Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Semmi extra...2-3 ember miatt van az egész, akiknek nem tetszett hogy én, mint újdonsült ATi tulaj a 295 topikba írkálok. Illetve tök jó volt a hangulat attól függetlenül nV vagy ATi tulaj írt be. Pörgött a topik rendesen, majd ez a 2-3 ember akiknek szúrta a szemét, a jó hangulat, elmentek a modker.-be. Azóta meg ugye áll a topik.
Ma meg majdnem kitettek végleg, mert az nV topikokban csak nV-ről lehet szó, és nem lehet ATi ajnározás. Mondta ezt nekem egy házigazda úgy, hogy az elmúlt 1 évben csak nV-t használtam, tehát nem kis tapasztalatot szedtem össze. Persze hozzáteszem, "ATi ajnározás" nem volt, de ez erős ferdítés úgy látszik megengedett ilyen esetben.
Kicsit úgy érzem gettósítva vagyunk. nV részről is a normálisabbak, és ATi részről is a normálisabbak, amit nem tartok korrektnek. Azon dolgoztunk hogy jó legyen a hangulat, ATi és nV-t használóktól függetlenül. De itt a PH-n a jó hangulat nem cél. Itt általában "ha kialakul egy jó társaság azt fel kell bomlasztani" alapelv van érvényben. -
Beowulf_78
addikt
Módosítottam az aláírásomat...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #14369 üzenetére
Ez a 7127 jóval gyorsabb mint eddig bármelyik.
Most éppen téma a 4890 topikban...mmás is tapasztalta hogy ATi 4890-el bármekkora szűrést állít be Win7 alatt Crysis-ban, nem csökken a sebesség, viszont látványosan szépül...pont azt tapasztalta amit én COJ bench alatt. -
Beowulf_78
addikt
válasz
KillHates #14360 üzenetére
Persze, segítek neki...
A 3,2-3,4Ghz az tuti, de egy jó léghűtéssel a 3,6Ghz is elérhető, még ha nem is a legjobb darab, max. több fesz kell neki.
A 4Ghz-et azt viszont el lehet felejteni léggel...Vízzel is extrém jó példány kell hozzá. A jobb darabokat 3,7-3,8Ghz-ig lehet hűteni léggel 24/7.
-
Beowulf_78
addikt
Sikerült megoldanom a problémát...leszedtem a hivatalos oldalról a build 7100-et, és bár volt fennakadás (felkiáltó jeles cd ROM ami a SATA kártyán volt), a live update teljesen más frissítéseket adott ki, lényegesen többet. Valószínű hogy amivel eddig telepítettem "kommersz" kulcsokban keresendő a hiba, hogy miért nem adta ki a live update azt a frissítést amitől megoldódott a felkiáltó jeles SATA probléma. Persze lehet ez más verzió fizikálisan mint a torrentes verzió. Ki fog derülni, mert telepítek majd egy 7127-es build-et (torrentes) is ezzel az új kulccsal, és majd meglátjuk, hogy kulcs vagy Win probléma volt.
-
Beowulf_78
addikt
Rájöttem mi a hiba de nem tudom megoldani.
Silicon Image Sil 3132 SATALink Controller okozza a galibát, ami 7077 build alatt tökéletesen működött! 2db ilyen kártya van a gépben...
A tényállás az, hogy auto update-nél megakad a telepítés 50%-nál...ha kilépek és újraindítom a gépet, akkor utána az egyik kártyát telepíti és látja is a rákötött optikai meghajtókat. A másik SATA Controller-t viszont nem telepíti valamiért rendesen, holott u.a. a telepítő kell hozzá amit a másik kártyához már feltelepített. Újraindítás után isten tudja mitől, valamiért ott van mind a 2db SATA Controller, nem jelez hibát, a gond csak annyi, hogy a rádugott optikai eszköz felkiáltó jeles marad. Semmit se tudok csinálni innentől...a felkiáltó jeles optikai eszköznél nem választható az eltávolítás. Ha pedig a SATA kártyákat akarom eltávolítani, valamiért nem engedi egyiket sem...az eltávolítás valamiért itt is végtelenbe fordul. Ha letiltom az auto update-et, és manuálisan akarom telepíteni a SATA kártya driver-ét, dettó ez a helyzet. Az egyik kártyát telepíti, és használhatóak is a rákötött optikai eszközök. A másiknál kiírja lent a tálcán hogy eszköz telepítése (jó sokáig, legalább 3-4 percig írja) majd kiírja hogy nem sikerült telepíteni a másikat. A kártyák és optikai eszközök jók, Vista X64-re is úgy van telepítve, hogy az egyiknek megadom a drivert, felrakja, majd a másiknál csak megadom neki a keresést, és simán feltelepíti, a már telepített fájlokból és után tökéletesen működnek. Próbáltam 64bit 7100 RC-vel és 7127 PRE RC-vel is. Mindegyiknél u.a. a hiba. Nem értem ha a build 7077-tel feltelepedett akkor az újabbakban miért jelentkezik ez a hiba. Mert ez fatális bakinak tünik egyelőre. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #14331 üzenetére
Uhhh...akkor ezt jól becsöcsölted.
Miért állsz le újonccal üzletelni?
Alapelv...minimum senior tag, esetleg ha ismered lehet kissebb rangú is. Főleg itt a baráti topikban nem számít sokat a rang..
De az apróban nagyon sokat számít. Sajnos.
Se Crysis..se gép. Mondjuk a Crysis-t meg tudod venni 2k-ért. Nem hiszem hogy akkora "érvágás" neked.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DonMedve #14326 üzenetére
7127 nincs fent...
Azt mondják jóval gyorsabb lett. Ha lehet akkor azt tenném fel. Ez már ki is van írva. Gondolom a hivatalos cikkben nem torrent-eset használtak. Ők is hivatalosan szedhették le. Nem hinném hogy ez az auto update dolog függne attól honnan van a win...
-
Beowulf_78
addikt
[Windows 7 game compatibility list
]
Találtam egy cikket...miszerint az auto update miatt foshatta össze magát a Win7-em...próbálok majd egy olyat telepíteni, ahl az auto update nincs engedélyezve.
A cikkben is írták, hogy nekik is többször összeomlott a rendszer auto update-től. -
Beowulf_78
addikt
Nissan 300ZX Twin Turbo, és Mitsu 3000GT Twin Turbo-t felejtsd el! Öregek már, és elektronikusan kakik. Ha kell hozzá valami, legyen akár apróság, egy vagyonba kerül, nem fogod tudni fenntartani, 13-16L lazán készülhetsz mivel 3000ccm Twin Turbo...NSX? Qurva drága a mai napig, és dettó ha alkatrész kell hozzá. Ez a szint a Supra is..már ha a 330LE beszélünk amit asszem 1993-1994-től gyártottak. Nem érdemes öregecske sportautókat nézegetni, mert ha kifogod, akkor, a dupláját is rádobhatod az árának. Tudok ilyen 3000GT, 300ZX tulajról...azé mondom.
Talán még MR2-be, Eclipse-be lehetnek jobb példányok külföldön.
200SX ezek közül a megfizethető kategória mindenéle szinten.
De ha mindenképpen már akkor KP+hitel, és egy S2000 vagy akár egy újabb RX7. Mi a különbség? Jobban jársz ha hitelt veszel fel, és frissebb évjáratú sportautót veszel, mint kp-re egy 15-17 éves "szutykot" amit csúnyány beszophatsz. -
Beowulf_78
addikt
válasz
shteer #14247 üzenetére
Stabil...de azért mindjárt megnézem default sebességen is. A 7077 ezekkel a beállításokkal jó volt
Attól tartok a CF lesz a ludas. Mert a 7077 óta csak a VGA-t cseréltem. És itt meg ugye az ATi driver is végtelenbe fordul és megáll a telepítés. Egy vicc komolyan mondom.
-
Beowulf_78
addikt
Hát...egy kalap meleg fingot se ér a 7100 RC se, és a 7127 se.
A 7077 nálam jó, és stabil volt, de valamit akkor ezek szerint elkúrtak!
A 7100 RC belefagyott az update utáni "creating system restore"-nál, a 7127 meg jelenleg már az update-be is végtelenített folyamatra váltott az "installing" szekcióban.
A 7077 ezeknél a telepítéseknél semmi hibát nem generált.
Már előre látom a Win7 végleges verzióját ha ez az RC és PRE RC ilyen lett...Majd kiadás utáni SP1-nél váltok. Esetleg...
Tipikus microfos fejlődés eddig ez a Win7...1-et előre 2-öt hátra. Azt se értem hogy lehet hogy a játékok is jóval gyengébb fps-t produkálnak Vista-hoz képest, holott ezek már a végleges változathoz közeli kiadások. Nem hinném hogy driver gond lenne csak és kizárólag. De majd kiderül... -
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DonMedve #14226 üzenetére
Még egy utsó kérdés Win7-tel és a sidebar-ral kapcsolatban. Úgy tudom nem müxik alapból a sidebar. Van valami okosság ennek a bekapcsolására? Vagy csak az RC előttivel volt sidebar előcsalogatási probléma?
imi87 megkért foglaljam össze az eddigi 2 hét alapján milyen különbségeket látok 295 és 4890 CF között...[link]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #14091 üzenetére
jó tanács...nincs valami spanod akivel el tudnátok menni kocsikázni pár napot. Persze úgy hogy gyakorolsz. Sokat segítene.
Én is úgy vizsgáztam hogy előtte már spíler lettem motorkezelésből. Csak a forgalomra kellett figyelnem 100%-ban. Viszont ez az óraszám kevés, a normális vezetéstechnikából, a plusz órák meg geci drágák. Ezért kellene valami tapsztaltabb haverral elmenni gyakorolni egy kicsit. Az autódat megvetted már? Mert lehet jobb lett volna megvenni, és akkor azon tudnál gyakorolni.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Pttypang #14060 üzenetére
Nekem is szempont volt a világítás...sajnos nincs középkategória. Razer és Logitech marad világítósból. 20-35k között. Én se akartam G-15-öt, de nem volt más alternatíva.
Ha világítós kell vagy bevállalod a gagyi Revoltec-et, vagy veszel egy G-15-öt. Más megoldás nincs. Viszont a Logi 3 évig aktív gamer használat mellett is bill. marad. 1x kell áldozni/spórolni rá, ha már megvan sokáig fogja tenni a dolgát. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Pttypang #14057 üzenetére
Kihagynám, iszonyat pocsék a minősége. A világítása nálam magas frekvencián zúgott.
Gagyi műanyag, a bill. nyomáspontja kaki, és nem taratósak a gombok se. Játékra semmiképpen se ajánlom. Majd 1 évig használtam...azon túl hogy esztétikus, bekapcsolt világítással, semmi egyéb pozitív tulajdonsága nincs. De ez csak egy vélemény volt. -
Beowulf_78
addikt
Akkor gyűjjön egy pár kép...lehet elemezni a képminőséget.
Elég nagy a látványbeli különbség 295-höz képest, ugyanis azt is néztem 16xAF-el. Azt elfelejtettem írni hogy néhol előfordultak villódzó textúrák Crysis Wars alatt nV-vel. Nos...ez is megszünt.
A képek alapján azt hiszem érthető miért ér folyamatosan fülig a szám amióta 4890 CF-et használok.
1920x1200 DX10 4xAA 16xAF Very High[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Beowulf_78
addikt
Ahogy olvasom az ATi baráti topikot terveznek a srácok egy paint ball csatát piros és zőőd golyóblisokkal.
Igazi nV fan vs. ATi fan ütközet lenne.
Persze a lényege a haverkodás, egy jó kajázás, és persze dumcsizás lenne. Azon felül hogy az nV-sek picsácskáját agyon lőném vörös golyóblisokkal. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #13946 üzenetére
HD5xxx legkorábban október-novemberben jön. Ami pedig teljesítményben veszélyeztetné a 4890 CF-et az egy 5xxx X2-es kártya lesz, ami idén tuti nem fog jönni. Ezt a dupla sebességet meg felejtsd el.
Nem volt és nem is lesz olyan kártya család egymást követően hogy megduplázzák a sebességget. Full értelmetlenség lenne. Én azt mondom max. 20-25% lesz erősebb mint a 4xxx széra kategóriánként, ami így is nagy előre lépés lenne.
nV-s G300 pedig...az okosok szerint csak jövőre.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #13936 üzenetére
Dehogy tré, pont hogy a mod. hűtésekkel lesznek majd a gondok.
Így 2 napos használat után meg merem kockáztatni, jobbak lettek mint a G200 családból bármelyik ref. hűtő.
Mindenképpen halkabb mint a GTX295 megoldása ami Crysis Wars alatt már 100% forgott, itt meg max 35% láttam eddig a fordulatot Crysis alatt. A powersaving nem tud annyit mint az nV-nél, viszont nincs annyi nyűg vele. Pl. nV-t MP megemeli, PH megemeli, és volt még egy pár progi ami indokolatlanul emelgette 2D-ből 3D-be, iszonyat driver függő, hol jó hol nem jó. ATi-nál 240Mhz megy a GPU power saving módban, a memókhoz nem nyúl hozzá, és a feszhez se. A kártya alapon 64 fokos 2D-ben...ez kicsit ugyan magas az nV-hez képest, de a full terhelést még nem láttam 75 fok felett. Crysis is 73 foknál megállt.
Gondolom Furmark alatt fel fog menni 80-ig, De ez az nV-s 80-90-100 fokok után több mint kiválló.
Az MSI OC-k pedig 880/4000 mennek alapból szóval nem lesz kizárt a tuningos 1000/4800 Mhz GPU/GDDR5 sebesség elérése.
Crysis Wars alatt megszünt a lag, (ATi-val 1920x1200 very high DX10 8xAA tolom, és nem megy 30fps alá, az átlag olyan 40-50fps!) pl. ami 260 OC, és 295 kártyával is volt, és amire azt hittem játék, vagy hálózati hiba. Erre a G200 felépítése a válasz, amit mindjárt idézni fogok..összehasonlításképpen 295-tel max. 2xAA-t tudtam ráadni single player-ben, Crysis Wars-ban pedig szűrés nélkül kellett tolnom.
Ezt a kártyát, (ha tartós lesz, amit ugye még nem tudok) bitang jól összerakta az ATi, le a kalapppal előttük. De 2 nap még azért kevéske a 100% véleményhez. Eddig ezeket tapasztaltam.A lag hibajelensége Abu85 magyarázata:
"Minden technológiának van pozitív és negatív tulajdonsága. Ha hibát akarunk keresni, akkor azt nevezzük inkább annak, hogy az NVIDIA még mindig nem cserélte le a Crossbar vezérlőt. De maga a vezérlés nem működik hibásan, egyszerűen a keletkező lag vagy inkább swap hatás a technológia működési elvére vezethető vissza. Kellemetlen jelenség, de nem hiba.
Például az AMD-nek ott a Ringbusa amit pontosan azért dolgozott ki, hogy a partíciós vezérlést központira cserélje (lehetett látni, hogy a streaming textúrázós programok nem fogják szeretni a Crossbart). Tehát a vezérlő a teljes fedélzeti memória tartalmát felügyelje, így biztosítva, hogy egy adat csak egyszer van a memóriában. (nyilván a partíciós vezérlés csak partíciókra terjed ki, így ha van nyolc memóriapartíciód a kártyán, akkor az is előfordulhat, hogy egy adat nyolcszor kerül bele a fedélzeti memóriába. Ennek megfelelően világos, hogy a GeForce sűrűbben fog lapcseréhez folyamodni.)
Igazából a Ringbusnak is volt egy apró negatívuma. Az A-B-C-D-A-B-C-D-... végtelen szintő összekötésnél útirányt kel választani az adatnak. Ha az A csomópontba az az adat ami a B csomópont memóriapartíciójában van meg, akkor a B pontból A-ba kell juttatni az adatot. Nyilván logikus, hogy ezt a B=>A iránnyal célszerű kivitelezni, ezt azonban a vezérlő adja parancsba, így aránylag sűrűn (itt az esetek 5%-a már sűrűnek mondható, hiszen a késleltetés jóval magasabb a másik útirányt választva) előfordult, hogy iránynak a B=>C=>D=>A lett kiválasztva. Nyilván látszik, hogy a nagyobb út több idő.
A HUB alapú vezérlés erre keresett választ. Minden kérés a HUB-ba fut be és az bírálja el azokat. Az A, B, C, D partíciók direkten kapcsolódnak a vezérlőhöz, így minden adat a legrövidebb úton ér célba. Emellett a központosított memóriavezérlés is megmarad." -
Beowulf_78
addikt
A 2 tesó
:
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #13924 üzenetére
Már lent van...végig is futtattam.
A rar1 jött le hibásan. Még1x letöltöttem mind a 2 fájlt.
Nekem a másik kalibrálás jobban bejött. Főleg azért mert magyar.De egyébként azért nem voltam eddig, mert kalibráltam.
De azzal nem értek egyet veled hogy a hardveres kalibráció nem jó. A cikkben is azt írják szoftveresen ennyit lehet megtenni, de a hardveresre mondják hogy az a legjobb. A barátom 2k-ért megcsinálja nekem, annyit még áldozok rá, de 5k-ért sokallom én is. -
Beowulf_78
addikt
válasz
szacsee #13895 üzenetére
Köszi!
Neked meg grat! a monitorhoz!
Ekkora moncsihoz über fasz VGA-t kell venned készülj fel!
Kalibrációval kapcsolatosan keresd Brekk-et, mond hogy én küldtelek adjon egy kis kedvezményt.
Egyébként 5k a kalibrálás, és műszerrel csinálja. Otthon nem tudod megcsinálni magadnak.
-
Beowulf_78
addikt
Az első...konkrétan leesett az állam!
[4890 CF Crysis 1900*1200 DX10 alap very high min 23.84 avg 43.34 max 52.49]
Összehasonlításképpen:
[GTX 295 1900*1200 DX10 alap very high NoAA Min 28.28 Avg 38.19 Max 44.95]
Örülök hogy kivételesen Abu-nak nem lett igaza. Azt mondta Crysis-ban jobb az nV, és Warhead-ben lesz kicsi ATi fölény. Hát ezek után hogy Crysis-ban is elpáholta, mi lesz Warhead-ben? Erre aztán komolyan nem számítottam!
-
Beowulf_78
addikt
Holnap délelőtt már 4890 CF tulaj leszek ha minden igaz.
nV-t nem tudok használni, mert a ViewSonic monitorommal egész egyszerűen nem hajlandó HDMI natív 1920x1200-ban menni egyik G200 kártya sem. Nem tudom mi lehet az oka, lehet hogy felépítési gond, mindenesetre ez egy olyan hiba amit még senki se látott.
Az én monitorom minden ATi, nV kártyával megy HDMI natívban, kivéve a G200 szériát. A GTX 295 pedig kérdéses hogy másik 24-es monitorral ment volna e. Valószínű ment volna, mert általában DVI csatlakozó a monitorok többségénél alap kapcsolódási pont, az én monitorom viszont digitálisan csak only HDMI.
Valószínű a G200 HDMI-n keresztül nem megfelelő jelet küld a monitor felé, és ezért "mászik el " a kép. Ugyanakkor kipróbáltuk HD 4890 VGA-val is, és ezzel tökéletes a kép, HDMI-n keresztül is. Természetesen kipróbáltuk egy másik XFX 295 kártyával is, azzal is fennállt a probléma.
A monitoromat jobban szerettem volna garanciáztatni mint a VGA-t, de a Profi Szervíz-be iszonyat hozzá nem értésről, hanyagságról, tetttek tanubizonyságot az ott dolgozók, és esélyem se volt hogy a monitor legyen garanciáztatva, elsősorban a hozzáállásuk miatt, maximum úgy, ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, ami több hónapos ügyintézést jelentett volna, no és persze szívást, monitor és VGA nélkül. Mert ilyen esetekben a VGA-t is bekérik. A fogyasztóvédelem meg vagy nekem ad igazat vagy nem. A Monitor minden egyéb más nV, és minden ATi kártyával tökéletesen működik, tehát nem hibás. Ez tutira ki lett derítve. Ha pedig a VGA oldali blama bizonyosodott volna be, akkor meg tök mindegy, mert így gyorsaságban meg jobban jártam hála az Expert Computer gyors ügyintézésének, és maximális korrektségének. Ami a Profi Szervízes gány brigádnál 3 hét volt, és ugye nem lett megoldás, azt az Expert-ben 30 perc alatt megoldották. Sajnos más választásom nem volt, mint az hogy ATi-t válasszak. Persze gondolkodtam már egy 4890 CF próbán, de azért így, hogy a Profi Szervíz részéről Ha 4890 CF lesz akkor ezt fogom venni:
MSI PCIe R4890-T2D1G-OC
Asus is lenne, de az nem jönne ki a 295 árából, ráfizetni pedig nem szeretnék. Holnap délelőtt mehetek értük, szóval így leendő ATi tulajként elég furán érzem magam.
A Profi szervíz inkorrektségéről, és az Expert Computer maximális korrektségéről, logout-os cikket fogok írni, természetesen a 4890 CF teszt mellett. -
Beowulf_78
addikt
New nVidia driver!
Én az újításokban "csak" ezt látom: OpenGL 3.1 és GLSL 1.4...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13792 üzenetére
Jó a Tn is...de ekkora méretnél már zavaró. Pont hogy egymás mellett fog kijönni a hihetetlen szinhűségbeli különbség és a fekete, fehér szin milyensége! Ha nem teszed egymás mellé, és nem használtál komolyabb panelt, akkor sanszosabb hogy megszokod a Tn-t. Én ugye Tn-ről álltam át M-VA panelre, és hihetetlen, égbekiáltóan nagy különbségeket tapasztaltam.
Jóval nagyobb élmény a mozizás, és a játék is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szacsee #13781 üzenetére
Attól függ mennyi pénzed van rá...ha pl. 100k a határ, nem nagyon fogsz jobbat kapni, és a Tn-nél jobb panelek kilőve. Ha pl. van rá 130k akkor S-IPS panelos 26-os LG monitort vedd. Én Tn panelos 24-es moncsit nem vennék, mert sztem a mérete akkora, hogy számítógép asztalról nem fogod tudni mindig pont középről nézni. A Tn pedig ebben a legzavaróbb. 22-es méretben ez még annyira nem probléma, mert a panel jóval kissebb.
Én 24-es mérettől mmindenképpen S-IPS, H-IPS, S-PVA panelos monitort választanék. Jóval szebbek a szinek, kontrasztosabb, van rendes fekete (ez Tn-nél inkább szürkés), és nem feltétlen kell pont középről nézned mert nagy betekintési szög jellemzi ezeket a panelokat. Játékoknál az utánhúzás az egyik legfonotsabb szempont, ami ha túl sok alkalmatlan lesz játékra. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13764 üzenetére
Hell's map résztvevői is sokat fejlődtek... OFC team, Sausage Team...van olyan map, ami elhúzódik, és mondjuk az első helyen végzek 9-4 es kill-death ratio-val. Nehéz nagy különbségekkel nyerni. Sajnos a Ruins map még nem megy annyira, bár tény annyira nem tetszik. Az elején jó volt mert újdonság, de megunható elég hamar.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13757 üzenetére
Hehehe...elég jól mennek a hells map-ek.
Vannak pályák ahol majdnem mindenkit szopatok.
A Battleground, Savanna már csak rutinból nyomom, és akkor figyelek ha nem vagyok az első vagy a második.
Fater..inkább az a helyzet sztem hogy neked hiányzik a lövöldözés.
Bár tény, jó móka volt együtt egy csapatban, és jó lenne folytatni!
De ahogy Don Medve válaszát nézem, ez még váratni fog magára.Azt hittem boltolni fogtok.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13714 üzenetére
Most jön a demagóg duma a részemről..."látod fater, ha megint ráám hallgatsz".
Tudtam hogy ez lesz, nem is volt kérdés, hogy laptpról visszamész az asztalihoz. Laptop csak úgy kellene, ha lenne keret hogy megtartsam az asztali mellé. Tudni illik a mi fajtánk Crysis Wars nélkül elhalálozik. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13676 üzenetére
Támogatom az ötletet!
Annyival kiegészítve, hogy ez eleve iszonyat kevés felhasználót érint magyar nyelven is. Hát még angolul...
Én már utaltam rá, hogy jó lenne ha befejezné. Nem sokat ért sajnos. De ha továbbiakban is marad a tendencia én is szólni fogok. Össze vissza van szemetelve angol linkekkel a 285/295 topik is és a 280-as topik is P00By által.
Linkeljen, nincs is ezzel semmi baj, csak ha lehet magyar nyelven, és ne folyamatosan a vízhűtéses megoldásokról mert a kutyát se érdekli. Biggamer érdekes módon eltalálja a megfelelő egyensúlyt a linkekkel kapcsolatban. P00By-nak ez úgy látom nem megy.
Tudom, hogy hsz gyűjtögetésről van szó, ez nem is lehet kérdés, csak majd les nagyot aki P00By-tól mint akuálisan a "PH kedvencétől" (akinek majd 6000 szakmai, és 4000 közösségi hsz van) fog egyszer pü-ben segítséget kérni...bár a linkelés tudományát átadhatja, mint tudása legjavát.
-
Beowulf_78
addikt
The Chronicles Of Riddick Assault On Dark Athena
Hozzátenném hogy egy még beta állapotú Win7 build 7077 nem túl stabil teszt rendszeren néztem. 1280x1024 a max. felbontásom jelenleg, mert a monitorom szervízben van. 1280x1024-ben full max. AA-val 40-70fps-t tud GTX 295 VGA-val. A játék jó lett, ötletesek a kivégzések, jók a mozgások, szép a grafika.
Igényes produkció lett, bár mindenképpen az 1920x1200 felbontásra leszek majd kíváncsi. Alig bírtam abba hagyni, mert nem akarom a játékélményt elrontani ha egyszer adott egy Full HD-s monitor, amit egyszer csak vissza fogok kapni. Kipróbáltam, tetszik, és kellően igényes lett, Vin Diesel eredeti hangja még mindig "ott van a szeren", és sokat dob a játékon. Multiplayer is lesz a játékban, ennek a minőségétől fogom függővé tenni a játék megvételét. Ambient Occlusion grafikai beállítás is helyet kapott a játékban (Low-Medium-High), ami kicsit javít a kinézeten (a fény pontosabb számításával minden egyes pixelen). Hátránya ha be van kapcsolva akkor nincs AA. Ami érdekes, hogy nekem max. AA használattal szebbnek tünt a játék, mint AO-el. 16xMSAA-val 40-70fps, míg AO high-ban 110-170fps, ami nem kis különbség. Lehet ez csak valami Win7 anomália, majd megnézem Vista SP2 alatt is, ha visszakaptam a monitoromat. Elképzelhető hogy csak a kis monitor miatt látom rondábbnak az AO-t, mindenestre az biztos hogy a 16xAA megfogja, még a GTX 295-öt is.
A játékosok többségét arra fogja predesztinálni véleményem szerint, hogy AO-nel tolják végig, vagy minimális szűréssel, full HD-ben szvsz. játszhatatlan lesz 16xAA-val CF, SLI csúcs kártyákkal (is). -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13639 üzenetére
Ma nem is lett volna jó fater...
Fradi-Cegléd meccsen voltam biztosítani, 12h-17.30-ig.
De ha van bármi konkrétum, akkor ne itt jelezz, hanem csörögj rám, mert vagy olvasom, vagy nem.Transformers nekem is az egyik kedvenc filmem.
Megvan 1080p-be és csak eredeti hanggal, és felirattal szoktam nézni, persze már nem tudom hányszor néztem meg, de kurva sokszor.
A szinkron az eredeti angol után borzalmas kaki. A robotok hangját ki tudná hasonlóan szinkronizálni mint az eredeti?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Pttypang #13567 üzenetére
Ha se kép se hang...akkor inkább a lap. RAM hibánál ritka a se kép se hang. De vazz...ezeket a dolgokat Attis se fogja tudni megmondani, hiába zaklatod. kell szerválnod kölcsönbe RAM-ot, és megnézni. Lappal szintén ezt eljátszani. Másképp nem lehet kiszűrni.
Főleg nem így fórumon keresztül.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Azt gondolom tudjátok, hogy problémáim voltak a ViewSonic 24-es monitorommal HDMI 1920x1200 felbontásban, mert HDMI-n keresztül csak az 1920x1080-at engedte. Elvittem szervízbe...ilyet még nem basztatok amit le fogok most írni.
Úgy néz ki egyelőre hogy Ati kártyákkal megy jól. NV-n meg sehogy se lehet beállítani az 1920x1200-at HDMI-n. Ott bent a szervízben sem! Persze DVI átalakítós fél digitális jellel is rendetlenkedik natív 1920x1200 felbontáson. A magyarországi képviselet sem látott még ilyet, tátott szájjal álltak , és vonogatták a vállukat a hiba láttán. Most ott tart a dolog, hogy felvették a ViewSonic gyárral a kapcsolatot, miután ma találtak olyan alaplapi panelt ami a monitoromba van, és a kicserélése után sem oldódott meg a HDMI natív probléma.
Ati kártyák mindegyikén beállítható a natív 1920x1200 HDMI-n. És egyik nV kártyán sem működik az 1920x1200.Vicc.. elvileg az sem kizárt hogy kapok egy teljesen más monitort, de egyelőre várjuk a választ a ViewSonic-tól. Hozzátartozik hogy 1 éves 185k monitorról van szó, amit már nem gyártanak. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a vége, megnyugtattak azért, hogy a ViewSonic support kiemelkedően jó. Meglátjuk hogy fogják orvosolni.
ha van valami hír megírom, mert ilyen hibát sztem senki se tapasztalt még magyarországi viszonylatokban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest