- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz Redneck #20045 üzenetére
Nem is volt bekapcsolva a gépem addig
Laptopról böngészgettem.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Tomassy00 #20041 üzenetére
Én májusban a 1060 Xtreme kártyámat eladtam 100e ft-ért, most 2 hete vettem egy 1070 Armort 95e ft-ért.
Így megérte cserélni.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
dewil666
őstag
válasz Redneck #19757 üzenetére
Köszi!
Volt már jópár 1060 mind félpasszív volt de mindet úgy állítottam hogy alapból menjen a venti.
2 év garival 59e ft-ot megér?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
MSI GTX 1060 3GT OC 3 GB kártyáról van vélemény?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz horvathpeter #19561 üzenetére
Szia!
Próbáld ki másik hdmi kábellel.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19531 üzenetére
Szia!
Érdekes. Ezzel nincs megmagyarázva az enyém. De mindegy.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz SyMbioTe #19525 üzenetére
Szerintem úgy járnál a legjobban hogy most olcsóbban veszel egy 3Gb verziót SOK garival és ha jön az új széria közép kategóriája abból veszel egy 6-8Gb verziót! Addig "kihúzod a 3 gigával is.
Illetve lehet néhol kevés is a 4460 proci így majd azt is cserélheted i7-re vagy új platformra.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19516 üzenetére
+ egy fémlemez van szinte az egész vga nyákon ehhez ér hozzá a gap-pad.
Interneten sem találtam ilyet.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19511 üzenetére
Értem amit írsz.
Csak még nem láttam olyat főleg minibe amin ilyen hűtés van és a Tied sem ilyen:
Remélem látszik a lényeg![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19508 üzenetére
Akkor ez érdekes. Ezen van matrica (úgy tudtam hogy EVGA engedi a hűtő levételt garivesztés nélkül)?!
És a memóriákon van hűtés olyan mint az Msi-nél vékony lemez és gap-pad.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19503 üzenetére
Szia!
Neked le volt ragasztva az egyik csavar matricával?
Illetve a memóriákon van hűtés?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19495 üzenetére
Szia!
Na ez jó hír! Pont ma vettem egy ilyen vga-t pénteken érkezik
Mivel is pasztáztad újra?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz synthattik #19299 üzenetére
Köszönöm az infót
-
dewil666
őstag
válasz Csupingo #19297 üzenetére
Igen az lesz az. Köszönöm!
Nincs is olyan rossz hűtő rajtaKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki linket vagy képet linkelni hogy hogyan néz ki a Gainward GeForce GTX 1060 6GB /426018336-3712/ vga nyák illetve hűtő szétszedve egymástól?
KöszönömKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
-
-
dewil666
őstag
válasz Mika1227 #18566 üzenetére
Én a hűvösebbet választanám. Vagy csináld úgy hogy idle 40-50 fok legyen játékoknál meg 55-60.
-
dewil666
őstag
válasz envagyok #18562 üzenetére
A 2xxx széria hoz ugyan a teljesítményen és a fogyasztáson de igazán majd csak a 3xxx szériára lehet mondani hogy sokkal jobb lesz.
-
dewil666
őstag
válasz #24845312 #18550 üzenetére
Ez amúgy tényleg érdekes hogy az árukeresőn más az ár mint a boltban.
-
dewil666
őstag
válasz ReFleXx #18533 üzenetére
Ez magán személytől került hozzám. Az illető 11 hónapja vette tőlem de súlyos változás következett be az életében ezért nem tudta össze rakni a gépet. Így sikerült vissza vásárolnom. Ezért ahhoz nincs köze hogy én bármit is árulok.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Most már hivatalosan is visszatértem a 1060-as körbe
Már csak alaplap és memória hiányzikKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismét visszatérek a klubba és ismét egy Xtreme vga-val (új bontatlan)
Piszok jó árban jutok hozzá szinte ajándék.
Holnap kapom meg
Az a kérdés hogy egy i3 8100 elég lesz a vga-hoz?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Hauptmann #16316 üzenetére
"Nézz utána, nehogy a plusz garancia csak rendes kisker számla után érvényesíthető-e, mint az EVGA-nál."
Pedig csak úgy működik számlával. Minden kiterjesztett garancia ilyenKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Euromail #15588 üzenetére
Zotac garancia ügyintézése 1-2 hónap is lehet.
Pl.: Msi 1-2 hét.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Raymond #15585 üzenetére
Én Zotac minit adtam el 2 darabot 3/6 Gb mindkettő behalt 1-2 hónap alatt.
Garancia macerás de cserélték másra.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz SECTORnooB #15464 üzenetére
Akkor még több mint egy éved van
2xxx és 3xxx Pascal (2xxx) illetve Volta (3xxx) lesz.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Redneck #15006 üzenetére
"Az iPon annyit mondott hogy reggel vették át a nagykerben"
Ja mennyire korrekt cég az is...KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz lowzor #15002 üzenetére
Ez egyáltalán nem korrekt egy bolt részéről
Hozzám is jött vissza már vga gariba és új bontatlant kaptak helyette, még jó hogy a nagyker nem vesz vissza kibontott (elállásból származó) vga-kat és azután piacra vágja.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Riccsiz_h #14943 üzenetére
Szia!
Ameddig van rajta garancia add el! Gyűjteni kell még az árához és veszel egy normális hűtésű vga-t!
Ha gariztatni kell a Zotac nem áll a helyzet magaslatán és ha egy éven túl történik akkor bukod az egész kari árát. Vrm-en kicsi (szinte semmi hűtés), memórián semmi hűtés és a chipen is az a kicsi alu tömb szintén nem sok. Ráadásul az anyagminőség is silány sajnos[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz wing_hun #13954 üzenetére
Szia!
1,5 hét alatt 2 Zotac 1060 3/6 Gb is küldtek vissza garanciába 6-7 darabból. Egyik sem töltötte be a 2 hónapot.
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #13745 üzenetére
Jól bejött neki. Na ha én belekezdenék ilyenbe rövid időn belül bukna az egész bányász mizéria annyira nincs szerencsém az ilyen lehetőségekben (ami másnak bejön).
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Mit követett el hogy a hozzászólási jogát letiltották 348 napra
-
dewil666
őstag
válasz kolopele #13683 üzenetére
Érthető ez a fajta aggodalom!
De amiért valaki abbahagyja esetleg a vga árusítást az nem azt jelenti hogy az eladott vga-k után nem tudja rendezni a garanciát Itt magamból indulok ki. Mással nincs tapasztalatom.Na hogy ON is legyen!
Teljesen rendben van az új vga-m! Semmi zörgés, cicergés ugyan azt tudja mint a korábbi ikertestvére (Xtreme).[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Dr_Senkihazi #13315 üzenetére
Mint ahogyan én is
-
dewil666
őstag
válasz estikornel #13192 üzenetére
"Amint terhelést kap a gép, azonnal elmúlik, szóval nem értem mi lehet a baj. "
Na pontosan ezért kell beállítani 60-ra. Kipróbáltad? Azért csinálja mert nincs terhelve üresjáratban megy. Szerintem egy próbát megér. Milyen tápod van?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz estikornel #13189 üzenetére
Vagy esetleg próbáld ki RivaTuner-ben a Frameráte limit-et 60-70-es értékre állítani. Persze ezt úgy hogy mindenre érvényes legyen. Nekem a 970-nél megoldotta a problémát.
-
-
dewil666
őstag
Kander kerülendő elég messziről!
Saját tapasztalat!
Egeret vettem 2016.01.10 én és a számla amit adtak a megrendelés előtti dátum szerepelt 2015.12.28.
Így nem tudtam elszámoltatni, mert 2016 évre kellett volna. Teljesen elzárkóztak mikor felhívtam őket.
Mi lenne ha garanciáztatni kellene valamit. Rossz belegondolni.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Szia!
Nekem volt ilyen kártyám és nagyon jó hangtalan a hűtése (én is visszatérek ehhez a típushoz jövőhéten kapom is).
Max OC amit ki tudtam csikarni belőle az + 157/650MHz volt.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz jacint78 #12534 üzenetére
Szia!
Esetleg nem az okozza ezt a problémát hogy ha a gépház aljába teszed távtartó nélkül a ventit akkor nagyon kevés a gép alja és padló közötti távolság és nem tud normálisan levegőt szívni?!
Én a gépház lábát emeltem meg 4 centivel és érezhetően több levegőt szív alulról mint elötte.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz jacint78 #12437 üzenetére
Ja igen.
Tuning nélkül 128W volt a fogyasztása (gondolom a gyári OC miatt).KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz jacint78 #12432 üzenetére
Viszont tuning (emelt órajeleken) a TDP is növekszik.
Nekem fesz emelés nélkül ezt a maximum órajeleket tudta illetve a fogyasztása is nőtt:
Ekkor Bandwidth: 229GB/s volt.
-
-
dewil666
őstag
válasz Euromail #12422 üzenetére
Volt Asus Strixem és Giga Xtreme kártyám is de ezek már egyik sincs meg (most Zotac 1060 mini van).
Tettem fel korábban képet tesztről!
De nem csak nekem hozzta ezt az eredményt!(#12423) Redneck
Én csak személyes tapasztalatokat írok.
Idle 28 fok volt a kártya.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Euromail #12420 üzenetére
Korábban már írtam meg lehet keresni!
Alapon 60 fok. Maximum órajelen amin stabil fesz emelés nélkül 62 fok!
És az egyetlen olyan kártya aminek a blackpate hűtőként is funkcionál."Amúgy meg azt hiszem el amit látok"
Gondolom nem láttál még 100 milliárd forintot mégis létezik![ Szerkesztve ]
-
-
dewil666
őstag
válasz pethYeti #12399 üzenetére
Giga Xtreme is jó fajta és ennek van a legjobb hűtése a 1060-as vga-k között !
-
dewil666
őstag
válasz Rick3D #11422 üzenetére
Köszi! Giga lapom van azzal is jó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Jövő héten visszatérek egy 6gb-os kártyával (tesztek után elárulom hogy mivel ).
Milyen progival tudom mérni a VRM hőmérsékletét? Vagy azt csak külső hőmérővel lehet mérni?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
EVGA-nál megvan még az a lehetőség hogy hűtőt le lehet venni garancia vesztés nélkül? Esetleg más gyártóknál is van ilyen? Esetleg Zotac-nál?
Nem nagyon találtam hivatalos leírást erről.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Vannak azért megbízható eladók is egy jó páran
(#11170) svensson +1
-
dewil666
őstag
válasz #24845312 #11146 üzenetére
Nem furcsa irányba! jó irányba halad csak lassan
2-3 évvel van csak lemaradva az nVidia mögött teljesítmény/fogyasztást nézve.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
válasz Oszilaci #11016 üzenetére
Én megrendeltem
De jött nemrég üzenet:"Tisztelt XY !
Elnézését kérjük, valami csúnya adatbázis hiba áldozatává tettük önt!
A kiválasztott kártya valójában nem MSI, hanem Gigabyte és nem 1060-as, hanem 1050-es és nem 6GB-os, hanem csak 4GB-s.
Viszont a jó hír, hogy 6000 Ft-tal olcsóbb is lenne. 49.380 Ft-ért tudjuk adni.
Kéri esetleg?"
Várható volt
-
dewil666
őstag
válasz NandoXXL #10945 üzenetére
És vajon milyen lehet a 3Gb-os verzió? Főként a hűtése érdekelne.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
A két kártya között névbeli különbség van e? Illetve hűtésbeli eltérés? Vagy csak a ram mérete az eltérés?
1 Zotac
2 Zotac[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
válasz Bjørgersson #10714 üzenetére
Csak megnéztem a maximum hőfokot
-
dewil666
őstag
Kipróbáltam játszottam kicsit a Watch_Dogs 2-vel. 67 fokra (108W) melegedett a gpu (és a venti is ment azért rendesen kb 60-65% körül). Remélem a nagy melegben nem lesz sokkal magasabb a hőfok. Far Cry Primal alatt 51 fok volt. Furmark alatt 69 fok (122W).
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nem tudom mennyi, mert még nem raktam be a házba
Csak azért gondoltam az újra pasztázást, mert nem tudtom milyen minőségű pasztát használ a gyár. De amiket írtatok hőfokokat nagy gond nincs vele.
Azt lehet tudni hogy oda miért került gap pad ahol nincs memória? Vagy megcsinálták a hűtőt rátéve a gap pad-ot sorozatban és a 3gb illetve 6gb-os ugyan azt kapta?!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem de nem jött válasz (lehet átsiklottatok felette): Akinek van Giga 1060 3Gb WF OC kártyája azok milyen hőfokokat tapasztaltak? GPU, VRAM is érdekelne.
Illetve hoz e valamennyi javulást az újra pasztázás?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
dewil666
őstag
válasz trufa12 #10532 üzenetére
Hőfokban lett változás pasztázás után?
Vagy gyárival nem is próbáltad ki?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Redneck #10514 üzenetére
Sőt van fent 59.9e ft-ért is.
KFA2 az egyik legjobb vga-k közzé tartozik![ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 3G vga-val milyen hőfokok tapasztalhatók?
Ahogy elnézem ugyan az a hűtés van a 1050Ti viszont jóval kisebb fogyasztással. Elég ennek a karinak ez a hűtő?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
válasz Thomas0806 #9168 üzenetére
Pedig vannak becsületes eladók is akik új cuccokkal foglalkoznak!
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz gtamate2 #8816 üzenetére
Itt nem a hűtésre és hatékonyságára gondoltam hanem a CW-re (tudom más típusnál is előfordulhat de mégis a gigánál könnyebben beleszaladhat a vevő ebbe) és az előforduló venti problémákra.
-
dewil666
őstag
válasz gtamate2 #8814 üzenetére
Sajnos a giga rendesen lehúzta magát ezzel, hogy a minőség rovására tudja olcsóbban adni a kártyáit. Sok vásárlót a közeljövőben emiatt elüldözhet magától hiába megcsinálja normálisan a legközelebbi szériáit.
-
dewil666
őstag
válasz gtamate2 #8811 üzenetére
"A hűtése nagyon robusztus, bár műanyag a borítás de az igényes fajtából (a gigától elhúz rendesen)."
Melyiktől, mert van egy pár fajta?!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
válasz #24845312 #8700 üzenetére
Win 7 Home Premium
373.06 driverrel (ezzel éri el a legjobb eredményt).KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz #24845312 #8669 üzenetére
Én most cseréltem DDR3-ról DDR4-re +i5-ről i7-re és csak a chipset drivert kellett feltennem az alaplaphoz. Semmi mást nem telepítettem újra! És köszöni szépen minden tökéletesen működik!
-
dewil666
őstag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
-
-
dewil666
őstag
Biztos hogy nem direkt ilyen
A legtávolabbi sarok fog majd megereszkedni ezért lesz benne egy csavarodás majd idővel.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Csupingo #7554 üzenetére
Én az előző lapommal jártam úgy hogy mikor a memóriákat betettem a záró fülek és a vga bacplate közzé még egy írólap pont szorosan befért. A mostani alaplapomnál már van 1-2 mm-er távolság.
Nem is értem miért nem lehet kicsit több helyet hagyni.(#7556) prohardver27
Én ezt sem hoztam volna el. Milyen csavarodás lesz még abban ha a helyére téve majd a súly meg a pci csatlakozótól megereszkedik
Nem is láttam még ilyet.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Üdv mindenkinek!
Korábban volt itt szó arról hogy milyen felesleges és miért rossz ha a vga-n van backplate.
Ehhez szeretnék annyit hozzáfűzni hogy tévedésben van az aki így gondolja és nem is kicsit!
Legalább is a Xtreme esetében hűtési funkciója is van!
(Általában azok vannak ilyen véleményen akinek a vga-ján nincs saját maguk megnyugtatása miatt és így van ez a 3Gb vs 6Gb memóriával is (igény függő). Mindenkinek saját döntése milyet vesz illetve az dönti el hogy mennyi a keret amiből gazdálkodhat. Viszont ha valaki 6Gb-os vga-t akar venni akkor ne beszéljük már le róla hiszen a különböző típusokról és eredményekről jön tanácsot kérni. Persze nincs bajom a 3Gb verzióval sem de lassan a fórum abba az irányba megy el hogy jobb egy 3Gb-os mint egy 6Gb-os vga.)[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz KAMELOT #7489 üzenetére
Azt gondoltam magasabb kategóriába lépsz (1070-1080).
-
dewil666
őstag
Minden kedves fórumtársnak Kellemes Karácsonyt Kívánok!
-
-
dewil666
őstag
Na most már én sem értem
Sok helyen úgy szerepel hogy nincs de itt meg úgy hogy van.
Az biztos hogy érdekes a 1060-ra került a 1070-re nemKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Gyárolag van a 1070-esen is backplate.
(#7342) REIT
A Xtreme-nek és Strix-nek biztos hogy fémből van. A többinek nem tudom nem néztem soha.[ Szerkesztve ]
-
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
Délután megnézem honnan is jött ez a 133W. Minden egyéb értéket a gpu-zbol származik max értékként.
-
dewil666
őstag
De pontosan mit is mutat a TDP?
Gondolom a vga energiahaszmálatát mutatja.
133W volt így a maximum órajeleken.
Ez lenne a 70.5%? Vagy ez így hülyeség?
Esetleg akinek ilyen kártyája van megnézhetné hogy neki milyen eredmények jönnek ki.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
Én csak azért kérdeztem korábban a TDP-t mert maximum órajelek mellett +137MHz (gpu 2151MHz), +650MHz(memória 2363MHz) nekem 70.5%. Most akkor ez mit is jelent?
-
dewil666
őstag
Akkor ha jól értelmezem a szavaidat felhúzott kártyánál jobb ha alacsonyabb a TDP száma?
-
dewil666
őstag
válasz Redneck #7199 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet mikor fentebb húztam mint amit bír. Pl: felhúztam 2200MHz-re akkor alapra visszaált 2025MHz-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest