- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Kicsit rámolgattam a gépbe így átraktam a memóriát rendesen a helyére dim 1 és 3ba meg most full defaulton megy a memória kezelés nem töltöttem be az xmp profilt neki, mert lehet bekavar, meg ahogy láttam az időzítést jobban belötte kicsit gyorsabb legalábbis biosba ezeket az infókat írta ki. Majd meglátom, hogy elő jönnek-e a jelenségek.
-
cyber86
őstag
Most kapcsoltam be a gépet és megint mi fogad kék halál. Ez kezd már nagyon furcsa lenni. Hangkártya nem okozhat gondokat?
-
-
cyber86
őstag
Mai nap játék alatt 2x egymás után kékhalál volt és most beraktam öcsém asus 660 ti oc kariját, hogy az mit csinál és ezen is lefagy a gép. Nem értem mi a baja kb fél éve az egész gépet betoltam boltba, hogy nézzék meg és semmit nem vettek észre, hogy hibás lenne. Lehet, hogy a win szarakodik rajta?
-
cyber86
őstag
Ajánlottak nekem 1 progit Your Unin-staller! ezzel csináltam meg ez uninstalálja a drivert vagy akármit akkor utána regeditbe megkeresi, hogy mi maradt belőle meg mappákat is keres és most lekopogom a mai nap még nem volt gond.
szerk: csak nagyon idegesítő, hogy nem tudom használni az új drivert és bf 4hez jól jönne :S -
-
cyber86
őstag
Igen ő lenne az csak az a fura, hogy sokáig nem is volt gond vele. Amúgy ssd nem okozhat gondot? Mert írták, hogy ha nem komálja a gép az ssdt akkor okozhat problémákat. De elsőnek megnézem akkor, hogy vissza veszem a gput.
Ja meg az msi afternek akkor indulnia kell mindig windowssal és akkor használja azt az órajelet amit belőttem neki? -
cyber86
őstag
Kezd már idegesítő lenni ez a kék halál egyszerűen nem tudok rájönni mi a gond és a 314.22es driverrel is csinálja :S [link]
-
cyber86
őstag
Valahogy nem akar össze jönni az nvidiának 1 normális driver. Az új driverrel most pl olyat csinált, hogy bekapcsolom a gépet töltené be az asztalt monitort lekapcsolja utána vissza kékhalál és ennyi :S
[link] -
cyber86
őstag
-
-
cyber86
őstag
Csak nálam csinál olyan a hibát az összes 320.x driver, hogy elkezd böngészés közben meg utána mindenhol pár másodpercre lefagyni az egér? Öcsém gépén nem csinálja mondjuk lehet a 660akon nincs ilyen gond.
-
cyber86
őstag
Ti milyen pasztát szoktatok ilyenkor használni? fehér vagy ezüst?
-
cyber86
őstag
Csak nekem nem jó a 320.18 meg a 320.49-es driver? Állandóan szarakszik nálam olyanokat csinál ha pl böngészőbe nézgelődök, hogy beakad az egér 1-2 másodpercre a 314.22be meg semmi gond nincs.
-
-
cyber86
őstag
válasz
Vis Major #10288 üzenetére
Helló. Szeretném a segítségeteket kérni, mert nem tudok rájönni, hogy a vga vagy más csinálja-e a problémát. A héten vettem 1 új tápot a gépbe, mert sokan mondták, hogy az is okozhat fagyást, mert nem bírja már mivel túl öreg ezért lecseréltem meg tegnap újra is raktam a gépet de 1 jelenség még mindig megmaradt. pl firefoxon nézgelődök forumokon vagy akárhol 1x csak megakad az egér kb 5 secre utána megy tovább és ezt néhány percenként csinálja állandóan míg nem restartolom a gépet. És amikor ezt csinálja akkor játékok is észreveszik csináltam is 1 videót róla. És azt nem tudom, hogy driver vagy mi okozhat ilyen hibát nem tudok már rájönni. Az új whqles driver van fent. [link]
-
cyber86
őstag
Nekem bármelyik driverrel csinálja játék közbe meg mellé 1-2 kékhalál is ugyan azzal a kóddal 0x00000116 de ez a táp hibája lesz, mert másik táppal nem csinálta.
-
cyber86
őstag
Szerintetek miért ingadozik ennyire a gpu használat crysis 3ban? [link]
-
cyber86
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy most melyik a jobb a msaa vagy smaa?
-
cyber86
őstag
Én is csináltam tesztet: [link]
-
cyber86
őstag
bf 3 alatt kb 62 fokos a vga, memtestet lenyomtam 3x, 300as driverek óta van talán ez vagy én már azon is gondolkoztam, hogy az intel chipset driverem szar vagy nem tudom mert a tesóm gépén 9.3.0.1019 az enyimén meg 9.3.0.1025 van és csak ezt a hibát csinálja amikor kékhalálozik meg olyat is szokott, hogy játék közbe hang beakad fekete kép és visszajön rendesen vagy nem. A vga volt már bolta letesztelték de náluk nem csinált hibát. Táp meg 1 enermax 500wattos
-
cyber86
őstag
Szerintetek mi okozhatja ezt a hibát? 0x00000116
Már újra raktam az nv drivert is meg ez miatt raktam újra a gépet is másik vgaval is néztem ott is csinálja ezt. BF 3 alatt még nem jött elő viszont wow meg lolba igen meg néha windows alatt ha böngészek neten. -
cyber86
őstag
Egyenlőre sok változást nem érzek.
(#9762) Pipó: Nem vágom mit nézzek meg? -
cyber86
őstag
-
cyber86
őstag
Helló. Gigabyte 560oc mat szeretném frissíteni de nem értem mi ez a sok bios hozzá F6、F13、F23、F32、F42. Annyit tudok, hogy az enyém F11es de nekem most akkor melyik kell vagy hogy van ez?
-
cyber86
őstag
Giga kariknál elvileg amit letöltök új biost benne van a bios író progi is nem?
-
cyber86
őstag
válasz
Dark KillerX #8501 üzenetére
Csak kiváncsi voltam erre a progira mivel nálam is szokott furcsa dolgokat csinálni pl kékhalál de azt az ssdm csinálta a többi meg nv driver hiba.
-
cyber86
őstag
Egy érdekes dolgot vettem észre furmarkban. Ha élsimítást beállítom 4-esre vagy 8asra akkor eléggé fura hangot ad ki a kártya ha viszont élsimítás nélkül akkor semmi hangja nincs.
Giga 560 OC -
cyber86
őstag
Lehet megvan a kékhalál oka méghozzá az ssd, mert elfelejtettem kikapcsolni, hogy ne ürítse a pufferjét.
-
-
cyber86
őstag
Helló. Valakinél csinált már olyat, hogy firefox alatt lefagy a gép meg főleg youtube nézegetés közbe? Néha nagyon ritkán 1 héten 1x vagy 2x meg kék halál is szokott lenni :S Most tesztelem az új drivert de már 1 kékhalál volt asszem.
-
cyber86
őstag
nekem friss az oprendszerem de mégis csinálja főleg firefox alatt a kernel hibát pl amikor ráviszem az egeret 1 linkre akkor elmegy a kép és vissza jön pedig rá se kattintottam még vagy volt olyan, hogy rákattintok 1 linkre és akkor is elmegy de ez 1 nap talán 1x csinálja
-
cyber86
őstag
válasz
dragonfire44 #5252 üzenetére
ez lehet program hiba is szerintem de lehet, hogy a driver csinálja főleg ha neked se játék közbe csinálja ezt de idáig még nem jöttem rá mi a gond
-
cyber86
őstag
válasz
dragonfire44 #5250 üzenetére
nekem ezt a hibát csak akkor csinálja ha böngészek a neten.
-
cyber86
őstag
Szerintetek érdemes felfrissíteni a Gigabyte gtx 560 ti biosát van valami változás? a jelenlegi bios dátuma:2011.01.20 és az új bios dátuma 2011.09.29
-
cyber86
őstag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy amikor böngészgetek neten és rákattintanék 1 linkre és elmegy a kép pár másodpercre és akkor valami olyasmit ír ki, hogy az nvidia kernel nem válaszolt de viszont játékok alatt semmi gond nincs. Gigabyte GTX 560 TI oc és nem piszkáltam semmit az órajeleken vagy a feszeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest