Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff #13297 üzenetére
Nekem bejön.
-
-
Jön a 8800 GT MAX. 1024 rammal a hardcore-oknak!
Szép bugyi szinüre sikeredett -
engusz
veterán
-
engusz
veterán
válasz
KillHates #13289 üzenetére
Dehogy új. Ez csak a korábban már említett iChill széria, ami nem más, mint egy Arctic Cooling X1.
-
Ezt találtam, új hűtés az inno3D-től a 8800 GT-re:
-
Chalez
őstag
Van valakinek Gainward 8800GT 512 GS videókártyája?
Tapasztalatok? Mennyire melegszik, és hogy lehet húzni? (kb)
Köszi! -
BotaN
senior tag
Kössz a gyors választ akkor nem veszek parasztvakító 1gb-os GT-t
Inkább szavazok az árban lévő G92-es GTS-re, aminek ugyebár príma kis hűtése van ?!
-
-
engusz
veterán
Az Inno3D iChill szériája miatt képbe került egy Arctic Cooling Accelero X1 is, a referencia-hűtést leváltandó. Most már eléggé tanácstalan vagyok, hogy mivel lehetne kiváltani. Mivel iszonyat halk a gép, ezért keresem a leghalkabb, de még megfizethető árban lévő hűtőt.
Az eddigi versenyzők:
Thermalright HR-03 GT
+ erős hűtő
+ tetszőleges 92 mm-es ventilátor
+ teljes bordázat a memóriákra és a PWN alkatrészekre- túl magas, főleg ventilátorral
- viszonylag drága (10k feletti ár)
- még nem lehet kapniZEROtherm Hurricane
+ teljes réz bordázat, heat-pipe-okkal
+ ventilátorszabályzó
+ teljes bordázat a memóriákra és a PWN alkatrészekre- viszonylag drága
Arctic Cooling Accelero S1
+ megnyerő méretek és teljesítmény
+ emészthető ár- hiányos bordázat, memóriák hűtve, de PWN alkatrészek nem
- gyárilag nem szerelhető fel rá bármilyen ventilátorArctic Cooling Accelero X1
+ jó teljesítmény
+ a tesztek szerint halk ventilátor
+ gyári VGA-tápcsatlakozók, 3 és 4 tűs (!!!)
+ emészthető ár- hiányos bordázat, memóriák hűtve, de PWN alkatrészek nem
ZEROtherm és S1 van nálam, tesztre várnak. Rendelek pár X1-et is, amiből egyet biztosan letesztelek. Fabrikálok egy átfogó cikket, amit folyamatosan bővítek majd, ahogy jönnek az újabb megoldások. Egyelőre a Hurricane és az X1 tetszik a legjobban. Előbbivel nem kell vacakolni, utóbbi a teljesítményéhez képest olcsó.
-
Már néhányan kérdezték, hogy mi a vélemény az 1GB-os 8800-asokról...
És azt válaszolta mindenki egyöntetüen, hogy teljesen felesleges az 1GB egy ilyen kaliberü kártyára. Még talán a GTS-re is. Akkora texturákhoz amik az 1 GB-ot feltöltik, kevés a G92-es. Talán majd az új dupla GPU-s kártyákra lesz szükséges az 1 GB.
Tehát az 1 GB, csupán marketing fogás! Meg ne feledd, hogy a plusz ramok, plusz meleget is csinálnak, az amúgy is "forró fejü" 8800 GT-nek.
Szerintem... -
BotaN
senior tag
Tudna valaki valamilyen információval szolgálni a lent említett VGA-ról?
Gainward 8800GT 1GB DDR3 Golden Sample PCI-E
Gondolom az 1Gb miatt jobban teljesít mint a 512MB-os G92-es társai, ami nagyon érdekelne az a hűtés, fanatikus gémer vagyok tehát elvárás a "hideg" kártya.
Árban ottvan ahol a G92-es GTS, de mégis jobb? rosszab?
Válaszokért előre is köfi...
-
libus
őstag
Futattam egy Crisys benchmark-ot!
A gép: AMD X2 4200+@2500Mhz, 2Gb RAM, Xpertvision 700/1750/1900-on, 1280x1024, AA=8x + minden High-on2007.12.27. 21:27:08 - XP
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX9 1280x1024, AA=8x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=3, Time Of Day= 9
Global Game Quality: High
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 71.88s, Average FPS: 27.82
Min FPS: 10.16 at frame 139, Max FPS: 38.80 at frame 1745
Average Tri/Sec: 27934606, Tri/Frame: 1003993
Recorded/Played Tris ratio: 0.91
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 63.29s, Average FPS: 31.60
Min FPS: 10.16 at frame 139, Max FPS: 39.86 at frame 96
Average Tri/Sec: 32044108, Tri/Frame: 1014039
Recorded/Played Tris ratio: 0.90
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 63.57s, Average FPS: 31.46
Min FPS: 10.16 at frame 139, Max FPS: 40.89 at frame 994
Average Tri/Sec: 31948988, Tri/Frame: 1015500
Recorded/Played Tris ratio: 0.90
TimeDemo Play Ended, (3 Runs Performed)
==============================================================Completed All Tests
-
t256
őstag
Hoppá! [Asus 8800GT 256MB]
-
Kalozka
csendes tag
Lehet ideje lenne lecserélni az agp-s konfigot. Csak 5 éves
-
alien_
őstag
válasz
TazLeacher #13250 üzenetére
Ez most csak a DemoBenchmark-ra vonatkozik. Ha úgy nézzük, pl a hajón, a Hunter-nél is (szvsz) mindenkinek szaggat..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
alien_ #13228 üzenetére
Bocsi, kicsit lemaradtam, de szerintem nem igazán valószínű...
Nekem 787/2160-on ketyeg a kártya, minden High, 0xAA, 3,6Ghz C2D, és a 4 pályán már szépen szaggat. Ez itt nincs meg a 4x FPS átlag. Szerintem. Mondjuk nem mértem, de a 46 az bőven a "nem szaggat" kategória.
-
Soak
veterán
válasz
Stalker-2572 #13239 üzenetére
óóó dehogynem
-
Soak
veterán
-
válasz
Stalker-2572 #13239 üzenetére
DFI Blood Iron, moddolni sem kell.
Szerk: rup1u5 tudhatná...
-
Na persze.
Pedig van ilyen lap, csak nem az ANUS háza táján kell keresni.
Pl. hogy egy rossz példával éljek, az én lapom 1,45V-ot olyan betonstabilan ad le, hogy csúnya... És ez még csak egy Abit volt.
A P5K már 1,35-nél úgy ingadozik meg droppol, mint a rángóőrült.
Volt vele dolgom.
-
válasz
Stalker-2572 #13235 üzenetére
Mennyit?
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
válasz
rup1u5 #13231 üzenetére
Én eleve abból indulok ki, hogy az AA bugos, mivel aránytalanul lecsapja az fps-t, nem sok embert láttam, aki 4x-esen használja.. Vagy ezek szerint van driver, ami normálisan kezeli? Azért agyalok, mert nekem is hasonlóconfigom van, csak a procim 200mhz-el alacsonyabban pörög, és nálam úgy 30fps körül mozog hasonló beállításokkal.
Izolder: Az a post nekem szólt =) Egyébként, egy x850xt-vel valószínűleg már sokkal jobban menne a játék, bár arról a felbontásról szerintem le kell hogy mondj, de a játékot nem ismerem, ezért inkább kérdezősködj a saját topicjában, hülyeséget nem akarok mondani.
-
Izolder
csendes tag
Sziasztok!Tanácsot szeretnék tőletek kérniKb..3 éve vettem a mostani gépem akkor nagyon jónak számított.P4 Inel 3Ghz 1Gb RAM 9600XT 128Mb(ASUS) Asrock alaplap(Az ASUS alaplapom behalt).Elég rég játszottam és most újra rákattantam,illetve csak szerettem volna.Megvettem a witchert(játék).Sírva fakadok olyan Xarul fut.Illetve nem fut A lényeg hogy elég-e ha veszek ehhez a géphez még 1Giga RAMot és egy nagyon jó videókártyát vagy az egész gépet le kell cserélnem?1440x900-on szeretném ha futna!Köszönöm a segítségeket előre is.
-
-
-
válasz
rup1u5 #13211 üzenetére
Nekem 20k-t kapott úgy a 8800GT, hogy a proci 3.2GHz-n ment ( a VGA alapon ).
2005-ben vígan CPU limitesek ezek a kártyák. Nekem 2.333GHz-en 16k-t adott, 3.2GHz-n meg 20k-t. Remélem sikerül olyan CPU-t szereznem, ami megy 3.6GHz felett, mert ott már mutatná a fogát a 8800GT is...
-
-
-
rup1u5
nagyúr
Máháháháá!
hogy on is legyek ma:
van valamilyen egyszerű módja a ventifordulat szabájozásának GTS-en? synthetic bocs de nem emlékszem hogy írja a nevét koléga csinált egy rivatuneres buherálós fordulatszámnövelést GTS-hez de ahhoz én hülye vagyok meg időm sincs annyi.
Eddig alapon hajtom és szeretném megnézni mit bír tuningban de elég meleg a borda alapon is, mert lassú a venti és így inkább nem gyötörném.
Crysis meglepően jól megy rajta high-on, 1680*1050-en. még a tankcsatánál sem szaggatott be. 3dmark05-ben egy 3430mhz-es c2d-vel 21200 pötty jó ugy, hogy a kártya nincs húzva?Rhino666 :
hüüüüülyeeee
-
válasz
Stalker-2572 #13006 üzenetére
Spórolnak a lappal és dolgoznak rajta órákon át ahelyett hogy vennének egy tisztességes deszkát...
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Rhino666 #13192 üzenetére
egyébként csalóka a fotóm és az alapján ne itélj! nem látszik hogy milyen is 3D-ben.
tudni kell hozzá, hogy a lány 152cm "magas" és olyannyira fogható elől-hátúl, hogy túlzás nélkül mondhatom, hogy megállt az élet a balatonparton amerre járt. direkt félrehúzódtam és néztem a reakciókat.
na téma lezárva!
P00By : olvastam csak még nem volt időm reagálni. tulajdonképpen nekem bármikor jó, amikor neked. számod megvan!
-
DeepDish
őstag
Ezt miert nemtudom allitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged