- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
polgi803 #11389 üzenetére
+ (#11388) Redneck
Én ezt szereztem be. Semmi sallang csak az ami kell. Eléggé occó hatása van viszont teszi a dolgát. 70k körül.Még a silicon lottery is bejött , nagyon szépen stabilan bírja az egézséges OC-t.
(8k val került többe mint a 3gb modell , csak annyit írnék hogy amit eddig FHD-n elindítottam játék mind 3,5gb fölött zabáltak VRAMOT !!!! mellé korrekt 60-80 + fps-em van , a tető eddig 4,9gb volt dsr/multisampling nélkül ! Pl a magyar tesztek közül néhányat olvasva vagy összefoglalót az kicsit el lett hanyagolva hogy a 3gb verzióval Nagy kompromisszumra vagy kötelezve ha megakarod teljesen hajtani a kártyát míg a 6gb vel nagyon kicsi kompromisszumot kell kötnöd a csont max grafikához képest amit a legtöbb esetben kis játszadozás a grafikai beállításokkal és ha okosan csinálod akkor 3-5% látvány eltérés van csak amit alig lehet látni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest