- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
MSI GTX 1060 3GT OC 3 GB kártyáról van vélemény? -
dewil666
őstag
válasz
horvathpeter #19561 üzenetére
Szia!
Próbáld ki másik hdmi kábellel. -
dewil666
őstag
válasz
SyMbioTe #19525 üzenetére
Szerintem úgy járnál a legjobban hogy most olcsóbban veszel egy 3Gb verziót SOK garival és ha jön az új széria közép kategóriája abból veszel egy 6-8Gb verziót! Addig "kihúzod a 3 gigával is.
Illetve lehet néhol kevés is a 4460 proci így majd azt is cserélheted i7-re vagy új platformra. -
dewil666
őstag
válasz
synthattik #19299 üzenetére
Köszönöm az infót
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki linket vagy képet linkelni hogy hogyan néz ki a Gainward GeForce GTX 1060 6GB /426018336-3712/ vga nyák illetve hűtő szétszedve egymástól?
Köszönöm -
dewil666
őstag
Most már hivatalosan is visszatértem a 1060-as körbe
Már csak alaplap és memória hiányzik -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismét visszatérek a klubba és ismét egy Xtreme vga-val
(új bontatlan)
Piszok jó árban jutok hozzá szinte ajándék.
Holnap kapom meg
Az a kérdés hogy egy i3 8100 elég lesz a vga-hoz? -
dewil666
őstag
válasz
SECTORnooB #15464 üzenetére
Akkor még több mint egy éved van
2xxx és 3xxx Pascal (2xxx) illetve Volta (3xxx) lesz. -
dewil666
őstag
válasz
Riccsiz_h #14943 üzenetére
Szia!
Ameddig van rajta garancia add el! Gyűjteni kell még az árához és veszel egy normális hűtésű vga-t!
Ha gariztatni kell a Zotac nem áll a helyzet magaslatán és ha egy éven túl történik akkor bukod az egész kari árát. Vrm-en kicsi (szinte semmi hűtés), memórián semmi hűtés és a chipen is az a kicsi alu tömb szintén nem sok. Ráadásul az anyagminőség is silány sajnos -
dewil666
őstag
válasz
kolopele #13683 üzenetére
Érthető ez a fajta aggodalom!
De amiért valaki abbahagyja esetleg a vga árusítást az nem azt jelenti hogy az eladott vga-k után nem tudja rendezni a garanciátItt magamból indulok ki. Mással nincs tapasztalatom.
Na hogy ON is legyen!
Teljesen rendben van az új vga-m! Semmi zörgés, cicergés ugyan azt tudja mint a korábbi ikertestvére (Xtreme). -
dewil666
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #13315 üzenetére
Mint ahogyan én is
-
dewil666
őstag
válasz
estikornel #13192 üzenetére
"Amint terhelést kap a gép, azonnal elmúlik, szóval nem értem mi lehet a baj. "
Na pontosan ezért kell beállítani 60-ra. Kipróbáltad? Azért csinálja mert nincs terhelve üresjáratban megy. Szerintem egy próbát megér. Milyen tápod van? -
dewil666
őstag
válasz
estikornel #13189 üzenetére
Vagy esetleg próbáld ki RivaTuner-ben a Frameráte limit-et 60-70-es értékre állítani. Persze ezt úgy hogy mindenre érvényes legyen. Nekem a 970-nél megoldotta a problémát.
-
dewil666
őstag
Kander kerülendő elég messziről!
Saját tapasztalat!
Egeret vettem 2016.01.10 én és a számla amit adtak a megrendelés előtti dátum szerepelt 2015.12.28.
Így nem tudtam elszámoltatni, mert 2016 évre kellett volna. Teljesen elzárkóztak mikor felhívtam őket.
Mi lenne ha garanciáztatni kellene valamit. Rossz belegondolni. -
dewil666
őstag
válasz
jacint78 #12534 üzenetére
Szia!
Esetleg nem az okozza ezt a problémát hogy ha a gépház aljába teszed távtartó nélkül a ventit akkor nagyon kevés a gép alja és padló közötti távolság és nem tud normálisan levegőt szívni?!
Én a gépház lábát emeltem meg 4 centivel és érezhetően több levegőt szív alulról mint elötte. -
dewil666
őstag
válasz
Euromail #12422 üzenetére
Volt Asus Strixem és Giga Xtreme kártyám is de ezek már egyik sincs meg (most Zotac 1060 mini van).
Tettem fel korábban képet tesztről!
De nem csak nekem hozzta ezt az eredményt!(#12423) Redneck
Én csak személyes tapasztalatokat írok.
Idle 28 fok volt a kártya. -
dewil666
őstag
válasz
Euromail #12420 üzenetére
Korábban már írtam meg lehet keresni!
Alapon 60 fok. Maximum órajelen amin stabil fesz emelés nélkül 62 fok!
És az egyetlen olyan kártya aminek a blackpate hűtőként is funkcionál."Amúgy meg azt hiszem el amit látok"
Gondolom nem láttál még 100 milliárd forintot mégis létezik! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Jövő héten visszatérek egy 6gb-os kártyával (tesztek után elárulom hogy mivel
).
Milyen progival tudom mérni a VRM hőmérsékletét? Vagy azt csak külső hőmérővel lehet mérni? -
dewil666
őstag
Sziasztok!
EVGA-nál megvan még az a lehetőség hogy hűtőt le lehet venni garancia vesztés nélkül? Esetleg más gyártóknál is van ilyen? Esetleg Zotac-nál?
Nem nagyon találtam hivatalos leírást erről. -
dewil666
őstag
válasz
Oszilaci #11016 üzenetére
Én megrendeltem
De jött nemrég üzenet:"Tisztelt XY !
Elnézését kérjük, valami csúnya adatbázis hiba áldozatává tettük önt!
A kiválasztott kártya valójában nem MSI, hanem Gigabyte és nem 1060-as, hanem 1050-es és nem 6GB-os, hanem csak 4GB-s.
Viszont a jó hír, hogy 6000 Ft-tal olcsóbb is lenne. 49.380 Ft-ért tudjuk adni.
Kéri esetleg?"
Várható volt
-
dewil666
őstag
válasz
Bjørgersson #10714 üzenetére
Csak megnéztem a maximum hőfokot
-
dewil666
őstag
Kipróbáltam játszottam kicsit a Watch_Dogs 2-vel. 67 fokra (108W) melegedett a gpu (és a venti is ment azért rendesen kb 60-65% körül). Remélem a nagy melegben nem lesz sokkal magasabb a hőfok. Far Cry Primal alatt 51 fok volt. Furmark alatt 69 fok (122W).
-
dewil666
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nem tudom mennyi, mert még nem raktam be a házba
Csak azért gondoltam az újra pasztázást, mert nem tudtom milyen minőségű pasztát használ a gyár. De amiket írtatok hőfokokat nagy gond nincs vele.
Azt lehet tudni hogy oda miért került gap pad ahol nincs memória? Vagy megcsinálták a hűtőt rátéve a gap pad-ot sorozatban és a 3gb illetve 6gb-os ugyan azt kapta?! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem de nem jött válasz (lehet átsiklottatok felette): Akinek van Giga 1060 3Gb WF OC kártyája azok milyen hőfokokat tapasztaltak? GPU, VRAM is érdekelne.
Illetve hoz e valamennyi javulást az újra pasztázás? -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 3G vga-val milyen hőfokok tapasztalhatók?
Ahogy elnézem ugyan az a hűtés van a 1050Ti viszont jóval kisebb fogyasztással. Elég ennek a karinak ez a hűtő? -
dewil666
őstag
válasz
Thomas0806 #9168 üzenetére
Pedig vannak becsületes eladók is akik új cuccokkal foglalkoznak!
-
dewil666
őstag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
-
dewil666
őstag
válasz
Csupingo #7554 üzenetére
Én az előző lapommal jártam úgy hogy mikor a memóriákat betettem a záró fülek és a vga bacplate közzé még egy írólap pont szorosan befért. A mostani alaplapomnál már van 1-2 mm-er távolság.
Nem is értem miért nem lehet kicsit több helyet hagyni.(#7556) prohardver27
Én ezt sem hoztam volna el. Milyen csavarodás lesz még abban ha a helyére téve majd a súly meg a pci csatlakozótól megereszkedik
Nem is láttam még ilyet. -
dewil666
őstag
Üdv mindenkinek!
Korábban volt itt szó arról hogy milyen felesleges és miért rossz ha a vga-n van backplate.
Ehhez szeretnék annyit hozzáfűzni hogy tévedésben van az aki így gondolja és nem is kicsit!
Legalább is a Xtreme esetében hűtési funkciója is van!
(Általában azok vannak ilyen véleményen akinek a vga-ján nincs saját maguk megnyugtatása miatt és így van ez a 3Gb vs 6Gb memóriával is (igény függő). Mindenkinek saját döntése milyet vesz illetve az dönti el hogy mennyi a keret amiből gazdálkodhat. Viszont ha valaki 6Gb-os vga-t akar venni akkor ne beszéljük már le róla hiszen a különböző típusokról és eredményekről jön tanácsot kérni. Persze nincs bajom a 3Gb verzióval sem de lassan a fórum abba az irányba megy el hogy jobb egy 3Gb-os mint egy 6Gb-os vga.) -
dewil666
őstag
Minden kedves fórumtársnak Kellemes Karácsonyt Kívánok!
-
dewil666
őstag
Gyárolag van a 1070-esen is backplate.
(#7342) REIT
A Xtreme-nek és Strix-nek biztos hogy fémből van. A többinek nem tudom nem néztem soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest