Hirdetés
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
booz
senior tag
skizz melyik korkettötopicra gondolsz amit bezárattatok
-
booz
senior tag
itt van 2db kép a vgámrol xfx xxx
-
Laraxior
titán
huhaa...mindkét topik bezárva
-
Csyppa
senior tag
-
booz
senior tag
most akkor ide kell beraknom a teszteket de remélem itt szivesen fogadják öket
-
Laraxior
titán
GT200 topik bezárva...
Márcsak ezt a vers nevű egyént kellene eltakarítani
-
booz
senior tag
énis csatlakozom egyenlöre 1 db xfx gtx280 xxx el
FOR EVER NVIDIA -
pisti88+
senior tag
[link] Egy kis Grid ittholról
, nekem nagyon bejön, izzik a fék fékezéskor, külön belekell nézni a visszapillantóba belső néézetben, és ami nagyon megfogott belső nézetben a sofőr nyomkodja a pedálokat(rátapos a fékre fékezéskor, és a gázba gázadáskor!!! Ilyen nincs másik játékban!!!
)
-
Skizz
addikt
válasz
KillHates #4976 üzenetére
nem csak ő volt benne
egyébként egy ehhez hasonló topik volt, de pár igen okos nyomoronc ránknyomta a HSZGYŰJTŐ plecsnit (a kiskedvenc rangjával) és innentől kezdve halálra volt ítélve a topik
egyébként nem csak off volt, mivel én speciel telenyomtam tuning eredményekkel (illetve telenyomtam volna mégtöbbel, ha nem záratják be) -
Csyppa
senior tag
No, ma ilyen csatlakozós nap lesz mer én is jövök egy 8600 GT-vel
-
Skizz
addikt
Lara: mivanmivanmivan?
ha jól emlékszem azt a kórkettőtunyingtotyikot együttes erővel zárattuk be
-
Skizz
addikt
nah, ilyen topik is van?
kicsit lemaradtam
csatlakoznék az ördögi körbe egy 8800GT-vel -
pisti88+
senior tag
Gyengék vagytok
, az irányítást probállták realisztikusra kreállni, modjával sikerült is a grdiben ezt elérni
, legnehezebb vezetésimódon mikor száguldassz akkor frankón fékezni kell 300m-el a kanyar előtt különben falba paszírozódol
Közepes nehézségen szerintem nincsen gond az irányítással, de abban igazatok van hogy nem Need for speed ahol elfordul 300-nál is a verda egy kanyarban
Nálam ugyan csak 1280*1024-ben megy a játék de minden fullon megy és 16*os Q...nemtommár milyen szűréssel jol néz ki! Viszont az E8400et majdnem mindíg 100%-ra terheli magonként a játék
, így ehhez valóban jobb egy 4 magos
Ludasmatyi: Jó a link THX! -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #4961 üzenetére
ilyesformán fut Nálam
A játékban a multisample-t level1-re tettem,az nVidiánál a szűrés kikapcsolva.
Ne felejtsd el,ez egy 320as GTS...viszont h észrevettétek használja mind a 4 magot
Már két game van akkor:Assassin's Creed,és a Grid. Jó lesz még ez a quad,jó hogy nem cseréltem 2 magosra
(1920*1200) -
ludasmatyi
tag
Ide is beteszem:[Diablo]
-
Tom5
addikt
válasz
ludasmatyi #4956 üzenetére
Belső nézetből szerintem viszont nagyon jól lehet játszani,a külső nézetnél viszont elég gáz...
-
Megy a hajhúzás a GT260-280 szakmaiban
Kezd vicces lenni
-
Laraxior
titán
Feltettem a Gridet én is...hát öcsémkurva nehéz kormányozni azt a tetves szekeret
1920ban is fut szépen 40FPSel... a videokari alapon, a proci 3GHz. -
4 GHz-et én is ki tudok hozni a 9450-ből, 80 fokon
3600-on volt 65 fokos, de azt is már sokalltam... (ez még akkor volt mikor olyan 20-25 fokok voltak. Szerintem most 80 fokos lenne ebben a kánikulában) -
Laraxior
titán
El tudnám cserélni a monitoromat egy QX9650re
De nem teszem...úgyfest tényleg javul az állapotomNem vagyok már fanatikus.
Egy 9800GTX+ még beszerzekna nem...jó ez így ahogy van,még egy kis optikai tuning és vége a dalnak
-
Játékos
addikt
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #4943 üzenetére
Jóvan hanyagoljuk akkor a témát, szoljunk hozzá érdemben a totyikhoz mint eddig is mindíg
Mesélj inkább milyen az uj Vidiád? vagy még csak árulod a 9800-at?
Szado-mazótetszik ahogy az egész gép körba van bugyolálva, mint egy atombunker, nagyon igényes kidolgozás
, persze az csak hab a tortán hogy egy mazocső lehűti a feteket
-
Laraxior
titán
Attis!
Nyugdíjasnál van piros 12es venti egy ezresért,ill. 924ftért
Én rendeltem két kéket magamnak -
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #4930 üzenetére
ennyi eszetek van... arányjavításért fizetni...tiszta baromság...csak gratulálni tudok.
valami mások ostobaságán gazgadszik meg.
Nemmindegy neked hogy 5 nap alatt töltesz fel 100GB-ot vag éppen 8 nap alatt? -
ludasmatyi
tag
válasz
KillHates #4931 üzenetére
Amúgy mióta kijöttek az új radeon kártyák azóta kezdem megint megszeretni a radeont.Egyenlőre pénztelen vagyok remélem már csak 1 hónapig és ha isten is megsegít szakítok a 4 éve tartó NV korszakommal és radeont veszek.Tetszik a 4850-es nagyon.Leginkább a fogyasztása és a teljesítménye tetszik.És az sem elhanyagolható szempont hogy melegszik is mint állat télen nem kell annyit fűtenem a lakásban.
-
VODKAvinton....
-
-
Játékos
addikt
válasz
ludasmatyi #4928 üzenetére
hamar felejt szerintem ez korral jár
-
ludasmatyi
tag
A mi részünkről annyi volt hogy béreltünk szervert.Az első hónapban ő fizette a próbahónapot mert nem volt pénzem.Nem volt kötelező annyi volt az egész én adtam elérést torrentoldalakhoz ő fizette a próbahónapot hogy tisztát írjak.A második hónap már feles lett volna el is küldtem a 2000ft-ot meg is kapta de 2 hétig hitegetett hogy ha megkapja a fizetést én meg azt hitegettem akié a szerver.Tegnap Pisti kinyögte augusztusig nem lesz pénze.Ez engem nem is érdekelt volna ha monjuk 10-én szól mert így most lett 1 szerveres aki orrol rám amit jó lett volna elkerülni.Mindegy már nem tud érdeklni de Pistivel jó vigyázni mert hamar felejt szerintem ez korral jár.
-
Ma esti hangulatjavítás:
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #4921 üzenetére
Azért az túlzás lenne!
Bár engem a Tomi sem károsított meg anyagilag, Pisti meg még inkább nem. Volt olyan, hogy nekem sem jött össze ez-az, de ilyenkor szerintem ahogy Beowulf is írta korrekten le kell írni mi a szitu és kész!
Ha most Te kérnél tőlem valamit, amire azt mondom, hogy van és elküldöm, de aztán mégsem jön össze, akkor megírnám, hogy bocsi Attis, mégsem tudom küldeni és ne haragudj, esetleg nézd meg máshol is. Szerintem ez így korrekt teljesen, nem? Pl. pont ma történt, hogy ígértem a csajoknak holnapra Baileyst, csak közben már valaki a családban lecsapott rá és mikor elővettem a dobozt, akkor derült ki, hogy nincs benne semmi. Gyorsan írtam is, hogy sorry, de Baileys mégsem lesz.
-
Az új kis szépségem:
Van eladó 9800GTX HTDP!! 3 év gar, doboz, illatos!
-
Elmör
őstag
válasz
pisti88+ #4917 üzenetére
Lehet fordítva volt és nem is nygma adta ki magát csajnak!
Egyébként nem tudom Pisti mi van a modemmel, a mai napig nem jött meg, közben már vettem egyet, most már ne fáradj!
Azért nem károgtam eddig, mert ingyé küldted volna, de legközelebb inkább mondjál rá árat vagy ne ígérj semmit, mert én is ígérhetek neked valamit, de lehet fél év múlva sem kapod meg. Így már valahogy megértem ludasmatyit!
Személyileg nincs veled gondom, elfelejtem az ügyet, de sok kellemetlenséget okozhatott volna, ha bemegyek a postára és kiverem a balhét, hogy hol a csomagom. -
Laraxior
titán
egy kicsit lejjebb vettem a feszt..energiatakarékosság bekapcsolva
ha nagyon kell neki a kraft felkapcsol 3GHzre alapfeszen -
pisti88+
senior tag
-
Laraxior
titán
a kiscaj aki idejárt...vajon merrefelé lehet?....érdekes...se csaj,se nygma
-
Laraxior
titán
hmmm...igencsak alakulóban van egy 4850es.... a GTX helyett...válaszhatok melyiket vigyem.
A GTXhez van blokk...ez plusz pont.
A 4850 meg erősebb,ill. újabb,és abból tudnék kettőt is tenni a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest