- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
masterful87 #40923 üzenetére
az általad linkelt kábelbol hiányoznak pin-ek és gyanittom azok a pinek szolgálnak épp a hangátvitelre.
vegyél egy ilyen átalakittót, és használj hdmi-hdmi kábel, ez az átalakitto átviszi a hangot, nincsen kihagyott pin.vagy veszel egy olyan dvi-hdmi kábelt, aminél nem hiányoznak pin-ek.
Daveboy1991-kijelző rávan kötve az int.vga-ra is? Disablezd az int vga-t biosban ha van rá lehetőség.
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #20502 üzenetére
Szépen vedd le a ventit 7V-ra és abbamarad a búgás.
Ha szívatod nem lesz hűvösebb (nem értem miért de én is próbáltam) fújasd -
válasz
A CM 690 házzal valami konstrukciós hiba van, az oldallapon lévő venti iszonyatosan rezonál, én felraktam vagy 5 féleképpen, de mindenhogy zúg, még szivacs közbetéttel is. Úgyhogy egyelőre kivettem onnan a ventit és betettem alulra.
Nekem is 8800GT van benne és a méréseim szerint érdekes módon akkor hidegebb a kártya ha befelé fúj az oldalventi, pedig ez így részben szembe fúj a kártyán lévő ventivel..
Max load 83 fok a legnagyobb Vmod álláson.
Ha valakinek van megoldása a rezonancia kiküszöbölésére ne fojtsa magába. -
Maotun
őstag
válasz
67 fok! nagyon jó érték nem kell piszkálni!!!
Ezeknek a magoknak a gyári üzemi hőmérséklete 80-90 fok, nem azért hogy egy év alatt beszarjanak hanem így érzi jól magát a G92 mag , külömben mért adnának 3-5 év 10 év garit hozzájuk,
ASUS 8800 GTS 512 -öm kb 72 fok 3D mark után alatta 79 ig felmegy pedig azon a vastag gyári hűtés van. -
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Hi!..
Nekem olyan összeállításom van, mint neked..
A kártyád hőmérsékletéről nem a házad "tehet". Én feltett oldallappal használom, viszont levett ventivel szintén a zaj miattAnnyit tudok tanácsolni, hogy amennyiben a karid hűtése 1 Slotos, még a régi referencia, akkor nyárig mindenképp cseréld re ha gyakran és sokat játszol ,met ugye a nyár, az NYÁÁR!!
..És akkor nem fog kelleni oldalsó venti, még feltett házoldallal sem
-
szacsee
nagyúr
válasz
masterful87 #19706 üzenetére
Only GPU-hoz nem árt a venti, de Full Cover-hez nem kell...minek sehol sem meleg a kártya (teszteltem)..
-
AdamNorthWes
tag
válasz
masterful87 #19580 üzenetére
Sztem a karival lesz gond próbáld ki másik gépben vagy rögtön vidd be a boltba ahol vetted h teszteljék be mert valami gáz van vele.
-
válasz
masterful87 #19580 üzenetére
Nem lehet, hogy a 450Watt kevés a Q6600-nak meg a GT-nek? Bár jó fajta tápod van, tehát a 450W.ot biztosan le tudja adni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
masterful87 #19264 üzenetére
igen: 1x egy barátomnál, akinél a dvi-on egy 26"-os lcd lóg, mint elsődleges monitor, és meg akartam nézni, milyen kül van analóg d-sub-on. a ki-be huzibálásnál valami történt, mert az dvi-on ezek után mályvás-rózsaszínesbe váltott a kép. sokáig nem próbálgattuk, de úgy nézett ki, hogy az egyik színkomponens eltűnt. a mi esetünkben valószínű a vga dvi ajzatának a zöldet vivő pólusánál kontakthiba keletkezett, vagy az utána jövő elektronika sérült valami módon.
tehát nézd meg a monitor kábelt, és dugd át a vga másik csatijába. több ötlet hirtelen nincs.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
masterful87 #19264 üzenetére
rakd fel az omega drivert (omegadrivers.net ) nem biztos hogy megjavul tőle, de ez a driver jobb, mint a normál fw. egyébként msi szar lapokat gyárt.
-
JagelloZ
tag
válasz
masterful87 #18431 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 2 fajta hűtés van. A gyártó honlapján a hírekben nézd meg! Ott írja, hogy végre megjelent a saját fejlesztésű hűtéssel is. Szal mindenképpen nézd meg vétel előtt, mert egy régi alap hűtés is lehet rajta, és az porszívó effekt állítólag....
-
Valty
aktív tag
válasz
masterful87 #18431 üzenetére
Halli!
Nekem is ilyen van, ugyanígy néz ki. Annyi a változás, hogy a ventilátor körül nem kék, hanem narancssárga. -
Pietrosz
addikt
válasz
masterful87 #385 üzenetére
Semmi gáz nincs a ramokkal, azon kívül, hogy nem nagyon akar 2GHz-en vagy felette menni
Ennyi pénzért nem is kell neki. Még így is büntet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest