- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrotakax
csendes tag
Ha nekem alapban 30% játék közben meg 50%-on megy a venti az jó? Mondjuk a hőfokok nálam kicsit magasak ahhoz képest amiket itt többen írogattak.......
-
Crytek
nagyúr
Valaki legyenszíves írja le hogy riva tunerbe hol tudom megnézni hogy hány %-ön pörög a venti!!
-
buherka
addikt
válasz
Crytek #17893 üzenetére
Nekem a Galaxy most kb 3 óra gépezés után 45 fokot mutat a Riva T.
De van mellette a plexiben egy 12-es venti, ami 4-5 fokot levesz. Táhát kb.ott vagyok a hol te.
Igen ennyi csal kb. az Everest, de még így is nagyon jó a hűtése a karidnak és persze csendes is.
Crysis alatt szerintem neked is felmegy 60-65.re -
buherka
addikt
válasz
#51242752 #17886 üzenetére
Mi is tanakodtunk már itt ezen, hogy mi lehet a valós hőfok.
Az Everest-nek sajna nem nagyon lehet hinni, de az Riva Tuner-nek talán inkább.
Rakjad fel a Speed fan-t vagy a PC Wizard 2008-at. Az összes progi kb egy 10 fokkal többet mutat, mint az Everest.
A Everest fesz és hőmérései sohasem voltak ott a toppon.
-
Crytek
nagyúr
Na riva tunnerrel nézem akkor.alapon kb most 6 órája megy a gépem zsinórba 48 fokot mutat a riva tuner.
Everest pedig 41-et.Majd mondok Crysis gameplya alatti rivás hőfokot is.
-
törölt tag
válasz
AdamNorthWes #17885 üzenetére
Köszi mindenkinek!
egyébként nekem csak a köv van jobb felül:beléptél, lbs
kilépés
beállításaim (teljes)
privát üzenetek
hogy létezik ez?
-
AdamNorthWes
tag
válasz
Crytek #17878 üzenetére
Köszi a választ. Már megtaláltam a FarCry2 honlapját és itt márciust írnak.
Azért reméltem hogy a 88gt-vel elfut fullon de úgylátom egy 1 hónapos kari már öregnek számítMeg aztán ilyen grafika láttán nem is csodálkozom
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #17848 üzenetére
Már mindenki ezen röhög, de csak ma vették észre többen is pedig régóta irogatok.
Két processzort kell rászerelni egy nagysebességű (3375 RPM) ventillátorra és kész is van.hol tudom az aláírásomat kicserélni. Esküszöm megnéztem mindent a beállításoknál és nem találtam. SEGÍTSETEK!
-
Crytek
nagyúr
válasz
AdamNorthWes #17877 üzenetére
Elvileg áprilisban kéne megjelennie.Demóról nicnsen hír.De pletykák vannak hogy szarabban fut sokkal mint a Crysis.
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Ma vettem én is egy ilyen karit.Akinek ilyenje van meddig tudta húzni?
-
Crytek
nagyúr
Na megvan az Xpertvision 8800GT-m.
Far Cry Benchmark
Resolution: 1280×1024
Ultra quality option, Direct3D renderer
Level: Pier, demo: 1.tmd
Pixel shader: model 3.0
Antialising: 8×
Anisotropic filtering: 16×
HDR: disabled
Geometry Instancing: enabled
Normal-maps compression: enabledScore = 75,19 FPS (Run 1)
Score = 74,69 FPS (Run 2)
Average score = 74,94 FPSAzért nincsen HDR bekapcsolva mert fogalmam sincs miért de ha bekapcsoltam szétesett a teszt alatt a kép.
Doom 3 benchmarkot futattam még de eredménye ugyanaz mint a 7600GT-mel 34 fps körüli.Nemtudom lehet valami limit van a doom3 ban fogalmam sincs.
Crysis benchmark:
Hűtése fasza nem referencia olyan hogy hangja na az nincs
alapon 40 fok igaz csak kb 10 perc Crysist toltam 54 fokig ment fel.
Sajnos a köcsög 3d mark 2006 nagyon lassan csorog de majd ha lejött tesztetem azzal is!
-
Pubszon
veterán
válasz
giovanni214 #17835 üzenetére
Ez nem 256Mb-os?
Mert ezen ao oldalon ez kerül ennyibe. -
törölt tag
syn7h37ic
ppsh
ligend:
Nekem van egy eladó Acc S1 bontatlan számlás garis ha érdekel titeket -
PPSH
őstag
valaki cserelte mar le a G92-es GTS-en a gyari hutest?
-
shteer
titán
válasz
a linken 62 az 512-es
52-be a 256-os kerül... de ügyes reklám
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Az oldalukon:
Gigabyte GeForce 8800GT-512HP Zalman (700/1840MHz) 512MB 61 990 Ft -
wlk
tag
8800GTS-en szeretnék biost átírni nvflashel, problémám a következő:
Bootolok Millenium cd-ről dosba:
1. a rendszer nem látja az optikai meghajtót,
2. nem látja a FAT32-es particiót,
3. lemezes meghajtóm nincs, de lemezről nem is akarok biost írni.Tehát bootolás után semmilyen IDE-s cuccot nem látok.
Mitől lehetnek ezek a gondok, mert eddig ilyenekkel nem találkoztam?
A lap az egy Asus P5EValaki tud segíteni?
-
giovanni214
csendes tag
Halgattam a tanácsokra és milyen jól tettem!
Végül Gigabyte 8800GT-512HP 512MB lett. 750/2100MHz-en megy!!!Ha valakit érdekel 52e-ért vettem számlával 3 év garanciával itt: www.pc-outlet.hu.
Crysis 49.54fps 1280x1024-ben High-on Q6600-al, állat!!!!! -
hello
Tegnap en is boldog 88GT tulaj lettem. Egy asus EN8800GT lett vegul. Lenne egy olyan kerdesem, hogy amikor bekapcsolom a gepet, a vga huto ugy felporog mint egy hajszarito, brutal hangos , de csak kb 5-6sec -ig ,utana elhalkul. Win alatt nagyon halk , szinte nem lehet hallani, 3d-s jatekok alatt sem lesz sokkal hangosabb , eppen csak egy kicsit.
Tehat ez normalis ,hogy bekapcsolaskor nagyon felporog ? -
Ligend
tag
Használ közületek valaki Gigabyte 8800GTS-t? Ha igen, néhány sorban megosztaná a tapasztalatait?
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Nordic #17825 üzenetére
En is kiprobaltam. Tenyleg nem rossz, csak egy hibaja van amit leginkabb a CRT monitoros embereket erint, mint pl engem is. Csak 1 pelda. 1280x1204 max 85hz-t tamogat. Tudom hulye aki meg crt-t hasznal meg. Azonban nekem az van es bizony 100hz-es kepfrissites alatt hamar megfajdul a szemem.
Egy 3dmarkot neztem az omega driverrel xp alatt[g92 gts] , es +300 ponttal tobbet teljesitett mint akar a 169.28 v akar a legujabb beta driver.Nem rossz.
Egyebkent utana olvastam a forumukon, es a kov kiadasban javitjak majd a fent emlitett "problemat". -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Még mindíg várok Vistás eredményeket, bármilyen G92-es GPU-val rendelkező, Vista valamelyik verzióját használó userek 3dmark06 és vantage eredményeit a PH-s toplistához hasonló adatokkal (mind amit oda is le kell adni
) !!!
Küldjétek!!! Legyen egy Vistás toplist is!!!
Privibe jöhet!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Cyberbeni #17810 üzenetére
több fps-t nem tapasztaltam, de amikor leváltottam a 169.21es drivert ennek az omega változatára, rögtön megszűntek a fagyási és szaggatási problémáim...(a sima 21es driverrel sszaggatott a stalker max 20fps-re volt képes, minimumba , mikor cseréltem rögtön felugrott 65-70re maximum beállítások mellett
)
-
C.Brigante
veterán
na, most meg tápfórummá alakultunk?
-
ImI87
őstag
válasz
unclefucka #17698 üzenetére
unclefucker, cyberbeni:
köszi, akkor már nyuodtan fogok aludni
ImI
-
SSJPeter
őstag
válasz
AdamNorthWes #17813 üzenetére
Corsair-eken nincs tápventi-fordulatszám mérés. . .tudom mert már nekem is Corsair van,de egyik verzión sincs úgy tudom.
Mellesleg az sli-hez azért lehet,hogy kevés lesz a 450W-os VX. . . -
psykie
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #17817 üzenetére
Itt a PH-n! 63+postáért megvettem a GTS-t.
-
goom
senior tag
válasz
AdamNorthWes #17813 üzenetére
-
psykie
aktív tag
válasz
AdamNorthWes #17814 üzenetére
kb 2000Ft eltérés lenne
-
psykie
aktív tag
Szerintetek melyiket válasszam!?
Gigabyte 8800GTS 512mb G92 [link]
vagy
Gainward GF 8800 GT 512 DDR3 Golden Sample -
goom
senior tag
Hm... mivel szeretnék egy GTS-t, én is elgondolkodtam ezen a táp-kérdésen. Azt olvasom a sajátom tesztjében: "a [Corsair] VX450 közel 400 wattot tud leadni 12 volton". Ezzel akkor nyugodtan nekivághatok a dolognak, ugye?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Gerisz #17803 üzenetére
A feszültséget meg kell szorozni az áramerősséggel úgy jön ki a teljesítmény(WATT).Tehát 12Vx18A=(216W)ad le,de összesen a három ágon nem 3x216W-ot adnak le a 3ágas tápok, hanem jóval kevesebbet.Pl. nekem a 550W-os Antec tápom hiába tudott áganként 18A-t leadni(ami 648W lenne),összesen mégsem 3x18A-ot tudott leadni hanem csak 42A-t max.(504W) elvileg. . .mert még ezt sem adta le.Tesóm 550W-os Chieftec-je csak 30A-t tud 12V-on(360W).
-
Cyberbeni
addikt
-
Malachi
veterán
válasz
Crytek #17781 üzenetére
Jóféle hűtésű, most nyúztam Crysis alatt 4 órát, 1440*900-ban minden high, AA nélkül, 68 fok fölé nem ment rivatuner szerint, az idle meg 53 fok. Persze biztosan van olyan, akinek ez sok, de szerintem egy 55-60 ezres GT-től ami gyári overlockos, ez nagyon kellemes. Plusz remekül működik a ventiszabályozás, alapon nagyon halk, és terhelve sem zavaró egyáltalán, meg sem közelíti a 100%-ot a fordulatszám. Én mindenkinek melegen ajánlom ezt a kártyát, azt gondolom abszolút megéri az árát, összehasonlítva a többi 66-68 ezres társával. Lehet, hogy olyan titkos favorit lesz, mint az inno3d volt régebben.
-
Sagona
csendes tag
sziasztok! az uj 8800gts 512-re rámegy a zalman vf1000 és az rhs88 ramhutö?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged