- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
DRPCDoki #23926 üzenetére
Nézd meg 1-esen és 4-esen hogy fűt, ha ugyanúgy, akkor nézd meg hány fps-el megy a süti prome nélkül és mennyivel 1-es és 4-es prioron, ha az 1-esen ugyanúgy fűt és az fps sem esik, akkor 1-es prior.
Természetesen ezt csak a hőterhelés nézésekor, máskor 4-es prioron javallott. -
Kelvin
őstag
válasz
DRPCDoki #23926 üzenetére
Szerintem a ramodnak valami normálisabb időzítést lőj be mint pl:4-4-4-8(12)
Sárpac :Nem tudom szerintem nem sok értelme van a fánknak meg a prime95 nek együtt,elveszik egymástól a kakaót.Nézd meg a videókari rögtön lehül min 15c fokkal az fps is visszaesik ugyanez a procinál is.Szerintem ha a kártyájával van gond akkor elég az egyik ha cpu v mem akkor meg a prime95.De lehet csak én látom így -
szacsee
nagyúr
válasz
DRPCDoki #23919 üzenetére
De olyan, viszont mindig van újabb verzsön, amin csiszolgatnak és sokkal korrektebb is..
Ha affinitást nem állítok be orthos-nál, akkor a 4 mag lengeti a golyóit mellette, viszont prime alatt vizipólóznak rendesen..
Ja és az sem mellékes, hogy van 64 bites verzsön is, ami pl a 4gb rammal rendelkezőknél előny, hisz pl blend alatt az összes memót dolgoztatja nemcsak 3,xx gb-ot.. -
Qtya72
aktív tag
válasz
DRPCDoki #23895 üzenetére
Killer 1203-nak igaza van, ha még megtudnád piszkálni a procit akkor sokat nyerhetnél.Nekem a proci húzás +2300 pontot hozott,kártya alapon.Bár a pontok is mindig változnak,11300 volt a legtöbb amit adott,most ezt adta:[link]
Bár a 44+os X2 nekem is csak 2800-ig bírta -
sakal83
addikt
válasz
DRPCDoki #23697 üzenetére
Nekem sincs Xtreme Tuner progim. (Írtam a galaxynak egy mailt miatta, hátha küldenek
)
A 420w-os táp bőven elég, nekem 8800gtx-et is elvitt a 400-as chieftechem.
Javaslat: - ha még nem volt win reinstall akkor rajta
- az atitoolt felejtsd el, tesztnek ott a Crysis, ha ott nincs 30perc alatt baj akkor sehol
- 169.xx forceware drivert használj -
buherka
addikt
válasz
DRPCDoki #23683 üzenetére
Próbád meg úgy is hogy "szűz" molex csatin legyen a kártya, tehát azon az éren ne legyen más.
Valamint húzz le azokat az áramzablókat amik nem feltétlen szükséges a bootolláshoz.
Pl.: venti, DVD író, neon, stb.
Aztán próbálkozz.
Volt már itt arra is példa, hogy egy 400W-os FSP Zen nem bírta el a GT-t. -
Alpachino
veterán
válasz
DRPCDoki #23683 üzenetére
3 napos cseregari van, annélkül, hogy feltüntetnék !
Tehát még beleférsz a 3 napba, ha holnap reggel bejelented a hibát. De akkor most ne fórumozgasshanem, nyúzzad a karit játékokban, hogy biztosan produkálja-e az általad említett hibákat, ha igen, akkor, reggel telefon és garanciafutár.
De azért később számolj be a fejleményekről.
-
Alpachino
veterán
válasz
DRPCDoki #23680 üzenetére
A három napos cseregari határideje lejárt ? mert ha nem, akkor könnyebb dolgod lesz, és ha tényleg produkálja a hibát, akkor azonnal cserélik.
Játékokban próbáltad, alapórajelen eredeti gyári beállításokkal ? A tápodnak bírnia kellene, nekem a 350W-os FSP a lenti tuningolt konfigomat simán elviszi.
-
törölt tag
válasz
DRPCDoki #23680 üzenetére
A 400W csak ajánlás. A gépem teljes terhelés esetén sem eszik többet 370W-nál tuningolva. Mértem. És ez a hálózatból felvett teljesítmény volt. Konfigom az adataimnál.
Szerintem nem VGA gondod van. Dobd át a kártyádat egy másik gépbe, ha lehetőséged van, és ott teszteljétek. Ha abban jól működik, és hibátlan minden teszben alapórajelen, akkor a gép többi részénél keresném a hibát. CPU, RAM alaplap.
-
Kelvin
őstag
válasz
DRPCDoki #23678 üzenetére
A tápod biztos elég neki, a chifi nagyon jó bár egyszer volt egy szériahibás de az asszem a 410W-os.A garanciafutár annyi,h neked kell beküldeni futárral az adott címre a kártyát de biztosabb ha felveszed velük a kapcsolatot.És szerintem ha ennyi pénzt kiadtál és még egy hét próbálkozás után sincs örömöd benne ergó nem tudod használni ne hezitálj!Beszélj velük és gariztasd!
-
Jimmy66
senior tag
válasz
DRPCDoki #23657 üzenetére
Pedig azt írja, hogy az Xtreme Tuner CD-t a doboza tartalmazza.
-
aya
addikt
válasz
DRPCDoki #23548 üzenetére
A procid nem nagyon hajtja meg, ahogy egy amd proci se manapság.
Amd x2 4200@5400+-ról váltottam e6550@3300mhz-ra és azt kell mondanom hogy megérte.
5 éve nem volt intel procim ( és erre büszke vagyok) de ez a c2d 3300mhz-n nagyon erös. Kb a karim 85%-át hajtja igy ki, a tiéd max 70-75%-ban, de igy is elég mindenhez.
-
banderasz77
addikt
-
-
bugjack
tag
-
Zippair
aktív tag
válasz
DRPCDoki #23496 üzenetére
nekem a 2200Mhzen 3dmark 8100pont, 2700on 9400, 3000en 10400. tovább még tudtam húzni a procit. A cpu húzásával annyit értem el játékokban, hogy a Crysis ami ugye gépzabáló, kicsit magasabb FPS-t produkált, de más gaméban(pl cod4) nem láttam, hogy szükség lenne a nagyobb procira.
-
Alpachino
veterán
-
Boci_83
őstag
válasz
DRPCDoki #23332 üzenetére
Nem hajtja ki a procid, nekem is ennyit ad alapon, 3,2.re húzva kapok 11k-t vga alap órajelen, de hiába húzom a kártyát is gpu 720/ mem 1000 szinte semmivel sem kaptam több pontot, cpu limit van erősen, kb ennyi is lehet a gpunak a vége, mert 750.nél szőrös fánk megakad, 730nál még nem hibázik, úgy hogy át tettem a jumpert a másik állásba,(több fesz) mint mondtam ha nincs rajta jumper nem is indul, ha meg alapon van 650-670 körül lehet a vége, ahol a 3DMark 06 le is fut. Szóval Xtreme ide vagy oda, nem tud ez többet akkor sem, sőt, még le is marad úgytűnik.
730-750-et jumper nélkül ment a 86gt Galaxym is.(azon nem is volt) -
buherka
addikt
válasz
DRPCDoki #23041 üzenetére
A hűtést a Galaxy-n közepes kategóriába sorolnám.
70-75 fok körül alakul full load-ban.
Ha megtámogatod oldalról egy 80mm-es ventivel akkor nem kell cserélni rajta a coolert.
Viszont nagy pozitívuma, hogy csendes.
Tunigban jók a Galaxy GT karik...nekem 770-ig megy stabilan a GPU. A Vram meg 2400-ig. -
buherka
addikt
válasz
DRPCDoki #23037 üzenetére
2 db. 6 pines átalakítót is kapsz hozzá.
Van hozzá DVI->D-SUB átalakító is 1 db.
Elvileg kell lenni a feteken hűtőbordának, de amúgy nem árt hűteni.
Mod: ja és a kép az átbaszós, mert nem a HDMI kimenetes verziót árulják, hanem a dual DVI verziót.
DVI-HDMI átalakítót nem kapsz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged