
Az enyem is megy fel szepen ebayre jovo honapban.
Vagy joarusitott 9900k lesz belole vagy valami Ryzen 3xxx.
Intel pont akkorra igeri a gyartastech nehezsegek veget mire a Zen2 kijon...biztos nincs osszefugges, de ki tudja, £300 ot adok majd egy 9900K-ert ha masnem, ha meg nem lesz annyiert akkor igy jartam
-
Devid_81
félisten
válasz
keIdor #87635 üzenetére
DXR-el felejtos meg 1440p-ben is
Az pluszba vagy 10%-ot ker a procitol.
En mostansag csak fireplace...ize firestorm-ot tolok de ott is atlag 70-75% a CPU terheles 1440p-ben.
Megesz a BF5 mindent amit ele raksz
Raadasul micro laggol is nalam, de lehet a nettel lesz valami.
De a Division 2 is zabal rendesen -
keIdor
titán
Battlefield 5 új mapja terhelés: [link]
Azért érzek néha apróbb döccenéseket is. Lehet kelleni fog hamarabb az a 3900X, mint gondolnánk.
Aztán ez nem is Turinggal még. -
Puma K
nagyúr
válasz
Habugi #87633 üzenetére
Okés, írok majd.
Le is adtam a rendelést és a németek már útjára is indítanák a csomagot, de jelenleg az AM4-es lefogató az ami náluk nincs raktáron.
Ránéztem a pécsi varázslóra ott viszont van raktáron, és csomagküldéssel együtt ~2700 Ft-ért itt is lesz
Így a németeknek írtam, hogy azt az egy tételt töröljék, és folytassák a rendelésemet.
-
Puma K
nagyúr
Proci!
Itt is megkérdem tőled és a többiektől is, hogy ebben láttok valami problémaforrást?
A korábban említett EK-CoolStream CE 420 (Triple) radiátor és EK-XRES 140 Revo D5 RGB PWM (incl. sl. pump) tartály+pumpa kobó mellé ezt rendelném:
EK Water Blocks EK-Supremacy EVO - Full Nickel CSQ / 1db
XSPC 5mm Adapter 2x G1/4 Zoll - matt-schwarz / 1db
PHANTEKS Glacier T-Splitter Adapter G1/4 / 1db
aqua computer Temperatursensor, G1/4, 60 cm / 1db
EK Water Blocks AMD AM4 Mounting Kit für EK Supremacy EVO / 1db
EK Water Blocks EK-AF Ball Valve (10mm) G1/4 Zoll Kugelhahn - Nickel / 1db
EK Water Blocks EK-Tube ZMT Schlauch 16/10 mm - mattschwarz, 1m / 2db
EK Water Blocks EK-STC Classic Fitting für Soft-Tubes, 16/10 mm, G1/4 Zoll - Black / 8db
EK Water Blocks EK-Plug G1/4 Zoll / 1db
A fenti tételek egy képen: [kép]
A CPU blokknál a kimenő ágon lenn egy T elosztó, amibe egy hőszenzort tennék, hogy tudjam nézni a kimenő víz hőmérsékletét.
Arra van "XSPC 5mm Adapter 2x G1/4 Zoll - matt-schwarz" nevű tétel, hogy a Supremacy EVO blokkba azt behajtom, majd arra megy a "PHANTEKS Glacier T-Splitter Adapter G1/4" a T elosztónak az oldalába behajtom a hőmérőt, majd értelemszerűen a 3. kimeneten pedig jön a 16/10 mm-es csatlakozó és a cső megy a radiátorba.
-
Devid_81
félisten
Mondjuk ez eleg valoszinu volt, hogy jon 2070 Ti
-
Hublot
őstag
Nissan patrol powa!
[link]
-
Raymond
titán
iPadOS, coming “this fall”: Thumb drives, more gestures, “desktop-class” browsing
A forumbol a kiemelt hozzaszolas:
iPhone OS, 2007: there's a button, it does everything.
iPadOS, 2019: if you use 4 fingers and a thumb to make a gesture that resembles Steve Jobs' face, it turns on the wifi.
Van benne valami
Szerk: ugy nez ki ez a bemutato inkabb valami stand-up comedy routine akar lenni:
Az uj Mac Pro:
The device will start at $5,999 for a configuration that includes 32GB of memory, an eight-core Intel Xeon processor, a 256GB SSD, and AMD Radeon Pro 580X graphics.
Az uj Pro Display XDR:
The company's new display will start at $4,999, with a nano-texture version available for $5,999. The Pro Stand will cost $999, and the VESA mount is another $199 (so a display with anti-reflective coating along with a mount and the new stand is roughly ~$7,200).
1000 dollaros allvany
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
snecy20 #87603 üzenetére
igazabol akinek high end kene az amugy is cserel
x370 pl deli hidbol (m2 ssd!) csak pcie 2.0at tud.
mondjuk alaplap teren orulok, hogy a gyartok jonnek az 1000USDs cuccokkal, de ryzen ala ez az elso ket szeria alapjan felesleges. elso ket szeria fabric limites, szoval igazabol mar az msi x370 titanium (kozepesen meretezett) VRMje is overkill volt, a 8+4pines tap meg arra kellett, hogy jol nezzen ki. nekem is azert van rajta viz, mert mar megvolt amikor vettem, egyebkent egy Machoval siman ellenne csendben.
szal a helyetekben en nagyon max 250-300 euroig nezegetnem a lapokat. ha annal jobban felszerelt kell, akkor a TR4 harmadik iteracioja amire szuksegetek van, de nem hinnem, hogy akarcsak a topikbol is sokaknak szuksege lenne M2 raidre / 4GPUs render workstationre.
mondjuk ez tenyleg annyibol jo, hogy X370 alatt vadaszni kellett a jol felszerelt lapokat. volt az x370 carbon / titanium, a taichi meg ket erosen tularazott ROG, amibol az egyik VRMje mar kb a vicc szintjen volt tularazva figyelembe veve, hogy 1800Xbol a golden sample kategoria 4400 korul volt es boven nem a fogyasztas vetett veget a mokanak.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #87608 üzenetére
De az meg miert van, hogy a lapok eloszor jonnek, es raadasul ennyivel?
Bar a 2xxx szeria menni fog bennuk, csak az 1xxx nem, ha jol tudom
Mindenesetre nagyon kivancsi vagyok ra, hogy mi mennyi lesz.
Atlhon XP 2500+ ota nalam nem jart AMD a gepben, VGA-bol meg R9 290 volt az utolso.
Ha VGA nem is (most meg) de CPU oldalrol szivesen atmennek kiprobalni milyen a masik oldal -
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #87611 üzenetére
70-120K
-
ScomComputer
veterán
Na ki mire tippel árban ??
[link] -
ScomComputer
veterán
A jövőhéten startolnak az x570-s lapok ez igaz lehet...a tajvani videós ismerősöm írta nekem..
-
Devid_81
félisten
válasz
snecy20 #87603 üzenetére
Allitolag nem tudjak (merik) garantalni azt, hogy zokkenomentesen fog menni a regi fel-nem-keszitett lapokon az a bizonyos savszel amit a 4.0 tudna.
Leegyszerusitve vegyel masik lapot, mert csak igy lesz penzuk a lapgyartoknak, ha a regit akarod hasznalni 10 evig az nem f@sza senkinek sem -
Puma K
nagyúr
Az X570 chipsetes alaplapok felhozatala láttán eléggé elszontyolodtam
-
snecy20
nagyúr
"Elveszi a PCI Express 4.0 lehetőségét az AMD a 300-as és 400-as alaplapoktól"
Na, ez se fenékig puding...
-
ScomComputer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest