- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz scarabeus86 #7543 üzenetére
Nekem megjavult, Chromot használok, 10 videót elindítottam főleg olyanokat amikben eddig jelentkezett, és mindegyik szépem ment nem eset szét!
-
Sondi1986
addikt
Lekopogom de lehet hogy megjavult mert ezt most megtudtam nézni [link] annó ebből én semmit nem láttam.
Újra tettem a drivert, és elvileg a legújabb Adobe flash player is. -
Sondi1986
addikt
Kicsiben és nagyban is jelentkezik, de csak pár másodpercig utána megjavul, utána megint csinálja, vagy nem. Mondjuk elég nehezen tudtam lefényképezni mivel már 1 hete vadászom a hibát és mire elővettem a telefont vagy a kezembe volt, de jártam úgy is hogy megnyomtam a fényképező gombot addigra megjavult, de végül ma el tudtam csípni.
-
Sondi1986
addikt
válasz ricsi8800gt #7515 üzenetére
Az lesz, nyomok egy teljes Driver törlés és felteszem a legújabbat.
Mondjuk az igaz hogy csak akkor csinálja ha kettő youtub videó megy mert az egyik folyton zenét nyomat, miközben a másikon nézek éppen valami videót!
-
Sondi1986
addikt
válasz ricsi8800gt #7511 üzenetére
Volt 1x egy olyan driver, az oldalon sokan panaszkodtak erre a jenességre de a driver frissítés pár embernek segített, de nekem azóta még mindig nem.
Amíg AMD-m volt drive problémával max a játékban találkoztam, de az nvidiánál a Windowsban problémázik az csúcs! 2 éven át nem volt az nv driverrel problémám csak most.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz ricsi8800gt #7507 üzenetére
Másoktól is hallottam ilyen problémáról, csak nekem nem javult meg, hiába tettem fel a legújabb driver.
-
Sondi1986
addikt
Az nvidia csinálhatna már valamit a driverével mert már hónapok óta ilyenek a youtube videók. Hiába teszem fel a legújabb drivert ugyan olyan szar!
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz #24845312 #6378 üzenetére
Azt mondod hogy a techpowerup egy korrekt oldal? Nem mert ha megnézed a RX460-as eredményt, láthatod hogy más oldalon se hozták ki nyertesnek a GTX950-nel, csak a techpowerup, és miért mert a 2 éves 950-es eredmény mellé beszúrták a RX460-ast, és ez fars eredményt szül!
-
Sondi1986
addikt
Nekem annyit javult hogy nem olyan sűrűn csinálja, de csinálja!
2009-óta AMD-s voltam 2015-ig de sokan lehúzzák milyen rossz az AMD drivert, pedig nekem problémám nem volt vele, leszámítva 1-2 nvidia támogatott játékot a megjelenéskor.
Volt olyan is hogy az nvidia driver nem települt a windowsra, és csak Experiecével tudtam telepíteni, de mára ez is megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sondi1986
addikt
válasz #24845312 #6328 üzenetére
Én inkább úgy állok a 1060 3GB-hoz ha van az embernek 55-60 ezer forintja, akkor potolja egy kicsit ki és vegyen 63k egy 1060 3GB-ot mivel sokkal jobban jár mint 55k egy 1050ti venne.
De ha már 70k van akkor már inkább kuporgasson össze egy 6GB-ra pl: [link] de ha nincs + pénze akkor RX480 4GB[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Na átváltozott a neve: MANLI M-NGTX1060G/5RCHDPPP GTX1060 3GB GDDR5 Gallardo
-
Sondi1986
addikt
Ez a Manli hány hőcsöves 2 vagy 3?
-
Sondi1986
addikt
Most milyet nézhetnek az iponban hogy hirtelen mennyire kedvelt lett az a kártya 5 percen belül 10-en is rendelték.
-
Sondi1986
addikt
Itt egy újabb elírás szerintem: [link]
-
-
Sondi1986
addikt
Miért nem ezt ajánlod ?: GAINWARD 3729-BLISS GTX1060 6GB GDDR5 Phoenix 2 kattintással magasabb órajelet csinál belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Geforce experience letöröltem, meglátszik az eredményen:
Ugyan ez a beállítás a programmal.[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
schawo Azért húzom fel hogy az ne zavarjon bele, legyen neki elegendő kraft ha szüksége van rá.
De aktív mert minden tesztnél felugrik valami tőle! Hogy lehet kilőni?
Lalaland A memóri magy még feljebb is a GPU-nak a 2177 a vége sajna. 3d mark 11-ben meg Tomb Raider teszteke lefut 2177Mhz, de ezen a teszten meg lefagy.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Húztam még egy kicsit, majd valamikor kitesztelem mi a vége,
Mert 3D Mark 11-ben sokkal jobban fel lehet húzni és lefut a teszt, de ez a Fire Strike elég kényes, vagy az új driver szól bele! -
Sondi1986
addikt
Kipróbáltam én is ezt az októberi drivert alap procival.
-
Sondi1986
addikt
válasz MikaVejneGI #3019 üzenetére
Armor OC a GAMING X nyákját kapta meg, OCV1 azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz Whysperer #2921 üzenetére
Pontosan tudom hogy vannak játékok amik nincsenek jól optimalizálva.
De komolyabb címek igénylik az erős procit, mert különben nem tudod kihasználni a GPU erejét, ergo feleslegesen dobtál ki rá annyi pénzt!Volt egy FX8120 procim ami 4200Mhz-en járt, HD6950@70 nem bírta kihajtani mit szenvedtem vele BF3-ban.
Furcsálltam hogy HD6850-ről váltottam HD6950-re, és nem vettem észre a FPS beli különbséget, utána 6970-est csináltam a kártyából, és úgy se! Itt az oldalon mondták hogy próbálja ki egy i7-est, mert proci limitem van,hát vettem is egyet lesett az állam!
3-4 éve meg is van a proci csak GPU-t kell cserélgetnem. -
Sondi1986
addikt
válasz ElBartimaeus #2837 üzenetére
1m1s, ElBartimaeus Amíg játékokban 99-100% teker a VGA addig simán vissza a CPU-tok!
Én tudomáson szerint el is viszi még a 1060-ast!
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz xPraetoriaNx #2825 üzenetére
Játékokban az az i5 megfelel a 1070-hez! Most akinek i7 6950 van még több pontot szerez ilyen bechmarkokban.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Mert van pár játék ahol kettőjük közt nem 5-10% a különbség hanem jóval több a memóri mérete miatt!
3GB verziónál memóri igényes beállításokat el kell kerüli, mert ha nem akkor nagyon belassul a kártya mert kifut a ramból!Mondjuk még most se értem hogy miért nem csinál tesztet az ipon meg a PH.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Most kell venni: MSI GTX 1060 GAMING X 6G GTX1060 6GB GDDR5 103k
-
Sondi1986
addikt
Mikor előszór megláttam a PNY, PALIT, GAINWARD, 1060it, láttam hogy megörökölte a 1070 hűtőit ami az egész nyákon végigfut, 3 hőcsővel.
Volt itt valaki akinek ilyen terméke volt és írta hogy 70fok főlé megy a hőmérséklete, na már akkor meglepődtem, hogy 1070-en milyen meleg lehet ha a 1060 70 fok.De így már értem hogy a nyák harmadán van csak hűtőborda. Gondolom olcsóbbítottak és a nyák is teljesen megváltozott mivel a régi verziós nyáknak a VRM-je hátul helyezkedett el az újnak ami neked is van meg elől a kimenetek fele. Közben teszteken a régi 1070 nyákos példányok voltak! Azért nem találsz új képet a mostani példányról.
Jól hátul helyezték el a GPU-t
Az eredetinek így kell kinéznie:[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
-
Sondi1986
addikt
válasz szasanyi #2483 üzenetére
Nyakamat teszem rá hogy már gyűjtik azokat a chipeket ami még a 3GB-os verziónak se jó.
Mert csak 128 Cuda nem sok, biztos van példány amiben sokkal több nem működik.
De az is lehet hogy azokat Leptop VGA-k lesznek.
Eddig mindig voltak extrémen megvágott chipjei mindegyik fajtából.b. Mondjuk 128bit-el és 1024cuda maggal kellet volna előrukkolniuk a GP106-os butított chipel.
De akkor már nem biztos hogy erősebb lenne a RX470-nél, és náluk ez volt a cél.[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Meg merem kockáztatni hogy a GTX1050Ti veszélyes lesz a 1060 3Gb-ra, már mint ár/értékben.
Mivel a Pascal GPU-k tuningban valahol ~2100Mhz-nél fogynak ki.
És a GP107-bel elég sok potenciált hagytak. +4GB -rammal szerelik.[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz Solymi81 #2158 üzenetére
inkább innen vegyél: GAINWARD 3712-BLISS GTX1060 6GB GDDR5
-
Sondi1986
addikt
válasz Dr_Senkihazi #1949 üzenetére
A gép mellett lévő hűtőt csukd be!
-
Sondi1986
addikt
válasz SECTORnooB #1944 üzenetére
4GB-ost biztos hogy nem tudtak volna csinálni belőle, esetleg még egy 6GB lehetett volna kevesebb maggal.
-
Sondi1986
addikt
Lehetne már egy teszt PH-ról vagy iponból 1060-as 3GB-os kártyákról hogy mire is elég és miben kell kompromisszumot kötni.
Iponon írták hogy ha lesz rá idejük csinálnak tesztet. -
Sondi1986
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest