Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gergo19
aktív tag
válasz
Chalez #16392 üzenetére
Ati toolt futtasd egy órát majd a 3dMark03-at legalább 2X-er és végül játsz 2órát a crysis-el ha nem fagy, szemetel akkor atomstabil a tuning.
De nekem a 8800GT-én olyan beállítások voltok amik ati toolban hibázgattak sőt még néha a 3dMark03 is fagyott mégis simán Crysiseztem vele órákat. Nekem az a fontos, hogy a játékok alatt legyen stabil. A hőfokra vigyázz azért!
Az ati tool mindent nézs shader, cora, mem. -
SystemRoot
őstag
-
mynameis?!
tag
válasz
Chalez #16297 üzenetére
Nekem meg néha game közbe befagy a gép és ilyen berregő hangot ad az egész, és nem tudom mitől van 169.28-as drivert használok. Nem hiszem hogy túlmelegeséd mert mindig a játék elején szokott mutatkozni. 3dmark06 hibátlanul lefut, orthos alatt nincs baj memtesten semmi.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Chalez #16297 üzenetére
Az atitool egy kicsit szigorú. Ezalatt azt értem, hogy amikor már atitoolban hibázik akkor az még nem a kátya vége mert a jtékokban simán elmegy. A legjobb teszt a Crysis vagy a 3dmark03 a katonás rész az nekem mindig csontrafagyott ha sok volt valami. Az atitool mégis csak ati kártyákra készült. Tényleg a coolbits-ről tud valaki valamit mostanában?
-
SystemRoot
őstag
válasz
Chalez #16297 üzenetére
Hát az AtiTool tud ilyet, de sztem érdemesebb "kézzel" megkeresni.
Sztem memória hiba lehet, gpu hibák általában fagyás, fekete-halál, stb-ket szokott produkálni.
Amúgy nemtom de van valami olyan progi is hogy coolbits, ezt legutóbb még 2 vagy 3éve anno a 6800GT-mnél használtam, nemtom van e még ez a progi fejlesztve, de ez még az atitoolnál is gyorsabban megmondja a szerinte maxot, de sztem kevésbé pontos.
Inkább ajánlanám a Riva TunertÜdv: SystemRoot
-
mfranky
őstag
válasz
Chalez #13656 üzenetére
Ez a HR03GT nagyon odavág neki...kis Arctic Silver 5-ös is segít neki gondolom...
Van rajta egy 9cm-es Thermaltake Silent Cat, a leghalkabb és legjobb (52CFM/21DbA) paraméterekkel rendelkező venti szvsz.Mod: csatija a tápon van, 12V-ot kap, maxon pörög...semmi hangja....
-
Sunaj
csendes tag
válasz
Chalez #13632 üzenetére
k****ára nincs kedvem, de mindent úgy csináltam mint a nagykönyvben,
sőt miután uninstalláltam a drivereket, elinditottam a winxp managert is ami a regisztrációs bejegyzéseket is tötrlte, uánna ment fel a netről a legújabb dirver...
de azzal az indokkal nem tudomvisszaküldeni, hogy nem megy rajta a Crysis, kicsit mókás lenne,
viszon eddig más játékokkal nem fagyott ki...
holnap letörlőm a crysist és felteszem a cod4et vagy vmi überbrutál játékot aztán megnézem azzal is...
várom a további ötleteket 1.sorban azoktól akiknek alapban ilyen magasak a hőmérsékletek...
idle: 55
load:75-80a másik gondom, hogy mire megjönne a hűtő rája, addigra már nem tudom visszaküldeni ha nem stimmel, avval, sem,
a másik gondom, hogy 5év garancia van rája, és ált. nem szokták jó pontnak venni ha vki leszedi a gyári hűtést
VALAKI segítsen....
a kábelrendező meg azt jelenti, hogy csak azokat dugom be amire szükségem van
-
Sunaj
csendes tag
válasz
Chalez #13607 üzenetére
nem lehetett túlhúzni, mivel már meg van húzva:
BFG 8800GT OC2 675/972
most csak az XP megy: 54fok
de a crysis most már nem 10perc után fagy ki, hanem 25perc után és mivel kifagy nem tudom megmondani h mennyi a fok, de 70fok felettre van beállítva a 100% és akkor már úgy ment...mielőtt mondanátok h 100% on próba, azt is csináltam úgyanúgy kb. 25perc és annyi, úgyhogy valami k**** jó hűtő kell nekem, most már a tesztekből amit küldtetek mindenképp a Accelero-t fofogm választani csak kell + borda a PWMre nem?
köszike
-
válasz
Chalez #13119 üzenetére
Van most valami variálás, hogy az újjabb GT-ken már egy másik fajta cooler van. Egy régebbi hsz-emben belinkeltem egy távol-keleti oldalt ahol kivesézik, hogy valami csavart kell nézned a hűtő PCI-E oldalán és ha van akkor már a jobbik cooler van a kártyán.De az a legegyszerübb ha visszakeresed...
-
Larry303
addikt
-
RockHaRD
addikt
válasz
Chalez #11423 üzenetére
nem, de egy kis off: borzasztó fos lett az a játék
Crysist szidják, hogy bug halom... hááát nekem ez sokkal inkább bughalom, mert hogy az enemy le se sz@rja a többi társamat, valahogy csak én kellek nekik. Mellettem áll a társam, engem lelő az enemy, őt meg ott hagyja
LOL
-
SSJPeter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest