Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
100%-on pörög alapból, amit egyszerűen nem értek mégis hogy gondolták.
Könyörgöm valaki valami megoldást. Nem hiszem hogy csak nekem van itt a fórumon Galaxy 8800Gt-je!!!
Játék alatt teszek rá, akkor elnyomja a hangfal, de nehogy már 100%-on keljen prögönie netezés alatt!!!!!!
-
taaz
tag
Ugy elnézem a topikot, mindenkinek a gyári hütövel van gondja.
Én azt a "gagyi" Asus-t kaptam gariba, amin nincs normális höfok kijelzés, nem szabályozhato venti fordulat, a + ráadás h 1.1-samuk vannak rajta. Irigykedek itt hogy valaki jumperral álitgatja a feszkot,szabályozgatja a ventit. Na szolva csak annyit h gyári hütöm jonak mondhato. Csendes és nagyon nem is melegszik a gpu. Eggyetlen egy progival tudtam meg lesni ami az asus oldalán volt valami Smartdoctor amiböl a leg frisseb mér valamilyen höfokot.
Kérdésem h grafitos ill. ezüst vezetös "nem forrasztos vmod van e ehez a kártyához. De referencia nyákos is érdekel.
Elöre is köszi. -
Dr.Én
veterán
Hali
Igy Magic panel, nekem ez segített
-
Romvr
őstag
Ma megvettem a Galaxy 8800Gt-met és az első negatív tapasztalatom az hogy a VGA venti alapból 100%-on teker. Így a kérdésem felétek: Hogy a fenébe tudom szabályozni a ventit?
-
littlelion21
addikt
válasz
dobost #29772 üzenetére
Nekem eVGA 8800GT SC-m van, a hűtést ma cserélem AC S1-re...
Nem is a hűtő teljesítményével van a baj, mert a gyári hűtő 80%-on járva 62foknál feljebb soha nem engedte a kártyát (100%-on meg 60fok alatt maradt), hanem a legnagyobb gond a szinte elviselhetetlen zajártalom. 60%-os ventinél kezd megjönni a hangja, ami teljesítmény még bőven kevés. 100%-on meg...áááá, mint egy porszívó.
Egyébként rev.2-es karim van. -
nygma
addikt
válasz
littlelion21 #29778 üzenetére
Szvsz 3 év gar minden kártyára elég lenne....
Reklámfogás..ki tart meg 10 évig egy kártyát..
-
Sátán44
addikt
válasz
Nordic #29781 üzenetére
Az XFX jó márkának számít.Most szemezek a 8800gts 512mb-os változatával.
Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? Tuningolni szeretném
XFX 8800GTS 512MB 650Mhz DDR3 DVI PCIe 2 év gar. 50,800 Ft
vagy
GAINWARD 8996-BLISS 8800GTS 512MB GDDR3 PCIE 3 év gar. 50.149Ft -
cowboy_bebop
őstag
Egy Galaxy Extreme Tuner kártya tulaj el tudná nekem küldeni emailben az extreme tuner progit?
-
AMD X2
senior tag
válasz
EZ MARKETING fogás szerintem. Addig még piacra kerül a termék egy új márkánál több gart adnak ,hogy biztos az Ő terméküket vegyék akik hezitálnak a márkák közt.
-
Sátán44
addikt
válasz
Már lecsökkentették 2 évre XFX-ék,1 hónapja vettem havernak 9600gt xxx-et és még arra 10 évet adtak.
-
littlelion21
addikt
válasz
Sátán44 #29777 üzenetére
Az XFX is 10évet ad? Eddig azt hittem az az eVGA reszortja...
Mondjuk ez engem is érdekelt: egy tök ref. GT-re az Inno ad mondjuk 2évet, az eVGA meg 10év gart. Úgy,hogy a 2 kari elvileg matricázásban/dobozában különbözik.
Akkor mireföl ez az 5szörös különbség? Az eVGA hazárdírozik?Vagy egész egyszerűen a magas gar.időből kialakult bizalom a gyártó iránt annyival több eladást/magasabb bevételt biztosít a cég számára, ami több mint az elhalálozott graf.kártyák elhalálozásából fakadó veszteség?
-
Sátán44
addikt
Garancia minek a függvénye,hogy az XFX 9600gt xxx-et 10 évvel adta, a 8800gts 512mb-at pedig 2 évvel?
-
Baga1983
senior tag
Hupsz! Ezer bocs! 12400-at akartam irni.....sorry...na ezt jol beoptam...nem értettem mi a probléma...mégegyszer sorry...ja a kép
http://kepfeltoltes.hu/080509/rivat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
fagy53
nagyúr
válasz
littlelion21 #29771 üzenetére
Szerintem meg nem olyan sok.....3DM05-ben.
-
Zoo123
senior tag
válasz
littlelion21 #29771 üzenetére
Gyanítom hogy 3DMark05-ben mérte, csak elfelejtette odaírni.
3DMark06-ban minden alapon olyan 10500-11000 pontocskát kapna. -
Zoo123
senior tag
válasz
Baga1983 #29757 üzenetére
Nekem pont ilyen konfigom van:
E6750@ 3450, 8800 GT @ 755/2160/1887 (GPU/mem/shader)
3DMark06: 13768 pont
SM2: 6587
HDR/SM3: 6215
CPU: 3074Véleményem: Én meg vagyok vele elégedve, játékot szaggatni (1280x1024-ben a TFT miatt) még nem láttam, Crysis-t is viszi szépen.
Crysis 1280x1024, High, NoAF, NoAA CPU&GPU alapon, min: 19 átl:41 max:50 fps
Crysis 1280x1024, High, NoAF, NoAA CPU&GPU tuning, min: 22 átl: 47 max 57 fps
Crysis 1280x1024, VHigh, NoAF,NoAA CPU&GPU tuning, átlag: 30 fpsA többi játék csak gyorsabb lehet!
Hűtése sokkal jobb mint a referencia hűtés, de egy AC S1 mögött elbújhat.
GPU alapon 42-45 fok, terhelve olyan 62-71, viszont "szőrős fánkot", nem szereti, láttam már 80C felett is, tartós üzemben olyan 80C fölött már nem egészséges.Mindent egybevéve jó kártya, csak a hűtése lehetne halkabb!
60%-os ventifordulat felett sajna megjön a hangja. -
dobost
senior tag
Sziasztok!
8800GT-ből milyen márkát ajánlanátok? (gyárilag húzott, jó hűtéssel rendelkező, ár/érték arányban jó legyen)
Szerintetek megéri a 9600GT helyett venni? A tesztek eléggé ellentmondásosok.
eVGA-nak milyen a hűtése? Mennyire megbízhatók?Köszönöm!
-
Baga1983
senior tag
Nálam a rivatuner is 36 fokot mér...
-
Baga1983
senior tag
Na jó és akkor mi van az expertool-lal?
-
Baga1983
senior tag
expertool ami a gainwardhoz van meg persze everest-tel
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a Gainward 8800GT GS 512-m, már nagyon vártam, csináltam is vele egy gyors 3dmark-ot, és a 3,2 GHzre huzott E6750-el,14450 pontot kaptam, ugy látom a hűtés fasza idle 36 fok a gpu hőmérséklete...ugyan tudom hogy ez már gyárilag huzott kari de lehet még voltmod nélkül huzni egy kicsit? Mennyi az hőmérséklet amit már ne nagyon lépjek tul ha hosszutávra tervezek? Ha másnak is van ilyen karija itt várom a tapasztalatokat! Köszi!
Ja és.....O HAPPY DAY!!!!!!! -
Daert
őstag
Már nekem is Olyan a kártyám mint Hawk1979-nek a #29736-hzsz-ben!
Most szereltem fel! -
imation
csendes tag
Megint én a probléma még mindig meg van:
Adott egy galax 8800gt. Crysis közben bejön néha egy kék háttér és nagy betúkkel a következő
Shader Error kb 5-6 sec-ig!
1280/1024 Minden Magasra állítva
Nah mos tegnap még semmi baja nem volt, de akkor nem a gyári driver volt vele fenn. Ma viszont újra kellett raknom a gépet így a gyári került fel.A driver frísitettem de semmi változás. -
Dr.Én
veterán
Hali
Na a mai nap megjött a AC X1 vga hütömHát szépen felszereltem volna, de jött a gebasz
Nem megy rá a hütö a vga-ra
Kb 0,5cm-el hosszabb a vga hütö, mint a vga.Ezt ugy kell elképzelni hogy ahol a DVI csatlakozok vannak ot lenne a Hütö heatpipe cső végei és ez miatt nem tudom rá szerelni a vga-ra
Most küldhetem vissza a boltba és rendelhetek mást.
De már azt is tudom mért nem megy rá, mert a galaxy ezen modelje rövidebba többi 8800GT-hez képest link -
John_Doe
senior tag
Tegnapi nappal tulajdonosa lettem egy XFX 8800 GTS 512-nek. Felraktam a 169.21-es whql drivert és a 3Dmark06 11196 pontot adott egy 2700MHz-re húzott E4500-al. Ez eddig nekem rendben is van. Amit kérdezni szeretnék az hogy az nv control panel miért nem jön elő. Rákatt gondolkodik és semmi.
Ugye ez nem az XP SP3 miatt van -
Hawk1979
őstag
válasz
yakuza.tora #29745 üzenetére
Kicsit off,de a chilla leírásában van egy olyan,hogy "ha a felső vékony rambordák felfekszenek a hőcsövekre,akkor nem szabad bordát használni,de a hűtő simán lehűti akkor is a memóriát"=szabadfordítás by én,így lehet hogy ha valaki nem akar vesződni vele,akkor lehet mellőzni a süniket szerintem,mert a hűtő lamellái között a levegő egyenesen a ramokra megy,tehát hűtve lesznek,így is,úgy is.
Sőt,pár helyen olvasni,hogy rosszul feltett gyári hűtők,néha nem is érintkeznek a ramok felületével,és hajszálnyi rés van közöttük,tehát ott hűtés nuku,és még csak nem is szellőznek,mégis mennek a karik.
-
Hawk1979
őstag
válasz
yakuza.tora #29742 üzenetére
Khmm.Nos igen,jó hűtő,viszont a ram hűtőbordák alján található "ragasztó film"
nem túl erős,így egy kicsi "csavaró" erőtől is leesik a borda.
Ezt onnan tudom,hogy a gpu újra pasztázásakor,meglöktem picikét a sarkát az egyiknek,ami meg is adta magát egyből.
De mivel pillekönnyűek a bordácskák,szerintem saját súlyukat rörögve megtartja ez a ratyi ragasztó. -
Hawk1979
őstag
válasz
pityeszka #29739 üzenetére
PH!-s tesztből okulva,kipróbáltam úgy,hogy az első és hátsó házventiket lehúztam,hogy legyen egy kis kihívás neki,ekkor a szőrös fánk (gpu caps viewer),és a szőrös kocka (atitools) alatt 58 fokra kúszott fel a gpu,fél óra tesztelés alatt,rivatunerrel monitorozva.
Ház hűtéssel ez az érték 52 fokra esett vissza,ugyancsak fél órás teszt közben.
De ami ennél lényegesebb,b.romi csendes.....
Megjegyzem,hogy az everest jó 10fokkal kevesebbet mutat,így azt hanyagoltam.A kártya alapon ment 600/900as órajelekkel,a chilla ventije alaplapra kötve,mindenféle szabályzás nélkül,így maxon pörgött.
A házikó Coolermaster Cavalier3... -
-
Hawk1979
őstag
Tavaszi ruhába öltöztetett Inno3d 8800gt rev 2.0.
VRM-en gyárilag borda figyelget -
katt777
félisten
Lehet, hogy érdekesnek találod, de kevesek. 2 magjuk van használva, vagy csak 1, játéktól függően. De ha 3GHz fölé húzod őket, vagy DX10-ben magas összetettséggel esetleg 3,6GHz köré
(mert csak default beállításokkal van kihajtva pl. Vantage-ben, azaz minőségi grafika nélkül), akkor elég lehet Phenom is, legalábbis 1600-as felbontás felett, és magas összetettséggel. Épp teszteltem a porcimat szintén 3870-nel Phenom ellenében, úgyhogy tudom.
Ha majd lesznek 4 magot használó játékok, akkor tán... De most inkább E8400, az a tuti, v- mindenképpen olyan Intel, amely szükség esetén elvisz 3,5GHz-et.
-
Macka
veterán
Május 13.án jön az AC Xtreme 9800 változata. Ennek jónak kell lennie G92-re is. Már csak az a kérdés, lesz-e belőle?
-
Macka
veterán
No, ez a vég... 17063
-
Macka
veterán
Próbálgattam, de 800/2000/2320-on megáll. Ide vmod kell és víz.
-
katt777
félisten
válasz
Nordic #29724 üzenetére
Pedig de. Lehet állítani, még azt is, mennyire részletesen lásd a tükörben a képet. Szóval be van nekem állítva már GF400MX óta, hogy legyen. Sajnos DX 7.1-től fölfelé nem kompatibilis a régebbiekkel, ezért sok - esetleg jó pénzért megvett - játék nem jól, vagy nem működik. Persze a kutya nem fizeti vissza az árukat, csak a BSA ugrál, hogy vedd meg, aztán pl. Vistával is kidobhatsz egy kupac XP-s játékot, és azok még virtuális gépen sem mennek, mert túlságosan lelassítják a gépet.
Van pár drága dobozom a padláson műanyag-hulladékkal, ami egykor játék volt. De DOS-osok már mennek emulátorral, csak a CD-sekhez nem mindig elég a gép. Meg is kéne néznem IG1-et most, hogy E8400-am van.
-
Macka
veterán
válasz
bozont #29723 üzenetére
Szerintem nagy felbontáson meg fogja érni.
A GT-m 800/2000/2000 órajelen ment vmoddal 24/7 üzemmódban. Emellé 3.6 Ghz Quad volt, így 15911 pontot kaptam asszem.
A GTS 800/2000/2320 ( Samu ram asszem) ua CPU beállításokkal 16664 pont, vmod nélkül, gyári hűtéssel. Meggyőző előny. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
katt777 #29706 üzenetére
ez nem dx hiba. egyszerű billentyűparancs(ezzel a gombbal kapcsolod ki/be azt hogy láss-e a tükörben vmit vagy ne), csak éppen a configba nem lehet beállítani.
Macka:te állat vagy2320mhz a ramoknak...csöpög a nyálam...lehet egy kérdésem? ha legközelebb veszek vga, vihetem hozzád vmoddolni?
-
katt777
félisten
válasz
Tragger #29709 üzenetére
3,6GHz-en már ki van hajtva a 8800GTS is 3D06 default-on. VGA teljesítményben az SM2 és a HDR pontszám számít, az összpontszám csak toplistákra jó (ill. minősíti az ezzel hivalkodókat), és igen, azt megdobja a magasabb CPU-érték. Pl. lehet, látsz egy magasabb összpontszámot, aztán, ha megnézed, kiderülhet, hogy a 3D pontok alacsonyabbak a tiédnél, mert egy 4 magos gyors, mint proci, viszont nem hajtja úgy meg a 2 magja a VGA-t.
-
Tragger
tag
+2 mag 2000 pont. Szép
Játékokban végülis nincs ilyen különbség.
-
Tragger
tag
Én ezt nem értem!
Nekem 3.6-on van a proci, gpu alapon, és mark06-ban 13340 pont volt eddig a max.Ennyit "számítana" az Inno3d márkanév? Vagy valami nem kóser nálam? Húzott kártyával(800/2000/2200) meg 15045 pöttyöt kaptam.
MOD: most nézem, hogy a CPU score 2k-val több az enyémnél... Ennyit számítana a ponokban?
-
Hát két napja van meg a Galaxy 8800-am, de lol, 3,2-re hózott AMD 5000BE-m kevés a kihajtásához, 3dmark06-ban legalábbis, hiába húzom a karit, egy fps-el sem lesz gyorsabb. Ezt azért nem gondoltam volna, jó ez a kari....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged