- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
Urak!
Egy 7970 -et valtanek fullHD felhasznalas mellett.
Jatek ritka, de ha igen, akkor BF4, Witcher 3, Tomb Raider szintu jatekok.Ket befutom lenne a cserere.
Az egyik egy RX Radeon (MSI 470 Gaming X 4GB), a masik ugyebar a 1060.1060 -bol olvasgatom, hogy a Gigabyte cuccosa a befuto.
Kerdes:
Kell-e a 6GB vagy gondolkodjak a 3GB -be? -
szasanyi
félisten
Köszi, de így nagyon töredezik vízszintesen a kép és azt nem szeretem. A teszt Vsync mellett is mér min. és max. FPS értéket, erre voltam kíváncsi. Egyébként ezek nagyon jó értékek! Milyen órajelen fut a kártyád?
-
szasanyi
félisten
válasz SECTORnooB #1892 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz SECTORnooB #1890 üzenetére
Koszi... de hol?
-
Spirit
őstag
Nem tudom mennyire ismered az Ark-ot, de 2500 óra játék, egy év szerverüzemeltetés és admin tevékenység után mondom, hogy de, gáz a fullhd is Epic-en (lennt a pipákat nem kiszedni, az nem ér!), natívban a 960-on diavetítés egy átlagos bázison, 970-en 25fps, 1070-en 40. Amd kártyákat meg inkább hagyjuk. Ha nem lenne benne a leskálázás a presetelt beállításokban(még epic-en sem natív), a mostani játékosbázis töredéke lenne.
Mindenesetre a 1060-assal a fő célom a BF1 60+ fps elérése lesz, mert az nem menő,ha a rám célzó csipást asszonypajtás a droppoló fps miatt nem tudná kiszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
válasz Departed #1879 üzenetére
A VRM minősége, a hűtés, esetleg jó kis Elpida ram-ok(r9 290-esen de szerettem) azért erősen befolyásolhatják a tuningolhatóságot. Meg persze a szerencse. Nem lesz gond, csak nem általam lesz használva, párom gépén pedig nem szeretném az utolsó cseppet kicsikarni belőle, hogy aztán váratlanul hibázzon, azonban bele is halnék,ha nem lökhetnék rá egy kis tuningot.
970-em van, tudom, hogyan működik a boost, de azért köszönöm.
"Ráérd úgyis hasít alapon is." - Ezt mondd az Ark-nak, a 1080 is sírva fakad tőle,ha natívra van húzva a resolution scale.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
A húzásnak semmi köze az árhoz, a "leggányabb" és a legjobb 1060 gpu között sincs nagy diffi. A legtöbb alapból felboostol 1900 fölé, az a +100-200 mhz meg ha arányaiban nézed már nem is sok. Mondjuk múltkor kifejtette Abu hogy az nvidia egy őskövület ilyen szempontból hogy "sokat" benne hagy a kártyáiban, bezzeg az AMD...nos én nagyon remélem hogy az nvidia ilyen marad mert én meg a vásárló vagyok . Bármilyen márka bármilyen modelljét vásárolom meg kb ugyanazt kapom, a különbözet a fizikai minőség. A másik oldalról ez messze nem mondható el...
-
Departed
őstag
Tuning nem függ az ártól, a komponensek ugyanazok válogatatlanul. 2100/9200at minden 1060 6GB minimum tud. Persze csak saját felelősségre.
Még annyit hogy első természetesen max boost-os érték nem tuning program érték, másrészt ne siess semmiképp nehogy gond legyen. Ráérdz úgyis hasít alapon is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Spirit
őstag
Jól látom itt a topicban,hogy a Wf2 2050/8800-ra gondolkodás nélkül, első próbánál belőhető,(max TDP keret kitolva kicsit) annál csak többet tudhat? Azért az elég erős,főleg, hogy az egyik legolcsóbb 1060-as. Tudom, akár a 75 fokot is elérheti így, de nem nyalogatni szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
A Strixnél mi a program neve amivel a világítást lehet állítani?
Furmark alatt 64fokra melegedett a "kicske" alap beállítások mellett.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
szasanyi
félisten
válasz Departed #1871 üzenetére
Nem igazán az a legfontosabb mennyit buktál eddig (amúgy persze, hogy az csak ugye ez senkit sem érdekel) az eredeti árához képest, hanem mennyit fogsz még ha mondjuk további 0,5-1 évig megtartod. Nyilván az új, bruttó vagy vmi más új, okos ár esetleg használt vásárlás esetén ez nem ugyanannyi.
Tehát az a jó, ha okosan vásárol és időben cserél az ember újabb és korszerűbb hw-re, mert így relatíve a legkevesebb ráfordítással tartható szinten egy Gamer PC. Persze ehhez kell azért ilyen szándék plusz az árkülönbözet mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák.MOD - egyébként azt azért tudni kell, hogy mindenki költ - legalább részben - fölöslegesen azaz más hobbira, autóra, cigarettára stb. ami ugyanúgy elkerülhető lenne de mégis áldoz rá ha az nem ésszerű akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz SECTORnooB #1869 üzenetére
Ez jól hangzana, de mennyiért is lett véve a 980? Újonnan nem kevéssel volt drágább mint most az 1060, szóval máris ott a veszteség. Vagy rosszul gondolkodom?
-
tkesy
őstag
válasz Departed #1866 üzenetére
Én inkább a másik irányból közelíteném meg a dolgot: most vettem egy új terméket sok garival, amire alig kellett ráfizetnem, és megkaptam a 980 teljesítményét (inkább többet a timespy alapján), kisebb fogyasztás, hőtermelés és ezáltal hanghatás mellett...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Departed
őstag
-
tkesy
őstag
Beléptem a klubba én is, egy Giga G1-el ,egy 980-at váltott...
Ennyit tud gyári OC beállításokkal TimeSpy-ban.
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Sundesz
őstag
válasz Pubszon #1858 üzenetére
Nekem egy 3 GB-os EVGA Gaming-em van, ami pont eladó, mert 6 GB-os GB WF2-re cseréltem. Én nem akartam kompromisszumot kötni a kevés VRAM miatt.
Két jó német teszt van a Computerbase-n a VRAM mennyiségének jelentőségéről full HD-ben. Ez 2 vs 4 vs 6 vs 8 GB: [link]
Ez pedig konkrétan a 3 GB-os GTX 1060: [link]Hörcsög Powa'
-
M@rdel
őstag
válasz Dr_Senkihazi #1855 üzenetére
EVGA újat ad ennyiért.
-
Sondi1986
addikt
Lehetne már egy teszt PH-ról vagy iponból 1060-as 3GB-os kártyákról hogy mire is elég és miben kell kompromisszumot kötni.
Iponon írták hogy ha lesz rá idejük csinálnak tesztet. -
Pubszon
veterán
válasz Dr_Senkihazi #1855 üzenetére
3 év garival meg is venném.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz akoska07 #1850 üzenetére
Nézegettem, kevés garival is 70 körül adják.
3 év gari meg azért nem elhanyagolható.70et szánok rá.
55-60 körül van a GTX960 2GB-os, azért szerintem 70-ért nem rossz a GTX1060 3GB-os.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz SECTORnooB #1851 üzenetére
Na de ha nem akar (vagy nem tud, tökmind1) 70k-tól többet adni érte, ahhoz azért elég messze van mindegy mi mit mondunk, sőt az is mennyivel jobb.
-
Pubszon
veterán
válasz SECTORnooB #1848 üzenetére
Nem is játszok ilyen új játékokon.
SF4, BF3-4, Batman stb.
Nem kell az ultra beállítás csak a jó fps érték.
Viszont a vérfrissítés kell.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
titán
válasz Pubszon #1845 üzenetére
A tekercsvisítás egy összetett probléma, több dolog együttállása okozza, és semmi sem immunis rá. Minél több az fps, minél erősebb a kártya, annál valószínűbb, hogy nyöszörögni fog a tekercs bizonyos körülmények között.
Igen, nagyon vicces az a hűtés.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Pubszon
veterán
Értem.
Jelenleg egy MSI kártyám van, nincs is vele semmi gond, csak az, hogy terheléskor a tekercs cincog rajta.Nem tudom, hogy ezeknél az újabb kártyáknál ez mennyire jellemző?
Mert a hűtés hangjával nem lesz gond ahogy látom, mivel mind a két kártya fél-passzív.MOD: Hogy érted, hogy jelentéktelen?
MOD2: Hogy egy alu tömb egy HP csővel?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz akoska07 #1843 üzenetére
Szerintem egyértelmű. Már nagyfiú. Megértette és bevállalta a hátrányokat.
(#1842) Pubszon
A gond az, hogy senkinek sincs tapasztalata a háromgigás kártyákkal, tesztek is csak érintőleg foglalkoznak vettük. Minden bizonnyal az oem piacra születtek. Valószínűleg nem lesz gond a Gigabyte-tal sem. A hatgigás elmegy a jelentéktelen hűtővel, és annál jelentéktelenebbet már a háromgigásra sem tudnak tenni.[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz szasanyi #1840 üzenetére
Ez az egyik amiért nem akarnék AMD-t.
És ez a kártya milye, eltekintve attól hogy 3GB-os?
GeForce® GTX 1060 WINDFORCE OC 3G(#1841) Teaway: Ezekkel tisztában vagyok, attól hogy GTX1060 még nem lesz a 6GB-os változat.
Pénzem nincs a 6GB-osra.
Tényleg nem azt akarom, hogy a 6GB-osra beszéljetek rá, hanem csak véleményre lennék kíváncsi, az adott kártyák minőségéről, mint fentebb is írtam. Láttam már jó pár review-t, tudom hogy milyen a 3GB-os GTX1060.[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz szasanyi #1837 üzenetére
Köszi srácok, de ezzel én is tisztában vagyok.
Most egy 2GB-os GTX670 van, ami nekem elég (vRAM-ot tekintve) és elég is lesz a 3GB egy darabig.
A lényeg, hogy csendes legyen, ne cincogjon, meg ugye nekem nem mindegy hogy 70 vagy 90 ezer forint.
RX470-en is gondolkodtam, de kicsit óckodok az AMD-től a driverek miatt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Ilyen kártya van valakinek itt közületek?
Vélemény?
Tuningolhatóság, cicergés, zaj vagy egyéb infó érdekelne.
GEFORCE® GTX 1060 ARMOR 3G OCV1ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
szasanyi
félisten
válasz Gaaabeeesz #1832 üzenetére
Ki mondott olyat, hogy ingyen? Nem, tavaly karácsonyra lett megvásárolva egy dobozos verzió (asszem 12,5k volt). A lényeg, hogy a keretprogramokat használó játékoktól eltérően (STEAM, origin, uPlay, stb.) magát a játékot kell csak letölteni (nyilván a SC bejelentkezés után, a saját profilból) és telepíteni, de egyszerre akár 2 külön gépen is használható. Így érthetőbb-e?
-
Departed
őstag
válasz Gaaabeeesz #1832 üzenetére
Gondolom úgy értette hogy egyszer megveszed és bárhány gépre felteheted.
-
szasanyi
félisten
válasz Gaaabeeesz #1830 üzenetére
Mármint a GTA V-öt.
-
Czvik2.0
tag
Szerintetek az i5 6402p "kihajcsa" a kártyát vagy szorítsak a 6500? Végesek az erőforrások.
-
szasanyi
félisten
válasz forguet #1825 üzenetére
Te aztán jól kitoltál velük!
Mika1227: ezt komolyan kérdezed? Nincs, és még pár hét vagy hónap akár, amíg elkészül a "maszek" fordítás. És még a PC játékok esetében van a legtöbb magyar feliratos játék, utána Xbox és szinte elvétve pár PlayStaiton játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz forguet #1823 üzenetére
Bizony, az jó! De több termék is van ami messze jobb bármely más üzlet, webshop áránál. Viszont 2 dolgot vegyél számításba ha onnan akarsz rendelni (ezt tapasztalatból mondom mert már többször és elég sok mindent rendeltem):
1. csak céges reggel tudsz rendelni (és így nincs 14 napos elállási lehetőség sem)
2. szinte semmi sincs raktárkészleten (többek között ez is olyan jók az áraik) kvázi min. 7-8 nappal kell számolnodEgyébként nagyon korrektek, segítőkészek és mindig elérhetőek!
[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
hmmmm Gainward Nvidia GeForce GTX1060 6144MB Phoenix 93k-ért az jónak tűnik, ugye?
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
szasanyi
félisten
No, egy kis tapasztalat GTA V játékról:
- az előző, R9 380X 4GB kártyával maximum grafikai részletesség mellett diavetés volt, igencsak vissza kellett venni High közeli beállításokra, hogy egyáltalán játszható legyen (a mikrolagok ekkor sem szűntek meg teljesen az FPS értéktől függetlenül)
- a jelenlegi kártyával (gyári órajelen) minden grafikai beállítás maximumon van és úgy megy mint kés a vajban (Vsync esetén 60FPS mellett a GPU kihasználtság ~77% és 58 fokos, ha Vsync OFF akkor az FPS 100+ és a GPU 97% 63 fokon - mondjuk a CPU kihasználtság ~50% körüli ami elég alacsony, de ezen nem tudok változtatni)Én alapvetően nem kedvelem különösebben a GTA játékokat, de ez annyira jól néz ki és olyan jól fut maximum részletességgel, hogy már csak ezért játszok vele.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz Departed #1814 üzenetére
enyém nem tartja a 70-72fokot
.
.
.
...mert még nem birtam vele elérni se 62-65 volt a max,különbözö tesztek alatt,játékokkal kevesebb...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
-
Anteris90
csendes tag
Szia, nekem a sima JetStream van de az ua csak gyari OC nelkul, nekem 2080Mhz korul megy, es 50% koruli ventilator mellett tartja a 70-72 fokot. A Palit tuning progija nekem nem jonbe de MSI Afterburnerrel is lehet hizni,csak a led vilagitast nem tudodazzal piszkalni.
Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H
-
miresz
veterán
sziasztok!
Van valakinek itt a topicban Palit GTX 1060 Super JetStream kártyája? Ha van írhatna nekem tapasztalatokat vele kapcsolatban.
-
szasanyi
félisten
-
titán
válasz szasanyi #1807 üzenetére
Nálam az elmúlt két évben is volt mindkét gyártó. Mindkettőnek a driverével szívtam eleget. De az nvidiánál ha jön egy rossz driver, akkor ott egy kupacban megkapok minden bugot, jó sokat. Ha visszaváltok, és a használatból kihagyom az adott darabot, akkor a következő már jó. AMD viszont egyesével-kettesével csepegteti a bugokat. Az összes polarist támogató driver valamilyen bugokat mutat, mindegyik mást, nincs egyetlen tökéletes sem. A többség azért talál egy olyat, amelyik épp jó neki, de nálam a csillagok pont úgy álltak fel, hogy én az összes bugot beszívtam, így az összes driver szopóág. Erre megoldásként csak a középső ujj maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
Peat + szasanyi: Valami ilyesmit sejtek én is, várom a bevallást.
Már itt is van.
schawo: Na majd mesélj mennyire sérti a füledet az "óriási ventizaj", hamár mindenképp sérti...a 60 fok alatti álló venti is sérti?
Én meg mit csinálok? Elkezdtem a Bioshock remastered-et. 1060-as meg kérdezi: ez mi ez a pihenés, passziánsz?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Departed #1801 üzenetére
470 -> el
1060 -> ide (kedden kapom meg)Ennyi a történet. A kártya fasza volt, de sajnos a driverrel nem jöttünk ki. Ha valakit érdekel a sírás-rívásom, az elolvashatja a vonatkozó topikban [link], csak kéretik nem válaszolni és flémelni ott, elég bosszús így is hangulat a driveres szopások miatt. Majd egy-két hónap múlva talán már jó lesz, de nekem nincs kedvem kivárni.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Solymi81 #1789 üzenetére
Ahogy nézem a boltokat egyre bővül a kínálatuk.
Jelenleg már "ipip"-nél meg a "vizesek"-nél is lehet már kapni Zotac, PNY, Gaiward, Inno3D, Palit meg mindenféle kártyát.Pár hete még nem volt ilyen bőséges a kínálat, plusz ha október végéig vársz még lehet az árak is lejjebb mennek valamennyivel.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Whisky topik
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest