- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
kengyel #10161 üzenetére
Asus KB. 5-6000ft-tal drágább lesz, a jobb hűtésű legalábbis biztosan, azért meg vehetsz GB 660 OC-t sokkal jobb hűtéssel. Ha gond lenne vele, garancia van, a tuning meg garantált, még ha nem is túl magas, de biztosan rá lehet tenni, mert mégiscsak egy átnevezett és kicsit butított 660-ról van szó.
Kissé átmentünk OFF-ba. -
katt777
félisten
válasz
kengyel #10159 üzenetére
ipon régen drága volt, ma már nem tűnik annak, ráadásul én is náluk láttam az említett karit (még árgép sem talál sehol). Mindenképpen megéri, mert a sima kártyán valójában csak 1 ventis hűtés van, és az nem is tuningolt, miközben csak 1500Ft a különbözet. Azt sem árt tudni, hogy GW éppen azon gyártók közé tartozik, amely szimpla kártyák esetén erősen hajlamos tré alkatrészekkel dolgozni, GS-ek viszont, amennyire én tudom, jók szoktak lenni.
-
katt777
félisten
válasz
kengyel #10157 üzenetére
Hát, nézz utána, ha lenne lóvém rá, én rögtön megvenném. Teszteket inkább külföldi oldalakon nézz, mert a hazaiak erősen húznak AMD-irányba.
Sok-sok 650ti boost tesztet megnéztem, utána döntöttem emellett, addig én is 660-at akartam. Sztem viszont érdemes mielőbb beszerezni, mielőtt ezzel is úgy járunk, mint anno az ASUS P8Z68-lapommal: alig 25k-ért vettem, de egy hónap múlva már nem lehetett 40k alatt kapni, miközben a hasonló lapok nem drágultak. Ha az emberek rájönnek, mennyire jó, ebben az országban tuti felviszik az árát, ráadásul a Ft is tovább rohad.
Jó döntés, nem egy ismerősöm szív AMD kártyákkal (ill. driverekkel) a mai napig. Emlékszem, az elején a topic tele volt boldog ex-AMD-sekkel, köztük velem. -
katt777
félisten
válasz
kengyel #10155 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem, hogy Witchernél az 1000/2300MHz-es profilt használtam.
Az a véleményem, hogy pöpec kártya, és megkaphatod 8k-val olcsóbban kvázi ugyanazt 650ti Boost formában. Mondhatják nekem, hogy 660-árban a 7870 sokkal gyorsabb (tesztek szerint 20-25%), de egyrészt az AMD távolról sem olyan jól tuningolható, másrészt a mindennapi gyakorlatban kissé más a helyzet. AMD-ben sem CUDA, Sem PhysX, és láttam olyan játékot, amely PX nélkül erős AMD kártyán is meghalt min. grafikával.
Ár/értékben ma mindenképpen a 650ti Boost nyerő, 50k-ért már Gainward Golden Sample-t is láttam (dupla ventis hűtő), ami gyári tuningos, szóval még közelebb áll a 660-hoz. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
kengyel #10148 üzenetére
Tapasztalatom szerint elég az árnyékokat kicsit visszább venni, vagy az amúgy is elég gáz motion blur-t, ilyesmit. VirtuMVP viszont sokat segíthet (virtual VSync pl), ha az ember jó lapot vett. ASRock adja olcsóbb lappokkal (Z77), a többiek nem nagyon. Z68-ban sajnos csak sima Virtu van, az nem tudja.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
kengyel #9764 üzenetére
Csak a biztonsági rést tömték be.
-
Loha
veterán
-
-
tombar
senior tag
válasz
kengyel #8297 üzenetére
azt hiszem ez driver hiba. esetleg egy régebbi verziót próbáltál már? azt hiszem 285 stabil, de ebben nem vagyok biztos, szóval egy kicsit olvass vissza, hátha mondanak arról valamit (lehet h nem ez a jó, csak most hirtelen erre emlékszem.). am a 296.10re többen is panaszkodtak, ugyanilyen jelenség.
-
-
-
Speed®
titán
válasz
kengyel #6764 üzenetére
Mindkettő
Fahrenheit
Megelőztek ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest