- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
Na egy-két teszt eredmény!
A Driver: Nvidia 313.96.
ASUS GTX560Ti alap órajelek: 830/4200
Gigabyte GTX 660 OC alap órajelek: 1033,Boost: 1098/1500A tesztek 3DMark13-ból származnak:
ASUS GTX560Ti alap
GTX660 OC alap
ASUS GTX560Ti@1000/4800
GTX660 OC 1150/1800 -
Henker2
addikt
Üdv!
Írtam, hogy az ASUS GTX560Ti DirectCUII után egy GigaByte GTX660 OC-re ruháztam be és pár szóban leírom a tapasztalataimat. Elsőre nagyon jó kártya. Átlagban 10-15 FPS-sel lettek jobbak az eredményeim játéktól függően persze.
Majd pár DMark tesztet is teszek be, hogy milyen változások lettek a 660-nal
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Kilépek az 560 -asok klubjából. Ma elvitték szeretett ASUS GTX 560Ti DirectCUII-es VGA-mat. De nem megyek "messzire". Egy Gigabyte GTX660 OC lesz az utód
Nem bántam meg az 560Ti-s szériát, főleg ezt a DirectCUII-es hűtéseset. Csak pozitív véleménnyel vagyok mint a kártyára, mint a hűtésre.
Üdv Nektek
-
Henker2
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #9954 üzenetére
Egyébként teljesen igazad van. Én is csak a kíváncsiság miatt szoktam megnézni.
-
Henker2
addikt
És a 3DMark13-ban milyen változásokat tapasztaltatok? Illetve egyáltalán ha néztétek milyen pontszámokat kaptatok?
-
Henker2
addikt
Néztétek már a legújabb 313.96-os BETA Drivert? Egész jónak tűnik
-
Henker2
addikt
Akkor lehet újrapasztázom a kártyát AC MX-4-es pasztával és meglátjuk mi lesz
-
Henker2
addikt
Üdv!
Van egy ASUS GTX 560Ti kártyám. Ilyen a kártya
Erre szeretnék venni egy EKL Alpenföhn Peter hűtőt. Mit szóltok hozzá? Rámegy-e, illetve van-e értelme lecserélni a gyári hűtést.
A cél a hűvösebb kártya, és persze a kisebb hangerő
-
Henker2
addikt
Üdv!
Eljött az idő, hogy lecseréljem jó öreg Q9550-es procimat.Vagy Intel i5-2500K vagy AMD AM3+ FX 8320-as proci lesz opcionális lappal.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik procival muzsikálna jobban az ASUS GTX 560Ti-m?
Illetve írjon már olyan emberke tapasztalatokat, aki rendelkezik ezen procik valamelyikével és 560Ti-vel használja. A legjobb az lenne, hogy mindkét prociról írna valaki. 3DMark, játékokban hogyan megy együtt a proci+vga.
Sajnos még mindig nem tudok dönteni melyiket vegyem. A VGA biztos marad, mert másikra most nem lesz pénzem. De szerintem az még mindig elég erős.
A gép javarészt játékra van használva.Várom a tapasztalataitokat illtve észrevételeiteket és segítségeteket a döntésben. A felbontás általában FULL HD.
Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
papírzacsi #9821 üzenetére
Szerintem jó a hűtésfoka!
-
Henker2
addikt
válasz
Henker2 #9819 üzenetére
Szóval 900/1050-en kevés 3D-ben a 0,950v. 0,975-re állítottam és 1 óra bő játék után minden OK!
Afterburnerben van-e olyan lehetőség, hogy legyen egy alapórajeles minimális feszültséges beállítás és a TOP órajeles beállítás, és ezek váltakozzanak ha 2D vagy 3D-ben van használva a VGA! -
Henker2
addikt
Üdv!
Jelen pillanatban TOP órajeleken (900/1050), megy a VGA 0,950v-on! De csak 2D! Nemsokára nézek egy Assasin's Creed -et hogy megy -
Henker2
addikt
Üdv!
Nekem van egy ASUS GTX560 Ti DirectCUII karim.Mennyi az a legkisebb fesz amivel még elmehet a kari? 0,950?
Ahogy nézem az alap az 1,012
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
Ahogy nézegetem, kezdik lassan "elfelejteni" az 500-as szériát és a 600-asra hegyeznek!
-
Henker2
addikt
Hali! Az új 310.90 - WHQL Drivert próbáltátok már? Milyen?
-
Henker2
addikt
Boldog Új Évet Minden PH-s Fórumozónak és Barátnak!
-
Henker2
addikt
Boldog Karácsonyt Minden PH Barátomnak és Felhasználónak!
-
Henker2
addikt
Illetve szerintetek az Intel® Core™2 Quad Q9550@3400MHz Yorkfield-E0 procim elegendő-e még a mostani játékokhoz, és kihajta-e még kellőképpen az ASUS GTX560 Ti DirectCUII @ TOP VGA-mat?
Köszi
-
Henker2
addikt
Csak megkérdezem azért
ez a 306.97 WHQL driver mehet felfelé? Kinek milyen tapasztalata van ezzel az új WHQL driverrel kapcsolatban?
Köszi
-
Henker2
addikt
Köszi a válaszokat!
-
Henker2
addikt
Üdv! Melyik legutóbb kijött driver-t ajánljátok GTX560Ti karihoz?
Köszi
-
Henker2
addikt
Üdv! Segítsetek már ha tudtok. Ki kötötte már össze a 560-as kariját TV-vel? Én ezt szeretném, hogy egyszer és mindenkorra megoldódjon a problémám. Még hagyományos, 72-es 100Hz-es Samsung TV-m van. RCA és SCART lehetőségeim vannak. Milyen kábelek kellenek és milyen beállítások?
Köszi
-
Henker2
addikt
Üdv! Az új 296.10-es drivert próbáltátok már? Vannak már tapasztalatok?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha lecserélem mostani monitoromat (egy 22"-os max.1680X1050-es felbontásos), egy 23"-os FULL HD-ra, mennyit fog visszaesni a játékokban a sebesség?
Konfig az adataimnál -
Henker2
addikt
Nálam vagy nem jól kezeli az Afterburner vagy nem tudom, mert ha auto-ra teszem a ventivezérlést, akkor 40-42%-ban tekeri 2D-ben. Így 33-37'C között mozog a hőmérséklet. Terhelve, pl Furmark-ban felment 75%-ig a venti 75'C mellett.
Viszont párhuzamosan mértem GPU-Z vel is it meg ilyen értékek jöttek ki:59'C-ot mért maxon 63%-os ventifordulat mellett.
most tanácstalan vagyok
Egyébként nekem a 830MHz-es GPU-s kártyám van, ha ez számít valamit.
-
Henker2
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy ha terhelitek a VGA-t mennyire pörgeti fel a ventit %-ban és fordulatban? Illetve 2D-ben mennyin mennek a ventik? ASUS DirectCUII-ről van szó
-
Henker2
addikt
Üdv!
Már egyszer kérdeztem, de megtenné valaki, hogy Erről az ASUS oldalról a Galériában lévő képek közül le tud -e menteni? Nekem sajnos nem sikerül, pedig nagyon jó lenne. Vagy mit csináljak, hogy le tudjam menteni?Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
Gyurma23 #6955 üzenetére
Egy Furmark-ot indíts el így TOP órajellel. Ha nem látsz semmilyen elváltozást akkor nem indokolt a fesz emelése. Még én is inkább lefelé fogom majd vinni, mert megnézem, hogy mennyi az a minimális fesz, amin még stabilan viszi a TOP órajeleit. Sokat tuti, hogy nem tudok már csökkenteni rajta, mivel a TOP kártya is ezen a feszen megy 900/1050-en
-
Henker2
addikt
Üdv!
Na készítettem egy újabb Unigine mérést!
Ventivezérlés auto-n, és a gépben lévő ventiket felvettem max-ra, ugyanis azok is minimálisra voltak állítva. Elöl, oldalt és felül egy 20cm-es megy, hátul egy 12-es megy.
Ezek az értékek jöttek kiMinden maxra állítva GPU-Z-ben, hogy lássátok, hogy mi mennyire "szaladt" fel.
Arra még rájöttem, hogy közvetlen a VGA mögött, egy XtremeMusic hangkártya van. Sajnos máshova nem tudom tenni, mert csak ott van foglalat. Lehet még az is dob a hőmérsékleteken.
Meg eddig, minden ventit min. fordulaton használtam, a hangtalanság végett. Egy Cooler Master HAF 922-es házam van. -
Henker2
addikt
válasz
Gyurma23 #6895 üzenetére
Én a nyers tesztemet 1125-ös (1,125V) feszültséggel készítettem. De ott 1000/4800-on ment a kártya. Szigorúan csak tesztre vittem fel ennyire a feszültséget. Egyébként alapon használom.
Speed(R) , winfier: Ti mindent alapon használtok? Vagy van valami tuning a teszt alatt? Afternburner-t használtok? Venti vezérlés auto-n van?
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
Készítettem én is egy Unigine benchmarkot.
A Kártyám TOP órajeleken. Itt bizony néha a 89'C-ot is elérte a kártya.
-
Henker2
addikt
Az ASUS GTX560 Ti DirectCUII -őm alap órajeleit felemeltem TOP órajelekre. 830/950 @ 900/1050. Így 36'C-os a GPU 2D-ben. Feszültséget nem emeltem hozzá. Egész jó!
-
Henker2
addikt
Speed(R): Gratula a DCII kártyádhoz.
Reméljük neked is olyan pozitív élményekben lesz részed (mint nekem, és más olyan fórumtársamnak, akinek ilyen VGA-ja van), amit e kártya fog nyújtani majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest