Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #2199 üzenetére
Nekem sose jöttek be a csúcskat. karik, mert köszönőviszonyba se vannak az áraik, és a tudásuk...
Pláne, mert 1280-as felbontásnál nem használtam nagyobbat. Mondjuk nyílván más lenne a helyzet, ha lenne egy böszmenagy LCD moncsim, és natív felbontását akarnám használni... -
válasz
Játékos #2198 üzenetére
Érdekes, hogy nem melegszik, pedig elég béna a szellőzése; a hátsó résen paszírozza ki az összes levegőt. Én 1680-ban nyúzom a szegény kártyát, azért lassabb mint a két G92GTS, de nem vészes. Inkább a textúrákkal nem stimmel néha valami... De nem harver hiba, hanem mintha valami rosszúl lenne beállítva...
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #2191 üzenetére
Hali!
Nagyon felmelegszik?
Nem biztos, hogy vizezve annyival jobban lehet húzni, hogy megéri rá a víz! Inkább azért, mert úgy hűvösebben lehet tartani.
Egyébként biztosan erős kari, de 1024-ben, meg 1280-ban alig megy jobban, mint egy GT, legalábbis a tesztek szerint.
Az ára meg majd' a duplája... -
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #2187 üzenetére
Hát szó ami szó jol megyen az új gtx
, de nekem sajna tul drágus
! Amugy Lara néztem is hogy egy mag hogy alázhat be 2-őt de azért nem rossz az a ceró
! Egyépként mindenkinek csak ajánlani tom a Rainbow six 2 őt a kezdeti nehézségek után naggyon jol megy hangulatos és bájos kis game( Jó az unreal motor naggyon)
Még az én konfigomba is elszalad fullon ennek külön örülök!
-
-
pisti88+
senior tag
Na sikerállt megszervízelnem a Rainbow2-őt
, rohadjanak meg az Nvidia driver írói részlegén 4. driverre találtam egy olyat amin hiba nélkül fut ez, és a többi gépemen lévő járék
Tegyük hozzá hogy ez a driver tavaj decemberi fejlesztés
, hol vannak már a régi szép idők mikor még nemkellet szenvedni...
! Lara milyen x2-eseket hagy ott a ceruza?
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #2173 üzenetére
Nekem most életmentő lesz, mert a 8800GTX-el már annyit szenvedtem, hogy nem is lehet leírni. Most ott áll a dolog, hogy tegnap visszakaptam tesztelésből, miszerint a gyári Leadtek driverrel ment tökéletesen a dolog, viszont amikor itthon beraktam a gépbe és feltelepítettem a drivert, az ugyanúgy sz*rakodott, mint bármelyik másik.
A végén már azt hittem elcseszi a gépet, mert az XP telepítéskor is nyomatta a hibát, valamint nem engedett a gép valamiért telepíteni semmi drivert, tehát a hangét sem.Kedden kipróbáljuk Killhatesnél és ha akkor is csinálja, akkor megy tesztre máshová. Aztán megveszem az új karit és azt is kipróbáljuk. Remélem azzal már nem lesz gond.
A legszörnyűbb, hogy amikor megvettem a karit (eddigi legdrágább) akkor egy teszt erejéig meghúztam 100% venti mellett és utána már alapon használtam, hogy ne legyen gond, de látod, mégis meglett. Szinte csakis játékra használom a gépet, de még "irodai alkalmazásokhoz" sem lenne jó, mert 2D-ben is hibázik. Konkrétan 640X480 és 4bites szín, valamint kis pontok szabályos elhelyezkedésben. Ha legalább leégett volna, akkor megértem, de ha most megnéznéd a karit nem mondanád meg, hogy rossz. Nem adom el így, mert nem akarok senkit sem átverni, viszont, ha máshol a teszteléskor kihozzák, hogy rossz, akkor az eladó tuti megkapja a magáét!
-
Laraxior
titán
jól lement az ára..jó vétel lehet.... majd ha én is veszek egyszer...bár most még nem szükséges,úgysincsen sok olyan game,meg most procim sem
Ez a cerka jó vétel volt...bár sajnálatosan csak egy mag,de otthagy pár X2es Athlontnem beszélve a tuningpotenciálról. 60% overclock feszemelés nélkül
Persze azért egy 45nm-es procinak jobban örülnék. Videokari nem számít,ez is zabál mint állat,töltögetéshez meg felesleges 300W-os monstrumBár a 9800GTX szépen lakpcsolgat mindent 2dben,lesz a fogyasztása max 50W
-
Elmör
őstag
Na, úgy néz ki kedden személyesen is megismerem Killhates kollégát!
Ez öröm, ez bódottság!
Megyünk VGA-t venni. -
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #2166 üzenetére
15ért vettem anno,aztán ugye eladtam a konfigomat,de aházat sikerült visszavásárolnom,lehet a ventiket kiszedem belőle,úgy adom,úgy pedig potom összeg lesz
azért szeretem,sokat dolgoztam rajta amíg ilyen lett,még mindig lenne mit,mondjuk mindig van meló velede azért a szívemhez nőtt,azért is vettem vissza.
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #2161 üzenetére
Nem igyen gondoltam én, kölcsönösen megegyezünk majd ha ugy gondolja
! Most próbálltam drivert ujratenni a vga-hoz de csak mégjobban felba*zta az agyamat
! Letöltöttem a Guru 3d-ről egy 174.74-es drivert elvileg 32bites xp-hez ez a legújabb, nem is béta tehát elvileg nagyon mennie kéne.... Erre mit ír ki hogy nem kompatibilis a rendszerrel
Hát a falra mászok idegességemben 2 napig szedtem ezt a játékot hogy jáccak erre villog itt minden a játékba
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #2159 üzenetére
Azigen
Naggyon komoly!!!!!!! Am nemtudnátok nekem segiteni felnyomtam a REainbow six 2-őt és elindul minden fasza nagy az örörm de miért villodzik minden??? Szó szerint minden villódzik
!!! HELP MEEEEEE
! Egyépként full fordulaton a jet mozog és megy az asztalon
, jelzem hogy nem alap a tápcsatija hanem egy vinyóba vagy egy cd-romba való tápcsati kell neki tehát van benne power
!
Amugy Lara ha megunod a házikót és még kicsit körömlakklemosottan is átveszem!
-
Laraxior
titán
de ez még a csavaros
aeroengine jr.
jó ház,csak pár picike,így hogy tele van olyan sűrűnek tűnik... én olyat akarok,amiben kényelmesen elfér minden és ne 4 hanem 5 dc 5"25 hely legyen benne.
Pistinek szívesen odaadom,elég jól jár vele,tekintve az oldalára csaptam még egy nyolcas ventinek helyet,egyébként le is van fújva ezüstre,csak annyira nem látszik...persze csak a kasztni. Már látszik is rajta hogy öreg,kopsáok,karcok... -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #2153 üzenetére
Pedig jó kis ház az az Aerocool!
Sokat nézegettem anno, amikor házat akartam venni, végül inkább harmadannyiért vettem egy noname használtat,de meg vagyok vele elégedve, van rendes szellőzése meg plexi oldala, de azért a te házad akkor is designosabb!Meg ha jól emlékszem, akkor abban nem kell már csavarozni....
Akkor veszek házat legközelebb, ha már nem fér el benne valami új kari.
-
pisti88+
senior tag
-
Laraxior
titán
asszem stabil a kicsike 2.9GHz-en alapfeszkón
-
pisti88+
senior tag
Jövő hét folyamán ahogy időm engedi ráfabrikálom a freeser 64 bordájára a Jet7-es ventit, mindig is bejtt a kis hajtómű, lesz si a házban nemulass
, ha maxon pörög nem hallom a hangom de olyan a légszállítása mint egy boingnak
![[link] Erről lenne szó a bordáját ne nézzétek az is megvan de semmire nem jóó
-
Laraxior
titán
eddig beszélgettünk az asszonnyal
jól lekötött
-
Laraxior
titán
2.5GHz-en tartok alapfeszen..láttam 3G-s példányt is alapfeszen...bele kell húznom
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #2141 üzenetére
Óóóóóóóóóóóóó nemkell engem félteni lehajitom én róla ezt a 75-ös ventit a pitsába, és fabriktolok rá egy Jet 7-es kis csodát!!!! Havertól bótoltam a kis alattomosat nagyon baba a kicsike adott hozzá potmétert mindent ugy belehet lőni hogy épp csak meg nem szólal
! Egyépként tudtam hogy csak baszkódni fog ez a Pwm-es vezérlésű majdnemmegmondtamhogymi
( szép hosszu szó így esti órákra
)
-
Höhöhö! Második negyedévben lesz GT200 !! Ma küldték szét a működő chip-eket a gyártóknak!
-
pisti88+
senior tag
Ma ugy döntött a gépem hogy szopóka-nyalóka estét rendez a számomra
, hirtelen tulmelegedés miatt lekapcsol a redszerem( Cod4 neten való élvezése közben
), aztán a procihűtő nem hajlandó 1000rpm-től többet forgni kapaszkodjatok meg 700-1000rpm közt szabályozza magát, a procim meg enyhén leizzadja a felesleget magáról
! Na mondom okké ha ezt jáccod, gondoltam magamban hogy biosban beállítom a dolgokat... mintha az csak ugy menne elvileg autómatára van belőve és allítja is magát
, mondjuk a 3. resartra ezt csinállja is
! Ilyen mocsok egy masíínát, de azért szeressem
!
-
-
pisti88+
senior tag
Naggyon nagy a csend
!
-
Laraxior
titán
mindig akkor van élet amikor menek alvadni.... fene...sebaj a hétvégén többet leszek...legalábbis most,jövő hétvégén nem láttok,gyün az asszony..vagy én megyek...még kérdéses... nehéz vót a zh neki...
-
Laraxior
titán
itt is voltam...
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #2125 üzenetére
Azta hét meg a nyolcát hát nem kicsit moddolt házikó
, szerencsére azért erre nekem soha nem lesz szüségem
, ez iránybeli életem mindmáig háborítatlan a párommal
!!!! Mindazonálltal nem kis abberálltságra ad okot az aki ilyet művel egy házzal
Az a Borsodi a tetjén széria vagy opció
, bár az a zsepiadagoló sem ócska cucc
!
-
PISTI gépe:
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #2119 üzenetére
Nem dehogy
, holnap elvileg fizetés jön
utánna felőlem a héten mehetünk, csak ma beszélgettem barátnőmmel rendezni láccanak a dolgok, valamiben egned ő is én is és szerintem korrekt dolgokban állapodtunk meg ahhoz hogy folytassuk megszokott életünket 2-en! Bocsi csak rendbe kellet raknom a magánéletet is mert azért jó az ha megölel valaki mikor uncsi már a gép
-
Laraxior
titán
Nah miva' Pisti ezen a héten szomja halunk?
-
Gaben01
őstag
válasz
Játékos #2088 üzenetére
Hát ez az,amit még nagyon nem lehet tudni így 5 hónap után se.Állandóan mocorog az ultrahang közben és vagy a hátát lehet látni vagy összeszorítja a lábait.Hmm,ezt így elolvasva azt mondom hogy lány lesz.
Én is úgy gondolom,hogy ha meglesz akkor a gépem is meg a peca is le lesz sajnálva.KillHatesEzek szerint ti vagytok a tudatos vásárlók mintaképei,mer hülyék azér nem vagytok.
Azt meg merem remélni hogy nem fogja pikk-pakkra lelakni a törpejárgányt a gyerkőc csak az idegeinket. -
-
válasz
Beowulf_78 #2111 üzenetére
Csini lett! Nálam is rezeg a léc polír ügyben.
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #2111 üzenetére
Szép lett, de miért nem csináltál olyan képet is, ahol a felületre van fókuszálva?
Mondjuk egy jó kis makrót? Az érdekesebb!
Az enyém ettől szarabb volt gyárilag jócskán...de adtam neki én is polírt, bár kb. 3 fokot jelentett terhelés alatt, üresben meg gyakorlatilag semmit.
Neked a mag felett volt egy kis domb, nekem meg az volt a kupak legalja!
Gyalázatos, viszont mos már nem garanciális az enyém se. -
Beowulf_78
addikt
"Ha lúd, legyen kövér" elvén ma megtörtént a Q6600+Infinity polír.Mit mondjak..mestermű lett. Subaruwrc-vel közösen apait-anyait beleadva csináltuk 1,5 órán kersztül. A kupak nem volt vészesen rossz, de azért az egyik képen látható lesz félkész állapotban hogy azért a tökéletestől nagyon messze volt. Idle/load az előző gyári állapothoz képest -7 fokot mértem, tehát a fáradtságos munka kifizetődő lett.
Úgy álltunk neki hogy a hőfok biztos csökkenni fog, de nem sokat, mivel a kupak elég jónak tünt a többi Subaruwrc-nél járt procihoz képest. Meg is jegyezte, talán ez a proci lett a legtökéletesebb polír szempontból, amik idáig jártak nála.
Képek:
[A procedúra előtt még garanciálisan]
[félkész állapot]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #2105 üzenetére
Költözzetek össze, eltelik néhány év, és kiderül, mennyire is bírjátok egymást.
Az, hogy 6 évig egy suliba jártatok?!Kb. arra elég, hogy megtudd, hogy hívják, meg hol lakik...
Én is voltam régen nagyon szerelmes!Össze is költöztem vele, gyerkőc is született, laktunk anyámnál, az övénél, külön, albérletben, mindenhogy. 11 évig tartott,
a hátam is borsodzik a gondolattól! Holnap megmutatom, ha gondoljátok, de sehol se volt az az élet, a mostani nyugalomhoz, szeretethez, megbecsüléshez képest...
Jó éjt az alvóknak! -
Laraxior
titán
Alakulóban a fényeknah menek aludni,mert reggel 4kor kelni kell....
sziasztok,jóéjt,és köszönöm a bíztató,és racionalista szavakat!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Játékos #2104 üzenetére
Elnézzük
, és maximálisan egyetértek nekem is volt már plázalakó barátnőm de esze semmi fogd meg jól feelingbe nyomta ment is a levesbe... A mostani legalább nem ilyen csak kicsit nyüszi a szentem, mert mostanában kicsit több a meló, és kevesebb az együttlét meg stb..., de csak túléljük valahogy
!
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #2104 üzenetére
Én még csak 22 vagyok,de asszem rendelkezem elég tapasztalattal hogy megfontoljak mindent...mióta Debrecenben vagyok kétszer is meggondolok mindent,főleg most hogy egyedül maradtam,kicsit nehéz... Ő nem világszépe,de szép,és főnyeremény...6 évig majdnem mindennapot együtt töltöttünk suliban,gyakszin,azért ebből sokmindent levonok,és igenis elmondhatom hogy ismerem,Simán kitaláltam mit akar mondani,és nem egyszer volt ilyen,mindegy,majd kiderül hogysmint lesz...
tény hogy nagyon odáig vagyok -
Játékos
addikt
válasz
pisti88+ #2103 üzenetére
Depisnek?
Hiszen szerelmes!
Szerelmes ember nem depis, ő rózsaszínben látja a világot!
Az az igazság, hogy én fiatal korom ellenére elég sokmindent megéltem, kipróbáltam sok-sok dolgot, stílust, lányt (fiút nem
), és a tapasztalat mondatja velem azt, amit. Csalódtam már az életben annyit, hogy 3 másiknak is elég lenne, ergo én sokkal megfontoltabb vagyok, mint "fiatalkoromban"
A mostani párom egy igazi főnyeremény!Minden tekintetben szinte! De összességében biztosan!
Szerencsésnek érzem magam
, azt kívánom, hogy mindenki ilyen párt találjon magának!
Volt sokkal szebb barátnőm is, sőt! Igazán gyönyörű is, el se hinnétek, hogy...érted. De sokra nem mentem veleEsze semennyi, féltékeny, nagyképű birka. Akkor lehet nekem Miss World is, mehet a picsába!
Össze-vissza írkálok, de mostmár nem törlöm ki, bocsi... -
pisti88+
senior tag
válasz
Játékos #2100 üzenetére
Még csak 19
, de én most próbálltam a gondolatokat terelni had örüljön egy kicsit annak ami van vagy ha nem is örül lássa azt hogy minden rosszban van valami jó!
( Ja és nem depisnek lenni!!!
) Mondjuk én nem ugy ismertem meg Larát mint aki mindenét htárahagyva rózsaszín ködben úszva elb***a kis életét megvan a fiunak a magához való esze!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #2099 üzenetére
Én mikor veszekedünk párommal még mindig megtehetem hogy hazajövök és esetleg nem beszélünk 1-2 napot és mindenki lecsillapodik, mikor meséltél a helyzetről amiben most vagy akkor kicsit elgondolkoztam hogy milyen is lehet egy olyan házban élni ahol már szinte nem látnak szivesen, és minden szavadra vagy flegma visszajelzés, vagy semmijen nemjön... és hát mitmondjak elég borzasztó helyzet!!! A lehető legjobb dolog hogy elköltözöl lehet hogy egyedül szokatlan lesz de eleinte veled lesz a béke és a nyugalom ami mostanában elég kis szerepet tölthetett be az életedben( elmondásod szerint minden bizonnyal így van
)Legalább mostmár mindenhova kiteheted a dobozokat, és nem mindenhol sminkcuccok hevernek majd
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest